Revizuirea VyprVPN 2020

competență Elveția (nesigur)
Preț 6,67 USD / lună (80 USD pentru 1 an)
Servere 700
Jurnale Fără jurnale
Criptarea AES-256
Deblochează Netflix da
torrenting Descurajarea poziției
Funcționează în China da
Recomandat  da
website https://www.vyprvpn.com/
Compatibilitate Windows, Android, Apple, Desktop

VyprVPN - Considerat un serviciu foarte sigur și rapid!

În această recenzie VyprVPN, voi pune la încercare toate lucrurile bune pentru care VyprVPN a fost recunoscut ca viteze rapide, capacități de deblocare din China, acces Netflix și multe altele.


VyprVPN este un serviciu costisitor, fără îndoială, cu cel mai ieftin cost al planului $ 6,67 / lună, mult mai mare decât furnizorii cu funcții mult mai bune, deci trebuie să fie foarte bun în ceea ce face pentru a justifica această marcă de preț.

Cu sediul central în Elveția, VyprVPN a intrat pe piață în 2009. Înființată de Ron și Carolyn Yokubaitis, care sunt și proprietarii firmei mamă VPN, “Broasca de Aur”. O firmă globală de confidențialitate și soluții de securitate pe internet, care își are birourile în Austin, Texas.

Firma mamă afirmă că a creat o reacție la un incident de spionaj care a implicat ANS, în care agenția de spionaj a adunat datele utilizatorilor prin intrarea în cabluri de internet de la un mare ISP american.

Premisa pare bună, dar VPN-ul este la fel de bun?

Lăsa’verifică diferitele caracteristici ale VyprVPN pentru a verifica dacă această VPN este suficient de bună pentru utilizatori să-și asigure anonimatul online?

VyprVPN Jurisdiction Review

VyprVPN susține că are sediul central în Elveția, în timp ce compania-mamă se află în Austin, Texas, SUA.

SUA este un membru fondator al Five Eyes Alliance și se ocupă cu supravegherea în masă și păstrarea datelor, văzând în mod constant noi modalități de a se implica mai mult în viața digitală a cetățenilor.

Este important să ne dăm seama și de faptul că Elveția, deși are reședința în afara țărilor Cinci, Nouă și paisprezece Ochi, nu are legi favorabile, după cum susțin multe.

Începând cu 2002, guvernul a permis agențiilor să ofere anumite păstrarea datelor, în special stocarea de e-mailuri pe o perioadă de șase luni, indiferent de motiv..

Rapid înainte pentru 2017, o nouă lege din Elveția face de fapt o “de cooperare” jurisdicție, care poate presiona serviciile VPN să dezvăluie informații, la emiterea unei cesiuni cu o comandă de tip gag.

Această lege, potrivit Swissinfo.ch, permite FIS să se asigure de supravegherea direcționată, de blocare a proprietăților private, a liniilor de telefon și a computerelor cu fir, care au fost anterior refuzate..

Astfel, în ceea ce privește competența, VyprVPN nu este la fel de sigură ca furnizorii aflați în țări care nu au legi obligatorii de păstrare a datelor, cum ar fi Surfshark, care se află în Insulele Virgine Britanice.

Vypr VPN Logging Review Review

VyprVPN a avut o politică de logare foarte discutabilă în trecut, deoarece stoca lucruri precum utilizatorul’s IP original pentru o perioadă de 30 de zile.

Iată dovada că VyprVPN a făcut acest lucru:

Recenzie VyprVPN

Cu toate acestea, când am verificat din nou politica de confidențialitate acum, le văd garantând un zero strict jurnal” politică.

Politica de logare VyprVPN

De acum, putem considera că VyprVPN este un furnizor strict de jurnale zero, dar, deoarece furnizorul a păstrat în trecut unele jurnalele cu probleme, va trebui să continuați cu precauție aici.

Criptare VyprVPN & Analiza de asistență a protocolului

Pentru criptare, VyprVPN utilizează cifrul standard AES-256 de grad militar, care este de nepătruns. Deci nu sunt probleme acolo.

