Halloween Binge-Mania: Bedste film / tv-show at se i 2019

Det’er næsten den specielle tid på året, hvor spøgelser kommer ud for at lege, zombier løber rundt på gaderne, og børnene har en bold, der bliver bange ufarlig på skræk aftener og spook-fests. Ja, Halloween er lige rundt om hjørnet, og hvis du’er du en underholdnings-nørd som mig, så vender du sandsynligvis til dine foretrukne rædselfilm / -serier for at komme ind i ånden af ​​sæsonen (samtidig med at du søger inspiration til et dope kostum).

De bedste Halloween-film / tv-shows for mig bringer følelsen af ​​faldende blade, hurtige temperaturer og månelys aftener med en sund dosis frygt. hvis du’Vi har en lav tolerance for jump-skræmmer, tingene bliver endnu mere fantastiske. Når alt kommer til alt er film / tv-serier den perfekte måde at fejre ugerne op til Halloween på, så jeg kompilerede en liste, som du bestemt måske vil tjekke på Best VPN

TV-serier for at se denne Halloween!

Denne sæson af jack-o-lanterner, trick-or-treat tasker, falske spindelvev, skelet og gravsten bringer det med en interessant mulighed for at udforske tv-horrorgenren, når de øges i popularitet. Du kan nu skræmme dig fjollet hver uge ved at binde nogen af ​​nedenstående tv-shows nedenfor med dine venner / familiemedlemmer. Sæt rekvisitter og et andet spring skræmmende legetøj for at gøre oplevelsen endnu mere underholdende!

Hannibal (2013-2015)

Jeg gør det ikke’Jeg ved hvordan man udtrykker min besættelse for dette utroligt skræmmende, meget grafiske og grusomme fyldte tv-show. Det er ikke egnet til børn, men er en ren godbit at se på Halloween sæsonen med dine venner / familiemedlemmer. Hanibal er fyldt med scener med fysisk tortur, psykologisk krigsførelse, bunker af lig, blodpulver og flayet hud. Hanibal kan skræmme lortet fra enhver!

bedste Halloween-film og tv-shows

Det bruger foruroligende billeder for at tiltrække publikum og sætte deres øjne fast på skærmen. Se det sent om aftenen for at forbedre oplevelsen, når du nyder den ekstraordinære fortælling, retning og karakterer, der bogstaveligt talt fører dig til DARK, DARK frickin’ placere. På trods af at være en genstart af den klassiske rædsel med samme navn, klarer tv-showet at imødekomme alle forventninger. jeg’d undgå at sige mere for at ødelægge sjovet!

Eksorcisten (2016-2018)

Den MEGET første horrorfilm, jeg nogensinde har set i mit liv, var ingen ringere end “Eksorcisten (1973)”. Jeg så den omkring tiden til Halloween, så jeg har stadig en frisk hukommelse af filmen sammen med følelsen af ​​at næsten pisse mine bukser. Genstart-tv-showet gør det ikke’Jeg undlader heller ikke at skuffe ved at løfte Halloween-ånden inde i mig. Du hører måske ikke mange forslag til at se det, men f ** hvad de siger og prøv det.

Exorcist-filmen til Halloween

De første trailere til The Exorcist var faktisk ret tvetydige og afbildede et ikke-så-lignende plot, forskelligt fra den originale film, der fik mange mennesker til at slukke for at se den. Senere blev jeg imidlertid overbevist om, at det var en dårlig beslutning, da tv-serien engagerer publikum ganske godt med sympatiske, velskrevne figurer med troværdige menneskelige mangler. jeg vandt’t siger mere for at undgå at give nogen spoilere, men jeg kan forsikre dig om, at du vandt’t spilde din tid med dette rædselspakede ur til Halloween!

Penny Dreadful (2014-2016)

Forbered dig på at dykke ned i historien om frygtelige historier produceret tilbage i det 19. århundrede Storbritannien. hvis du’kender du klassiske litterære karakterer som Dorian Gray og Dr. Frankenstein, så kan du måske elske denne. Penny Dreadful er det perfekte tv-show til at lære om dine yndlingsskurker og skræmmende karakterer ved at udforske deres oprindelseshistorier i en episk psykologisk thriller fra de mørkeste hjørner af det viktorianske London.

