TigerVPN Review 2019 – Un VPN puternic care are nevoie de o mică împingere!

Înființată în 2011, TigerVPN este un furnizor slovac de servicii de rețea privată securizate. Este deținută de ‘Tiger la locul de muncă’ - o companie tehnologică care se concentrează pe furnizarea de soluții globale pentru oferirea de anonimat și confidențialitate completă pe internet, ocolind restricțiile geografice.

Recenzie TigerVPN

Serviciul a câștigat o mulțime de hype în ultimii ani, oferind utilizatorilor o rețea uriașă de opțiuni de server, împreună cu criptarea de grad militar. TigerVPN donează chiar 2% din profiturile sale ONG-urilor de îngrijire a animalelor. Acestea ajută la plata pentru reclame de adopție, adăposturi de animale și finanțează programe de sterilizare.

Acest lucru face ca TigerVPN să fie probabil singura VPN de pe piață care susține o cauză bună. În consecință, dacă iubești animalele sau ești în căutarea unui furnizor conștient social, ești în noroc! Pentru mai multe informații despre instrumentul de confidențialitate, citiți această revizuire în profunzime a TigerVPN de la BestVPN.co!

Pro-uri Contra
1. Politica Zero Logs

2. Suport pentru chat live

3. O prezență activă pe Social Media

4. Acceptă plăți Bitcoin

5.       Acceptă toate platformele populare

1. Costuri suplimentare pentru dispozitive simultane

2. Garanție minimă de restituire

3. Plan lunar costisitor

4. viteze inconsecvente

Evaluarea prețurilor TigerVPN

Recenzia noastră TigerVPN descoperă că furnizorul oferă trei planuri diferite clienților săi. Dacă optați pentru Zen Tiger, va trebui să plătiți un preț ridicat de 11,99 USD.

Acest lucru este aproape de a ajunge la prețul de lider al industriei “ExpressVPN”, dar pentru caracteristici mai mici. De exemplu, utilizatorii pot stabili conexiuni simultane doar pe două dispozitive.

Furnizorul cu siguranță trebuie să îmbunătățească prețurile lunare și să-și crească multi-log-urile, dacă vrea să atragă mai mulți clienți. Desigur, puteți opta pentru o afacere mai bună mergând pentru un plan cu o durată mai lungă. Dacă mergi la Hero Tiger (abonament de 12 luni), primești o reducere de 58%.

Aceasta înseamnă că plătiți 79,99 USD pentru acces de 1 an la VPN. De asemenea, primiți conturi gratuite la StickyPassword Premium și Managerul VPN Shimo, în timp ce primiți asistență pentru cinci dispozitive simultan.

Totuși, pentru cea mai bună valoare, utilizatorii pot lua în considerare accesul la abonament de 3 ani. Îți oferă o reducere masivă de 77%! În consecință, trebuie să plătiți doar 99 USD pentru fiecare 36 de luni. Acest lucru poate părea scump pentru mulți, dar este de fapt o ofertă bună timp de 3 ani!

Evaluarea prețurilor TigerVPN

Abonament gratuit StickyPassword Premium

La abonarea la planul de 12 luni, clienții primesc un abonament gratuit la StickyPassword Premium.

După cum sugerează și numele, acest instrument este un manager securizat de parole. Deși aceasta este într-adevăr o caracteristică suplimentară frumoasă, aveți zeci de manageri de parole gratuite precum Firefox’Instrumentul integrat sau KeePass.

Shimo VPN Manager

Similar cu software-ul StickyPassword, TigerVPN oferă și abonaților anuali un cont gratuit pentru managerul Shimo VPN.

Această aplicație este un client VPN pentru Mac OS. În timp ce serviciul oferă deja o aplicație dedicată pentru utilizatorii de Mac, această aplicație ușurează gestionarea mai multor rețele VPN în același timp.

TigerVPN Free Trial Review

TigerVPN nu oferă clienților un proces gratuit. Cu toate acestea, puteți beneficia de o rambursare de 7 zile / o garanție de restituire a banilor. Dacă nu sunteți mulțumit de VPN, puteți să vă anulați contul și să utilizați rambursarea.

Banii primiți vor fi din aceeași metodă de plată pe care ai folosit-o inițial. Dacă nu puteți anula în termen de șapte zile, nu veți primi nicio rambursare.

TigerVPN Revista de viață

Serviciul în sine nu oferă clienților săi un plan de abonament pe viață. Cu toate acestea, am găsit o afacere remarcabilă pentru XDA-Developers.

Această tranzacție vă permite să obțineți acces pe viață la serviciile TigerVPN la 25,99 USD! În comparație cu prețul inițial de 780 de dolari, veți obține un avantaj uimitor de 95%. Ce altceva ai putea să ceri?