Pe frontul protocolului, VyprVPN acceptă protocoalele OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP și Chameleon (TM).

OpenVPN este cel mai sigur protocol din industrie în acest moment, fără probleme de securitate raportate. Nu s-au găsit bug-uri în ele, care să permită VPN-urilor să aibă încredere în el pe deplin. VyprVPN îl rulează și pe toate aplicațiile sale.

Principala captură aici este protocolul de cameleon oferit de VyprVPN care a stârnit un interes major.

Acest protocol special, dezvoltat și oferit de VyprVPN în exclusivitate, funcționează pentru ca metadatele dvs. să apară ca și cum ar fi’emană de la o conexiune normală și nu bazată pe VPN, permițând astfel ocolirea interdicțiilor VPN în țări precum China, Iran sau Emiratele Unite.

Conform recenziei noastre, VyprVPN oferă probabil cele mai bune opțiuni de protocol din întreaga industrie.

VyprVPN Revizuirea testului scurgerii adresei WebRTC / DNS / IP

Am efectuat teste referitoare la scurgeri de adresă WebRTC / DNS / IP pe VyprVPN.

Furnizorul a acedat toate aceste teste și nu am găsit nici măcar un singur mod prin care VyprVPN vă scurge IP-ul inițial. 

 1. https://ipx.ac/run - A trecut
 2. https://ipleak.net/ - A trecut
 3. https://dnsleak.com - A trecut
 4. https://browserleaks.com/webrtc - A trecut
 5. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ - A trecut
 6. https://www.perfect-privacy.com/check-ip - A trecut

IPX

Rezultatele pe care le vedeți mai jos provin din testul efectuat pe serverul Turcia. VPN, din fericire, a păstrat adresa mea IP4 publică și privată originală în siguranță împotriva scurgerilor.

Test VyprVPN IPX

IPLeak

Conform testului de scurgere IP, adresa dvs. IPv4 și DNS sunt sigure. Cu toate acestea, testul DNS a scos la iveală un server olandez suplimentar, împreună cu două adrese neidentificate.

Ținând cont că aceste adrese nu au nicio indicație cu privire la DNS și IP pe care le primesc de la ISP-ul local, utilizatorii primesc anonimitatea cu furnizorul.

VyprVPN IPLeak Test

Scurgere DNS

Testul de scurgere DNS nu a arătat că folosesc un server turc, ci mai degrabă unul situat în Amsterdam, Olanda.

Acest lucru confirmă faptul că VyprVPN implementează servere virtuale.

VyprVPN DNS Scurgerea testului

Scurgeri de browser

Am efectuat un test WebRTC, după ce m-am conectat la un server turc prin Protocolul Tehnologic Cameleon pentru a verifica dacă rămân sau nu în siguranță.

Rezultatele nu au afișat deloc scurgeri. IP-ul meu local a rămas invizibil.

VyprVPN Test de scurgeri de browser

Confidențialitate perfectă

Pentru a ne asigura că VPN oferă de fapt un anonimat puternic, am decis să efectuăm un alt test de verificare DNS și IP. După cum puteți vedea, rezultatele dezvăluie faptul că nu au existat lipsuri nici în acest test.

Adresele DNS sunt aceleași ca în testul efectuat prin IPLeak și nu indică locația mea adevărată, dar testul arată clar că VyprVPN folosește serverele DNS Google în loc de serverele proprii de metal gol.

VyprVPN Test de confidențialitate perfectă

VyprVPN Evaluarea siguranței aplicației

Pentru a se asigura că un furnizor’Aplicațiile s sunt sigure de utilizat de orice fel de virus, malware sau alte probleme, trebuie să rulăm un test pe fișierele de instalare ale fiecărei aplicații oferite de furnizor pe Virustotal.com

Am postat mai jos rezultatele pentru două aplicații de la furnizor.

Fișierul .exe pentru Windows este clar de la toate virușii, trecând toate cele 69 de verificări din instrument.

