Ръководство за свързване с VPN 2020 – задължително четене за начинаещи потребители в Япония

Хората, които живеят в Япония, са добре наясно, че страната се застъпва за свободата на словото и пресата, което се разпростира и върху изразяването и словото в интернет. Въпреки това през последните няколко години има увеличение на гео ограниченията и действията срещу достъп до материали, защитени с авторски права, призовавайки за използване на Best VPN, за да се избегнат съдебни такси от местните доставчици на интернет услуги. Така че, без допълнително обобщение, прочетете това ръководство за свързване на VPN за Япония.


Прочетете: Ръководство за работа на Apple TV за Expressvpn

Ръководство за свързване с VPN 2020

 1. Какво е VPN връзка
 2. Как работи VPN връзката?
 3. Защо трябва да използвате VPN връзка в Япония?
 4. Механизъм / функции за свързване на VPN за търсене в Интернет
 5. Най-добри приложения за VPN връзка
 6. Безопасен ли е достъпът до Интернет в Япония чрез VPN връзка?
 7. Как да инсталирате VPN връзка Windows 10 OS / 7 сервизни пакети
 8. Ръководство за инсталиране на iPhone VPN връзка
 9. Как да настроите Android VPN връзка?
 10. Безплатни приложения за VPN връзка
 11. Клиент за смартфон за VPN връзка
 12. VPN връзка Mac / iPhone поколения / iPad връзка
 13. Amazon Fire TV / Firestick VPN метод за свързване

Какво е VPN връзка

Виртуална частна мрежа съкратено като “VPN” е мрежова технология, използвана от правителствените агенции и нормалните граждани, за да се използва сигурен достъп до интернет. Той създава защитен път за вашия интернет, криптирайки всички изпратени и получени данни.

Какво е VPN връзка

Как работи VPN връзката?

VPN обикновено маскират вашето онлайн присъствие, като променят вашия IP адрес чрез модем и да изглежда така, сякаш се намирате в друга държава. В същото време те ви позволяват да създадете a “частен” мрежа, достъпна само за вас, поради което се използва предимно в големи корпорации и предприятия.

Как работи VPN връзка?

Защо трябва да използвате VPN връзка в Япония?

Когато научите, че стриймингът / изтеглянето на материали, защитени с авторски права, е престъпление, което може да ви наложи огромна глоба, ДВЕГОДИШНО СЪДЪРЖАНИЕ НА ЖЕЛЕЗОПЪТНОСТТА или дори БОТИ - нещата стават доста стресиращи. Като част от Закона за мониторинг на компютърните мрежи от 2012 г., правителството на Япония дори наблюдава всички потребители, което потвърждава колко важно е използването на VPN в Япония.

Защо трябва да използвате VPN връзка в Япония?

Механизъм / функции за свързване на VPN за търсене в Интернет

 1. Разширени функции - Надеждните VPN услуги трябва да предлагат разширени функции като защита от течове DNS / IPv6, DoubleVPN, SOCKS5 прокси, Split тунелиране, NAT защитна стена и автоматичен превключвател за убийство.
 2. Поддръжка на протоколи - Най-добрите VPN услуги никога няма да спестят от предоставянето на добра поддръжка на протоколи. Изберете услуга, която предоставя възможност за свързване към OpenVPN, IKEv2, SSTP, L2TP / IPSec и PPTP.
 3. Политика за регистрация - Последното нещо, от което се нуждаете, е да заплатите VPN, който регистрира вашата връзка / информация за сесия или отказва да разкрие подробности за това колко дълго се използват данните преди изтриването. Винаги се обръщайте към доставчик със сертифицирана / проверена нулева политика на регистрация.
 4. Пропускане на лентата - VPN мрежите позволяват на потребителите да заобиколят гео ограниченията за поточно съдържание онлайн, изтегляне на торенти, или играят игри. Внимавайте с доставчиците, които налагат ограничаване на честотната лента.
 5. Едновременни връзки - Най-доброто от VPN не само позволява достъп до едно устройство, но предлага възможност за установяване на връзки на множество устройства едновременно.
 6. Наличност на сървъра - Изберете доставчик, който ви дава достъп до огромна база данни от сървъри от всички страни по света. Не се съгласявайте с доставчици, които предлагат само 5/6 места за свързаност.