Procesul de înscriere

TigerVPN are un proces de înscriere foarte simplu și simplu. Faceți clic pe butonul “de stabilire a prețurilor” fila, situată în partea de sus a paginii. Site-ul vă va redirecționa către pagina de comandă. Aici vi se va cere să alegeți un plan care să se potrivească cel mai bine nevoilor și cerințelor dvs..

TigerVPN Revista de viață

Aveți trei opțiuni disponibile: 1 lună, 12 luni și 3 ani. Faceți alegerea și derulați în jos pentru a selecta metoda de plată. Aveți o mulțime de opțiuni pentru a plăti abonamentul. Alege unul care să funcționeze pentru tine și care nu se sacrifică în confidențialitatea ta.

Tigervpn recenzie de încercare gratuită

Pentru acest exemplu, vom folosi opțiunea Card de credit. Pentru secțiunea detalii de plată, introduceți numele de pe card, numărul, data de expirare și codul de securitate. Alegeți moneda pe care doriți să o plătiți, adică EUR, USD sau GBP. Odată terminat, faceți clic pe butonul “Plătește acum” opțiune pentru finalizarea plății.

Inregistrare in tigervpn

După ce site-ul web procesează plata, veți primi un e-mail de înregistrare de la TigerVPN. De asemenea, veți primi link-uri de descărcare pentru clienții VPN ale diferitelor platforme / sistem de operare. Descărcați și instalați cea relevantă. Introduceți adresa de e-mail și parola. Selectați un server și faceți clic pe butonul de conectare!

Metode de plată acceptate

Revista noastră TigerVPN dezvăluie faptul că furnizorul oferă puncte de plată limitate pentru abonarea la un plan. Clienții pot plăti doar prin carduri de credit precum Visa și MasterCard, portofele electronice precum PayPal și Bitcoin și transferuri directe prin Paywall care includ Mobiamo și Mint.

Vă puteți chiar înscrie cu serviciul folosind un cod de licență. Pur și simplu introduceți o adresă de e-mail și o parolă, apoi codul de licență pe “Ordin” pagină. Bifați “Îmi dau acordul și sunt de acord cu TigerVPN’s Politica de confidențialitate GDPR și termenii și condițiile” opțiune și atingeți “Răscumpăra”!

metode de plată tigervpn

Revizuirea serverelor TigerVPN

Conform recenziei noastre TigerVPN, serviciul are o colecție suficient de bună de servere disponibile, puteți juca liber jocuri cu latență scăzută, descărcați filme HD și urmăriți fluxuri UHD. Toate serverele oferă clienților o securitate remarcabilă, viteze și anonimat.

De obicei, clienții au capacitatea de a se conecta la 300 de servere în 63 de locații din 43 de țări. În timp ce aceste numere sunt mai mici decât serverele PureVPN, care oferă 300.000+ IP-uri și 2000+ servere și Surfshark VPN care oferă peste 800 de servere. Furnizorul acoperă termenii de confidențialitate și deblocare.

Singurul punct negativ despre TigerVPN este că își rezervă 30% din lățimea totală de bandă. Aceasta înseamnă că serverele lor pot aloca automat lățimea de bandă și resurse. Pentru detalii despre opțiunile serverului, consultați acest tabel detaliat mai jos care evidențiază locațiile disponibile pentru conectare:

Europa Asia America de Nord America de Sud Africa Oceania
- Kiev

- Sofia

- Zurich

- Paris

- Oslo

- Milano

- Madrid

- Londra

- Lisabona

- Varșovia

- Viena

- Praga

- Dublin

- Munchen

- Moscova

- Köln

- Frankfurt

- Palermo

- Ljubljana

- Budapesta

- Klagenfurt

- Stockholm

- Manchester

- Copenhaga

- Amsterdam

- Luxemburg

- Tokyo

- Taipei

- Seul

- Osaka

- Hong Kong

- Hanoi

- Dubai

- Delhi

- Jakarta

- Istanbul

- Ankara

- Mumbai

- Bangkok

- Singapore

- Miami

- Denver

- Chicago

- Seattle

- Atlanta

- Toronto

- New York

- Montreal

- Vancouver

- Mexico City

- Los Angeles

- Washington DC.

- Sao Paulo

- Santiago

- Buenos Aires

- Rio de Janeiro

- Johannesburg - Sydney

Confidențialitate și securitate

TigerVPN are o locație fizică verificată la Karadzicova 8A, 821 08 Bratislava, Slovacia. Acest lucru asigură că nu sunt un serviciu umbrit care încearcă să-ți fure banii sau să te înșele în dezvăluirea informațiilor tale. VPN afirmă că ingineri cu înaltă calificare și-au scris întregul cod.

