Кои VPN предлагат най-добрата поддръжка за чат на живо?

В днешния ден’В света, използването на VPN се е разнообразило много с използването му, разширявайки се до много различни функционалности и устройства. От съществено значение за позволяването на потребителите да получават повече стойност от своите поточни абонаменти в сайтове като Netflix до защита на финансовите транзакции на всички устройства, VPN сега обслужват по-голяма потребителска база от всякога.

И когато са включени такива разнообразни и сложни функционалности, потребителят се нуждае от поддръжка от доставчика, за да премине. Повечето топ VPN предлагат поддръжка за чат на живо за това, давайки на потребителите възможността да представят своите заявки в реално време и да получат персонализирани решения за решаването им, но всички функции за поддръжка на чат на живо, предлагани от различни доставчици, предлагащи същото ниво на услуга?

Не точно. Някои от тях дават отвратителни отговори на консерви, които често са безполезни, когато имате по-техническо запитване, докато други имат реални изпълнители за поддръжка на чат на живо, които всъщност са обучени да ви водят през всякакъв вид отстраняване на проблеми и други сложни проблеми.

И ако смятате, че поддръжката за чат е второстепенна функция в VPN и не трябва’Не можете да прецените решението си да отидете за доставчик или не, тогава трябва да преразгледате начина си на мислене.

Независимо дали искате да настроите VPN на вашия рутер или дали вашата VPN не работи правилно и създава грешка, която можете да направите’t решавате самостоятелно, поддръжката на чат на живо е единственото нещо, на което ще трябва да се откажете, за да се избавите от проблемите си и да продължите с безпроблемно изживяване.

Качеството поддръжка на чат на живо, предлагано от доставчик, е голям фактор, който трябва да вземете предвид, преди да вземете решение да се абонирате за конкретен доставчик или не.

Но проверка на всеки доставчик’качеството на обслужване, когато става въпрос за поддръжка на чат на живо, е доста трудно начинание и може да отнеме много време, което повечето потребители не могат да направят сами, така че го направих за тях.

Взех топ 5 доставчици от индустрията, които предлагаха сервизни функции, които често изискват от потребителя да взаимодействат с поддръжка за чат на живо и ги поставих с трудна заявка, за да видя как се справят с нея.

Преглед на услугата за поддръжка за чат е обобщен по-долу, ако не желаете да преминете през пълния анализ.

VPN доставчик Време за реакция Технически знания тон полезен
Surfshark Бърз Много добре Приветствайки да
NordVPN Бърз По-долу ал Груб & механистичен Не
PureVPN Бърз Средно аритметично механик & слаб Не
ExpressVPN Много бързо отличен Приветствайки & настаняване на да
CyberGhost Много бавно отличен Груб & студ да

Какви въпроси зададох на Execs за поддръжка на чат на живо на различни доставчици и защо?

За всеки VPN използвах една и съща заявка и това е така, защото трябваше да покажа на потребителите как всеки чат на живо се справя с него. Това също ми улесни оценката.

Въпросът беше “Ей, мога ли да накарам вашият VPN да работи на устройството ми Apple TV?”

Защо избрах тази заявка? Защото знам, че Apple TV няма’в момента предлагат вградена VPN функционалност като съвременниците си, напр. Samsung Smart TV или Android TV и за да получите VPN, за да работи на него, трябва или да го инсталирате на вашия рутер или да използвате стрийминг устройство като Firestick, което само поддържа VPN.

Можете да го направите и чрез Smart DNS, но тази функция не се предлага от всеки доставчик.

Исках да проверя дали изпълнителите за поддръжка на чат разбират моето запитване и доколко са обучени да ме удовлетворяват. Също така оцених времето за отговор, т.е. дали им отне твърде много време за отговор, когато за първи път зададох заявката и дали те остават в чат с мен в реално време или дали отговорите им отнемат години напред.

Тук’s как всеки VPN се е справил:

Surfshark: Бързо и уместно

Скала за оценка на поддръжката на чат за Surfshark

Време за реакция Бърз
Технически знания Много добре
тон Приветствайки
полезен да

Имах много надежди за този доставчик, тъй като той беше страхотен в предлагането на много добро ниво на обслужване и надеждност за толкова кратък период, откакто беше представен за първи път.

И да кажа истината, Surfshark’Поддръжката на чат на живо отговаря на високите ми очаквания с бързото време за реакция и невероятно подходящите отговори на моите запитвания.

