Emmys 2018: Sådan ser du 70th Emmy Awards 2018 Highlights

Når vi bevæger os ind i september, fortsætter spændingen og spændingen ved de 70. Primetime Emmy Awards til at vokse. Det betyder, at du snart vil se, at din favorit begynder at blive hædret for deres præstation på skærmen i de bedste shows, mens du ser dem i al deres glamour (gå ikke glip af Red Carpet-ceremonien!). Da det er det 70. år i prissæsonen, kan du føle dig sikker på, at ting bliver STOR!

Sådan ser du 70th Emmy Awards 2018 Live online

 1. Emmy Awards 2018 placering og dato
 2. Hvor kan man se Emmy Awards 2018
 3. Sådan ser du Emmy Awards 2018 Live online uden kabel
 4. Sådan kan du se Emmy Awards 2018 Live online gratis
 5. Emmy Awards 2018 på Kodi

Hvem vil trods alt gå glip af en begivenhed som denne, der kun finder sted en gang om året? Emmy’s anerkender ekspertise inden for tv-showbranchen. Der er næsten 23.000 medlemmer fra Television Academy, der kaster deres stemmesedler i dedikerede specialeområder for at få det bedste WIN. Med de nomineringer, der allerede er ude, har vi allerede set, at konkurrencen bliver hård i år. Vi er dog bare spændte på at se, hvilket drama Emmy Awards 2018 bringer!

Sådan ser du 70th Emmy Awards 2018 Live online

Emmy Awards 2018 placering og dato

Til 70th Primetime Emmy Awards er det kun klogt at gå all-out til fejring af endnu et jubilæum, og selvfølgelig starten af ​​nogle virkelig badass og hit-tv-shows. Som sådan er placeringen indstillet til det humongøse og smukke Microsoft Theatre i Los Angeles, som let kan indstille op til 7.100 mennesker. Det har også et af de største indendørs faser i USA, hvilket gør det til det bedste valg til Emmy Awards, den røde løber og afslutningsceremonien! Emmy Awards 2018 finder sted den 17. september kl. 20.00. EST på mandag.

Emmy Awards 2018 placering og dato

Hvem vil være vært for Emmy Awards 2018-ceremonien?

Alle de skøre over Emmy Awards, vil du være glad for at høre, at Michael Che og Colin Jost er blevet valgt som værter for de 70. Primetime Emmy Awards. Jost, 35 og Che, 35 er begge co-head forfattere af det ikoniske og længste løb “Weekendopdatering” NBC serie om aftenen “Saturday Night Live”. Derfor er der ingen tvivl om, at Emmy Awards kommer til at underholde som helvede i år, med den magtfulde duo - der sætter scenen i brand med deres taler og fantastiske hosting-evner!

Hvem er vært for Emmy Awards 2018-ceremonien?

Hvor kan man se Emmy Awards 2018

Efter en hård konkurrence mellem ABC, NBC og CBS var det kun en, der vandt sejren med at få tv-rettighederne til Emmy Awards 2018, og det er NBC. Derfor, hvis du vil se ceremonien i USA, skal du blot skifte dine tv-kanaler til NBC. Trådkuttere kan vælge at streame priserne live online på deres desktops eller laptops via NBC live fra kl. 12 til 03:00 (GMT).

Hvor kan man se Emmy Awards 2018

Hvis du er beliggende uden for USA, kan du vælge at bruge Cheap VPN-tjenesten til at streame frit på NBC Live. Ved at oprette forbindelse til en server i USA er det utroligt nemt at fjerne blokering af NBC fra ethvert andet land. Nedenfor har vi tilføjet en liste over de bedste VPN'er til streaming / fjernelse af blokering, baseret på pålidelighed, ydelse, serverplaceringer og support. Mobilbrugere kan også downloade NBC-appen i Google Play Store og iTunes!

