Den ultimative guide til hvordan man ser Commonwealth Games 2018 live online streaming

Din sommer er ved at blive endnu mere forbløffende, andre sportsfanatikere. Commonwealth Games a.k.a. Gold Coast 2018 er endelig her! Dette betyder, at du får at se tusinder af atleter fra hele verden, der deltager i vinderpokalen, over 19 hit-sportsspil. Spændinger og spænding er på et hele tiden, og vi kan ikke vente med at se, hvilket resultat dette år bringer. Vil du også være vidne til den største multi-sportsbegivenhed? I bekræftende fald, kan du læse denne guide fra BestVPN.co om, hvordan man ser Commonwealth Games 2018 overalt i verden via kabel-tv og online streaming!


Commonwealth Games 2018-plan

Til Commonwealth Games 2018 vil vi se mere end 6.600 atleter konkurrere om medaljer i 19 sportsgrene, herunder førstegangs beachvolleyball, wrestling, vægtløftning, triathlon, bordtennis, squash, skydning, rugby syvninger, netball, græs skåle, hockey, gymnastik, cykling, boksning, basketball, badminton, atletik og akvatik.

Commonwealth Games 2018-plan

Den bedste del af alt: for første gang i enhver multisport-begivenhed vil der være et lige antal kvinder og mænd’s medaljer. Arrangementet begynder den 5. april og strækker sig til 10 dage med ren underholdning i en række konkurrencer. Besøg webstedet Gold Cost 2018 for den seneste tidsplan. Du kan endda downloade den officielle Android og iOS Commonwealth Games-app til at holde styr på alle opdateringer.

Commonwealth Games 2018 placering

For dem af jer, der ikke kender, vil en stor åbningsceremoni også finde sted på Commonwealth-kampene i 2018 på Carrara Stadium i Gold Coast, Australien. Den valgte dato er sat til 4. april 2018 omkring klokken 19:00 AEST-tid. Her vil du se himlen oplyst med fyrværkeri og se mange berømte berømtheder, dansere og musikere afsløre deres talent på en enorm scene med en forbløffende skare.

Commonwealth Games 2018 placering

Med hensyn til turneringen, der går i gang 5. april, har Commonwealth of Nations besluttet sig for tre andre placeringer i Australien, som er: Townsville, Cairns og Brisbane. Dette markerer femte gang Australien er valgt som vært for Commonwealth Games, og arrangementerne har mildest sagt været bemærkelsesværdige.

Commonwealth-spil 2018-listen over kanaler og tv-spredere

Seven Network i Australien er den officielle tv-station for Commonwealth Games 2018. De, der ligger i landet, kan simpelthen skifte deres fjernsyn til en af ​​deres tre kanaler: 7Mate, 7TWO eller 7 for at se begivenheden på kabel. Online-brugere har muligheden for at downloade 7CommGames-appen fra Apple Store eller Google Play. For seere i andre lande henvises til nedenstående tabel:

Land Broadcaster
Afghanistan Ti sportsgrene
Australien Syv netværk og Foxtel
Asien APBU
Bangladesh Ti sportsgrene
Caribien CMC
Canada CBC
Indien Ti sportsgrene
Malaysia Astro og RTM
Maldiverne Ti sportsgrene
Nigeria BOA
New Zealand Prime og TVNZ
Namibia NBC
Nepal Ti sportsgrene
Afrika syd for Sahara SuperSport og SABC
Papua Ny Guinea Sky TV og Prime
Pakistan Ti sportsgrene
Stillehavsøer Sky TV og Prime
Sydafrika SABC og SuperSport
Singapore MediaCorp
Seychellerne SBC
Sri Lanka Ti sportsgrene
Tanzania TBC
Forenede Stater ESPN
Det Forenede Kongerige BBC

Bemærk: Hvis du ikke gør det’t finde en strøm i dit land, og stream derefter spilene på Seven Network med en VPN, der opretter forbindelse til en amerikansk server.

