Revizuirea VPNBaron 2019

competență România
Preț $ 5,54
Servere 13
Jurnale Fără jurnale
Criptarea OpenVPN / L2TPIKEv2
Deblochează Netflix da
torrenting da
Funcționează în China Nu
Recomandat  Nu
website vpnbaron.com
Compatibilitate ferestre

VPNBaron nu are multe funcții importante și este scump

VPNBaron este un serviciu relativ mai mic în industria VPN. Situat în România, acest serviciu VPN oferă cel mai bun plan pentru 5,54 USD / lună (Ofertă anuală), cu doar o perioadă de rambursare de 7 zile, adică fără șiruri atașate.

Serviciul este cunoscut ca fiind sigur, rapid și de încredere. Din păcate, la fel ca majoritatea altor furnizori de pe piață, VPNBaron nu funcționează pentru deblocarea Netflix sau ocolirea “Firewall mare” in China.

Ca o alternativă mai bună, aș sugera să mergeți pentru PureVPN, care are un preț scăzut de 1,65 USD / lună, pe un plan de 5 ani. Nu se confruntă cu probleme în ocolirea geo-restricțiilor de pe VoD-uri precum Netflix sau oferirea de siguranță utilizatorilor din China. 

Numărul serverului 13 servere
competență România
Jurnale Fără jurnale
torrenting da
Deblochează Netflix da
Preț 5,54 USD / lună (facturați 66,49 USD o dată)
Protocoale OpenVPN / L2TPIKEv2
Bypass China Firewall Nu
Criptarea datelor AES-256
Alternativă PureVPN

VPNBaron Criptare și revizuire suport de protocol

VPNBaron acceptă protocolul OpenVPN, dar puteți opta, de asemenea, pentru protocoalele L2TP și IKEV2, dacă doriți, deci opțiunile de protocol sunt oarecum cuprinzătoare.

Pentru dispozitivele mobile, protocolul Ikev2 are o funcționalitate VPN-On-Demand care permite utilizatorului să rămână în siguranță, indiferent dacă rămâne pe aceeași conexiune sau o schimbă.

Pentru criptare, este cifrul standard AES-256-CBC implementat de VPNBaron, ceea ce are sens ca fiind cel mai sigur protocol de criptare, deoarece literalmente nu poate fi incheiat.

Revizuirea VPNBaron Jurisdiction:

România este locul în care se bazează VPNBaron, o alegere destul de bună în ceea ce privește legile privind datele. România nu face’nu aveți legile privind păstrarea obligatorie referitoare la date care ar putea pune confidențialitatea cu furnizorul.

Țara nu face parte din nicio alianță spionieră periculoasă precum 5 Ochi, de aceea semnează VPNBaron pentru a-și obține jurisdicția corectă.

Revizuirea politicilor de logare VPNBaron

VPNBaron nu face’jurnalizați datele utilizatorului, făcând-o să împărtășească această reputație cu unele dintre cele mai bune din industrie.

Nu colectează informații despre conexiunile active, astfel încât să limiteze numărul de conexiuni simultane conform politicii sale, dar nu’Nu considerați acest lucru ca păstrând jurnalele prin orice mijloace.

În plus, când am revizuit politica de confidențialitate, am fost surprinzător de încântați să știm asta VPNBaron este conform GDPR și nu face asta’nu păstrați jurnalele utilizatorului.

VPNBaron Evaluarea prețurilor

Oferte VPNBaron trei planuri de stabilire a prețurilor în prezent, care sunt numite destul de particular după unele metale ornamentale populare: (Prețurile sunt menționate în dolari SUA. Prețurile pot varia în funcție de modificările cursurilor de schimb)

VPN Baron Review - stabilirea prețurilor

 • Planul bronzului: 9,56 USD / lună facturat o dată
 • Planul de argint: 7,76 USD / lună (46,57 USD facturate o dată)
 • Planul de aur: 5,54 $ / lună (facturați 66,49 USD o dată)

Toate aceste planuri oferă aceleași caracteristici, cu excepția numărului de log-inuri multiple pe care le puteți obține. Planul Bronze vă va permite să utilizați serviciul pe două dispozitive simultan, planul argintiu vă va permite să utilizați VPN-ul pe trei dispozitive simultan, iar planul de aur vă va permite până la 5 conectări simultane.

Revenind la prețuri, planul lunar este un pic prea scăzut în viziunea noastră, deoarece funcțiile oferite precum serverele din numai 14 țări, conectarea unui dispozitiv, lățimea de bandă nelimitată, deblocarea Netflix, printre altele, sunt mult mai puțin valoroase pentru a justifica acest preț. etichetă.

Fără caracteristici ieșite din comun, așa că vom nota planul lunar ca fiind nedorit.

Planul de argint, care costă utilizatorului 7,76 USD / lună, este, de asemenea, destul de costisitor și nu trebuie luat în considerare deloc.

Planul de aur este VPNBaron’este cel mai bun plan, deoarece oferă serviciul la doar 5,54 USD / lună, făcându-l să pară cea mai valoroasă afacere din lot. Dar când puteți obține abonamentul unui furnizor mult mai bun, cum ar fi Surfshark, care oferă multe alte servere și funcții la doar 1,99 USD / lună la oferta sa de doi ani, VPNBaron’pare extrem de scump.