Udbydere

Surfshark Besøg webstedet www.surfshark.com PureVPN Besøg webstedet www.purevpn.com ExpressVPN Besøg webstedet www.expressvpn.com Ivacy Besøg webstedet www.ivacy.com CyberGhost Besøg webstedet www.cyberghostvpn.com
Pris $ 11,95 $1,99om måneden $ 10,95 $2,91om måneden $ 12,95 $8,32om måneden $ 9,95 $2,25om måneden $ 12,99 $2,75om måneden
Anmeldelser på Trustpilot N / A TrustPilot anmeldelser

Anmeldelser (7497) | Fremragende

TrustPilot anmeldelser

Anmeldelser (661) | Fremragende

TrustPilot anmeldelser

Anmeldelser (187) | Fremragende

TrustPilot anmeldelser

Anmeldelser (2727) | Fremragende

Antal servere 1040 Servere 2000 Servere 3000 Servere 1000 Servere 5800 Servere
Streaminghastighed 1000 Kbps 28200 Kbps 25600 Kbps 18700 Kbps 17300 Kbps
Hurtig server Ja Ja Ja Ja Ja
Samtidig forbindelse 100 Tilslutninger 05 Tilslutninger 03 Tilslutninger 05 Tilslutninger 07 Tilslutninger
Tilbagebetalings politik N / A 31 Dage 30 Dage 30 Dage 45 Dage
Rabat 83% Af 73% Af 49% Af 77% Af 77% Af
Kunde support 24/7 Support 24/7 Support 24/7 Support 24/7 Support 24/7 Support
Mere info Besøg webstedet www.surfshark.com Besøg webstedet www.purevpn.com Besøg webstedet www.expressvpn.com Besøg webstedet www.ivacy.com Besøg webstedet www.cyberghostvpn.com

Sådan ser du Emmy Awards 2018 Live online uden kabel

Hvis du er en snitskærer, der er afhængig af onlinekilder til at se film / tv-shows, nyheder og begivenheder, er du på det rigtige sted. Ud over NBC Live-strømmen har du flere muligheder for at streame Emmy Awards 2018 live online uden kabel. Blandt nogle af de bedste inkluderer:

Fifa Worldcup News

Bemærk: Tjenesten nævnt nedenfor giver HD Streams af Emmy Awards, men kan være regionbegrænset, vi anbefaler dig at bruge en VPN-tjeneste til at streame Emmys overalt i verden på enhver enhed!

Fjern blokering af strømme

CTV

CTV er et canadisk tv-net, hvor du kan se Emmy Awards 2018 live online. Det giver brugerne mulighed for at se deres foretrukne tv-serie på det maksimale niveau af komfort. Brugere, der vil streame fra CTV, men ikke er placeret i Canada, kan bruge en VPN-service til at skifte deres placering. Når du er færdig, skal du blot gå til https://www.ctv.ca/Video/CTV. Log ind på din CTV-konto, gå til live stream-siden, og læn dig tilbage for at nyde Emmy Awards 2018.

Sådan ser du Emmy Awards 2018 Live online uden kabel

Foxtel

Hvis optionerne NBC og CTV ikke fungerer for dig, er Foxtel en anden mulighed, du kan stole på. Denne online streamingtjeneste er tilgængelig for australske målgrupper online, men du kan bruge den bedste VPN-udbyder til at skifte din placering til en server i Australien. Bare gå til https://www.foxtel.com.au/now/index.html og tilmeld dig den gratis prøveversion. De, der har kabel-tv, kan stole på FOX8 til at se Emmy Awards 2018 direkte fra Los Angeles tirsdag den 18. september kl.!

Foxtel Emmy-priser 2018

Slynge-tv

Hvis tilmelding til ovenstående tjenester ender med at blive for dyrt, har du en billig mulighed til at streame Emmy Awards 2018 uden kabel. Sling TV er en VoD-service, der er vært for alle populære kanaler som NBC, så du kan se prisceremonien på den maksimale bekvemmelighed. Priser starter ved $ 25 pr. Måned, men du har muligheden for at udnytte en 7-dages gratis prøveperiode. Da Emmy Awards kun varer en dag, kan du teknisk streame hele ceremonien GRATIS!