Най-добри приложения за VPN връзка

По-долу са три топ доставчици на VPN, известни по целия свят с невероятната си производителност, усъвършенствани функции, сървър’s наличност, система за поддръжка и обща надеждност, която вие със сигурност трябва да опитате!

Най-добрите приложения за VPN връзка през 2018 г.

ExpressVPN - избор на VPN връзка за редактор в Япония

ExpressVPN е популярно допълнение на пазара на VPN. Той е базиран на Британските Вирджински острови, предлагащ ненадминат личен живот и анонимност, като се похвали с политика без регистрация, която дори разтърси турските власти. Месечното ценообразуване започва от $ 12.95 и имате 2 000+ VPN сървъра в 94 държави по света. Характеристиките включват превключвател за убийство, разделно тунелиране, поддръжка на многоплатформи и 24/7 поддръжка на чат на живо.

ExpressVPN връзка

Професионалисти

 1. Свържете се към 3 устройства едновременно
 2. 30-дневна гаранция за връщане на парите
 3. 24/7 Поддръжка за чат на живо
 4. Автоматичен ключ за убиване
 5. Няма политика за регистрация

Против

 1. Малко скъпо - но си заслужава!

Buffered

Основана през 2013 г. и разположена в Гибралтар, Buffered VPN е услуга, посветена на поверителността. Гибралтар е извън обсега на щаба на правителството за комуникации на Обединеното кралство (GCHQ) и Агенцията за национална сигурност (NSA). Той предлага несравними възможности за изтегляне на BitTorrent, като същевременно позволява връзка с 5 устройства едновременно. Други функции включват 30-дневно възстановяване, неограничена честотна лента и 24/7 чат на живо.

Буферирана vpn връзка

Професионалисти

 1. Базиран в Гибралтар
 2. Деблокира Netflix US
 3. Сървъри в 39 държави
 4. Добра поверителност - Без регистрационни файлове
 5. 30-дневна гаранция за връщане на парите

Против

 1. Скъпо - Начална цена от $ 12,99!

VyprVPN

Създаден от Golden Frog, VyprVPN използва впечатляващи технологии като Chameleon, който се бори срещу блокирането и дроселирането на VPN, като го отличава от конкуренцията. За свързаност VyprVPN ви дава достъп до огромен списък от 700 сървъра, разпространен в 70 страни. Характеристиките включват VyprDNS, множество протоколи за криптиране, NAT защитна стена и собствени приложения за всички платформи.

VyprVPN връзка

Професионалисти

 1. Сървъри в 70 страни по света
 2. NAT защитна стена и VyprDNS
 3. Връзка към 3 устройства
 4. 200 000+ IP адреси
 5. Netflix Достъпно за САЩ

Против

 1. Поддържа журнали за връзки за 30 дни

Безопасен ли е достъпът до Интернет в Япония чрез VPN връзка?

В сравнение с други страни, Япония предоставя повече свобода в интернет, но все още има ситуации, в които се нуждаете от по-висока степен на анонимност. Съществуват някои опасения относно предаването на информация на страната на петте очи. Единственият начин да защитите вашата онлайн идентичност по всяко време е да използвате VPN връзка, която е напълно законна за използване в страната, в сравнение с местности като Китай и Русия - където VPN са забранени.

Как да инсталирате VPN връзка Windows 10 OS / 7 сервизни пакети

 1. Кликнете върху “мрежа” в лентата на задачите на Windows и отидете на “Мрежови настройки”.Безопасен ли е достъпът до Интернет в Япония чрез VPN връзка
 2. Изберете “VPN” под “мрежа & интернет” меню и след това щракнете върху “Добавете VPN връзка”.Как да инсталирате VPN връзка Windows 10 OS / 7 сервизни пакети
 3. Избираме да използваме конфигурация PPTP, като използваме конфигурациите от freevpnaccess.com.добавете vpn връзка на Windows
 4. Попълнете цялата информация и натиснете “Бутон за запазване”. Върнете се в предишното меню и кликнете върху бутона за свързване, за да се насладите на използването на VPN чрез метода PPTP.използване на VPN връзка чрез PPTP метод в Windows

Ръководство за инсталиране на iPhone VPN връзка

 1. Отворете вашия iPhone към настройките.iPhone-VPN-връзка-Инсталация-Guide
 2. Сега ще видите списък с опции за конфигурация. Изберете “Общ”.Как да настроите Android VPN връзка
 3. кран на “VPN”.Безплатни приложения за VPN връзка
 4. кран На “Добавете VPN конфигурация” за да започне настройката на PPTP.Клиент за смартфон за VPN връзка
 5. Изберете PPTP на “Добавете конфигурация” панел и след това въведете настройки от freevpnaccess.com.VPN връзка Mac iPhone поколения iPad
 6. Кликнете На “Запази”, и връщане към VPN менюто.
 7. Turn на VPN “НА”.Метод за свързване на VPN на Amazon Fire TV Firestick
 8. Логото на VPN вече ще се появи в горния десен ъгъл на вашия iPhone!Инсталиране на iPhone VPN връзка

Как да настроите Android VPN връзка?

