Revizuirea Surfshark 2020

competență Insulele Virgine Britanice
Preț 1,99 USD / lună (47,76 USD pentru 24 luni)
Servere 1040+ în 61+ țări
Jurnale Nu există jurnalele certificate
Criptarea AES-256-GCM / AES-256-CBC
Deblochează Netflix da
torrenting da
Funcționează în China da
Recomandat  da
website https://surfshark.com/
Compatibilitate Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Revista mea Surfshark dezvăluie că VPN oferă o siguranță și o fiabilitate excepționale. Începând de la 1,99 USD / lună pe un plan de 2 ani, recomand cu mare încredere acest lucru complet. Acesta oferă o valoare excelentă utilizatorilor din întreaga lume.

Surfshark VPN oferă multiple log-in-uri nelimitate, deblochează cu succes Netflix în 13 țări și ocolește interdicția VPN în China, oferind în același timp acces la 1040 de servere peste 60 de țări peste 60 din întreaga lume.

Cel mai important, este complet lipsit de tot felul de scurgeri, concurând împotriva unor nume de top precum PureVPN și ExpressVPN. A trecut chiar un audit de securitate de la Cure53.

Începând cu 2019, furnizorul BVI a devenit chiar finalist în Cyber ​​Security Awards 2019, ca început de an. De asemenea, a introdus IP-uri statice, două noi caracteristici de securitate VPN și suport pentru ShadowSocks,

Criterii de evaluare

 1. jurisdicţie:Unde se bazează Surfshark VPN?
 2. Securitate: Surfshark VPN este sigur?
 3. Scurgeri: Surfshark vă scade IP-ul, DNS & WebRTC?
 4. Servere: Surfshark are o infrastructură de rețea bună?
 5. Streaming: Surfshark funcționează cu Netflix & Alte servicii de streaming?
 6. Viteză: Cât de rapid este PureVPN?
 7. Compatibilitate: Aplicații și dispozitive acceptate
 8. Prețuri: Cât costă Surfshark?
 9. De incredere: Evaluările Trustpilot, Reddit & Relații Clienți

Jurisdicție: Unde se bazează Surfshark VPN?

Deci, care sunt legile privind păstrarea datelor care reglementează existența VPN-urilor în Insulele Virgine Britanice? Nici unul, de fapt. Poate fi un teritoriu britanic de peste mări, dar are, de asemenea, un grad echitabil de libertate în problemele care guvernează afacerile sale interne.

Marea Britanie ar putea fi un membru al alianțelor precum cei 14 ochi, forțând-o să se conformeze altor țări membre în probleme de date și informații, dar aceste umbre ale alianțelor nu au obligat Insulele Virgine Britanice să facă același lucru.

Acesta este motivul principal pentru care Surfshark, împreună cu ExpressVPN și-au pus bazele acolo. Servirea unei solicitări de tip gag sau depunerea unei cereri de extrădare a datelor în țară este un proces complex. Este doar un loc bun pentru a fi în calitate de serviciu VPN, nimic mai mult, nimic mai puțin.

Securitate: Surfshark VPN este sigur?

Pe baza lui Surfshark’s locația, auditul, garanția canarului și politica de logare, recenzia mea aprofundată de Surfshark dezvăluie că furnizorul merită bani. Utilizatorii online pot obține o protecție maximă prin Surfshark.

Surfshark păstrează orice jurnal?

No Surfshark nu păstrează jurnalele de conectivitate / activități precum IP-urile de intrare / ieșire, serverele VPN, lățimea de bandă folosită, informații de sesiune, trafic de rețea, timestamp-uri de conexiune și istoricul de navigare / descărcare / achiziție.

Este important de menționat faptul că Surfshark VPN înregistrează adresa dvs. de e-mail personală și detaliile cărții de credit. Fiecare furnizor necesită aceste două detalii pentru a vă crea și gestiona contul dvs., în timp ce se ocupă de reclamațiile dvs..

Desigur, există furnizori de genul MullvadVPN care nici nu păstrează detalii despre e-mail sau cărți de credit. Acestea generează numere de cont specifice pentru a crea conturi de utilizator și a le rula.