Първоначалните прозорци за чат от Surfshark изискват да въведете своето име, имейл и първоначалното си запитване. След като ги въведете, ще бъдете поставени в опашка, но времето за чакане не е така’t дълго.

Това едва ли отне чат exec малко повече от минута, за да влезе в чата на живо.

Тук можете да видите, че ги попитах за настройка на VPN на Apple TV и в отговор чат-екзек Брайън ме попита какъв вид стрийминг услуга искам да достигна?

Отговорът е добре подходящ за зададената от мен заявка, защото от това, което изглежда, exec поддръжката за чат знаеше, че търся VPN на Apple TV, защото исках да намеря за деблокиране на стрийминг сайтове на устройството. Страхотно начало!

сърфистка поддръжка на клиенти

Отговорих, че искам да посегна на сайтове като Netflix, Amazon Prime и дори да се включат малко спортни потоци в него.

Тогава дойде Брайън’s отговор, в който той ми каза, че ще трябва да настроя VPN на моя рутер, ако искам да деблокирам сайтове на моя Apple TV. Перфектен отговор.

Отговорих, че искам да посегна на сайтове като Netflix, Amazon Prime и дори да се включат малко спортни потоци в него.

Тогава дойде Брайън’s отговор, в който той ми каза, че ще трябва да настроя VPN на моя рутер, ако искам да деблокирам сайтове на моя Apple TV. Перфектен отговор.

поддръжка за сърфшарк

След това зададох друг труден въпрос дали приложението им iTunes работи на Apple TV или не. Очевидно не става’t, но ако някой не е обучен, той може да създаде микс с това и функционалността на приложенията за Android, които да работят както на мобилни устройства на Android, така и на Android TV.

Но Брайън знаеше за какво говоря, затова отвърна, че не го правят’все още нямате приложение за Apple TV. Наистина правдоподобен отговор.

Тогава го разпитвам дали мога да използвам приложението им Firestick на устройството си FireTV, докато то е включено в Apple TV. Това очевидно работи, тъй като устройствата на FireTV са предназначени да предлагат поточни услуги на по-големи екрани.

И Брайън знаеше това и ми каза, че може да се случи, но кастингът не го прави’не работя все още.поддръжка на surfshark vpn

Surfshark’Поддръжката на чат на живо поддържа стандартите, определени от услугата при нейното VPN изпълнение. В чата не работят ботове, а действителни хора, които са добре запознати с това, което правят.

Времето за отговор също беше чудесно, тъй като не бях забавял никакви отговори, когато поставях някакво запитване. Като цяло поддръжката му в чат на живо е страхотна, но не отлична, тъй като отговорите бяха добри, но не до нивото, както очаквах. Ще ви кажа по-късно какво искам да кажа с това.

NordVPN: Добро време за отговор, но отговорите бяха студени

Скала за оценка на поддръжката на чат за NordVPN

Време за реакция Бърз
Технически знания По-долу Пар
тон Груб & механистичен
полезен Не

Друга топ VPN услуга, NordVPN не’не предлагам функция за чат на живо винаги и те просто добавиха тази функция през последните няколко години.

Поставих ги със същото запитване и поради изчерпателното им хранилище за поддръжка, които ми предложиха връзки към ръководства, свързани с всяка заявка.

Тук’как мина разговора:

Първоначалните прозорци изглеждат същото като Surfshark’s и изисква същите данни, за да започне, т.е. име, имейл и съобщение.

Поставих заявката си в съобщението и минаха 2 минути, преди някой да влезе в интернет.

Отговорът, който Harper, техният exec за поддръжка на чат на живо, ми даде, беше изчерпателен и ми предложи връзки за настройка на VPN на рутер и за това как да огледам моята VPN връзка от моя компютър. И двете бяха уместни, но отговорът беше малко безличен и механизиран. Surfshark’Отговорът от друга страна имаше по-човешка страна към него.

преглед на nordvpn поддръжка на клиенти

Механизираните отговори продължиха и когато exec за поддръжка трябваше да каже „не“, той даде много безличен отговор, който почувства студ.

