Sådan kan du se Australian Open 2018 Live Online

Sådan ser du Australian Open Online

 1. Hvornår finder det australske åbent sted?
 2. Hvem er den officielle tv-station for begivenheden?
 3. Australian Open Live Streaming
 4. Sådan ser du Australian Open 2018 online
 5. Fjern blokering af Australien Open 2018 på Sony Six
 6. Fjern blokering af Australian Open 2018 på Seven Network

Med det nye år er det endelig tid til, at en ny tennissæson begynder. For dem af jer der ikke kender, har Australian Open skudt af sted og vendt tilbage til Rod Laver Arena i Melbourne. Nu, hvis du sidder fast på arbejdet eller ikke har adgang til friluft-tv, kan det være lidt vanskeligt at se på sæsonen, men vi har dig dækket. Følg guiden herunder for at se Australian Open 2018:


Hvornår finder det australske åbent sted?

Australian Open starter mandag den 15. januar og vil samle op inden for to uger søndag den 28. januar. Mændene’Uafgjort indeholder Stan Wawrinka, Noavk Djokovic, Rafael Nadal og den forsvarsmester Roger Federer.

Sådan kan du se Australian Open 2018 Live Online

Kvinden’i træk har Karolina Pliskova, Petra Kvitova, Simona Halep, Maria Sharapova og Venus Williams. Dagsessioner starter ca. kl. 10:30 til 18:00 med de nattsessioner, der er planlagt til at udsendes omkring kl. 18 til 12:30.

Hvem er den officielle tv-station for begivenheden?

Ligesom sidste år er Channel 7 valgt som den eksklusive tv-tv-selskab for Australian Open. Du kan se alle tennis kampe på 7mate, 7two og Channel 7 netværk.

Hvem er den officielle tv-station for arrangementet?

Hvis du ikke befinder dig i Australien og leder efter en løsning til at se begivenheden i udlandet, skal du se listen over de officielle tv-stationer i henhold til nedenstående region:

Område Broadcaster
Asien-specifik & Oceanien Channel 7, BTV, CCTV, FBC TV, Fox Sports, Great Sports, GRT Sports, QIY, NHK, SKY
Afrika SuperSport, beIN og Eurosport
Nordamerika TSN, RDS og Tennis Channel
mellem Østen Eurosport og beIN Sport
latin Amerika & Caribien ESPN International
Europa Eurosport
Centralasien Sony Six

Australian Open Live Streaming

Live-streaming fans kan se Australian Open live hvor som helst i verden ved hjælp af de listede officielle tv-stationer. Husk på dette tidspunkt, at alle officielle tv-stationer er geobegrænset til deres regioner. Dette betyder, at du ikke kan se Indien’s premier sportskanal Sony Six i Malaysia eller den australske 7 Network live stream uden for Australien.

Australian Open Live Streaming

Mens de fleste officielle tv-stationer i tabellen kræver et premiumabonnement, kan du se Australia Open 2017 gratis på Indien’s Sony Six og Australien’s Seven Network. Alt hvad du har brug for er en VPN-service, der tilbyder et væld af placeringer, der inkluderer Indien og Australien. Ved at få det til at se, at du befinder dig i landet, kan du nemt omgå geo-begrænsninger.

Sådan ser du Australian Open 2018 online

At få adgang til Australia Open 2018 live stream er ikke meget besværet, når du har en VPN klar til at gå. Jeg testede VPN for Australien med begge Sony Six & Syv netværk, her er, hvordan man fjerner blokeringen & se Australian Open 2018 hvor som helst i verden.

Sådan ser du Australian Open 2018 online

Fjern blokering af Australien Open 2018 på Sony Six

Sony Six er Indien’s premier sportsstreamingwebsted, der leverer begge pc'er & streaming af mobilenhed til brugere med en indisk IP-adresse. Da tjenesten er blokeret for adgang fra uden for Indien, kan du bruge en indisk VPN-server til at se Australian Open 2018 live på Sony Six.

Følg vores trin for vejledning for at fjerne blokering af Sony Six live streaming service:

 1. Tilmeld dig en VPN-tjeneste
 2. Konfigurer VPN manuelt (anbefales til live streaming) eller download den relevante VPN-serviceapp til din enhedFjern blokering af Australien Open 2018 på Sony Six
 3. Opret forbindelse til en VPN-server i Indien, min IP-adresse & placering vises nu i Indien, som du kan seFjern blokering af Australien Open 2018 på Sony Six
 4. Åbn et browservindue og gå til Sony SixFjern blokering af Australien Open 2018 på Sony Six

Du skal nu kunne få adgang til Sony Six-webstedet og alle dets funktioner, og nyd live streaming!

Fjern blokering af Australian Open 2018 på Seven Network

Seven Network er den officielle tv-station for Australian Open Grand Slam 2018, men er kun tilgængelig for australske & New Zealand publikum. Sådan fjerner du blokeringen af ​​Seven Network her:

 1. Tilmeld dig en VPN-tjeneste
 2. Konfigurer VPN manuelt (anbefales til live streaming) eller download VPN-udbyderen’s app
 3. Opret forbindelse til en australsk VPN-serverFjern blokering af Australian Open 2018 på Seven Network
 4. Åbn en browserside og gå til Seven Network
 5. Accepter meddelelsen om anmodning om placering, der vises, og klik på TilladFjern blokering af Australian Open 2018 på Seven Network

Nyd Australian Open 2018 live!

Fjern blokering af Australian Open 2018 på Seven Network

Konklusion

Australian Open 2018 er klar til at begynde, da toptennisatleter ankommer til Melbourne for at kæmpe for en sammenstød i tidens løb. Vælg en udbyder fra vores tabel ovenfor, fjern blokeringen af ​​vores anbefalede løsninger og se Australian Open live online hvor som helst i verden.

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me