Protocoale și informații despre criptare

Nu există suport disponibil pentru protocoale precum L2TP / IPSec sau PPTP. Surfshark utilizează protocolul OpenVPN (TCP și UDP) standard pentru industrie pe toate dispozitivele și platformele.

Aceasta include aplicația lor iOS, care anterior folosea doar protocolul IKEv2. În consecință, vă puteți asigura că beneficiați de o mai mare securitate pe dispozitivele iPhone și iPad.

Începând cu 2019, Surfshark VPN este, de asemenea, printre puținii furnizori care oferă noul protocol Shadowsocks, care ajută la ocolirea geo-restricțiilor în țări precum China!

În ceea ce privește criptarea, furnizorul acceptă două cifre diferite: AES-256-CBC și AES-256-GCM. Le puteți schimba în toate aplicațiile în funcție de preferințele dvs. de securitate.

Caracteristici de securitate oferite de Surfshark

2019 a fost un an de inovație pentru Surfshark, deoarece continuă să adauge două noi servicii la oferta sa de produse VPN; HackLock și BlindSearch. Primul este un sistem de alertă privind scurgerea de date care poate evolua într-un instrument de protecție completă împotriva furtului de identitate.

Pe de altă parte, BlindSearch este un nou instrument de căutare privată fără anunțuri, care urmărește să afișeze rezultate organice pure fără interferența vreunei memorii istorice. Acesta este un instrument excelent și pentru marketeri.

Ca beneficiu pentru utilizatorii VPN gratuite, Surfshark a introdus chiar și aplicația TrustDNS pentru a oferi securitate de bază tuturor. Furnizorul a adăugat, de asemenea, o funcție de tunelare împărțită inversă pentru selectarea aplicațiilor sau site-urilor web care utilizează VPN.

Surfshark și VPN Trust Initiative (VTI)

Să-și joace rolul în consolidarea înțelegerii, consolidarea încrederii și atenuarea riscurilor pentru utilizatorii VPN, VPS Surfshark se alătură mâinilor ca membru fondator al VPN Trust Initiative (VTI).

Această inițiativă a i2Coalition urmărește să construiască o comunitate de cooperare în industria confidențialității pentru a oferi informații cu privire la cele mai bune practici și standarde tehnice ale VPN-urilor..

Acesta va servi drept voce a industriei VPN în mod colectiv, ajutând consumatorii să fie mai informați despre alegerile VPN, obținând totodată mai multe cunoștințe despre orientările adecvate.

Anulați un audit de securitate de către Cure53

Cure53, o firmă renumită de servicii de securitate web și prima alegere pentru audituri complete ale VPN-urilor, a efectuat o evaluare completă a securității Surfshark VPN’s extensii de browser Chrome și Firefox.

Surfshark VPN a acedat evaluarea limitată, efectuată în noiembrie 2018, fără a fi găsit nimic, cu excepția a două vulnerabilități minore marcate ca “severitate redusă”.

Warrant Canary este clar de amenințări (data: 8 ianuarie 2020)

Surfshark’s Warrant Canary este la fel de curat ca un fluier, care este actualizat zilnic pentru a ușura mintea potențialilor și a clienților. Începând cu 8 ianuarie, aceștia au următorul număr pentru fiecare astfel de solicitare:

 • Scrisori de securitate națională: 0
 • Comenzi GAG: 0
 • Garanții de la o organizație guvernamentală: 0

Acest lucru este incredibil de impresionant, consolidând în continuare credibilitatea VPN-ului Surfshark. Este, de asemenea, vital să subliniem faptul că nu foarte multe VPN emit aceste canare de garanție. Majoritatea primesc astfel de comenzi și majoritatea se conformează acestora.

Scurgeri: Surfshark vă scade IP-ul, DNS & WebRTC?

Nu, Surfshark nu scurge nicio informație de identificare personală. IP-ul, DNS-ul și WebRTC-ul rămân în permanență fără scurgeri, indiferent de ce server te conectezi.

Cum am ajuns la această concluzie? Ei bine, nu este niciodată o idee proastă să afli mai multe despre securitatea și fiabilitatea serviciilor VPN. Având în vedere acest lucru, am efectuat teste de scurgere VPN pe Surfshark VPN.