Emmy-priser 2018 Sling TV

Sådan kan du se Emmy Awards 2018 Live online gratis

For snørere over hele verden er tilmelding til GRATIS tjenester normalt go-to muligheden for at streame enhver større begivenhed, sport eller Awards Ceremony. Heldig for dig, vi har foretaget vores research med at finde de bedste streamingindstillinger, der giver dig adgang til Emmy Awards 2018 GRATIS live:

Bemærk: Tjeneste som DirecTV Now og andre kan give dig mulighed for at streame Emmy Awards gratis, men disse tjenester kan være begrænset til regioner i dele af verden. Så vi anbefaler dig at bruge en VPN-tjeneste til at fjerne blokering af strømme.

Fjern blokering af strømme

YouTube TV

Sådan kan du se Emmy Awards 2018 Live online gratis

En af de bedste muligheder for streaming af enhver større begivenhed i dag er YouTube TV. På trods af at den er ny på markedet for VoD, har tjenesten hurtigt formået at udvikle et enormt omdømme i USA især. Du kan dog bruge en VPN til at få adgang til live-streams. Priser starter ved $ 40 pr. Måned, men du har muligheden for at prøve det GRATIS - takket være en prøve på to uger. Tilmeld dig dagen for Emmy Awards 2018 for at nyde at se dine favoritstarter uden at betale en eneste krone! For ankomster med rød tæppe stemmer ind i E! YouTube-kanal. 

DirectTV nu

Emmy-priser på DirecTV Now

En anden hitløsning til streaming af 70. Primetime Emmy Awards 2018 live er at bruge DIRECTV NU. Webstedet er berømt for at levere streams af alle større turneringer og prisceremonier, hvilket giver brugerne adgang til kanaler som NBC, TBS, Fox, CBS og ABS for så lave som $ 35 pr. Måned, hvilket betyder, at du kan begynde at streame næsten med det samme! Du har endda en 7-dages gratis prøveversion tilgængelig. Hvis du tilmelder dig den 17. september, kan du teknisk set se begivenheden GRATIS!

Hulu Live TV

Emmy-priser på Hulu Live TV

Ligesom Sling TV, YouTube TV og DirecTV Now, er Hulu Live TV en anden VoD-service, der indeholder et massivt bibliotek med film / tv-shows, da det giver brugere fra hele verden adgang til alle amerikanske kanaler inklusive den officielle tv-station Emmy Awards 2018-begivenhed, NBC. Priserne for tilmelding til Hulu Live TV er $ 39,99 pr. Måned. I lighed med ovenstående muligheder kan du prøvekøre tjenesten via dens 7-dages prøveperiode på begivenhedsdagen for at se priserne GRATIS!

Emmy Awards 2018 på Kodi

Alle snørere skulle vide om det hit multi-platform, open source underholdningsnav, der går under navnet KODI! Softwaren er en indholdssamler, der bruger tredjeparts og officielle tilføjelser til at give dig adgang til et enormt bibliotek med film / tv-shows. Du har endda udvidelser til rådighed, der giver adgang til live-kanaler som NBC for at se Emmy Awards 2018.

Emmy Awards 2018 på Kodi

Fifa Worldcup News

Bemærk: Hvis du ikke står over for nogen strøm eller tjekker logfejl, har du brug for den bedste vpn til kodi for at fjerne blokering af streams for at nyde spillet live online!

Fjern blokering af strømme

cCloud TV-installationsproces

 1. Åben Kodi Krypton V17 og klik det “Gear” ikonet i øverste højre hjørne
 2. I menuens nederste højre hjørne skal du vælge “Filhåndtering”
 3. Åben “Tilføj kilde” ved at rulle ned fra venstre menu
 4. Dobbeltklik på “Ingen” og gå ind http://lazykodi.com/
 5. Navn mediekilden “Lazy Kodi” og tryk på OK-knappen
 6. tilbage til Kodi-hovedmenuen og klik på “Add-ons”.
 7. Hit det “Pakke” symbol for at starte installationsprocessen.
 8. Vælg “Installer fra zip-fil” og Find det “Lazy Kodi” mediekilde.
 9. Vælge “lagre til” og hanen på “ANDROIDABA”
 10. Vælg “Repository” og klik på “repository.kodil-1.4.zip”
 11. Vente et par minutter til “Add-on installeret” notifikation.
 12. Vend tilbage til den forrige menu og klik på “Installer fra depot”
 13. Vælg “..Kodil Repository” og åben det “Video-tilføjelser” liste
 14. det “Søg” fanen, type i “cCloud TV”, og hit installationsknappen

Hvem er de 2018 nominerede Emmy?