Acest lucru garantează că nu există nicio șansă ca activitatea dvs. de internet să fie urmărită de nicio entitate. Pentru mai multă siguranță, TigerVPN menționează, de asemenea, că acesta este compatibil cu nivelul PCI. Aceasta înseamnă că toate datele utilizatorilor (nume de utilizator, parole și detalii de plată) sunt stocate într-o instalație hardware extrem de sigură.

Revizuirea protocoalelor TigerVPN

Furnizorul acceptă toate protocoalele populare pentru a garanta o conexiune puternică și sigură. Aveți la dispoziție protocoale PPTP, L2TP / IPSec și OpenVPN (TCP și UDP).

Utilizând ghidurile de configurare disponibile, puteți chiar să configurați conexiuni manuale L2TP și PPTP pe desktopul Windows sau pe telefonul dvs. Android.

Cea mai bună parte a tuturor: TigerVPN nu face compromisuri cu privire la siguranța și confidențialitatea utilizatorului. Acesta folosește cifrele de criptare AES-256-CBC de cea mai înaltă calitate cu RSA 2048 biți pentru schimbul de chei.

Acest lucru garantează că serviciile terțe și agențiile guvernamentale nu vă pot spiona activitatea pe internet, ceea ce v-ar putea bloca în situațiile în care descărcați ilegal torrenturi.

TigerVPN Torrenting / P2P Review

Recenzia noastră TigerVPN descoperă că furnizorul acceptă într-adevăr P2P / Torrenting. Acest lucru înseamnă că utilizatorii din întreaga lume se pot bucura de partajarea și descărcarea de fișiere nelimitate. Cu toate acestea, din moment ce VPN restricționează lățimea de bandă, este posibil să nu primiți în mod necesar viteze mari.

Cu toate acestea, vă puteți asigura că blocurile de servicii de evitare a firewall-urilor și vă asigură că activitatea dvs. de torrenting rămâne privată.

TigerVPN este sigur?

În timpul reviziei noastre TigerVPN, am inspectat cu atenție pagina Politica de confidențialitate pentru a ne da seama dacă serviciul înregistrează sau nu o activitate a utilizatorului. Spre satisfacția noastră, furnizorul verifică de fapt toate căsuțele potrivite pentru a garanta confidențialitatea și anonimatul. VPN nu înregistrează datele de trafic sau de activitate de navigare.

Singura informație pe care o înregistrează este adresa dvs. de e-mail și informațiile de plată, ambele stocate într-o instalație hardware foarte sigură. Cu toate acestea, TigerVPN își rezervă dreptul de a investiga probleme, în cazul în care un utilizator nu respectă Termenii de utilizare sau dacă serviciul intră în probleme legale.

VPN în sine nu va elibera nicio informație către autoritățile legale, ci va analiza doar situația pentru a preveni materialele greșite transmise prin intermediul serviciului și / sau pe dispozitivul dvs. de calcul. Până în prezent, nu au existat cazuri de TigerVPN care trădează încrederea clienților săi!

TigerVPN Netflix Review

Puteți utiliza cu ușurință TigerVPN pentru a vă conecta la un server american și pentru a vă bucura de versiunea americană Netflix. Cel mai bun VPN pentru netflix oferă mai multe locații în SUA pentru ca tu să te bucuri de cea mai mare și mai populară colecție de emisiuni TV și filme.

După interzicerea VPN-urilor, furnizorul este unul dintre singurele câteva servicii care vă oferă acces nerestricționat la serviciul VoD, în ciuda faptului că nu oferă IP-uri dedicate utilizatorilor.

Revizuirea de asistență TigerVPN

Revizuirea noastră TigerVPN stabilește că serviciul are un departament de asistență foarte activ și util. Când faceți clic pe butonul “Ajutor” fila, site-ul vă va redirecționa către o bară de navigare. Aici puteți căuta orice problemă pe care o puteți întâmpina cu VPN și puteți primi o soluție adecvată în câteva secunde!

Recenzie pentru suport tigervpn

Dacă derulați în jos pe pagină, veți observa încă trei opțiuni pentru a primi asistență. Dacă tocmai începeți cu VPN, faceți clic pe “Intrebari generale” și aflați cum să folosiți toate caracteristicile instrumentului de confidențialitate. Pentru a configura TigerVPN, îndreptați-vă către “Ghiduri de configurare manuală (fără aplicații)”

ghiduri de instalare tigervpn

Dacă nu găsiți o soluție adecvată pentru problema dvs., faceți clic pe butonul “Depanare” opțiune. Site-ul web vă va redirecționa către o pagină completată cu ghiduri de configurare și articole pentru rezolvarea problemelor comune pentru a deveni un guru TigerVPN. Puteți contribui chiar la pagina pentru a ajuta alții!