Procesul mi-a luat 12 ore bune, în care am verificat aproape toate serverele furnizorului pe baza Insulelor Virgine Britanice, de la patru instrumente de testare VPN diferite de pe internet:

 1. https://ipx.ac/run - trecut
 2. https://ipleak.org/ - Trecut
 3. https://ipleak.net/ - Trecut
 4. https://browserleaks.com/webrtc - trecut

IPX

teste de surfshark pentru 2019

IPLeak.org

test de surfshark p2p

Scurgeri de browser

surfshark pentru torenting

IPLeak.net

surfshark pentru torenting

Surfshark a ieșit neatins de toate aceste 4 teste de scurgere pentru a-i stabili credibilitatea, ca un serviciu extrem de potrivit pentru protecția împotriva ochilor induriști și a vânătorilor de încălcări ale drepturilor de autor în timp ce torrentează.

Servere: Are Surfshark o infrastructură de rețea bună?

Da, de fapt Surfshark’reteaua de servere s-a dezvoltat extraordinar de-a lungul anilor. Din 800 de servere din peste 50 de țări, acum găzduiește 1040 servere + în 61 de țări la nivel global, ceea ce este o realizare pentru un nou venit.

Infrastructura de server a fost anterior orientată mai mult către America de Nord și Europa. Cu toate acestea, a adăugat servere mai noi în locuri precum Turcia, India, Singapore, Coreea de Sud, Noua Zeelandă, Israel, Africa de Sud, Chile, Costa Rica și Canada, printre altele.

Analizând starea serverului Surfshark, este clar că VPN caută să se extindă și pe bună dreptate. Unul dintre cele mai critice lucruri care pot face sau rupe orice VPN’Credibilitatea pe piață este disponibilitatea serverelor sale.

Surfshark este bun pentru torrenting?

Într-adevăr, Surfshark VPN oferă performanțe excelente pentru activitățile p2p. Aveți peste 1000 de servere în 60 de locații, toate fiind compatibile cu P2P și lucrați cu clienți precum uTorrent, BitTorrent, Deluge și playere de streaming precum VLC, Ace Player și Popcorn Time.

În același timp, furnizorul garantează că serverele sale nu dau probleme în descărcarea torrenturilor și fișierelor din ThePirateBay, RARBG, 1337X, TorrentDownloads și LimeTorrents.

Surfshark funcționează în China?

Da, Surfshark funcționează fără probleme în China. Similar cu NordVPN și ExpressVPN, noul venit oferă și un site dedicat chinezesc pentru a ajuta rezidenții din țară să aibă acces la produsul lor.

Pentru expați, Surfshark VPN oferă modul NoBordersTM, care ocolește “Marele Firewall” folosind tehnologia de obusculare. Urmați pașii de mai jos pentru a activa modul și deveniți din nou un local chinez:

 1. Descarca Aplicația Windows Surfshark VPN
 2. Abonati-va la un plan și introduce detaliile dvs. de conectare în aplicație
 3. Clic pe “Angrenaj” pictograma din colțul din dreapta sus
 4. Navigați la “Avansat” meniu setări
 5. Activati  “Modul NoBordersTM”
 6. Conectați la orice servere Surfshark China disponibile!

Cum să ocoliți GFW prin Surfshark

Surfshark Utilizează atât: Bare-Metal cât și locații virtuale

M-am apropiat de Surfshark’este suport pentru chat în direct pentru a afla mai multe despre ofertele de servere virtuale / fizice, dar reprezentantul a negat complet existența unor locații fictive.

Locații virtuale Surfshark - transcriere chat

Testarea lor in-mum.prod.surfshark.com serverul a dezvăluit că se află de fapt în Olanda, Amsterdam. Un altul este Surfshark’s Vietnam - serverul Ho Chi Minh City, care face rutele din Belgia printr-un centru de date situat în Olanda.

Surfshark ASM Traceroute Test - Indian Server

Când m-am apropiat din nou de furnizor cu aceste constatări, mi-au spus că oferă atât: virtual cât și fizic. Executanții de asistență pentru chat au menționat, de asemenea, că intenționează să inculeze o funcție nouă în aplicațiile lor.