преглед на потребителската поддръжка на nordvpn

Отново, когато попитах Харпър дали приложението им FireTV ще работи на моето FireTV устройство с AppleTV, тогава получих този отговор, който ми каза как да инсталирам и настроя NordVPN’s Приложение FireTV на устройството ми FireTV, но не’точно отговарям на моето запитване.

nordvpn

И механизираните отговори продължават и за другите ми въпроси.

nordvpn cs

След като получих абсолютно същия отговор, когато ги попитах дали имат подкрепа за други телевизори, ги попитах дали дават консервирани отговори, тъй като и двата отговора са еднакви, но моите запитвания бяха различни, така че Харпър каза, че да и двамата са били консервирани отговори, тъй като те имаха поддръжка само за Android и Samsung TV.

nordvpn cs

NordVPN’Поддръжката на чат на живо ме изпусна, тъй като не отговаря на стандартите, които услугата от това ниво трябва да отговаря удобно. Не очаквах такъв студен отговор от подкрепата им за чат на живо, но това’s какво имам, така че според мен, NordVPN’Поддръжката на чат на живо не е близо до стандартите, определени от доставчици като Surfshark.

Бих оценил NordVPN’s чат на живо, както по-долу, в най-добрия случай.

PureVPN: подходящи отговори, но е необходимо да се работи на тон

Скала за оценка на поддръжката на чат за PureVPN

Време за реакция Бърз
Технически знания Средно аритметично
тон механистичен & слаб
полезен Не

Въпреки че поддръжката му за чат остава бърза, PureVPN трябва да работи много за това как кара потребителите да се чувстват при поддръжката на чата на живо. Отново, като NordVPN, PureVPN’Поддръжката на чата беше студена и не’не ме кара да се чувствам така, сякаш говорех с човек, който беше достатъчно загрижен, за да реша наистина проблема си.

На всичкото отгоре граматиката остава основен проблем, проблем, който VPN с такава способност никога не би трябвало да има. Отговорите на exec за поддръжка за чат почувстваха, че идват от човек, който има само рудиментарна команда на английски.

Тук’s как мина разговорът ми с тяхната поддръжка за чат:

Поставих ги със същата заявка за това как трябва да използвам VPN на моя Apple TV и отговорът съдържаше информация за това как ще трябва да настроя VPN на рутер, за да реша проблема си. Достатъчно добър, но отново, exec за поддръжка на чат просто даваше отговори и нямаше истински разговор, нещо, което Surfshark получи почти точно.

Преглед на PureVPN за поддръжка на клиенти

преглед на услугата purevpn

И както казах по-рано, PureVPN трябва да преразгледа уменията за разговор и граматиката на своите изпълнители за поддръжка на чат. Без препинателни знаци, дори и на чат на живо, не’не оставя добро впечатление.

Purevpn cs

Purevpn cs

Изпълнението на чата на живо поддържаше нещата и това’s какво’греши с други доставчици, както и като NordVPN. За да накарате някой да се чувства комфортно и добре дошъл в такава безлична комуникационна платформа, трябва да сте в началото на играта си, но за съжаление PureVPN не е така’среща с това.

В най-добрия случай PureVPN’Поддръжката на чат може да бъде оценена и под номинала.

ExpressVPN: Бърза, подходяща и най-добрата поддръжка на клиенти според моите тестове

Скала за оценка на поддръжката на чат за ExpressVPN

Време за реакция Много бързо
Технически знания отличен
тон Приветстващи и приветливи
полезен да

Най-добрият доставчик на услуги в бранша не’не ме пускайте, когато се свържа с поддръжката му за чат на живо. Той беше забелязан, точно както доставчикът е в други аспекти на своята услуга.

ExpressVPN’s чатът на живо не беше само любезен, но също така даде подходящи лесни за разбиране отговори на всяко зададено от мен запитване, оставяйки ме напълно доволен.

Тук’s как мина чатът с тях:

Когато за първи път ги позирах със заявката си, ме попитаха дали имам акаунт или не.

преглед на клиентската поддръжка expressvpn

Отговорих отрицателно, така че exec на чат на живо ми зададе много подобен въпрос на това, което Surfshark зададе, т.е. какво бих искал да получавам чрез използване на VPN на Apple TV.

Казах му, че искам да гледам и Netflix, Amazon Prime и малко спорт, същия отговор, който дадох на Surfshark, но отговорът им от тях ги раздели от всички, дори Surfshark.

expressvpn преглед на обслужване на клиенти

Фил, техният изпълнител за поддръжка за чат, ми каза подробно, че Apple телевизори не’не поддържат VPN мрежи, затова те не’не предлагам приложение за него. След това той ми каза, че ExpressVPN’s Smart DNS беше най-подходящ за моите изисквания и как.

