Revizuirea NVPN 2020

competență Bosnia
Preț 3,33 USD pe lună
Servere 54 de servere
Jurnale Fără jurnale
Criptarea 256 biți CBC / SHA512
Deblochează Netflix Nu
torrenting da
Funcționează în China Nu
Recomandat  da
website https://nvpn.net/
Compatibilitate Windows, Android, Apple, Desktop

Un serviciu relativ obscur în comparație cu furnizorii VPN mult mai populari de acolo, NVPN este un VPN solid, rapid și de încredere în ceea ce privește performanța produsului propriu-zis. Cu toate acestea, furnizorul trebuie să lucreze pe o mulțime de alte fațete, pentru ca produsul său să fie mai atrăgător și să îi permită să concureze mai abil cu alte mărci de pe piață.

Iată recenzia noastră completă a NVPN care acoperă toate aspectele bune și nu atât de bune ale serviciului, inclusiv infrastructura serverului, performanța clientului, viteze, timp de latență, politica de logare și multe altele la Best VPN. Lăsa’incep:

Evaluarea prețurilor NVPN

Contrar a normei industriei, NVPN’Prețul se bazează pe tipul de IP pe care doriți să vă conectați. În industria VPN, de obicei, trebuie să selectați între diferite planuri în care toate funcțiile sunt oferite în fiecare pachet, singura diferență fiind durata abonamentului dvs..

Dar la NVPN, există patru pachete adică IP partajat lunar, IP partajat anual, IP dedicat lunar și IP dedicat anual.

Pachetul lunar de IP partajat este oferit la 6 USD / lună în timp ce același pachet pentru un an’valoarea de abonament vă va costa 40 de dolari facturați o dată.

Dacă doriți accesul la un IP dedicat timp de o lună, va trebui să plătiți 8 USD / lună, în timp ce doriți același serviciu pentru un an, veți fi taxat cu 60 USD. Citiți cel mai bun ghid actualizat vpn 2018 pentru mai multe informații.

Evaluarea prețurilor NVPN

Planurile de prețuri includ lățimea de bandă nelimitată, redirecționarea porturilor, suportul protocolului L2TP / IPSec, suportul protocolului Sock5 și suportul protocolului Squid Proxy, VPN dublu, suportul torrenting, printre alte funcții.

Prețurile sunt rezonabile, dar credem că prețurile anuale trebuie să scadă puțin, ținând cont de serviciul brut pe care îl oferă. Fără îndoială, VPN-ul este bun, dar vor fi puțini participanți la acest lucru dacă nu se adaugă mai multe funcții.

Un alt lucru care ne-a atras atenția a fost faptul că în oricare dintre aceste pachete actuale, veți avea acces la un singur server. Dacă doriți acces complet la serverele din 69 de țări (în total 5522 IP), va trebui să plătiți 10 USD / lună.

Cu toate acestea, furnizorul permite utilizatorului cu o ușurință maximă de plată, oferind multiple opțiuni de plată, care includ Paypal, PefectMoney, Bitcoin, Amazon Carduri cadou, PaymentWall, adică Carduri de credit, Yandex, Qiwi și altele.

Revizuirea NVPN 2020

Încercare gratuită NVPN

În acest moment, nu există nici un proces gratuit disponibil cu NVPN, cu toate acestea oferă o rambursare de 3 zile în cazul în care nu’Îmi place serviciul și vrei să salvezi.

Am dori într-adevăr să vedem o formă de încercare gratuită adăugată în cadrul serviciului, pentru a-l face mai atrăgător pentru potențialii utilizatori și, cu siguranță, va ajuta la îmbutelierea clienților pentru a cumpăra efectiv planurile.

Revizuire compatibilitate aplicații NVPN

Anterior, NVPN nu a făcut-o’nu oferiți aplicații compatibile cu orice sistem de operare. Aceasta a fost o dezactivare uriașă pentru mulți utilizatori, considerând că singurul mod de utilizare a acestui VPN rămânea atunci să descarce fișierele sale de configurare și apoi să îl instaleze prin intermediul clientului OpenVPN.

