Revizuirea OVPN 2020

competență suedez
Preț $ 7,00 / lună
Servere 56 de servere din 7 țări
Jurnale Nu
Criptarea AES-256
Deblochează Netflix Nu
torrenting Nu
Funcționează în China Nu
Recomandat  Nu
website https://www.ovpn.com/en
Compatibilitate Windows, Android, Apple

OVPN susține că este alegerea de top pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate, începând de la un nivel mare de 7 $ / lună. pe un plan de 12 luni. Din păcate, prețul ridicat nu este justificat, deoarece furnizorul mai are un drum lung de parcurs.

Acesta oferă doar 81 de servere în 13 țări și asta contribuie la viteze reduse datorită încărcării serverului, ceea ce înseamnă că va trebui să faceți față fluxurilor lente, navigării și torrentingului (ceea ce poate deveni destul de monoton).

Totuși, ceea ce verifică într-adevăr OVPN de pe lista serviciilor VPN de cea mai bună calitate este lipsa capacității de a debloca platforme de streaming precum Netflix sau de a ocoli “Firewall mare” în China (nu există ofuscări disponibile).

Ca o alternativă mai bună, aș sugera să mergeți pentru PureVPN, care are un preț redus de 2,91 USD / lună, pe un plan de 2 ani. Nu se confruntă cu probleme în ocolirea geo-restricțiilor de pe VoD-uri precum Netflix sau oferirea de siguranță utilizatorilor din China. 

Evaluarea prețurilor OVPN:

Cel mai bun fel de planuri de prețuri sunt cele care nu sunt complicate și pe cât de simple pot fi. Mulți utilizatori se opresc imediat când văd planuri de prețuri în funcție de numărul de funcții oferite. Dar OVPN nu face asta’nu merg așa. Oferă cel mai simplu dintre planurile de stabilire a prețurilor și, în toate, veți avea acces la toate funcțiile disponibile. Singura diferență în planurile de preț este durata pentru care abonamentul va rămâne valabil.

În prezent, OVPN oferă trei planuri de prețuri.

 • Abonamentul pentru o lună costă 10,99 USD
 • Abonamentul trimestrial (3 luni) costă 24,99 USD facturat o dată (8,33 USD / lună)
 • Abonamentul anual costă 84,00 USD facturat o dată (7,00 USD / lună)

Prețurile nu sunt prea mari și nici ele nu sunt prea mici. Puteți obține VPN-uri cu oferte mai bune la abonamentele anuale, astfel încât OVPN trebuie să-și reducă prețul pe pachetul anual în limita de 60-70 USD facturate o dată, pentru a-l face mai atrăgător și mai accesibil.

Evaluarea prețurilor OVPN

Conform recenziei noastre, abonamentul trimestrial este poate cel mai potrivit pentru cei care caută să se aboneze la un VPN pe termen scurt și au nevoie de o ofertă accesibilă.

Și dacă ești unul care nu face asta’Nu vreau să faceți compromisuri privind calitatea pentru un preț mai mic, apoi chiar și planul anual pune la dispoziție o ofertă suficient de bună.

Cu toate acestea, în ceea ce privește opțiunile de plată, OVPN oferă un serviciu destul de de bază.

Puteți plăti fie prin cardurile dvs. de credit, prin contul Paypal, în numerar sau chiar prin Bitcoin.

Metoda de plată OVPN

Opțiunile sunt bune, dar mai trebuie adăugate.

Încercare gratuită OVPN

Momentan, OVPN nu face asta’nu oferim un proces gratuit pe deplin, precum NordVPN’s 3 zile gratuite de încercare, care nu are legături, dar oferă o garanție de 10 zile înapoi.

Acest lucru nu este nimic ieșit din comun. Oferirea unei politici de rambursare este o practică consacrată în industria VPN și dacă un furnizor continuă și oferă un proces gratuit, un avantaj suplimentar.

Deci, OVPN’s politica de rambursare de 10 zile este bună, dar vă recomandăm să adăugați cel puțin o versiune limitată de încercare gratuită a serviciului său, pentru a permite utilizatorilor să se angajeze cu VPN și să o folosească înainte de a continua efectiv spre achiziționarea acesteia.

Revizuirea compatibilității aplicațiilor OVPN

Spre deosebire de alți furnizori similari, OVPN oferă clienți compatibili pentru Windows și Mac OS X. Am descărcat clientul Windows și l-am instalat pentru a vedea cât de bine a funcționat și am fost extrem de impresionați de o curățenie, de eficientizarea structurii clientului..

Revizuirea compatibilității aplicațiilor OVPN:

UX-ul și UI-ul aplicației este imaculat și orice, de la trecerea serverelor la securitate și opțiunile clientului sunt la îndemână.

Puteți configura, de asemenea, OVPN pe Android și iOS, dar va trebui să faceți asta manual prin OpenVPN. Iată ghidurile despre cum se instalează OVPN pe Android și cum se instalează OVPN pe iOS.