Unul care va spune utilizatorilor care este serverul virtual și care este unul real-metal, similar modului în care îl fac alți furnizori. Majoritatea furnizorilor au un semn (V) pe lista lor de server, semnalând un server virtual.

Începând cu octombrie 2019, Surfshark VPN a adoptat această practică și marchează clar toate locațiile virtuale din aplicațiile lor, fie ele pe iOS, Android, Mac sau Windows. 

Streaming: funcționează Surfshark cu Netflix și alte site-uri de streaming?

Da, Surfshark VPN funcționează cu Netflix și alte site-uri de streaming precum BBC iPlayer, Amazon Prime, Hotstar, Voot, Hulu și chiar Disney Plus, datorită securității / confidențialității sale puternice care oferă protecție împotriva Deep Packet Inspection (DPI) și a altor algoritmi de blocare VPN.

Pentru a debloca serviciul american Netflix, am schimbat protocolul de la IKEv2 învechit la protocolul OpenVPN (TCP). După care am testat toate serverele disponibile din SUA / Marea Britanie / JP / DE din “locații fizice” fila:

5 servere de lucru pentru Netflix SUA

 1. Los Angeles (Ultra HD)
 2. Las Vegas (Ultra HD)
 3. New Jersey (HD)
 4. Phoenix (HD)
 5. Seattle (HD)

3 servere de lucru pentru Netflix UK

 1. Londra (Ultra HD)
 2. Manchester (Ultra HD)
 3. Glasgow (HD)

2 servere de lucru pentru JP Netflix

 1. Tokyo (Ultra HD)
 2. Osaka (Ultra HD)

2 servere de lucru pentru Netflix DE

 1. Berlin (Ultra HD)
 2. Frankfurt pe Main

Dacă vă dați seama cum puteți viziona Netflix SUA folosind Surfshark (sau orice altă versiune UK, JP, DE), pur și simplu conectați-vă la serverele de lucru de mai sus pentru fiecare locație și bucurați-vă să transmiteți filme / emisiuni TV preferate!

Surfshark funcționează cu Netflix

În afară de SUA, Marea Britanie, JP și DE, Surfshark oferă acces la alte 12 biblioteci Netflix (16 în total). Acest lucru este destul de incredibil pentru un nou venit, considerând greu de deblocat chiar și o bibliotecă în ultimele timpuri.

Viteza: Cât de rapid este Surfshark?

În medie, Surfshark a reușit să livreze 78.15Mbps la descărcare și 60.18Mbps în încărcări, când am efectuat prima dată teste de viteză pe 5 servere diferite selectate aleatoriu în SUA, Marea Britanie, Australia, Germania și Franța:

După ce recent și-au modernizat rețeaua la peste 1040 de servere peste 60 de țări, am decis să conduc un alt test. De această dată, Surfshark a oferit performanțe mai bune, oferind o medie de 89,99 Mbps în descărcări și 86,25 Mbps în încărcare..

ServerDownloadUploadPing
NE 95.39Mbps 90.63Mbps 67 ms
Regatul Unit 89.88Mbps 85.74Mbps 119 ms
Australia 81.19Mbps 79.44Mbps 125 ms
Germania 93.03Mbps 87.13Mbps 111 ms
Franţa 90.50Mbps 88.31Mbps 88 ms
In medie 89.99Mbps 86.25Mbps 102 ms

Compatibilitate: aplicații și dispozitive acceptate

Anterior, furnizorul nu oferea mare lucru în calea aplicațiilor. Doar câteva extensii de browser, o aplicație de bază pentru Android și asta a fost. Acum au suferit o transformare serioasă, adăugând o legiune de aplicații noi și îmbunătățite pentru;

 • ferestre
 • Mac
 • iOS
 • Android
 • Televizor de foc
 • Apple TV
 • Firefox și Chrome

Pentru 2019, Surfshark a modernizat chiar designul și interfața utilizatorului tuturor aplicațiilor, inclusiv extensiilor browserului. Acest lucru îi ajută în continuare să obțină mai multă tracțiune pe piața lor, deoarece noua interfață de utilizator este destul de impresionantă.