Evaluare compatibilitate aplicații NVPN:

Această metodă a fost greoaie pentru utilizatorii mai noi și s-ar putea să-i oprească pe mulți oameni să folosească acest VPN, chiar dacă ar fi dorit să încerce. Însă recent, NVPN a anunțat că lansează un client Windows dedicat utilizatorilor săi. Versiunea beta este terminată și este cu siguranță mult mai bine să o utilizați și să o configurați, făcând-o manual.

Clientul Windows este un pas în direcția bună pentru furnizor și acesta’este o experiență mult mai bună folosind VPN-ul prin ea decât a fost înainte de introducerea sa.

NVPN lucrează continuu pentru a adăuga și mai multe funcționalități la clientul său și lucrează la introducerea de clienți similari pentru alte sisteme de operare, cum ar fi Mac și iOS.

Un client Android este și el în funcțiune, iar NVPN intenționează să îl lanseze foarte curând.

Revizuirea NVPN 2020

Servere de revizuire NVPN

NVPN oferă un număr de 5512 IP-uri în 69 de țări diferite, ceea ce arată că serviciul are una dintre infrastructurile de server mai bune printre furnizorii de VPN.

Servere de revizuire NVPN

Cu toate acestea, aceste servere sunt disponibile numai pentru utilizatorii care au făcut upgrade la planul premium, care costă 10 USD / lună.

NVPN are o infrastructură de server foarte diferită în comparație cu alți furnizori VPN de pe piață, bazată pe furnizarea utilizatorilor de IP-uri dedicate și dinamice. Pentru cei dintre voi’Nu știu despre ele, serverele pe care le oferă majoritatea VPN-urilor pot fi utilizate de oricare dintre clienții lor, creând probleme într-o mulțime de moduri pentru de ex. dacă cineva se aruncă cu ceva greșit pe un server, toți utilizatorii care folosesc acel server ar primi o notificare. Aceasta este probabil simplificată, dar cu siguranță puteți obține punctul nostru aici.

Pe de altă parte, IP-urile dedicate sunt folosite doar de un utilizator și nimeni altcineva nu le poate accesa, ceea ce face o experiență mult mai privată și mai sigură.

Pe planurile obișnuite de stabilire a prețurilor, primiți două comutatoare gratuite în mod implicit și acestea se reînnoiesc dacă sunteți pe planurile lunare, sistemul le resetează automat la neutilizate.

Acest lucru poate fi complex pentru mulți utilizatori, dar cei care înțeleg importanța de a avea un IP dedicat vor înțelege cu siguranță motivul din spatele acestuia. Dar asta nu face asta’nu trebuie să spun că noii pot utiliza serviciul. Cu siguranță ar trebui! Încercați acest lucru și veți fi supus unei experiențe alternative mult mai bune decât cele oferite de VPN-urile convenționale.

Comutator server NVPN

Dar, dacă este posibil, recomandăm NVPN să pună la dispoziție toate serverele sale într-un plan suplimentar de prețuri, în afară de planurile obișnuite de stabilire a prețurilor la un anumit preț fix fix și să completeze această placă premium pentru a se potrivi mai mult cu normele stabilite în materie de preț și server. disponibilitate.

Revizuirea NVPN 2020

Revizuirea asistenței NVPN

NVPN urmează un sistem de asistență bazat pe ticketing pentru asistență pentru clienți. În această caracteristică, dacă aveți o reclamație, trebuie să generați un bilet și NVPN’Corespondentul va reveni cu o soluție adecvată pe e-mailul dvs..

Răspunsurile au fost prompte și au oferit îndrumări minunate și detaliate despre tot felul de probleme complexe și tehnice.

Nu există nicio funcție de chat live pe acest site, dar până la momentul în care sistemul de ticketing funcționează și funcționează acum, acolo’nu este nevoie ca NVPN să-l actualizeze. Dar dacă decide să-i suplimenteze suportul existent cu aceeași calitate a răspunsurilor într-o funcționalitate live chat, atunci cu siguranță acest lucru va oferi un impuls furnizorului’standardele actuale de asistență.

