Revizuirea unlocatorului 2020

competență Danemarca
Preț 4,16 USD / lună pentru un plan de un an
Servere 42 Doar servere
Jurnale Jurnalele de utilizare
Criptarea AES-256-Bit
Deblochează Netflix Nu
torrenting Nu
Funcționează în China Nu
Recomandat  Nu
website https://unlocator.com/
Compatibilitate Windows, Android, Apple

Ce este Unlocator?

Fondată în 2012 și creată de Linkwork ApS, Unlocator este un furnizor inteligent de DNS și VPN din Danemarca. Introdus ca o soluție pentru deblocarea site-urilor web geore-restricționate, Unlocator are încă nevoie de multă muncă pentru a deveni o soluție robustă de confidențialitate / securitate online.


Sistemul lor inteligent DNS prezintă adesea blocuri ale ISP-urilor sau ale proprietarilor de rețele, iar VPN-ul care acționează mai mult ca o copie de rezervă nu reușește să furnizeze anonimatul adecvat online. Nu este deloc o soluție bună, chiar și pentru simpla ocolire a restricțiilor geografice sau pentru a vă păstra identitatea ascunsă.

 • Securitate
 • Transparenţă
 • Prețuri
 • Servere
 • Performanţă
 • Compatibilitate
 • A sustine

competență

Este destul de rău ca Unlocator să aibă performanțe slabe că sediul lor se află într-o jurisdicție Nine Eyes Alliance. Danemarca impune standardele de confidențialitate ale GDPR, dar nu vă lăsați păcăliți de aceștia.

Țara este etichetată drept una dintre cele mai libere jurisdicții pentru a dezinforma utilizatorii atunci când, în realitate, se ocupă cu supravegherea în masă și partajarea informațiilor cu alți membri ai alianței.

Ca atare, locația nu poate fi considerată a “Sigur” competență. Da, Danemarca nu are încă un profil ONI, dar este încă inclusă în prezentarea regională a țărilor nordice.

Utilizarea VPN rămâne legală, în ciuda faptului că Danemarca are autoritatea legală de a restricționa accesul online. Cu toate acestea, nu aș avea încredere în Unlocator pentru a-mi păstra identitatea și informațiile private!

Juridicitatea unlocatorului

Politica de logare

Dacă intrați puțin în profunzime în recenzia noastră de mai jos, vă veți da seama că Unlocator sugerează literalmente păstrarea identității dvs. ascunse. Acestea nu oferă nicio confidențialitate consumatorilor, deoarece utilizează un sistem Smart DNS, care nu adaugă criptare la conexiunea de rețea.

Unlocator Hybrid care include oferta VPN nu atenuează aceste probleme cu privire la confidențialitate, iar cel mai rău bit este faptul că furnizorul admite să păstreze jurnalele de utilizare, care în funcție de acestea sunt eliminate în termen de 24 de ore de la încheierea unei sesiuni, dar cum putem? știu vreodată?

Politica de logare a unlocatorului

Scurgeri IP / DNS

daca tu’mă întreb; Este unlocator în siguranță? Raspunsul este nu! VPN nu este o alegere sigură. De fapt, nici nu puteam să-l fac să funcționeze pe sistemul meu de operare Windows. Am fost foarte frustrat!

L-am folosit de puțin timp pe Android și iOS, dar nu m-am gândit să efectuez un test atunci, de obicei le fac pe PC. A trebuit să ecran înregistrarea performanței clientului pe Windows.

După cum puteți vedea mai jos, înainte de a lansa Unlocator.exe, conexiunea mea de internet a funcționat bine. Imediat după lansare, internetul se deconectează și apoi se reconectează la închiderea aplicației.

Sigur, serviciul funcționează pe smartphone-uri, dar ce se întâmplă cu utilizatorii de laptop și desktop? Voi posta testele de scurgere IP / DNS, după ce lucrez acest client!

Transparenţă

Este întotdeauna bine să știți despre sediul, proprietarii, investitorii, consiliul de administrație, canarele / rapoartele de transparență și procesele de audit (dacă există) ale unui serviciu VPN.

În acest fel, utilizatorii pot determina dacă este unlocal legal sau nu? Din fericire, furnizează informații despre compania lor, care este marcă înregistrată de Linkword ApS.

Furnizorul în sine este situat în orașul Copenhaga. Am trimis un e-mail către Unlocator, adresându-le întrebări INVASIVE, similare altor furnizori din ghidul meu de transparență.

Totuși, încă aștept răspunsurile la întrebările mele de la Unlocator. Cred că a trecut o săptămână de când i-am contactat!

Prețul abonamentului

De obicei, unlocator oferă agenților internaționali două pachete de abonamente: Smart DNS și Smart DNS + VPN, care sunt împărțite în continuare în funcție de durata pentru a beneficia de reduceri.

Pachetul Smart DNS începe de la 4,95 USD lunar. Dacă optați pentru acordul pe 6 luni, costurile pe lună scad la 4,58 USD, ceea ce înseamnă că veți plăti 27,48 USD!

Prețul abonamentului pentru unlocator

Dacă mergeți cu oferta anuală, costurile scad la 4,16 USD lunar, însumând 49,92 USD pentru accesul pe 12 luni. Pentru Smart DNS + VPN, prețul începe de la 9,99 USD.