Conform revistei noastre VPNBaron, furnizorul trebuie să reducă masiv prețul, dacă dorește să concureze în adevăratul sens cu furnizorii de top din industrie..

VPNBaron Metode de plată și revizuire a politicii de rambursare

VPNBaron’Oferta metodei de plată este simplă pentru a o descrie succint.

Puteți pentru planurile de prețuri prin carduri de credit, Paypal sau chiar criptomonede.

VPNBaron le permite utilizatorilor săi să plătească în 10 cripturi diferite, inclusiv Bitcoin, asigurând astfel că utilizatorii au o opțiune de plată anonimă la dispoziție..

VPNBaron Metode de plată și revizuire a politicii de rambursare

in orice caz, dacă plătiți prin criptomonede, puteți’pentru a asigura o rambursare, ceea ce este practica standard a industriei în cazul plăților criptate.

Revizuirea politicii de restituire VPNBaron

VPNBaron spune că puteți solicita o rambursare în termen de 7 zile fără întrebări, dar în calitate de recenzori, nu’nu mă conformez lucrurilor decât dacă vom săpa în detalii și asta’este exact ceea ce am făcut.

Revizuirea VPNBaron 2019

Am mers să le citim condițiile de serviciu, care menționau clar că restituirea va fi valabilă doar dacă dvs.’ve a folosit mai puțin de 10 GB de date sau a efectuat mai puțin de 50 de sesiuni cu VPN.

Revizuirea VPNBaron 2019

Dacă vă gândiți să vă abonați la acest VPN, va trebui să variați de această limită atunci când începeți să utilizați serviciul. Perioada, nu este ușor de utilizat!

Revizuirea compatibilității aplicației VPNBaron

VPNBaron oferă doar o aplicație client Windows și asta’sunt toate.

În mod literal, nu există nici o aplicație pentru Mac, Android sau iOS.

Acest lucru face ca lista VPNBaron să fie printre cele mai grave VPN-uri în ceea ce privește ofertele de compatibilitate pe care noi’am revizuit până acum.

Cu o interfață curată, netedă, ușoară, clientul VPN Windows a fost o adiere ușoară, dar chiar și atunci când acest client este bun, nu putem da drumul la faptul că furnizorul nu face’nu oferiți aceeași experiență pe platformele populare.

VPNBaron Server Network Review:

Conform VPNBaron Review, furnizorul oferă servere în doar 13 țări din întreaga lume.

Și majoritatea sunt situate copleșitor în America de Nord și Europa.

VPN Baron Review - Servere doar în 13 locații

Serverele au fost protejate de scurgerile DNS și WebRTC, ceea ce este un avantaj avantajos, dar viteza a continuat să fluctueze masiv chiar și atunci când am verificat pe același server în momente diferite.

Problema majoră cu VPNBaron este’T despre numărul scăzut de servere, dar problemele de performanță care împiedică experiența utilizatorului în mod constant.

VPNBaron Netflix Deblocare Revizuire

Punctul de referință al serviciilor VPN de top în aceste zile este cât de bine deblochează site-urile cu restricții geo-restricționate, în special cele pentru streaming.

Astazi’s world, utilizatorii solicită tot mai mult acces la conținut global și vor opta cu ușurință pentru servicii care le pot deschide geo-restricții cât mai ușor posibil.

Și de acum înainte, trebuie să numărați un alt nume pe lista VPN-urilor care pot fi cu adevărat fidele cuvântului lor în realizarea acestei sarcini, adică VPNBaron, acest furnizor este suficient de rapid pentru a susține streamingul și deblochează site-urile de streaming majore precum Netflix.

VPNBaron oferă servere dedicate de streaming pentru acei utilizatori care doresc să deblocheze Netflix SUA și atunci când am testat aceste servere, am aflat că serviciul funcționează într-adevăr extrem de bine pentru îndeplinirea sarcinii menționate mai sus..

Și nu uitați, deblocarea Netflix nu este un lucru semnificativ, deoarece site-ul are în vigoare o interdicție VPN, ceea ce face ca o majoritate mare de VPN-uri să fie inutile în acest scop. Deci putem spune cu siguranță că VPNBaron are o echipă de înaltă calitate, resursele și, mai ales, dedicarea de a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență.

Am testat serviciul pentru a debloca Netflix SUA și puteți vedea că Ex-Machina, film de ficțiune disponibil doar în SUA, nu’nu apar în rezultate fără conexiunea VPN.

Revizuirea VPNBaron 2019

Dar, când ne-am conectat la serverul dedicat de streaming de VPNBaron, Netflix SUA a fost deblocat și am putut accesa în cele din urmă Ex-Machina.

Revizuirea VPNBaron 2019

Singurul lucru care lipsește din VPNBaron’capacitățile de deblocare constă în faptul că funcționalitatea sa este limitată la dispozitivele desktop.

