Sådan kan du se Oscars 2018 uden kabel live online gratis streams

Hvert år venter filmgeeks som os ivrigt på et årligt ritual: præsentationen af ​​Oscar-statuetterne! Og nu, hvor vi bare er et par dage væk fra 90. Academy Awards, det’bliver stadig mere udfordrende til at kontrollere spændingen. Ja, du hørte det rigtigt, Oscars 2018 er HER, hvilket igen betyder dig’Jeg har chancen for at se dine foretrukne berømtheder gå den røde løber.

Sådan kan du se Oscars 2018 uden kabel

For alle dine fashionistas derude, dig’d nyder bestemt at se kostume-valg fra kendte designere. Og alle os underholdningsfreaks herude, dreng kan’t vi venter på at se, hvem der vandt hvilken kategori. Da begivenheder som disse hører under årets mest overvågede, har vi endda et stort publikum til at dele vores budskab, mens vi løfter støtte til vores yndlingsberømtheder!

Er du meget glad for de 90. Academy Awards? Leder du efter løsninger til at se begivenheden på en mest mulig besværlig måde? Læs denne omfattende guide til, hvordan du ser Oscars 2018 uden kabel! Lade’starter først med lidt baggrund ...

Sådan ser du Oscars 2018 uden kabel - Ultimate guide

  1. Hvad er Academy Awards 2018 placering?
  2. Hvem bliver værten for Academy Awards 2018?
  3. En komplet Oscars 2018-liste over tv-kanaler / kanaler
  4. Sådan kan du se Oscars 2018 uden kabel
  5. Sådan kan du se Academy Awards 2018 Full Show Live Online gratis streams
  6. Sådan kan du se Oscars 2018 på Roku
  7. Sådan ser du Academy Awards 2018 i England
  8. Sådan kan du se Oscars 2018 i Australien
  9. Sådan ser du Oscar Awards 2018 via Kodi
  10. Oscar-nominerede 2018
  11. Hvem’s vinder den bedste billedpris?
  12. Sådan kan du se Oscars uden ofte stillede spørgsmål om kabel

Hvad er Academy Awards 2018 placering?

Præsenteret af Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS) finder de 90. Academy Awards sted på The Dolby Theatre, som ligger i Hollywood, Los Angeles, Californien. Den valgte dato er sat til 4. marts 2018. Sjov kendsgerning: Siden åbningen af ​​auditoriet i 2001 er alle Oscar-ceremonier blevet vært på The Dolby Theatre! Det’det er svært at forestille sig, hvor smukt det skal være i virkeligheden.

Hvad er placeringen af ​​Academy Awards 2018?

Hvem bliver værten for Academy Awards 2018?

Åh dig’vil elske at høre dette. Vores foretrukne tv-vært og personlighed, den sjove og fuldstændig charmerende, Jimmy Kimmel fører igen Oscars for 2018. Dette vil være andet år i træk, han har overtaget som vært for en Oscar-uddeling. Jimmy har også præsenteret American Music Awards fem gange, 2007 ESPYS, og 2012 og 2016 Emmy Awards. Tidligere præsentanter for Oscar-uddelingen inkluderede Chris rock, Seth MacFarlane, Neil Patrick Harris og Ellen DeGeneres.

Hvem er værten for Academy Awards 2018?

En komplet Oscars 2018-liste over tv-kanaler / kanaler

ABC-netværket er nomineret som den officielle tv-station for de 90. Academy Awards. Alle dem, der er beliggende i USA, kan blot skifte deres kanaler til ABC for at se begivenheden live eller on-demand dagen efter. For andre lande henvises til listen herunder:

Ungarn

Hvis du er beliggende i Ungarn, kan du se Oscars 2018 live via den seks-kanals offentlige tv-station, MTVA. Skift til netværkets hovedkanal, Duna TV.

Mexico

For dem, der ligger i Mexico, “TNT Latinamerika” udsender begivenheden live. Skift dine kanaler kl. 05:30 for at se begivenheden lige fra indtastningen af ​​røde tæpper.

Korea

CJ E&M’s velrenommerede og berømte CGV vil være ansvarlig for at sende Oscars 2018 live fra Hollywood.

Japan

Hvis du bor i Japan, kan du se 90. Academy Awards ved komfort i dit hjem via det berømte WOWOW Satellite Network.

