VPN HideMyAss! Revizuirea de criptare și suport a protocolului

La fel ca orice alt VPN de pe piață, HMA! susține, de asemenea, că este cel mai bun VPN de acolo. Acesta promite să vă asigure anonimatul online, dar recenziile utilizatorilor despre acest refugiu’nu a fost grozav în ultima vreme. Așa că am decis să pun lucrurile la încercare și să aflu cât de multă greutate există în acele opinii despre acest popular serviciu VPN.

HMA! face niște promisiuni înalte pe site-ul său foarte unic și sclipitor, dar este în realitate la dispoziția lor, ceea ce trebuie să aflu în această revizuire completă a VPN-ului HideMyAss 2019

 • Securitate
 • Transparenţă
 • Prețuri
 • Servere
 • Performanţă
 • Compatibilitate
 • A sustine

Standardul industriei pentru criptare este criptarea AES-256 de grad militar, așa cum este aceasta’este cel mai sigur standard de criptare a datelor acolo. Nu puteți descifra datele criptate în conformitate cu acest standard, chiar dacă aveți o mie de supercomputere care lucrează 24 × 7 timp de sute de ani.

Și HMA! implementează acest standard, așa că îl pot marca în condiții de siguranță în cadrul acestei metrice pentru a transfera datele dvs. în siguranță prin conexiunile sale.

Pentru suportul protocolului de tunelare, acesta oferă trei variante de protocol diferite:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP / IPSec

Dintre aceste trei, OpenVPN este considerat cel mai sigur, deoarece este open source și lipsit de vulnerabilități majore de securitate. Vă recomand să utilizați acest protocol în mod implicit, indiferent dacă utilizați HMA! sau orice alt VPN.

PPTP nu este sigur ca fiind un vechi standard de protocol și este considerat a fi slab, deci este inutil chiar dacă există.

L2TP / IPSec este cel mai bun pentru platformele iOS, deoarece OpenVPN este cunoscut a fi un pic lent. Dacă nu’Pentru a întâmpina probleme de viteză, păstrați-vă la OpenVPN, dar, dacă faceți acest lucru, treceți la L2TP / IPSec, deoarece este relativ sigur, chiar dacă la o scară mai mică decât OpenVPN.

HMA! Revizuirea protecției scurgerilor DNS

Ascunderea IP-ului dvs. real online nu este ceva care poate fi făcut cu ușurință doar oferindu-vă un server pentru a vă reorienta conexiunea prin. IP-ul dvs. poate fi scăpat cu ușurință dacă VPN-ul pe care îl utilizați nu’nu oferiți protecție împotriva scurgerilor WebRTC sau DNS.

În studiul nostru privind scurgerile DNS, am întâlnit o mulțime de VPN-uri care promiteau o securitate robustă, dar nu puteau’chiar nu vă ascundeți IP-ul real online. Majoritatea utilizatorilor nu’Nu știu despre asta, dar este ceva ce nu ar trebui’nu luați ușor dacă intenționați să cumpărați un abonament la un nou plan.

La fel și HMA! protejați-vă împotriva DNS, WebRTC și a altor tipuri de scurgeri?

Surprinzător, cu siguranță!

Scurgeri de solicitare WebRTC și HTTP

 1. https://browserleaks.com/webrtc (Șterge)
 2. https://www.doileak.com/ (Șterge)

Scurgeri DNS:

 1. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Șterge)
 2. https://www.dnsleaktest.com/ (Șterge)

Scurgeri IP IPv4 / IPv6 și IP Torrent:

 1. https://ipleak.net/ (Șterge)
 2. https://ipx.ac/run/ (Șterge)

După cum am găsit mai multe aspecte de securitate ale acestui serviciu șubred și nesigur, nu am fost’Aștept HMA! să fie deloc dovadă de scurgere. HMA! ar fi fost o alegere excelentă pentru Torrenting, datorită faptului că a fost atât de clar rezistent la scurgeri, numai dacă politica și jurisdicția sa de logare nu ar fi fost atât de improprii.