Penny Dreadful show til Halloween

Du har sandsynligvis en idé, hvorfor jeg’har givet det en omtale til denne Halloween’s liste over tv-serier, men mere end de velkendte overnaturlige karakterer, tror jeg personligt, Penny Dreadful er et FANTASTISK ur. Med sin perfekte balance mellem mørk humor, modent indhold, nøgne kadavre og groteske billeder, formår tv'et definitivt at sætte baren højt i rædselsgenren, hvilket gør det til et godt valg til Halloween!

Bates Motel (2013-2017)

Svarende til “Hannibal” og “Djævleuddriveren”, jeg’Vi har fået endnu en film-genoptaget-til-tv-ur til jer. Bates Motel er den forhistoriske historie om den oprindelige film fra 1987, hvor vi fik se Bud Cort genindtræde i samfundet, efter at have overtaget rollen som manager, i et hjemsøgt motel (arvet af den berygtede morder Norman Bates). Dette show fokuserer på Norman Bates som hovedperson, og hvad der førte til, at han blev morder.

Bates Motel til Halloween

Vi’har allerede set ham i aktion i filmen fra 1960 “Psycho”, men at lære historien om denne fiktive karakter i Bates Motel vil helt sikkert være en værdifuld oplevelse for dig, især hvis du higer efter et mørkt, ondt tema til Halloween. Mens showet ikke gør det’t når de samme højder som Hannibal, det lykkes stadig at skabe en solid oplevelse fyldt med en thriller, spænding og direkte rædsel!

American Horror Story (2011-2018)

jeg’har føjet American Horror Story til den sidste af listen over tv-shows, fordi jeg føler, at mange allerede kender til denne antologiserie. På offset-chancen har du ikke noget’t, så er AHS helt klart et show lavet til Halloween. Hver sæson bringer en helt anden og unik, men alligevel snoet og mind-f ** k historie, der giver dig scaregasms, du’har aldrig følt det som før.

American Horror Story til Halloween

Lige fra starten af ​​den første sæson finder du dig selv fascineret af at løse forskellige mysterier og spørgsmål. Hvis du dog har brug for noget at sparke Halloween, skal du se på 4. sæson direkte, dvs.. “American Horror Story: Freak Show”, indsamle i alt tyve Emmy Award-nomineringer og vanvittigt passer til Halloween-temaet for mystiske flotte figurer, bl.a. FREAKS!

Film at se denne Halloween!

Du’Vi har allerede fået nogle gode forslag til tv-shows at se i ugerne op til Halloween, men det’er altid en dejlig idé at have et årligt film-nat-ritual, en dag før! Det’er en fantastisk måde at tilbringe tid med din familie på, mens du opretter minder, der vil vare i årene fremover. Hvem ved, at dine børn måske vokser op til at følge det samme ritual hvert år? Nedenfor er nogle af familienes foretrukne Halloween Flicks!

Scream (1996)

Jeg tænkte, at det måske var en god ide at gå med den originale Halloween 1978-film (du kan stadig tilføje, at det i dine forslag) i betragtning af at det betragtes som den første film i den moderne slasher-tradition. Men da det bruger mindre vold og blod end de film, det inspirerede, jeg’d foretrækker hellere at du giver din familie en smag af Ghostface-morderen, svarende til hvordan vi havde det som børn!

Film til at se denne Halloween 2018

Filmen er en genopfundet og revitaliseret version af det klassiske Scream fra 1981, der tilføjer lidt mere skarphed, kløgtighed og nogle sjove scener i blandingen. Plottet afslører os historien om en skræmmasket knivmaniak, der stjæler gymnasiestuderende og senere dræber dem til sine egne djævelske formål. Det er et fantastisk ur til Halloween, og Ghostface Killer hjemsøgte lortet ud af mig i mine tidlige teenagere!