VPN Baron Review - Netflix nu este acceptat pe mobil

Nu face asta’nu lucrați pe dispozitivele mobile care este o sumedenie, deoarece mulți utilizatori optează pentru mobil pentru a sativa o mare parte din nevoile de streaming. VPNBaron trebuie să adauge funcționalitate mobilă pentru deblocarea Netflix cât mai curând posibil pentru a se asigura că serviciul său rămâne competitiv.

VPNBaron Torrenting Review

VPNBaron acceptă Torrenting?

Da, pentru că așa spune, dar singurul loc în care spune că este un mic byline în lista de caracteristici a planului de prețuri.

Nicăieri altundeva pe site-ul său nu am putea găsi informații cu privire la preluarea lui Torrenting.

Dar VPNBaron este suficient de sigur pentru a vă răsfăța în Torrenting, deoarece nu face asta’nu aveți scurgeri problematice.

Revizuirea suportului VPNBaron

Un alt lucru care ne-a eliminat cu VPNBaron a fost inexistența unei funcții de asistență chat live, deoarece furnizorul oferă asistență prin e-mail doar până acum.

Acest lucru poate face procesul greoi pentru majoritatea utilizatorilor, deoarece acestea necesită soluții rapide la problemele lor. Asistența prin e-mail nu face acest lucru’Nu specificați un anumit timp de răspuns și acest lucru permite incertitudinea să se strecoare.

Funcția de asistență prin e-mail oferă răspunsuri în maxim o oră sau două la maxim, iar atenția la detalii a fost cu siguranță mai personalizată decât o persoană care intră într-o funcție de asistență pentru chat live, dar în această zi și vârstă rapidă, utilizatorii își doresc soluții convenabile mai mult decât cele complete..

Totuși’nu este ceva care ar trebui să te împiedice să te abonezi la acest serviciu’meniu comparativ cu celelalte caracteristici puternice și securitatea utilizatorului oferite de un utilizator de VPNBaron.

Dar, în afară de aceasta, am constatat că furnizorul oferă o gamă de videoclipuri tutorial ușor de înțeles, împreună cu ghiduri pas cu pas care oferă utilizatorilor o mulțime de soluții pentru cele mai frecvente și unele probleme nu atât de comune.

Așadar, dacă aveți o problemă cu lipsa de asistență la chat live și e-mailul pare un proces prea lung pentru a continua, puteți să vă îndreptați către pagina de bază a cunoștințelor lor pentru a obține soluții simplificate pentru rezolvarea majorității întrebărilor dvs..

Este recomandat VPNBaron?

Nu, nu donăm’nu recomand VPNBaron.

VPNBaron oferă câteva avantaje uimitoare. Aceasta’este rapid, ușor, eficient și ambalat cu funcții excelente pentru a oferi o experiență VPN demnă. Dar primul distribuitor de oferte este prețul. VPNBaron este destul de scump, având în vedere valoarea serviciului oferit de acesta în schimb.

În al doilea rând, viteza sa este strălucitoare. Rezultatele testelor de viteză pe care le-am obținut de la aceleași servere au avut o diferență mare. Ne așteptăm la stabilitate de la un VPN și, se pare, nu există în VPNBaron.

În al treilea rând, aveți doar servere doar în 13 țări. Comparați NordVPN, care oferă 5678 de servere pentru aproape jumătate din prețul său și veți înțelege de ce donăm’îmi place VPNBaron suficient pentru a-l recomanda.

În al patrulea rând, nu există aplicații oferite în afară de una pentru Windows, ceea ce este foarte rău în ceea ce privește oferirea de ușurință pentru utilizator.

Dacă aveți nevoie de o alternativă accesibilă, dar mult mai bună la VPNBaron, puteți opta pentru Surfshark, un serviciu VPN puternic, cu peste 800 de servere, deblocare Netflix, asistență live chat, securitate impenetrabilă și mai mult pentru doar 1,99 USD / lună.

Aflați mai multe despre Surfshark aici.

Похожие статьи

 • Revizuirea AirVPN 2019

  AirVPN are, probabil, cea mai crânsă etichetă demnă din întreaga industrie VPN. Definește serviciul prin aceste cuvinte “Aerul pentru a respira realul...

 • TigerVPN Review 2019 - Un VPN puternic care are nevoie de o mică împingere!

  Înființată în 2011, TigerVPN este un furnizor slovac de servicii de rețea privată securizate. Este deținută de ‘Tiger la locul de muncă’ - o companie tehnologică...

 • Shellfire VPN Review 2019

  Jurisdicție Germania Preț 3,97 USD / lună (95,16 USD pentru 2 ani) Servere 37 Jurnale Fără criptare AES-256 Deblochează Netflix Fără torenting Nu funcționează în China Nu...

 • Revista VPNSecure 2019

  Bazat într-o locație neobișnuită pentru un serviciu VPN, VPNSecure.me nu a făcut acest lucru’par un serviciu adecvat la prima vedere, dar acest serviciu are o mulțime de fațete...

 • Browsec VPN Review 2019

  Jurisdicție Rusia Preț 1,99 USD / lună pe un serviciu de un an de serviciu 36 de servere în 32 de locații Jurnalele Magazinele de jurnale Criptarea serviciului de proxy (Fără criptare) Deblocări...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me