VyprVPN Aplicații Verificare fișier

Același lucru este cazul cu fișierul lor .apk pentru Android, fișierul .dmg pentru Mac și fișierul .ipa pentru iOS. Toate aplicațiile au fost șterse de viruși, trecând toate testele fără niciun fel de probleme raportate.

Vypr VPN Aplicații Verificare fișier

Revizuirea transparenței VyprVPN

VyprVPN este unul dintre acele rare VPN-uri care au efectuat un audit de securitate independent.

Acest audit a fost realizat de către compania Leviathan Security Group și este disponibil pentru vizualizare publică aici: https://www.vyprvpn.com/audit.pdf

Raportul reiterează toate afirmațiile privind anonimatul și este dovada cât de sigur este furnizorul.

Evaluarea prețurilor VyprVPN

De obicei, au două planuri disponibile disecate în funcție de durată: VyprVPN Basic și VyprVPN Premium.

VyprVPN Basic:

 • Abonament lunar: 9,95 USD / lunar
 • Abonament anual: 5,00 USD / lună (60 USD facturați o dată)

VyprVPN Premium:

 • Abonament lunar: 12,95 / pe lună
 • Abonament anual: 6,67 USD / lună (80 $ facturați o dată)

Înainte de a discuta despre cum decurg aceste planuri, hai’arunc o privire la modul în care aceste două planuri diferă unele de altele.

VyprVPN Basic

 1. Trei conexiuni simultane
 2. Date nelimitate
 3. Proces gratuit de trei zile

VyprVPN Premium

 1. Cinci conexiuni simultane
 2. Date nelimitate
 3. Proces gratuit de trei zile
 4. VyprVPN Cloud inclus
 5. Protocolul Chameleon (servere oftalmate)

Din aspectul său, planul VyprVPN Premium este mult mai bun decât planul de bază, deoarece include servere oftate, servicii Cloud și restul celor trei funcții oferite în planul de bază.

Dar costul este justificat?

Nu chiar.

Cel mai bun plan oferit de Surfshark în planul Premium este afacerea anuală care costă 6,67 USD / lună. Dar acest plan este destul de costisitor dacă îl comparăm cu serviciile precum NordVPN, care oferă serviciile sale la prețul de 3,49 USD / lună și are mai multe servere, funcții de securitate mai bune și asistență promptă..

Conform recenziei noastre, VyprVPN este un serviciu VPN costisitor, care nu face acest lucru’nu ofer mult pentru a-și justifica prețul ridicat.

Opțiuni de plată VyprVPN

VyprVPN oferă un număr suficient de opțiuni de plată, care include majoritatea cardurilor de credit, PayPal și AliPay.

Din păcate, nu oferă niciun suport pentru Bitcoin sau alte criptomonede.

Revizuirea perioadei de încercare VyprVPN

Procesul gratuit VyprVPN vă permite să folosiți serviciul său timp de 3 zile, cu toate caracteristicile incluse.

Cu toate acestea, singurul dezavantaj este aici că trebuie să furnizați informațiile de facturare pentru a le activa.

Ai castigat’nu veți fi facturat până când se încheie perioada de încercare și puteți anula oricând.

Revizuirea infrastructurii serverului VyprVPN

Furnizorul din Elveția oferă o extindere de 700 de persoane în 70 de țări din întreaga lume.

Acest număr vă poate părea ridicat, dar, din nou, dacă îl comparați cu Surfshark, care oferă 800+ servere și NordVPN care oferă 5678 servere, furnizorul’Numărul de server este palid în comparație.

Dar când vine vorba de VyprVPN, există o problemă majoră cu rețeaua de servere pe care trebuie să o abordăm.

Multe site-uri de recenzie susțin că VyprVPN este printre puținele care scriu și găzduiesc propriile lor servere și DNS.

Cu toate acestea, aș dori să identific că acest lucru nu este adevărat. Similar celorlalți furnizori de pe piață, VyprVPN își externalizează prea mult infrastructura serverului către alte companii.