Cum se instalează Firestick pe Surfshark VPN

 1. Lansa  “Magazin Google Play” pe televizorul Amazon Fire
 2. Căutare pentru “Surfshark” aplicaţia
 3. Clic “Descarca” și așteptați finalizarea procesului
 4. conectare folosind datele de autentificare ale dvs. Surfshark

Cum se instalează Kodi pe VPN Surfshark

 1. Inscrie-te cu Surfshark obținând un abonament
 2. Descarca aplicația VPN pentru dispozitivul pe care îl utilizați Kodi
 3. Conectați la orice locație sigură pentru a activa VPN
 4. Lansa Kodi și bucură-te de streaming în siguranță pe dispozitivul tău!

Prețuri: Cât costă suprafata de gunoi?

Planurile de prețuri de la Surfshark sunt împărțite în trei silozuri: lunar (începând de la 11,95 USD), anual (5,99 USD / lună) și 2 ani (cu până la 1,99 USD / lună) Duratele mai lungi vă oferă posibilitatea de a beneficia de reduceri mai bune.

De exemplu, dacă optați pentru anul anual, va trebui să plătiți doar 5,99 USD / lună, facturate ca 71,88 USD o dată. Acest lucru este destul de rezonabil decât să plătești 11,95 USD în fiecare lună, ceea ce însumează peste 140 USD!

Planul lor de 24 de luni este acela în care furnizorul oferă cele mai ieftine rate de abonament. Costă doar 1,99 USD / lună (47,76 USD facturate o dată), ceea ce este semnificativ mai mic decât daunele abonamentului lunar sau anual.

Revizuirea planului de prețuri surfshark

VPS Surfshark’strategia de costuri face ca un lucru să fie destul de clar, adică vor să vă cumpărați abonamentul pe doi ani. Cu toate acestea, este destul de mai ieftin decât majoritatea furnizorilor comparabili, oferind utilizatorilor o valoare mai mare pentru banii lor.

Oferă un proces gratuit? Din păcate nu, nu oferă un proces liber cu drepturi depline către clienți. Are sens, de asemenea, mai ales având în vedere că puteți obține un plan pe 2 ani pentru un preț de până la 1,99 USD.,

Dimpotrivă, aveți o garanție de returnare de 30 de zile pentru toate planurile premium, începând cu ziua în care abonamentul începe. Surfshark acceptă, de asemenea, toate metodele majore de plată. 

Acestea includ PayPal, AliPay și cardul de credit / debit, etc. De asemenea, puteți plăti prin diferite tipuri de criptomonede pentru a rămâne anonimi, fără a divulga detalii financiare semnificative.

Încredere: Evaluări Trustpilot, Reddit și Asistență pentru Clienți

Pentru a vă oferi o idee mai bună despre Surfshark VPN, am oferit detalii despre furnizor din perspectiva “utilizatori” pe Trustpilot și Reddit. Acestea ar trebui să contribuie la procesul decizional:

Surfshark Trustpilot Review

Surfshark VPN a primit un rating mediu de 4.5 / 5 pe Trustpilot dintr-un total de 1.059 recenzii ale utilizatorilor. Inutil să spun, acesta este un scor remarcabil și indică faptul că utilizatorii sunt mulțumiți de furnizor.

Peste 71% dintre utilizatori au oferit Surfshark un an “excelent” rating, ceea ce spune multe luând în considerare fiabilitatea furnizorului. Majoritatea reclamațiilor din jurul serviciului se referă la politica de rambursare și la perioada de așteptare pentru obținerea unuia.

Surfshark Trustpilot Rating

Surfshark VPN Review Reddit

Am fost încrezător că Surfshark are o reputație bună în rândul Redditors și am fost dovedit corect de nenumăratele recenzii pe Reddit. Majoritatea internauților au avut o “pozitiv” experiență cu furnizorul.

Utilizatorii apreciază costurile prietenoase cu bugetul, designul ușor de utilizat, performanțele bune și dispozitivele nelimitate. Unii Redditors au raportat probleme cu Netflix, dar ca recenzia de mai jos a clarificat faptul că contactarea echipei de asistență a ajutat.