Revizuirea asistenței NVPN

Viteză și fiabilitate NVPN

Cel mai bun lucru despre NVPN este viteza sa imaculată pe serverele sale. Când am verificat și am efectuat teste de viteză după conectarea la serverele din SUA, am făcut o viteză de 30 MBPS, ceea ce este destul de bun pentru a fi recomandat, având în vedere că vitezele noastre de internet.

Au fost foarte mici defecțiuni în serviciu, iar conexiunea a fost suficient de sigură pentru a ne permite să trecem peste multe site-uri geore restricționate în multe țări.

De asemenea, am verificat serviciile de streaming și luând în considerare faptul că sezonul său Fifa, îl puteți alege pentru a transmite canale precum Match TV în Rusia, în timp ce sunteți conectat la un server rus. Pentru mai multe detalii, puteți vizita blogul nostru despre Cum să vizionați Cupa Mondială Fifa fără cablu.

Revizuirea NVPN 2020

Suport pentru protocolul NVPN

În acest moment, NVPN acceptă protocoale L2TP / IPSec și având în vedere faptul că rulează clientul OpenVPN, puteți fi sigur că protocoalele sale acceptate sunt suficient de sigure pentru a vă permite să vă bucurați de un nivel bun de anonimat și confidențialitate online.

Concluzie

În timp ce VPN’performanța de bază a fost excelentă, am dori să recomandăm NVPN că tot ceea ce trebuie să facă este să își îmbunătățească site-ul și să se asigure că o mare parte din funcțiile oferite sunt comunicate corect cu utilizatorul final. Navigabilitatea este prea grea pe site-ul web și, dacă cineva nu are o natură interesantă, el / ea poate pierde o mulțime de lucruri care pot face sau rupe impresia unui client despre furnizor..

Dar când am vorbit cu NVPN’management, ne-au oferit redactarea bună a unui site de reînnoire aflat în conductă și sper să înceapă lucrul la el când lucrurile se vor finaliza.

NVPN poate fi o alegere bună pentru un VPN dacă sunteți un utilizator cu cunoștință și ați utilizat VPN-uri înainte și, deși inițial poate fi un pic dificil pentru newbies precum noi’Am menționat înainte, puteți da cu siguranță o lovitură.

BestVPN.co se străduiește să vă asigure că vă asigurați accesul la recenzii VPN nepărtinite și nepărtinite’să nu încadrezi în orice fel de campanii de promovare maligne / promoționale. Scriem cu autoritate la comanda noastră și considerăm că este datoria noastră maximă de a ilumina pe utilizator despre diferitele tipuri de servicii disponibile pe piață în mod corespunzător și cu referire la detalii.

Dacă aveți întrebări sau sugestii, luați legătura cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos, am fi mai mult decât fericiți să conversăm cu dvs. într-o conversație semnificativă care vă avantajează și vă șterge orice îndoială pe care o puteți avea în minte..

Похожие статьи

 • Revizuirea OVPN 2020

  Jurisdicție Preț suedez 7,00 USD / lună Servere 56 servere din 7 țări Jurnaluri Fără criptare AES-256 Deblochează Netflix Fără torenting Fără funcții în China Nu...

 • VPN Unlimited Review 2020

  Jurisdicție SUA Pret 2.78 Servere 400+ jurnale Fără criptare OpenVPN, L2TP / IPSec și IKEv2 Deblochează Netflix Da Torrenting Da funcționează în China Recomandat...

 • Revizuirea Surfshark 2020

  Jurisdicție Insulele Virgine Britanice Preț 1,99 USD / lună (47,76 USD pentru 24 de luni) Serversi 1040+ în 61+ Tări Jurnalele Nu există jurnalele de criptare certificate...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdicție Canada Preț 49 dolari pentru un serviciu de un an de servire 600+ Servers în 60 de țări Jurnal Da Criptare AES-256 Deblocări de biți Netflix Nu Torrenting Da...

 • IVPN Review 2020

  Jurisdicție Preț Gibraltar 8.33 Servere 3152 Jurnaluri Nu Criptare AES-256 Deblocări Netflix Da Torrenting Da Funcționează în China Da Recomandat Da Website...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me