Acest lucru este destul de costisitor, având în vedere că VPN se află într-o fază în creștere și are nevoie de îmbunătățiri. Pentru o valoare mai bună, optați pentru pachetul anual care începe de la 6,58 USD / lună, ceea ce înseamnă că veți plăti 78,95 USD pentru acces pe 12 luni!

Prezentare generală a serverelor

În ciuda faptului că este pe piață din 2012, Unlocator nu are o listă impresionantă de servere. Numerele se extind doar la 42 de servere și majoritatea oferă performanțe slabe.

Prezentare generală a serverelor Unlocator

Am testat VPN-ul și serverele sale pentru a-mi da seama dacă sunt bare-metal sau virtuale. Fiecare adresă de server pe care am adăugat-o în Monitorul sintetic al aplicației CA a prezentat o pierdere de pachete de 100%.

Revizuirea unlocatorului

Nu este prima mea testare pentru servere, așa că știu că această problemă este în concordanță doar cu Unlocator. Pentru a-mi face încă o idee mai bună, am efectuat un traseu de urmărire pe serverul lor din Marea Britanie.

Rezultatele arată un MS și un RTT scăzut, ceea ce indică faptul că serverul este într-adevăr localizat ca fiind reclamat, dar încă nu înțeleg de ce primisem erori în ping-ul serverului din mai multe locații.

Revizuire VPN pentru unlocator

Performanţă

Pe Android și iOS, aplicațiile au funcționat fără probleme, dar viteza pe care am primit-o a fost foarte slabă. De asemenea, am întâlnit deconectări dese, împiedicând întreaga experiență.

Clientul Windows nu a funcționat deloc, așa că nu am prea multe de spus despre asta. Am încercat să deblochez US Netflix prin DNS-urile lor inteligente și VPN-ul de pe Android, dar a eșuat de nenumărate ori.

Chiar în ciuda configurației Unlocator’s setări DNS, rezultatele au rămas constante. În măsura în care Unlocator deblochează MLB.TV, acesta a funcționat, dar din nou performanța a fost foarte slabă!

Proiectarea și performanța aplicației Unlocator

Compatibilitate

În ceea ce privește compatibilitatea, Unlocator oferă aplicații pentru toate platformele / sistemele de operare celebre. Aveți software nativ pentru Windows, Mac, iOS și Android.

Extensiile browserului pentru Mozilla Firefox, Google Chrome și Opera lipsesc. Nu există nici o aplicație Apple TV Unlocator, iar furnizorul lucrează la lansarea unei aplicații pentru televizoarele Amazon Fire & tablete.

Pentru alți oameni mai tehnologici, Unlocator oferă ghiduri de configurare detaliate pentru toate sistemele de operare, playerele media, console de jocuri, televizoare inteligente, routere și smartphone-uri (mai ales pentru serviciul lor Smart DNS).

Compatibilitate cu unlocator

Relații Clienți

Unlocator se descurcă de fapt cu sprijinul clienților. Acestea oferă o multitudine de opțiuni precum e-mail, chat în direct și pagina bazei de cunoștințe.

Pentru e-mail, am primit un răspuns în 2 3 ore de la trimiterea unei întrebări. Chat-ul live nu a fost disponibil după 12 dimineața, dar am primit un răspuns rapid imediat ce a fost disponibil.

Baza de cunoștințe are o mulțime de informații referitoare la problemele din jurul clientului, împreună cu ghiduri de configurare.

Serviciu de asistență pentru clienți

Aveți chiar 7 secțiuni diferite pentru asistență: Noțiuni introductive, VPN pentru unlocator, DNS inteligent, contul dvs., API și sfaturi & trucuri!

VPN pentru unlocator

Verdict final

Aș recomanda Unlocator?

Umm, BUN NU. Nouă ochi Jurisdicție, probleme de conectivitate, viteze lente, lipsa disponibilității serverelor, fără extensii de browser și lista continuă.

Există prea multe aspecte negative pentru a considera Unlocator o alegere sigură, fie ea pentru streaming sau primirea anonimatului online.

Singurele aspecte pozitive sunt o echipă de sprijin proactiv și o mulțime de opțiuni disponibile pentru stabilirea prețurilor, dar tocmai despre asta. Unlocator nu este de încredere!

Похожие статьи

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdicție Canada Preț 49 dolari pentru un serviciu de un an de servire 600+ Servers în 60 de țări Jurnal Da Criptare AES-256 Deblocări de biți Netflix Nu Torrenting Da...

 • Revizuirea Surfshark 2020

  Jurisdicție Insulele Virgine Britanice Preț 1,99 USD / lună (47,76 USD pentru 24 de luni) Serversi 1040+ în 61+ Tări Jurnalele Nu există jurnalele de criptare certificate...

 • VPN Unlimited Review 2020

  Jurisdicție SUA Pret 2.78 Servere 400+ jurnale Fără criptare OpenVPN, L2TP / IPSec și IKEv2 Deblochează Netflix Da Torrenting Da funcționează în China Recomandat...

 • Revizuirea VyprVPN 2020

  Jurisdicție Elveția (nesigur) Preț 6,67 USD / lună (80 USD pentru 1 an) Servere 700 jurnalele Fără jurnale Criptare AES-256 Deblocări Netflix Da Torrenting...

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdicție Hong Kong Preț 2,91 USD / lună pe un serviciu de 2 ani de peste 2.000+ în 140 de țări Jurnalele fără jurnale Criptare certificată AES-256-CBC Deblochează Netflix...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me