Frankrig

For dem, der er beliggende i Frankrig, er der endnu ingen nyheder om nogen tv-tv-selskab. Hvis du imidlertid vil streame begivenheden online, kan du besøge CanalPlus for at få fuld dækning.

Indien

Du kan se den 90. Oscar-ceremoni gennem Indien’s Fox fra det 21. århundrede’s Stjernetværk. Skift dine kanaler til Star Movies kl. 05:30 (gør dig klar til at vågne op tidligt, kammerater!).

Tyskland

Hvis du vil se Oscars 2018 i Tyskland, skal du skifte til den kommercielle netværkskanal “ProSieben”. Du kan også se højdepunkterne ved begivenheden næste dag.

Sydafrika

For dem, der er beliggende i Sydafrika, bliver du nødt til at abonnere på den betalte kanal M-Net Movies, da de udsender begivenheden live.

latin Amerika

I lighed med Mexico sender TNT Latina America begivenheden i år. Hvis du ikke har et tv-abonnement, skal du tilmelde dig TNT Go-tjenesten.

Bemærk: Hvis du står over for regionebegrænsning, mens du streamer Oscars på de ovennævnte kanaler, kan du overveje at bruge en VPN-tjeneste til at fjerne blokering af Oscar Streams.

Fjern blokering af Oscar Streams

Sådan kan du se Oscars 2018 uden kabel

For alt hvad du har snor derude, er der masser af løsninger til at se Oscars 2018 live online. Hvis du har et abonnement på ABC, kan du blot besøge deres “Se Live” side på begivenhedsdagen for den komplette Academy Experience.

Sådan kan du se akademiets priser 2018 på abc-netværk

Oscars selv leverer live-streams til begivenheden på deres vigtigste Go-websted. Hvis du er placeret uden for USA, er den enkleste måde at tilmelde dig på abc.go.com. Download den dedikerede applikation til din enhed herfra. Brug en af ​​de VPN-tjenester, der er nævnt nedenfor, og opret forbindelse til en amerikansk server for at nyde streaming af 2018 Oscars!

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

Slynge-tv

Hvis ovenstående proces virker lidt for kompliceret, kan du altid overveje at bruge Live Streaming-tjenesten, Sling TV. Abonnementer starter ved $ 20 pr. Måned, og du kan endda benytte en 7-dages prøveperiode, hvilket teknisk betyder dig’Jeg vil se de 90. Academy Awards GRATIS!

Sådan kan du se Oscars 2018 på SlingTV

Fjern blokering af Sling TV

PlayStation Vue

PlayStation Vue er en anden forbløffende live-streamingtjeneste, der leverer udsendelser af de 90. Academy Awards. Abonnementer starter ved $ 33.99 pr. Måned, og ligesom Sling TV har du en 7-dages gratis prøveversion tilgængelig (hvilket mere end kompenserer for den høje prisfastsættelse).

Sådan ser du akademiets priser 2018 på PlayStation Vue

Sådan kan du se Oscars 2018 Full Show Live Online gratis streams

Hvis du vil se 90. Academy Awards, men ikke er villig til at brænde penge væk på abonnementer - så har vi også løsninger til dig GRATIS. Ja, det’det er rigtigt, og til din overraskelse - disse løsninger er faktisk ret almindelige i vores daglige liv:

Facebook Live

Ja, der har ikke været nogen officielle meddelelser om, at Oscars 2018 udsendes live på SM-platformen. Men med introduktionen af ​​Facebook Live og tilgængelige streams til mange tidligere begivenheder som Emmy, er vi sikre på, at du måske finder noget her. Som en anden mulighed kan du overveje at lave en søgeforespørgsel med hashtaggen # Oscars2018Live.

Sådan kan du se Oscars 2018 Full Show Live Online gratis streams

Youtube

Den officielle Oscars-side vil helt sikkert give en live stream af Academy Awards. For at opdatere, skal du fortsætte med at følge deres profil her. Hvis du imidlertid ikke kan finde noget på YouTube, kan du overveje at udforske andre muligheder som Vimeo og Daily Motion.