HideMyAss! Evaluarea verificării fișierelor aplicațiilor

Aplicațiile, chiar dacă provin de la furnizori cunoscuți sau de încredere, pot transporta motoare sau malware care pot dăuna dispozitivului dvs. sau pot compromite datele dvs. sau chiar ambele.

Pentru a fi mai sigur că sistemul tău nu funcționează’Pentru a nu fi compromis așa, trebuie să executați o verificare a aplicației.

Cel mai bun site pe care îl folosesc pentru această sarcină este Virustotal.com.

De obicei verific aplicațiile pentru desktop deoarece acestea sunt adesea cele care au șanse mari de a transporta malware sau un motor suspect.

HMA!’s Aplicația Windows a ieșit clar din acest test, fără motoare detectate în 60 de teste diferite.

Revizuirea VPN HideMyAss

Dacă te-ai gândit vreodată să te abonezi la HMA !, atunci trebuie să arunci serios o privire asupra acestor defecte de securitate care pur și simplu nu pot fi ignorate..

competență

Regatul unit.

Aici este Privax Limited, care la rândul său deține HMA! este bazat.

Privax Limited a fost achiziționată de renumita firmă de securitate Avast, care are mai multe produse online legate de confidențialitate, încă din 2015. Și deși Avast are sediul în Republica Cehă, HMA! încă funcționează în afara Regatului Unit.

Marea Britanie nu este deloc un loc sigur pentru care să se bazeze niciun VPN. În studiul nostru privind jurisdicțiile, Marea Britanie s-a aflat acolo printre cele mai periculoase locații din lume în ceea ce privește securitatea datelor. Dacă există un VPN acolo, acesta este vulnerabil la propuneri precum comenzi de guvernare, solicitări de extrădare a datelor, etc.

Datele dvs. nu sunt sigure dacă există’Sunt parcate în Marea Britanie care face HMA! o alegere improprie dacă căutați un furnizor sigur și anonim cu care să vă asociați.

Logare

Toate VPN-urile spun că acestea poartă zero jurnaluri, dar întotdeauna, există date stocate în fundal, după cum am verificat în studiul nostru asupra diferitelor politici de logare pe întreaga industrie..

Dar atâta timp cât nu face VPN’nu stocați informații de identificare personală, pot fi considerate sigure pentru utilizatori, dar HMA! se încadrează în acea categorie?

Nu, nu face asta’T. Aici’de ce:

HMA! păstrează următoarele tipuri de jurnale:

 1. Nume de utilizator
 2. Timp-uri de conectare
 3. Jurnalele de lățime de bandă
 4. Adresa IP a utilizatorului
 5. Adresa IP a serverului VPN la care se conectează un utilizator

Si el’nu se referă doar la stocarea informațiilor sensibile, ci și la perioada de timp în care este păstrată, ceea ce face ca totul să fie și mai periculos pentru un utilizator.

HMA! stochează toate aceste jurnale pentru o perioadă de 30 de zile. Acea’este o lună în care datele dvs. sensibile sunt păstrate cu HMA! și dacă combini asta cu faptul că locația de stocare a datelor se află în Regatul Unit, atunci acolo’n-a mai rămas niciun loc pentru a vă încrede în HMA! deloc.

Furnizorul a fost implicat, de asemenea, în cazuri recente în care a divulgat date de utilizator sensibile autorităților care au dus la închisoare pentru unii dintre utilizatorii săi.

Un lucru’este un lucru dat, nu ar trebui să faci nimic ilegal în timp ce folosești HMA! întrucât furnizorul va renunța cu siguranță la datele dvs. dacă va primi comanda de la orice autoritate. Și chiar dacă sunteți un utilizator care nu’nu vă abonați la ceva ilegal, abonându-vă la HMA! nu este recomandabil.

HMA! Oferă trei tipuri de planuri de prețuri, în general, dar în prezent există un plan pe termen limitat pe termen lung’sunt de asemenea disponibile.

Veți putea accesa toate HMA!’Caracteristici în fiecare plan.

 1. Planul de abonament lunar: 11,99 USD facturat o dată.
 2. Planul de abonament anual: 83,88 USD facturat o dată (6,99 USD / lună).
 3. Planul de abonament pe doi ani: 119,76 USD facturat o dată (4,99 USD / lună).
 4. Planul special: Planul de abonament trianal: 107,64 USD facturat o dată (2,99 USD / lună).