Revizuirea serverelor OVPN

Infrastructura de server este unul dintre cele mai importante lucruri de verificat într-un VPN. OVPN oferă 56 servere în 7 țări și 2 894 adrese IP anonime. Aceste 7 țări sunt, practic, toate localizate în Europa și America de Nord, așa că credem că poziționarea lor pe server este puțin înclinată. Mai multe servere trebuie adăugate în alte părți din regiuni precum Orientul Mijlociu, Africa și Asia pentru a îmbunătăți performanța VPN în zonele mai apropiate de aceste regiuni.

Revizuirea serverelor OVPN

Revizuirea suportului OVPN

Deși asistența clienților a durat puțin timp pentru a răspunde, iar timpul de întârziere nu a mai existat’Este pe deplin adecvat pentru funcția de chat live 24/7 pe care o oferă, am considera în continuare bine, din cauza întrebărilor noastre rezolvate cu răspunsurile lor.

Revizuirea suportului OVPN

Funcția de asistență trebuie să devină mult mai bună dacă OVPN dorește să-și păstreze clienții. Răspunsurile pe care le dau ar putea fi bune, dar timpul pe care îl iau pentru a da aceste răspunsuri poate umfla frustrarea și face oamenii să plece în altă parte.

Revizuirea suportului protocolului OVPN

Dacă sunteți în căutarea unei VPN care acceptă PPTP, atunci OVPN nu este pentru dvs., așa cum nu face asta’Nu oferiți suport pentru acel protocol, motivând că acest protocol nu este suficient de bun pentru a fi obligatoriu pentru clientul său.

Nu există niciun suport L2TP / IPSec, deoarece va putea folosi OpenVPN ca protocol implicit pe OVPN. Interesant, OVPN’Numele s seamănă cu numele fișierelor OVPN care sunt utilizate pentru a configura o VPN pe OpenVPN.

OVPN Vilfo Router Review

Există o tendință nouă și nemaipomenită în industria VPN în zilele noastre și, adică, de a oferi un router activat VPN acelor utilizatori care sunt ceva mai înclinați atunci când vine vorba de protejarea vieții private.

OVPN oferă și un router VPN pe numele Vilfo. Puteți cumpăra acest router VPN cu doar 429 USD la Vilfo.com și este livrat cu 19 VPN-uri preconfigurate, inclusiv nume precum NordVPN și VyprVPN. Puteți utiliza oricare dintre acestea (dacă aveți un abonament valid al furnizorului VPN pe care doriți să îl activați, pe router) cu un singur clic.

OVPN Vilifo Router Review

Alte VPN-uri pot fi de asemenea configurate cu ușurință pe acest router, dar numai dacă oferă suport pentru protocolul OpenVPN.

Dacă utilizați Vilfo, nu va trebui să vă faceți niciodată griji cu privire la configurarea VPN-urilor pe toate dispozitivele dvs. separat, deoarece toată activitatea dvs. de internet, indiferent de dispozitivul din care emană este garantată acoperirea prin VPN automat prin router.

Concluzie:

OVPN are câteva lucruri de îmbunătățit, dar în general’este o VPN recomandată de la sfârșitul nostru. Nu au existat scurgeri DNS, viteza a fost mare, atingând aproape 30 MBPS pe o conexiune de 35 MBPS, timpul de latență a fost scăzut și, mai ales, nu am întâlnit niciodată o defecțiune.

Folosiți politica de rambursare de 10 zile și consultați acest VPN dacă vă place recenzia noastră. Dacă aveți întrebări sau întrebări sau chiar sugestii, faceți un comentariu în firul de mai jos. Am fi mai mult decât fericiți să ne angajăm cu tine într-o conversație semnificativă ca întotdeauna.

Похожие статьи

 • VPN Unlimited Review 2020

  Jurisdicție SUA Pret 2.78 Servere 400+ jurnale Fără criptare OpenVPN, L2TP / IPSec și IKEv2 Deblochează Netflix Da Torrenting Da funcționează în China Recomandat...

 • Revizuirea NVPN 2020

  Jurisdicție Bosnia Preț 3,33 USD pe lună Servere 54 Jurnalele serverelor Fără jurnale Criptare 256 biți CBC / SHA512 Deblochează Netflix Nu Torrenting Da funcționează în China...

 • PandaPow VPN Review 2020

  Jurisdicție Hong Kong Preț 7,00 USD / lună pentru un serviciu de un an de serviciu de 120+ VPN în 16 țări Jurnalele Magazine Magazinele de conectare Criptare AES-256 biți Deblocări...

 • Revizuirea VyprVPN 2020

  Jurisdicție Elveția (nesigur) Preț 6,67 USD / lună (80 USD pentru 1 an) Servere 700 jurnalele Fără jurnale Criptare AES-256 Deblocări Netflix Da Torrenting...

 • Revizuirea tunelului privat 2020

  Jurisdicție Statele Unite Preț 3 USD / lună (36 USD pe planul său anual) Servere 22 servere din 12 țări Jurnalele menține jurnalele sensibile pentru criptare de 14 zile....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me