Tutoriale de instalare tigervpn

Dacă aveți nevoie să contactați direct echipa de asistență, accesați chat-ul lor live. Pur și simplu faceți clic pe pictograma albastră și albă din colțul din dreapta jos al paginii. Dacă un reprezentant de asistență este activ, puteți prezenta întrebarea pentru a primi asistență. Dacă nu, lăsați-vă e-mailul și informațiile despre problemele cu care vă confruntați. Echipa de asistență vă va reveni în termen de 5 ore sau mai puțin într-un răspuns adecvat.

tigervpn live chat

Dacă toate opțiunile de mai sus nu funcționează pentru a obține asistența corectă, TigerVPN are, de asemenea, o prezență socială foarte activă pentru clienții săi. Pentru asistență suplimentară, puteți vizita furnizorii Facebook, Twitter, Google+ și mânerele YouTube. Acestea sunt destul de receptive pe platformele de socializare!

tigervpn social

Compatibilitate TigerVPN Apps

Recenzia noastră TigerVPN descoperă că serviciul este compatibil cu aproape toate sistemele de operare și dispozitivele. Aveți aplicații dedicate disponibile pentru dispozitive Windows, Mac OS, iOS și Android. În același timp, aveți ghiduri de configurare manuale disponibile pentru utilizarea VPN pe Raspberry Pi și Linux.

Puteți utiliza chiar VPN pe routere sau dispozitive compatibile cu firmware dd-wrt / tomate precum Chromecast, Apple TV și Roku, ceea ce este destul de remarcabil, să spunem cel puțin!

Descărcare TigerVPN

Dacă doriți să instalați aplicația relevantă, pur și simplu accesați “Descarca” pagină. Website-ul va detecta automat ce sistem de operare / dispozitiv utilizați. În câteva secunde, aplicația va începe descărcarea automată. După finalizare, pur și simplu instalați fișierul pentru a vă bucura folosind TigerVPN.

Pentru descărcări manuale, utilizatorii pot lua în considerare orientarea către magazinele dedicate Google Play sau iTunes, dacă utilizează un smartphone!

Descărcare TigerVPN

TigerVPN Reddit Review

TigerVPN are o prezență destul de activă online. Spre deosebire de celelalte servicii vpn reddit, care creează pur și simplu un șablon SaaS și uită de actualizarea periodică a site-ului lor web sau de efectuarea oricărei activități SM, serviciul participă cu entuziasm pe site-urile / forumurile de social media.

Are chiar propria pagină Reddit, care ajută clienții la probleme variate. Utilizatorii TigerVPN participă cu atenție și la rezolvarea de noi probleme ale membrilor.

TigerVPN Reddit Review

VPN Unlimited vs. TigerVPN

Caracteristici VPN nelimitat TigerVPN
Prețuri (anual) $ 39.99 $ de 79.99
ţări 70 43
Servere 1200 300
Protocoale OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Criptarea Blowfish pe 128 de biți și AES-256 AES-256-CBC militar-grad
Jurnale da Nu
Torrents & P2P Permis da da
Bazat în SUA (Five Eyes Alliance) Slovacia (Locație sigură)
Servere proxy da da
Utilizatori simultan 5+ 5 (Planul Tigrului Eroilor)
Funcții adăugate Nu Shimo VPN Manager

StickyPassword Premium

Verdict final

TigerVPN este o alegere bună pentru acei utilizatori, care doresc să utilizeze o colecție bună de servere, împreună cu funcții suplimentare, cum ar fi Shimo VPN Manager și StickyPassword Premium. Securitatea și confidențialitatea oferite de VPN sunt superbe. Singura problemă este prețul său extrem de ridicat.

Pro-uri

 1. Cu sediul în Slovacia
 2. Asistență Live Chat
 3. Furnizor de jurnale zero
 4. Prezența activă a social media
 5. 7 zile garanție înapoi
 6. Aplicații dedicate pentru toate platformele
 7. Criptarea AES-256-CBC militar-grad
 8. Acceptă plăți anonime (Bitcoin)

Contra

 1. Nu este disponibil un test gratuit pentru testare
 2. Un serviciu VPN scump general
 3. Îmbunătățire necesară pentru partajarea fișierelor P2P /
 4. Vitezele inconsecvente și rezervarea la 30% a lățimii de bandă

Surfshark, NordVPN și PureVPN, deși nume mai proeminente, se mândresc cu cele mai ieftine prețuri vpn. În același timp, oferă multe funcții avansate. TigerVPN are potențialul de a crește ca lider pe piață, dar are nevoie de o apăsare în direcția corectă. Ar trebui să îmbunătățească disponibilitatea serverului (adăugați mai multe locații și țări) și viteze.

VPN trebuie, de asemenea, să adauge IP-uri dedicate la listarea funcțiilor lor, mai ales având în vedere că VoD-urile din zilele noastre sunt din ce în ce mai inteligente. TigerVPN a putut debloca Netflix numai după testarea mai multor servere americane. Adresele IP statice facilitează viața atât pentru furnizori cât și pentru clienți!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me