Sådan kan du se Oscars 2018 på youtube

Reddit

Når alt andet mislykkes, er den eneste kloge mulighed at bruge REDDIT. Her kan du finde en liste over tråde relateret til Oscars 2018. På begivenhedsdagen kan du også være sikker på at finde masser af streaminglinks uden reklamer og popups.

Sådan ser du Academy Awards 2018 på Reddit

Andre muligheder

I betragtning af, hvordan USA kan lide at holde sådanne begivenheder begrænset til deres land’Publikum er helt nødt til at stole på en enorm mængde alternativer. Blandt nogle, der er forudsagt at tilbyde live-streams GRATIS, inkluderer Time.com, InStyle.com, EW.com og PEOPLE.com.

Sådan kan du se Oscars 2018 på Roku

Roku findes som en af ​​de bedste streamingafspillere i øjeblikket. Hvis du vil se Oscars 2018, skal du sørge for at have tilføjet følgende kanaler: ABC & Stjernefilm eller en af ​​de kanaler, der er nævnt i tv-listen. Hvis du ikke har et abonnement, skal du overveje at installere Kodi på Roku og derefter følge trinnene i Kodi-guiden til at se Oscars 2018 nedenfor:

Sådan kan du se Oscars 2018 på Roku

Sådan kan du se Oscars 2018 i England

Hvis du vil se Oscars 2018-ceremonien i England, skal du blot skifte din kanal til SKY Movie Oscars. Broadcasting Sky Networks giver fuld dækning af begivenheden fra den røde tæppe til den prisuddelende ceremoni.

Sådan ser du akademiets priser 2018 i England

Sådan kan du se Oscars 2018 i Australien

Australiere er heldige! De får altid adgang til indhold via ni netværk. Så skift dine kanaler nøjagtigt kl. 12.30 mandag den 4. marts 2018. Hvis du ikke har et kabelabonnement, ser du stadig begivenheden via 9 Nu online.

Sådan kan du se Oscars 2018 i Australien

Sådan kan du se Oscars 2018 via Kodi

Når det kommer til at se den 90. Oscar-ceremoni på Kodi, har du to muligheder: cCloud TV eller Halow Live TV. Nedenfor har vi givet trin-for-trin-instruktioner til installation af tilføjelser på en mest mulig besværlig måde:

Bemærk: Hvis du står over for nogen form for regionbegrænsninger for Kodi Oscar Streams, kan du overveje at bruge en VPN-tjeneste til at fjerne blokering af strøm og omgå kontrolfejl i Kodi Streams.

Fjern blokering af Oscar Streams

cCloud TV Installation og Oscars 2018 Guide

 • Åben Kodi og klik på den “Indstillinger” ikon
 • Vælg “Filhåndtering” og klik på “Tilføj kilde”
 • Dobbeltklik på den “Ingen” mulighed og gå ind følgende URL: http://kdil.co/repo
 • Type “Kodi Israel” i navnefeltet og klik Okay
 • til Kodi hjem, klik på “Tilføjelse”, og derefter “pakke” symbol
 • Vælg “Installer fra zip-fil” og klik på “Kodi Israel”
 • Vælge “kodil.zip” og vente for at det kan installeres
 • til “Installer fra depot” og klik på “.www.Kodisrael.co.il arkiv”
 • Vælg “Video-tilføjelser” og Find “cCloud TV”
 • Hit installationsknappen, åben tilføjelsen, og til “Alle kanaler”
 • Vælg ABC Nyheder til live-streams af Oscars 2018

Sådan kan du se akademiets priser 2018 via Kodi

Halow Live TV Installation og Oscars 2018 Guide

 • Åben Kodi og klik på det gearformede ikon (Indstillinger)
 • Vælg “Filhåndtering” og så Dobbeltklik på “Tilføj kilde”
 • En boks vises, klik “Ingen” til tilføjelse af URL
 • Kopier indsæt følgende: http://kurdmovie.net/repo
 • Navn mediekilden “Halow Repo” og klik på OK
 • Vend tilbage til startskærmen, klik på tilføjelser, og derefter “Pakke” symbol
 • Vælg det “Installer fra zip-fil” mulighed og Find “Halow Repo”
 • Klik på “repository.HalowTV-6.0.0.zip” og vente for tilføjelsen, der skal installeres
 • Vend tilbage til startskærmen, klik på tilføjelser, og derefter “Pakke” symbol
 • Vælg “Installer fra depot” og vælge det “HALOW-arkiv”
 • til “Video-tilføjelser”, Find “Halow Live TV” og tryk på installationsknappen!
 • Åben tilføjelsen og klik på “Landekanaler”
 • Du modtager en opfordring til installere “GUL LIVE TV”
 • Klik på “Ja”, rulle ned og Vælg “USA Live TV”
 • Find og Vælg “ABC Nyheder” for at se Oscars 2018!