Zombieland (2009)

Halloween-sæsonen burde ikke’t krænker nødvendigvis omkring at skræmme lortet fra andre mennesker. Når alt kommer til alt er det ikke alle, der har det i dem at tolerere jump-skræmmer og pisse-pumpende rædselfilm. For publikum med en lav skræmmetolerance tror jeg, at Zombieland vil være en ren godbit at se på. Det har den perfekte balance mellem vold, kæmper og komedie, som kan gøre Halloween til en meget sjovere!

zombie land til Halloween

Som navnet antyder, fokuserer historien på en virus, der gør næsten alle til Zombies. De overlevende mennesker skal fortsat kæmpe mod de døde for at forblive sane og i live. Der er fire hovedpersoner i filmen, spillet af Emma Stone, Jesse Eisenburg, Abigail Breslin og Woody Harrelson, som alle er berømte skuespillere med fascinerende karriere.

Trick ‘R Treat (2007)

Hvis du leder efter noget lidt mere Halloween-tema, er der ingen bedre mulighed for filmaften end Trick ‘R Treat (2007). Hvis du har haven’t allerede hørt handler filmen om de sammenvævede historier om en lille by, hvor nogle traditioner bedst ikke glemmes!

Trick & lsquo; R Treat til Halloween

Beboere i den fiktive by Warren Valley befinder sig midt i en bylegende kaldet the “Halloween-skolebus-massakre”. Fyldt med hoppeskræk, skræmmende billeder og skræmmende karakterer er filmen et perfekt ur til at holde dine teenagere underholdende før Halloween-dagen.

Kom ud (2017)

Sandsynligvis en af ​​de sygeste, snoede og mest mind-f ** K-film jeg’Vi har for nylig set Get Out (2017) har en særlig plads i mit hjerte for sin intense mysterium / thriller-fyldte historie, som perfekt formår at holde dig tilsluttet på skærmen. Hovedpersonen Chris går for at møde sin kæreste’s forældre, nervøse forsøger at finde ud af, hvordan de’Jeg reagerer på deres datter med en sort mand.

Gå ud til Halloween
Selv om familien i første omgang virker utroligt cool og normal, begynder tingene snart at springe ud af kontrol på måder, man ikke kan forestille sig. Chris indser pludselig, at han ikke burde’Jeg har været nervøs for at møde denne familie, men burde faktisk’vi er død bange. Familien har en mørk hemmelighed, hvilket kan resultere i, at Chris mister sit liv. Filmen er et perfekt spændingsur til Halloween!

Warm Bodies (2013)

Hvis du betragter dig selv som en håbløs romantiker, vil du måske tage tingene på en anden rute. Overvej at se varme kroppe med din partner for at være vidne til historien om en usædvanlig zombie, der redder en levende pige i stedet for at spise hende. Dette resulterer i begyndelsen af ​​et spirende forhold, med håb om at bringe de døde tilbage til livet i en post-apokalyptisk verden!

Varme organer til Halloween

Jeg personlig er ikke fan af den romantiske genre, men min partner overbeviste mig om at se denne med hende, som hun’d modtog en henstilling fra en af ​​hendes ven. Selvom det tog mig et stykke tid at være opmærksom på, hvad der skete, var filmen ikke’t dårligt overhovedet. jeg tænker det’er et perfekt ur til par, der har brug for noget subtilt men lokkende til Halloween.

Indpakning af ting

Og med dette, jeg’Vi har afsluttet denne underholdningsguide til Halloween. Sørg for, at du holder op med masser af munchies for at overskride disse tv-shows i weekenderne frem til den skræmmende dag, mens du vælger den perfekte film, du vil se til det årlige Halloween-naturritual til filmnat. Fortæl mig, hvilket film / tv-show du finder bedst i kommentarerne herunder. Don’glem ikke at dele dette stykke med dine venner og familiemedlemmer og leder efter gode underholdningsforslag denne Halloween!

Følg os på Twitter og hold dig opdateret.

Følg @Bestvpnco

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me