Той дори обясни подробно тяхната услуга Smart DNS / mediastreamer и дори ми каза за нейните ограничения. Доста изчерпателен отговор.

expressvpn cs

След това го попитах за приложението FireTV на ExpressVPN и дали ще работи също така на AppleTV.

expressvpn

Отговорът отново беше невероятно полезен, тъй като той ми каза, че да, те предлагат приложение за FireTV и ако нашето устройство за FireTV е от второ поколение, тогава мога да получа това, което искам, като се абонирам за тяхната VPN услуга.

expressvpn

ExpressVPN’s отговорите на чат на живо са много приветливи и има чувството, че чат exec всъщност разбират какво потребителят изисква и иска. Отговорите са пригодени да отговарят точно на нуждите на вашите запитвания.

Там’е голяма причина защо, въпреки че е поне 2-3 пъти по-скъпа от другите VPN мрежи, ExpressVPN все още управлява въртенето. Нивата на изпълнение на всеки фронт са примерни и доставчикът не го прави’t дори да оставите една област, от която потребителят може да се почувства недоволен.

CyberGhost: Брутално честен и отдаден, но муден

Скала за оценка на поддръжката на чат за CyberGhostVPN:

Време за реакция Много бавно
Технически знания отличен
тон Грубо и студено
полезен Над средното

Не се заблуждавайте, CyberGhost VPN остава топ доставчик, въпреки че изостава от своите съвременници като NordVPN по отношение на добавяне на повече уникални функции за сигурност и по-голяма сървърна мрежа.

Все още е един от малкото доставчици, на които можете да се доверите, за да деблокирате Netflix US всеки път, когато го използвате. Никакви проблеми със сигурността или IP течове също не пречат. Но опитът, който имах с поддръжката му на чат на живо, беше малко по-различен.

Имах най-дългия си разговор с CyberGhost’s live chat support exec от всички VPN мрежи, които ангажирах за тази цел. Причината за това е, че доставчикът ми каза точно, че има недостатък в неговата услуга, който няма да ми позволи да извърша определена дейност.

И правейки това, доставчикът показа невероятна честност, която много ценя, но отчайващото време за изчакване между всеки отговор и малко студения тон послужи като основни изключения.

Тук’s как мина чатът:

Първоначалният прозорец за поддръжка на чат беше същият като всеки друг’s с малко информация, необходима преди да започнете.

Когато за първи път зададох запитване, отговорът на екипа им беше доста студен и нежелателен. Чатът можеше’завърших тогава и там, но аз им предложих повече въпроси, за да видя колко добре могат да се справят с по-трудни заявки.

преглед на поддръжката на клиенти на cyberghost

Когато ме попита дали има решение на проблема ми, Марта, техният exec за поддръжка на чат, ми каза, че ще трябва да настроя VPN на рутер, защото това’е единственият начин. Но exec за поддръжка за чат не ми предложи връзка без това как мога да настроя VPN на техния рутер.

cyberhost преглед на обслужване на клиенти

Отново поставих въпрос относно моята употреба на FireTV устройство на Apple TV и дали тяхната VPN може да работи по този начин. Отговорът, който Марта даде на това, беше не просто добър, а страхотен.

cyberghost cs

Тя ми каза, че устройството ми Amazon FireTV няма да работи на Apple TV, ако имам VPN поради проблеми, базирани на протокола.

cyberghost cs

Тя ми каза това, защото CyberGhost VPN не’не предлагат правилния протокол, необходим за стартиране на услугата му на Firestick с Apple TV, като тяхната услуга няма да работи с Apple TV.

Честността тук беше брутално добра, както Марта’не се опитвайте да ме превърнете в абонат чрез лъжливи обещания, но ме насочи към това, което е правилно.

cyberghost

cyberghost

Кой печели?

Ръцете надолу, ExpressVPN има най-добрата поддръжка за чат на живо с Surfshark, която идва на близка секунда.

Други доставчици като PureVPN, NordVPN и дори останалите VPN-та, населяващи непрекъснато развиващата се индустрия, трябва сериозно да повишат играта си, ако искат да задоволят своите потребители, докато предлагат поддръжка.

Лошата поддръжка в чата на живо може да изключи всеки потребител, без значение колко добра е действителната VPN услуга. И ако предлагате услуга, която има за цел да се погрижи за потребители от цял ​​свят, трябва да бъдете образцови в това как да им помогнете, когато се заседнат или когато са изправени пред проблем..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me