Revizuirea prețurilor VPN HideMyAss

La fel și aceste planuri și prețurile lor sunt justificabile pentru serviciul HMA! promoții?

Nu chiar în opinia mea ca HMA!’planurile de prețuri nu sunt doar costisitoare, dar sunt contradictorii.

Planul lunar are un preț prea mare la aproape 12 dolari. Gama de prețuri pentru un astfel de plan nu trebuie să depășească mai mult de 7-8 USD decât dacă sunteți ExpressVPN.

După planul lunar, HMA! Sari direct la acordul anual, ceea ce este un pic ciudat, deoarece ar trebui să existe un plan intermediar precum o afacere de 6 luni. Parcă ar fi HMA! Vrea să-i împingă pe utilizatori să cumpere planurile mai mari, prin urmare, afacerea lunară se simte așa’Sunt doar acolo pentru ca celelalte planuri să pară mai bune și mai ieftine.

Dar HMA! Tu’nu sunt prea inteligent cu asta!

Noua ofertă de valoare care oferă planul la 2,99 USD / lună necesită să vă abonați la planul pe trei ani și să tuseți o sumă grea de 107,64 USD facturată o dată, ceea ce este de fapt o sumă mai mică în comparație cu prețul pentru care va trebui să plătiți. planul de 2 ani la același furnizor.

Chiar nu don’Nu înțeleg logica din spatele strategiei de preț pe care HMA! urmează.

Prețul este confuz și nu ar facilita orice utilizator care dorește să se aboneze la serviciu.

Și în timp ce prețul de 2,99 USD / lună pare ieftin, lipsa caracteristicilor și eșecul pe multe fronturi critice face ca HMA! Pare o alegere proastă, având în vedere că puteți obține un VPN puternic ca Surfshark pentru un preț mai mic.

Încercare gratuită HideMyAss și revizuirea metodei de plată

HMA! vă oferă o perioadă totală de 60 de zile în care puteți testa serviciul în siguranță.

Pentru a activa primele 30 de zile de încercare, trebuie doar un număr valid de Paypal sau card de credit.

Revizuirea metodei de plată HideMyAss

Pentru cel de-al doilea set de încercări de 30 de zile, va trebui să plătiți pentru planuri, dar sunteți în continuare pasibil de oferta de rambursare care rămâne valabilă pentru această perioadă.

Cantitatea de zile pe care le puteți utiliza HMA! gratuit este cu siguranță mult mai mult decât ceea ce puteți obține la alți furnizori care oferă doar o perioadă de rambursare și nu un serviciu de încercare gratuit. Dar HMA! oferă ambele.

Procesul gratuit de 30 de zile necesită un card de credit sau un număr Paypal, dar există furnizori precum NordVPN care nu oferă acest lucru’chiar nu ai nevoie de asta, deci HMA! trebuie să lucreze la înlăturarea acestei bariere aici chiar dacă aceasta înseamnă reducerea numărului de zile pentru care procesul rămâne valabil.

HMA!’Politica de rambursare ar putea părea prietenoasă, dar amintiți-vă că dacă treceți limita de lățime de bandă de 10 GB, nu veți rămâne pasibil să solicitați o rambursare, așadar urmăriți cu atenție.

În ceea ce privește metodele de plată, puteți utiliza doar trei metode pentru a plăti HMA!’planuri de prețuri:

 1. Carduri de credit
 2. Paypal
 3. Skrill

Opțiunile de plată acoperă cele mai populare două metode de plată, dar de la HMA! doesn’nu oferiți Bitcoin sau orice alt suport de plată bazat pe cripto (Acest lucru permite utilizatorului să își păstreze informațiile de plată private), cred în continuare că marca trebuie să parcurgă un drum lung în înțelegerea dinamicii actuale a industriei și a ceea ce doresc exact clienții de la aceasta.

PureVPN oferă peste 15 metode de plată și’este un serviciu lider în industrie, deci HMA! are o mulțime de repere în diferite domenii la care se poate referi și corecta sau chiar paria standardele actuale de serviciu.