Когато става въпрос за настройка на VPN връзка, имате две възможности: изтеглете специален клиент за платформата от някой от горните доставчици или използвайте ръчния метод на OpenVPN.

Метод на приложението

 1. Регистрирайте се за всеки доставчик по-горе, като посетите основния им уебсайт и изтеглете приложението за Android.
 2. Отворете приложението и въведете вашите идентификационни данни за вход, т.е. потребителско име и парола
 3. Свържете се с всеки сървър по ваш избор. Насладете се на използването на VPN!

Настройка на PPTP

 1. Преминете към настройките > | Повече ▼ > VPN
 2. Докоснете иконата (+) и ще бъдете подканени с подробности за настройката, които трябва да попълните
 3. Име на връзката, изберете PPTP в “Тип” меню
 4. Въведете VPN сървър и влезте в профила на вашия доставчик
 5. Запазете мрежата, въведете идентификационни данни и натиснете “Connect”

Безплатни приложения за VPN връзка

Безплатни и надеждни VPN приложения са много трудни за намиране и в тази област има много измами, тъй като много съмнителни оператори използват фасадата за предоставяне на безплатна VPN услуга, за да извършат голямо разнообразие от нарушения на поверителността. За да сте сигурни, че не се поддавате на техните трикове, опитайте тези топ 3 безплатни VPN доставчици:

 1. Щит за гореща точка
 2. TunnelBear
 3. ZoogVPN

Клиент за смартфон за VPN връзка

Можете да направите вашата настройка на VPN чрез клиента OpenVPN за по-малко от 5 минути при достатъчно добра интернет връзка. Позволявам’ще ви преведе през стъпка по стъпка:

Метод OpenVPN

 1. Отидете в Google Play Store и изтеглете / Инсталирайте OpenVPN Connect.
 2. След като инсталирате, изтеглете от тук файловете за конфигурация .ovpn.
 3. Щракнете върху “внос” бутон и намерете изтегления .ovpn файл.
 4. Изберете файла и щракнете “Конфигуриране на файл за четене” за да затворите диалога за импортиране.
 5. Кликнете върху избрания от вас сървър и въведете потребителско име / парола.
 6. Проверете “Доверявам се на приложението” кутия и кликнете върху “Добре”.

VPN връзка Mac / iPhone поколения / iPad връзка

Ето как можете да конфигурирате VPN връзка на вашия Mac чрез специално приложение с невероятна лекота. Използваме ExpressVPN като ориентир за приложението:

 1. Отидете на ExpressVPN.com и преминете към секцията с продукти.
 2. Кликнете върху “Mac” > Изтеглете приложението.
 3. Въведете потребителските си данни, след като VPN е инсталиран.
 4. Изберете сървър въз основа на вашите предпочитания и кликнете върху “Connect”.

Amazon Fire TV / Firestick VPN метод за свързване

За ръководството за настройка ще използваме ExpressVPN’s Приложението FireTV като ориентир. Позволявам’Проведете процеса на настройка на VPN приложението на вашето FireTV устройство:

 1. На устройството си FireTV отворете лентата за търсене, въведете “ExpressVPN”, и изтеглете приложението.
 2. Влезте в приложението с вашето потребителско име и парола за ExpressVPN.
 3. Натисни “Добре” за да разрешите на ExpressVPN да премине с заявки за връзка.
 4. Натисни “мощност” бутон, за да включите връзката или да изберете конкретно местоположение на сървъра и след това да включите VPN.

Опаковане на нещата

Вярваме, че нашето цялостно ръководство по-горе се оказва много полезно за тези, които се намират в Япония. Нашата политика е да помагаме на нашите потребители по всякакъв начин и да ги насочваме към най-добрите опции за поверителност, налични на пазара в момента.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me