Halow Live TV Installation og Oscars 2018

Oscar-nominerede 2018

Nomineringerne til Oscars 2018 er endelig blevet afsløret, og vi har tilflugt’Jeg har været mere ophidset end før. Du kan se mange nye navne på listen i år, og overflødigt at sige, alle velfortjent af anerkendelse. Hvem tror du vil vinde?

Den bedste skuespiller

 1. Daniel Day-Lewis som Reynolds Woodcock - ”Fantomtråd”
 2. Timothée Chalamet som Elio Perlman - ”Ring mig ved dit navn”
 3. Denzel Washington som Roman J. Israel - ”Roman J. Israel, Esq.”
 4. Daniel Kaluuya som Chris Washington– ”Gå ud”
 5. Gary Oldman som Winston Churchill - ”Mørkeste time”

Den bedste skuespillerinde

 1. Meryl Streep som Katharine Graham - ”Posten”
 2. Margot Robbie som Tonya Harding - ”Jeg, Tonya”
 3. Sally Hawkins som Elisa Esposito - ”Vandformen”
 4. Saoirse Ronan som Christine “Lady Bird” McPherson i “Lady Bird”
 5. Frances McDormand som Mildred Hayes - “Tre billboards uden for Ebbing, Missouri”

Det bedste billede

 1. “Dunkirk” - instrueret af Christopher Nolan
 2. ” Gå ud” - instrueret af Jordan Peele
 3. ” Posten” - instrueret af Steven Spielberg
 4. ” Lady Bird”  - instrueret af Greta Gerwig
 5. ” Mørkeste time” - instrueret af Joe Wright
 6. ” Fantomtråd”  - instrueret af Paul Thomas Anderson
 7. ” Vandformen”  - instrueret af Guillermo del Toro
 8. ” Ring mig ved dit navn” - instrueret af Luca Guadagnino
 9. ” Tre billboards uden for Ebbing, Missouri” - instrueret af Martin McDonagh

Hvem’s vinder den bedste billedpris?

Uden tvivl i år’s priser sæson har været den mest bevidsthedsmæssige spredning af alle, opkrævet af #MeToo og #TimesUp bevægelser, der har antændt store debatter om Hollywoods livsstil og biografindustrien. Ikke desto mindre er det bedste billedløb stadig et værd at se fremad, især efter at have set på nomineringerne, som er fulde af værdige uddrivende.

Hvem vinder den bedste billedpris?

For os kommer det dog alt sammen ned på to film: Tre Billboards og Get Out. Baseret på førstnævnte’s track record med at tage toppræmier ved British Academy Film Awards, Golden Globes og Screen Actor Guild Awards, vi er sikre på, at den polariserende mørke komedie vil fjerne Oscar-statuen for “Det bedste billede”. Dog i vores øjne, “Gå ud” skulle være vinderen.

Sådan ser du Oscars uden ofte stillede spørgsmål om kabel:

Hvilken dag er Oscar?

90. Academy Awards finder sted den 4. marts 2018 kl. 18:30 skarp i USA.

Hvor længe er Academy Awards?

Ceremonien løber normalt i cirka tre og en halv time fra den røde tæppe til slutningen.

Hvad Station er Academy Awards On?

Hvis du befinder dig i USA, skal du blot skifte dine kanaler til ABC-netværket.

Se dine yndlingsstjerner på den røde tæppe!

Vi håber, at denne guide hjælper med at besvare dit spørgsmål om, hvordan man ser Oscars 2018 uden kabel. I lyset af geo-begrænsningerne på nogle steder har vi tilføjet en enorm liste over streamingindstillinger og deres alternativer. Lad os vide, hvilken der fungerer for dig og ikke! Du er også velkommen til at dele dine to cent om hvem’s vinder hvilken pris i kommentarfeltet nedenfor. Ha en dejlig dag!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me