Prezent în peste 190 de locații din întreaga lume, HMA! Are una dintre cele mai diverse distribuții de server din industrie.

Numărul total de servere oferite este de 940+, care este chiar peste medie, deoarece multe VPN-uri de top precum ExpressVPN și NordVPN oferă oriunde între 2000-4000 de servere din listele lor.

Revizuirea serverelor HideMyAss

Numărul de servere nu mai contează însă dincolo de un anumit număr, dacă utilizatorii din rețea donează’t faceți blocaje de trafic și, prin urmare, viteze mai mici. Deci, dacă un VPN oferă 1000 sau 3000, diferența nu este prea mare din punct de vedere al performanței în viteze.

Numărul de locații în care un VPN oferă servere este un factor incredibil de important care influențează experiența utilizatorului. Acest lucru se datorează faptului că, cu cât este mai aproape de un utilizator de un anumit server, cu atât viteza va fi mai rapidă, deoarece nu există prea multă distanță pe care trebuie să o parcurgă hop-ul de conectare.

Și aici este HMA! Scor câteva puncte importante. Cele peste 190 de locații pentru servere s-au răspândit în întreaga lume. Cu excepția Antarcticii, utilizatorii din toate cele 6 continente locuibile pot fi foarte aproape de un anumit server din HMA! Rețea de servere.

Cei mai mulți furnizori VPN nu oferă’nu oferă multe servere din afara regiunilor europene și nord-americane, deoarece majoritatea utilizatorilor VPN locuiesc în aceste locuri, dar HMA! Are servere în locuri la fel de ciudate precum Guam, Bhutan, Palestina, Yemen, Kenya, Malawi și chiar în Coreea de Nord.

Nu am’Am văzut vreun alt VPN care acoperă aceste locuri la fel de feroce ca HMA! A făcut.

Și pe deasupra, majoritatea acestor servere sunt servere metalice goale.

Pierderea vitezei este de înțeles cu VPN-urile, deoarece au criptare grea, suport de protocol și redirecționare a conexiunilor lor, ceea ce pune stres la viteze care îi determină să coboare. Dar există un anumit grad în care această pierdere de viteză este suportabilă, dincolo de asta, iar viteza poate deveni frustrantă sau chiar inutilizabilă.

Pierderea de viteză maximă pentru un VPN ar trebui să se încadreze în intervalul 25-40% și HMA!’vitezele se situează adesea în acest domeniu din fericire.

Folosesc o viteză de conectare la internet de 50 Mbps, așa că nu’ca orice VPN care determină ca vitezele să coboare sub valoarea de 30 Mbps.

Am efectuat teste de viteză pe 5 HMA diferite! servere, toate de pe diferite continente și aici sunt viteza medie de la acesta:

 • Ping: 72 m
 • Viteze de descărcare: 32.16 Mbps
 • Viteze de încărcare: 27,92 Mbps

Cu HMA !, puteți obține viteze mai mari decât aceasta, dar pe unele servere, în special pe cele din Orientul Mijlociu și Canada, puteți aștepta uneori pierderi de viteză de peste 50%. Europa și Asia Pacific au cele mai rapide viteze, cu o pierdere de viteză de aproximativ 35% pe majoritatea serverelor.

HMA! Recenzie torrenting

VPN-uri care nu’nu suportă Torrenting, menționează-l în mod explicit, dar HMA! ISN’cam asa.

Nu menționează nicăieri dacă acceptă Torrenting sau nu, dar mulți utilizatori s-au plâns de forumuri diferite pe care HMA! nu este deloc potrivit pentru Torrenting.

Mulți utilizatori au primit notificări DMCA, au înregistrat viteze mai mici sau chiar reduceri complete în timpul utilizării HMA! pentru Torrenting și personal am experimentat-o ​​și eu.

Doar o simplă descărcare de carte în valoare de 2 Mbs a durat 3 minute, ceea ce este departe de HMA! viteze rezonabil de bune la navigarea generală. Deci, don’nu te duci pentru el dacă te bucuri de Torrenting greu.