Sådan kan du se Commonwealth Games 2018 Live online

Hvis du ikke har kabel-tv og stoler på premium VoD-tjenester online, så har vi også dækket dig. Mange websteder tilbyder live streams af alle 19 spil, der finder sted i løbet af 10 dage, hvilket sikrer, at du ikke går glip af en enkelt konkurrence.

Sådan kan du se Commonwealth Games 2018 Live online

Den bedste mulighed for nu er det officielle Seven Network fra Australien. Selvom webstedet indfører geobegrænsninger, kan du altid bruge en VPN til at fjerne blokering. Nedenfor er en liste over de bedste vpn-udbydere, baseret på deres pålidelighed, ydelse, support, priser og servertilgængelighed:

Udbydere Pris ($) Funktioner Bedømmelse Rabat Besøgsudbyder

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1,99Om måneden

  • 800+ servere i 50+ lande
  • AES-256-GCM-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 83%
  Læs anmeldelse

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2,91Om måneden

  • 2.000+ servere i 140+ lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 5 Samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig besøgsside på 73%
  Læs anmeldelse

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8,32Om måneden

  • 3.000+ servere i 94 lande
  • AES 256-bit kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Ingen logpolitik
  • 3 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Pålidelig 35% rabat på besøgssted
  Læs anmeldelse

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2,25Om måneden

  • 1000+ servere på tværs af 100 placeringer
  • 256-bit standardkryptering af militær kvalitet
  • Live chat support er fremragende
  • Nul logsudbyder
  • 5 tilgængelige multi-login
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps og Chrome-udvidelse

  Pålidelig 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12,99 $2,75Om måneden

  • 3.700 servere i 60 lande
  • 256-bit AES-kryptering
  • 24/7 Live Chat
  • Streng Ingen log-politik
  • 7 samtidige forbindelser
  • Apps til Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% rabat besøg hjemmeside
  Læs anmeldelse

Sådan kan du se Commonwealth Games 2018 i Australien

Som nævnt tidligere har seere i Australien muligheden for at se Commonwealth Games 2018 på kabel-tv og via streaming gennem Seven Network. Som et alternativ kan du dog selv stole på Foxtel. Ud over den direkte tv-satellit kan du bruge dens VoD-service til at se Gold Coast 2018 live online, når du er hjemme.

Sådan kan du se Commonwealth Games 2018 i Australien

Sådan kan du se Commonwealth Games 2018 i New Zealand

Seere i New Zealand kan let se Gold Coast 2018 via VoD-tjenesten, TVNZ. Tv-selskabet har sikret eksklusive rettigheder til, at begivenheden vises i landet. Alt hvad du skal gøre for at få adgang til live-streams er at tilmelde dig en TVNZ-konto. Når det er gjort, vil du modtage en bekræftelses-e-mail. Klik på linket, log ind på din konto, og nyd at se Commonwealth Games 2018!

Sådan kan du se Commonwealth Games 2018 i New Zealand

Sådan kan du se Commonwealth Games 2018 i Canada

For dem, der er beliggende i Canada, er DAZN en revolutionerende live-sportsstreamingstjeneste, du kan bruge til at se Commonwealth Games 2018. Det vil tilbyde over 400 timers live dækning, inklusive åbnings- og lukningspædagogner. Brugere i Japan, Schweiz og Tyskland kan også bruge en VPN til at oprette forbindelse til en canadisk server til at se begivenheden live online.

Sådan kan du se Commonwealth Games 2018 i Canada

Sådan kan du se Commonwealth Games 2018 i USA

Ud over at bruge en VPN og fjerne blokering af Seven Network, har brugere i USA muligheden for at se Commonwealth Games 2018 live online via ESPN. Tv-selskabet har fået eksklusive rettigheder til at levere live streams i landet. Derfor kan du skifte dine kanaler til ESPN for at se Gold Coast 2018 på kabel-tv og besøge linket her for at streame online.