Nu mai vorbim, majoritatea serverelor lor sunt “virtual” și au urmărit centrele de date situate în SUA, ceea ce înseamnă că nu sunt singura parte care are acces la informațiile dvs. private.

Testarea locațiilor virtuale

Această secțiune va oferi detalii despre motivele pentru care primesc în mod regulat “Olanda” DNS la testarea VyprVPN pentru scurgeri, identificând totodată toate serverele virtuale disponibile de la furnizor.

Mai jos puteți vedea rezultatele de la CA Technologies’ App Synthetic Monitor Ping Test pe VyprVPN’s serverul indian. Instrumentul pune adresa la 90 de stații de monitorizare din întreaga lume.

VyprVPN Testarea locației virtuale

Timpul de întoarcere (RTT) în toate locațiile a fost extrem de ridicat, chiar și în India - Bangalore, care are o medie. rtt de 121.415 ms. Cu toate acestea, dacă vedeți mai jos, Dubai are o valoare minimă de 1.921.

VyprVPN Logging

Instrumentul de tracert de la CA Technologies’ App Synthetic Monitor, verificați în continuare aceste constatări, afișând o rtt de 1.603 ms în Dubai. Aceasta înseamnă că serverul nu este de fapt situat în India.

VyprVPN Virtual Location

Puteți vedea adresa IP a punctului final este aceeași pentru acest instrument de tranzacționare, unde intru în Dubai ca locație, iar în testul normal de tranzacție CMD: 82.42.169.177.

Testarea locației virtuale Vypr VPN

Lipirea acestui IP în kitul BGP Tool de la Hurricane Electric Internet Services a dezvăluit că centrul de date al serverului original este bazat în SUA!

VyprVPN Virtual Testing

Singurul lucru bun este că VyprVPN dezvăluie de fapt utilizarea serverelor virtuale, deci este totul bun. În plus față de serverul lor indian, aici sunt celelalte locații de server fictive găsite cu VyprVPN.

Cu toate acestea, serverele virtuale nu sunt nici măcar pe jumătate la fel de sigure decât cele din metal gol, deoarece ele deviază doar IP-urile dvs. VPN, nu le găzduiesc. Așadar, în opinia noastră, acest VPN’serverele s-au doborat și nu ne câștigă pe deplin încrederea.

VyprVPN Torrenting Review

În ceea ce privește P2P / Torrenting, am efectuat un test de detectare a adresei Torrent pe IPLeak.net, care a solicitat descărcarea unui link magnet și apoi evaluarea fundalului din spatele rețelei.

După cum puteți vedea, rezultatele arată că identitatea mea este protejată, dezvăluind un IP diferit de locația și adresa mea reală, indicând un anonimat puternic.

Vypr VPN Torrent Test

Acesta este un semn bun, dar nu atât de rapid, deoarece furnizorul vă va suspenda contul dacă va primi vreodată un aviz DMCA bazat pe activitățile dvs..

Iată e-mailul care dovedește modul în care VyprVPN suspendă conturile utilizatorilor dacă primesc un aviz DMCA.

VyprVPN Torrent Test

Analizând acest lucru, pot spune că VyprVPN nu este un VPN bun pentru Torrenting, deoarece nu’nu oferiți asistență completă pentru aceasta, iar contul dvs. poate fi suspendat dacă se produce o încălcare a dreptului de autor chiar și fără să știe. Se presupune că VPN-urile oferă acoperire completă pentru activitățile Torrenting, dar VyprVPN nu este unul dintre ele.

VyprVPN China Revizuirea deblocării

VyprVPN oferă un StealthVPN, de exemplu, o caracteristică de ofusculare.

Am avut și un reprezentant al testului meu de serviciu în China și a funcționat fără probleme și acolo.

O face prin metoda avansată de obusculare într-un protocol auto-dezvoltat cunoscut sub numele de “Protocolul Chameleon”, care chiar ocolește interdicțiile VPN din Iran, Irak, Turcia și Egipt.