Emmy-nominerede i 2018 er ude og har allerede taget alle af stormen. Royals, handmaids og robots styrede Emmy-nominerede, og vi kan ikke vente med at se, hvilke TV-serier og skuespillere der vinder flest priser. Nedenfor er et par detaljer om nogle af nomineringerne til de 70. Primetime Emmy Awards. Tjek dette link for den komplette liste over nominerede.

Dramaserier

 1. Westworld
 2. Dette er os
 3. Kronen
 4. Stranger Things
 5. Amerikanerne
 6. Game of Thrones
 7. Handmaid’s fortælling

Comedy Series

 1. Barry (HBO)
 2. Atlanta (FX)
 3. GLOW (Netflix)
 4. Black-ish (ABC)
 5. Silicon Valley (HBO)
 6. Bremse din entusiasme (HBO)
 7. Den vidunderlige fru Maisel (Amazon)
 8. Den ubrydelige Kimmy Schmidt (Netflix)

Hoved skuespiller i en dramaserie

 1. Jeffrey Wright (Westworld)
 2. Milo Ventimiglia (dette er os)
 3. Matthew Rhys (amerikanerne)
 4. Sterling K. Brown (Dette er os)
 5. Jason Bateman (Ozark)
 6. Ed Harris (Westworld)

Hoved skuespillerinde i en dramaserie

 1. Evan Rachel Wood (Westworld)
 2. Keri Russell (amerikanerne)
 3. Sandra Oh (Killing Eve)
 4. Claire Foy (The Crown)
 5. Tatiana Maslany (Orphan Black)
 6. Elisabeth Moss (The Handmaid’fortælling)

Hoved skuespiller i en komedieserie

 1. Larry David (bremse din entusiasme)
 2. William H. Macy (Skamløs)
 3. Anthony Anderson (Black-ish)
 4. Ted Danson (det gode sted)
 5. Donald Glover (Atlanta)
 6. Bill Hader (Barry)

Lead Actress in a Comedy Series

 1. Lily Tomlin (Grace og Frankie)
 2. Pamala Adlon (Better Things)
 3. Tracee Ellis Ross (Black-ish)
 4. Allison Janney (mor)
 5. Issa Rae (Usikker)

Ofte stillede spørgsmål om Emmy Awards 2018

Hvilket tv-program har vundet mest Emmy-priser?

Der er en kæmpe liste over tv-shows, der har vundet mere end 15 Emmy Awards med nogle navne, der strækker sig så langt som 30. Hvis der imidlertid er et show, der har formået at samle et stort antal priser inden for en kort periode, er det ville være Game of Thrones. Lige siden udgivelsen i 2011, har tv-showet vundet 38 All-Time Emmys og blev nomineret i alt 128 gange.

Har kontoret vundet nogen udsendelser?

Ja, i sandhed fyldt de sjove og grinende pasninger “Kontoret” har vundet omkring 5 Primetime Emmy Awards i følgende kategorier: Enestående billedredigering med en kamera (2 priser), Regi - Comedy Series, Writing - Comedy Series og den bedste Comedy Series.

Indpakning af ting

Emmys 2018

Vi håber, at denne vejledning hjælper snorere og tv-seere både med at forstå, hvordan man ser Emmy Awards 2018 med maksimal bekvemmelighed. Ikke desto mindre, hvis du støder på problemer, tøv ikke med at droppe en kommentar nedenfor. Del vejledningen med dine venner og familiemedlemmer. Læg op på dine munchies og popcorn, og nyd at se dine yndlingsstjerner gå på den røde løber, spøge rundt og modtage titler til deres forestillinger!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me