Revizuirea deblocării Netflix VPN HideMyAss

Mă așteptam la HMA! Pentru a debloca Netflix SUA și în multe alte țări, însă rămân dezamăgit. Acea’pentru că, de câte ori am încercat să mă conectez la Netflix folosind oricare dintre HMA!’Serere, am primit această eroare proxy Netflix.

Eroare de proxy Netflix

Netflix are diferite biblioteci de conținut pentru diferite țări, oferă serviciile sale în timp ce un anumit conținut rămâne disponibil în toate țările, unele nu’T. Și asta’s unde vin VPN-urile. Netflix a complicat însă această problemă atunci când a instituit o interdicție VPN pe site-ul său, deoarece folosea firewall-ul pentru a elimina conexiunile bazate pe VPN la serviciul său.

În zilele noastre, doar o mână de VPN-uri lucrează la deblocarea Netflix SUA și a altor biblioteci regionale oferite de gigantul de streaming și pot spune în mod concludent că chiar acum, HMA! Nu este printre ei.

Nimic diferit sau unic aici ca HMA! oferă doar asistență pentru aplicații client doar pentru cele mai populare platforme de acolo, inclusiv următoarele:

 • ferestre
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Linux

Compatibilitatea aplicațiilor VPN HideMyAss

Pentru Firestick, Kodi și alte dispozitive de nișă, HMA! ISN’nu este alegerea potrivită pentru tine, deoarece nu o face’nu oferim suport nativ pentru orice astfel de platformă.

HMA! oferă totuși suport pentru router, astfel încât să puteți orienta cu ușurință toate dispozitivele prin conexiunea în mod automat.

Într-un singur cont, puteți utiliza serviciul pe 5 dispozitive diferite în același timp, o îmbunătățire majoră a furnizorului, deoarece nu ați putut’nu vă conectați la mai mult de 2 dispozitive simultan.

În ceea ce privește capacitatea de utilizare a aplicațiilor, acestea sunt incredibil de ușor de configurat și utilizat. Inițialele conexiunii cu un singur clic și schimbările simple de server doar făcând clic / atingeți o dată pe locația dorită, sunt doar câteva dintre UP-urile UX majore ale HMA! aplicaţii.

HMA! a avut o mulțime de reclamații ale utilizatorilor în legătură cu asistența sa lentă și aproape inexistentă pentru clienți. Au oferit asistență bazată pe e-mail în acele zile, ceea ce, din motive evidente, nu este potrivit pentru un serviciu tehnic precum VPN.

Acum, odată cu adăugarea de HMA !, aceste probleme au dispărut.

Revizuirea suportului VPN HideMyAss

Serviciile de chat-uri execută în timp ce chat-urile live sunt rapide și oferă răspunsuri detaliate la întrebările dvs. I-am întrebat despre asistența Firestick și am primit un răspuns destul de satisfăcător, așa că pot spune că sprijinul lor este cu siguranță de marcat și în conformitate cu standardele industriei.

Concluzie

Acum la apelul final!

Îți recomand să te abonezi la HMA!?

Un Mare Nu!

De ce?

HMA! doesn’Nu acceptă Netflix, Torrenting sau orice altă activitate bazată pe streaming, păstrează jurnalele cu valoare sensibilă și, de asemenea, pentru o perioadă de peste 30 de zile și’este cu sediul în Marea Britanie, ceea ce nu este o jurisdicție foarte sigură pentru VPN-uri.

Are câteva aspecte pozitive, cum ar fi viteza peste medie, politicile de încercare prietenoase, asistența multiplă a dispozitivelor cu modele bune de UI și UX și suport de chat în direct pentru a rezolva toate problemele de depanare. Dar negativele sunt prea mult pentru a ignora, chiar și în fața acestor pozitive.

Deci don’nu mergeți pentru HMA !, pentru că este costisitor pentru serviciul pe care îl oferă și nu îl face’nu conțin multe caracteristici bune pe care le puteți obține la alți furnizori și, de asemenea, pentru un preț mai mic.

Pentru o VPN mult mai bună și mai ieftină, puteți merge pentru Surfshark sau dacă aveți bugetul, atunci mergeți pentru ExpressVPN, dar deocamdată, don’nici măcar nu mă gândesc la abonarea la HMA!.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me