VyprVPN Netflix Deblocare Revizuire

Pentru a verifica dacă VyprVPN funcționează fără probleme pentru deblocarea VoD-urilor, m-am conectat la un server american și apoi m-am îndreptat direct la Netflix.com pentru verificarea bazei de date complete a titlurilor..

VyprVPN Deblocare în streaming

Acum, rețineți că filmele le plac “ALI G INDAHOUSE” sunt disponibile doar în SUA, așa că atunci când l-am accesat fără VyprVPN, nu am putut primi “Joaca” buton (captura de ecran de mai sus).

Cu toate acestea, după ce m-am conectat la un server american de la VyprVPN și am reîncărcat pagina, am deblocat imediat filmul și am putut să-l redau fără probleme.

Concluzia aici este că VyprVPN funcționează cu Netflix SUA. 

Vypr VPN Streaming Deblocare

Examinarea vitezei VyprVPN

Am testat VyprVPN’s performanță prin efectuarea unui test de viteză pe diferite servere. Pentru această activitate, am decis să folosesc Speedtest de Ookla pentru VyprVPN’s Locații din Marea Britanie, SUA, Germania, Franța și Rusia.

Toate testele au fost efectuate pe o conexiune de 50 Mbps. Pentru SUA, am primit cel mai mare 30,96Mbps pentru descărcare și 28,70Mbps pentru încărcare și pentru Marea Britanie 30,6Mbps Download și 26,46Mbps pentru încărcare.

Pentru serverul din Franța, vitezele erau și ele destul de bune. Am primit 30,55Mbps de descărcare și 30,16Mbps încărcat. Pentru Germania, rezultatele nu au fost prea diferite.

Am primit 29,61 Mbps descărcare și 28,45Mbps încărcat. Pentru Rusia, am primit descărcare de 24,85Mbps și încărcare de 24,39 Mbps, ceea ce este încă destul de bun.

Acest lucru oferă VyprVPN o viteză medie de descărcare de 28Mbps și 25Mbps de încărcare pe conexiunea dvs. de 50Mbps, ceea ce este destul de remarcabil, să spunem cel puțin.

P.S. dacă observi “furnizor” nume în fața fiecărui server, puteți observa, de asemenea, că afișează Marea Britanie “Managementul Powerhouse”, în timp ce celelalte trei servere Germania, Franța și Rusia afișează “unus”.

Ambii sunt furnizori cu sediul în SUA, confirmându-mi teoria că VyprVPN’serverele s sunt localizate de fapt în centre de date din SUA!

VyprVPN Test de viteză

VyprVPN Chameleon Protocol Review

VyprVPN oferă “Tehnologia Chameleon” Protocolul de criptare special construit de VyprVPN, menit să ocolească blocarea VPN pe site-urile web cu restricții geo-restricționate.

Scramblează metadatele dvs. și funcționează pe protocolul OpenVPN-256 biți (nemodificat), ceea ce face ca traficul dvs. VPN să arate ca un trafic HTTP standard, atacuri VoD și DPI păcălitoare.

Acesta este VyprVPN’este cea mai bună caracteristică generală, dar atunci când NordVPN oferă același serviciu prin servere oftalmate la un cost mult mai mic decât prima, importanța acestei funcții este în comparație.

VyprVPN Revizuirea compatibilității aplicației

Singurul suport oferit de VyprVPN este pe alte dispozitive precum Android, iOS, Windows și Mac.

Nu face asta’nu oferiți o aplicație pentru Firestick, care este foarte solicitată în aceste zile, astfel încât’e un bump.

În plus, VyprVPN nu are extensii de browser disponibile, astfel încât depozitul de aplicații poate fi considerat corect “De bază”.

Cu toate acestea, am apreciat furnizorul care oferă o aplicație și pentru routere.

Compatibilitatea VyprVPN

VyprVPN Chat Support Review

Asistența reală se referă la adăugarea de valoare experienței utilizatorului. Cu toate acestea, VyprVPN a fost foarte scurt în această privință.