Sådan kan du se Commonwealth Games 2018 i USA

Sådan kan du se Commonwealth Games 2018 i Storbritannien

Hvis du bor i Storbritannien, kan du nemt se Commonwealth Games 2018 ved at skifte dine tv-kanaler til BBC One, BBC Two eller BBC Red Button. Hvis du imidlertid vil streame online, har du brug for en VPN-service for at fjerne blokering af Seven Network. Du skal bare oprette forbindelse til en server i Australien, besøge webstedet, tilmeld dig en konto og nyd streaming af Gold Coast 2018 live online!

Fjern blokering af Seven Network

Sådan kan du se Commonwealth-spil live online uden kabel

For snørere, der ikke er villige til at bruge en masse kontanter på premium-tjenester, er der masser af GRATIS muligheder for at streame Commonwealth Games 2018 live. Og der er ikke noget dårligt i at ville have noget GRATIS. Når alt kommer til alt er der så mange begivenheder, der finder sted overalt i verden, og det at få abonnement på forskellige tjenester kan blive monotont.

Se atletik

Hvis du vil se Gold Coast 2018 live online, er der ingen bedre mulighed end Watch Athletics. Dette er et dedikeret sportsstreamingwebsted, hvor du kan finde alle de nyeste opdateringer til hitbegivenheder, turneringer og mesterskaber. Klik her for at få adgang til live-streams af Commonwealth Games 2018 uden at betale en eneste krone.

Sådan kan du se Commonwealth-spil live online uden kabel

Kodi - TVNZ on-demand-tilføjelse

Ud over at bruge Halow Live TV og cCloud-tilføjelser til at få adgang til live-streams til sportsbegivenheder, er der især et navn, der tilbyder bemærkelsesværdig brugervenlighed og bekvemmelighed til at se Commonwealth Games 2018. Det går under navnet af TVNZ On-demand. Hvis du ikke har brugt Kodi før, skal du følge nedenstående trin til installation af udvidelsen:

 1. Start din Kodi Krypton V17
 2. Klik på “Gear” ikon og vælg “Filhåndtering”
 3. Gå til “Tilføj kilde” og indtast URL'en: http://Kodi.matthuisman.nz
 4. Klik på “Okay” -knappen og vende tilbage til Kodi-hovedmenuen
 5. Vælg “Add-ons” og klik på “Pakke” symbol
 6. Vælge “Installer fra zip-fil” og vælg “Matthuisman”
 7. Gå til “Installer fra depot” og vælg “Matthuisman.nz Repository”
 8. Gå til “Video-tilføjelser” og vælg “TVNZ On-Demand”
 9. Tryk på knappen Installer. Åbn tilføjelsen. Klik på “Direkte”
 10. Nyd at se Commonwealth Games 2018!

Commonwealth-spil 2018 på kodi

Ofte stillede spørgsmål om Commonwealth Games 2018

Der er mange spørgsmål, der opstår om Commonwealth Games 2018 for mange fans over hele verden. Nedenfor kan du finde nogle af de hyppigst stillede og deres efterfølgende svar!

Fra hvor jeg kan se Commonwealth Games 2018 i Indien?

Hvis du bor i Indien, er du faktisk ganske heldig. Ten Sports har købt de eksklusive tv-rettigheder til at give komplet dækning af Gold Coast Commonwealth Games 2018. Skift blot dine kanaler til Ten Sports for at begynde at se den største internationale multisport-begivenhed!

Hvor kan jeg købe Commonwealth Games 2018-billetter?

For de personer, der bor i Australien og vil se Commonwealth Games 2018 lige foran deres øjne, kan du få dine billetter fra det officielle Gold Coast 2018-websted. Klik på “Tjek tilgængelighed” og se om du kan få plads til din yndlingssport!

Indpakning af ting

Vi håber, at denne guide hjælper dig med at fjerne bekymringen for, hvordan du ser Commonwealth Games 2018 for dig. Som du kan se, er der masser af muligheder til at nyde multisports-turneringen via kabel-tv og live online. Uanset hvad, hvis du støder på problemer eller har delt nye oplysninger at dele, så tøv ikke med at kommentere nedenfor. Du er også velkommen til at dele guiden med dine venner og familiemedlemmer!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me