Părerea mea despre Surfshark din vpnreviews

Surfshark’s Asistență pentru clienți

Surfshark este poate singurul furnizor de pe piață care oferă peste 10 metode diferite de a primi sprijin. Desigur, cel mai de încredere dintre toate este suportul lor de chat live 24 de ore din 24, care este incredibil de proactiv.

Dacă aveți o problemă mai detaliată care necesită atenție, utilizatorii au opțiunea de a trimite o solicitare și de a selecta departamentul relevant pentru a transmite și reclamația.

Suport pentru clienți Surfshark

Alte suporturi pentru suport includ pagini separate pentru întrebări frecvente, asistență pentru aplicații, facturare & cont, televizoare și console inteligente, funcții, router, conexiune manuală și configurare DNS.

În total, am fost destul de impresionat de multitudinea de opțiuni disponibile și de împărțirea diferitelor pagini de asistență, încât să le ușureze utilizatorilor să primească informații specifice cu privire la problemele lor.

Am înregistrat chiar și timpii de răspuns după ce am trimis VPN-ului patru întrebări prin e-mail cu intervale. Dintre acestea, două au fost întrebări generale și două au fost puțin mai tehnice. Vedeți statisticile de mai jos:

Întrebare Timp inițial de răspuns Numărul de e-mailuri Întrebare răspuns
Funcționează Surfshark cu Netflix? 20 de minute 1 da
Surfshark este bun pentru Torrenting? 25 de minute 1 da
Surfshark funcționează în China? 30 minute 1 da
Cum se activează Obfuscarea VPN? 24 de minute 1 da

Alternative Surfshark

Surfshark se bucură de cel mai înalt clasament de la BestVPN.co, după ce a examinat peste 180+ furnizori de pe piață. De ce? Datorită serviciului său uimitor, dar ușor de stabilit în buget, în ciuda faptului că este un nou venit pe piață.

Cu toate acestea, dacă sunteți încă în căutarea alternativelor și nu vă deranjează să plătiți un pic în plus, vă recomand să vă înscrieți la PureVPN (începe de la 2,91 USD / lună) sau Ivacy (începe de la 1,99 USD / lună.)

Recomand Surfshark?

Vă recomand cu mare drag Surfshark, dacă sunteți în căutarea unei alegeri accesibile pentru toate nevoile dvs. legate de VPN. Puteți obține un plan cu prețul de până la 1,99 USD / lună. de aici.

În calitate de nou venit pe piață, Surfshark deblochează Netflix, descarcă torentele în siguranță și oferă o confidențialitate digitală excelentă, de aceea se află pe locul 1 în lista noastră.

VPN este lipsit de scurgeri de adresă WebRTC / DNS / IP, oferă suport uimitor pentru toate platformele și oferă utilizatorilor conexiuni simultane nelimitate, ca o primă în industria VPN.

Похожие статьи

 • Avast VPN Review 2020

  Jurisdicție Republica Cehă Preț 79,99 USD pentru un plan de 1 an Servere 55 Servere în 34 de țări Jurnaluri Magazine Magazin Conexiune jurnal...

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdicție Preț Hong Kong 2,91 USD / lună pentru un serviciu de 2 ani de peste 2.000+ în 140 de țări Jurnalele fără jurnalele de criptare certificate AES-256-CBC Deblochează Netflix...

 • IVPN Review 2020

  Jurisdicție Preț Gibraltar 8.33 Servere 3152 Jurnaluri Nu Criptare AES-256 Deblocări Netflix Da Torrenting Da Funcționează în China Da Recomandat Da Website...

 • Revizuirea VyprVPN 2020

  Jurisdicție Elveția (nesigur) Preț 6,67 USD / lună (80 USD pentru 1 an) Servere 700 jurnale Fără jurnale Criptare AES-256 Deblocări Netflix Da Torrenting...

 • GOOSE VPN Review 2020

  Jurisdicție Prețul Olandei 1,99 USD Servere 71 Jurnaluri Nu Criptare AES-256 Deblocări Netflix Nu Torrenting Da Funcționează în China Nu Recomandat Nu Website...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me