Presupusa funcție de chat live 24/7 care este oferită pe VyprVPN’site-ul web, nu funcționează deloc.

Am încercat să postez o întrebare și am petrecut 2 ore bune așteptând răspunsul.

Nu a venit răspunsul, dar am închis complet fila. Alte opțiuni de asistență pe care le aveți disponibile includ: “Navigare” bara, pe care o puteți utiliza pentru a adăuga întrebări și a primi rezultate relevante.

Asistență VyprVPN

Pe această pagină de asistență, VyprVPN postează și actualizări recente și notificări despre serviciile sale. De exemplu, echipa a informat că investighează problema din jurul Protocolului de Cameleon din 22 mai.

Dacă sunteți în căutarea unor căi sociale pentru a contacta furnizorul, VyprVPN are o pagină de Facebook și Twitter, unde răspund destul de instantaneu după primul răspuns generat automat, dar din moment ce chat-ul live nu’nu pot funcționa corect, pot’Nu o consider o VPN care oferă asistență rapidă și utilă.

Suport VPN Vypr

Ce este VyprVPN Cloud?

Aceasta este o soluție Enterprise Security pentru cei care accesează servere cloud private sau publice. Pentru a spune mai ușor, este o soluție de implementare a serverului VPN pentru companii.

Acesta oferă utilizatorilor de afaceri un instrument VPN ușor de utilizat pentru resurse cloud și îmbunătățirea aparatului de securitate, mai ales într-o perioadă în care atacurile cibernetice devin tot mai frecvente!

VyprVPN este recomandat?

Nu, nu aș vrea’Nu vă recomand să optați pentru VyprVPN.

Da, VPN oferă o mulțime de lucruri bune, cum ar fi un număr mare de servere, criptare puternică, capacitatea de a descărca torrenturi și chiar debloca serviciile de streaming US Netflix, Disney Plus și BBC iPlayer.

Dar defectele pe care ni le-a împiedicat să nu le recomandăm. 

În primul rând, VyprVPN utilizează servere virtuale care sunt periculoase în comparație cu serverele de metal gol, în al doilea rând, planurile sale au un preț destul de ridicat, comparativ cu serviciile și mai bune de acolo și în al treilea rând, competența sa este problematică..

Acum, dacă sunteți în căutarea unei alternative la VyprVPN, asta nu’nu suferi de aceste gafe, puteți opta pentru PureVPN care oferă în prezent 2000+ servere metalice goale, Jurisdicția sigură din Hong Kong, caracteristici puternice de securitate, inclusiv VPN dublu, toate pentru doar 2,91 USD / lună în cel mai bun plan.

Puteți afla mai multe despre PureVPN în această recenzie cuprinzătoare aici.

Похожие статьи

 • NordVPN Review 2020

  Jurisdicție Preț Panama 3,49 USD / lună pe un serviciu de plan pe 3 ani Serversi 5560+ Servers în 59 de țări Jurnalele fără jurnaluri Criptare certificată AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdicție Hong Kong Preț 2,91 USD / lună pe un serviciu de 2 ani de peste 2.000+ în 140 de țări Jurnalele fără jurnale Criptare certificată AES-256-CBC Deblochează Netflix...

 • IVPN Review 2020

  Jurisdicție Preț Gibraltar 8.33 Servere 3152 Jurnaluri Nu Criptare AES-256 Deblocări Netflix Da Torrenting Da Funcționează în China Da Recomandat Da Website...

 • Evaluarea VPN Betternet 2020

  Jurisdicție Canada Preț 2,99 USD / lună pentru un plan de 1 an Servere 10 servere din 10 țări Jurnalele jurnalele de criptare a utilizatorilor AES-256 (plătit) | AES-CBC-128 biți...

 • Revizuirea Surfshark 2020

  Jurisdicție Insulele Virgine Britanice Preț 1,99 USD / lună (47,76 USD pentru 24 de luni) Serversi 1040+ în 61+ Tări Jurnalele Nu există jurnalele de criptare certificate...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me