Revizuirea infrastructurii serverului ibVPN & rsquo; s

competență România
Preț 4,95
Servere 100+
Jurnale Nu
Criptarea AES-256
Deblochează Netflix da
torrenting da
Funcționează în China
Recomandat  da
website https://www.ibvpn.com/
Compatibilitate Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Înainte de a începe revizuirea caracteristicilor ibVPN, dorim ca cei mai buni cititori VPN să înțeleagă că această recenzie se bazează pe o experiență personală și, prin urmare, prezintă o abordare nepărtinitoare asupra ibVPN. Ca orice alt expert VPN, trebuie să ne asigurăm că serviciile ibVPN au fost testate complet înainte de a examina această recenzie.


Cel mai important aspect al oricărui serviciu VPN cel mai rapid este cât de robustă este infrastructura sa de server. ibVPN a înregistrat o îmbunătățire remarcabilă în această privință, trecând de la puțin peste 100 de servere în urmă cu doi ani, la un număr de peste 180 de servere în 57 de țări începând de astăzi.

Când am testat aceste servere pentru performanțele lor, am constatat că cele mai multe dintre ele ofereau viteze mari, o raritate în domeniul VPN, în care este obișnuită accelerarea, fără blocaje de trafic, chiar și în locații de server populare și suport pentru deblocarea site-urilor de streaming populare precum Netflix și Hulu.

Rar ne așteptăm ca furnizorii să ocolească puternica interdicție VPN pe site-uri precum Netflix SUA și să le permită utilizatorilor săi să obțină o valoare întreagă din abonamentul lor accesând o bibliotecă de conținut mult mai mare, dar ibVPN ne-a surprins nu doar cu capacitățile sale de deblocare fiabile, ci și cu viteze rapide care a făcut posibilă transmisia HD și aruncându-l în cel mai bun serviciu VPN pentru Netflix.

Furnizorul oferă, de asemenea, un serviciu SmartDNS prin intermediul căruia puteți configura un serviciu de tip VPN pe dispozitivele de streaming media precum Roku și Apple TV pentru a debloca site-urile de streaming și de jocuri cu restricții geo-restricționate. De asemenea, puteți accesa servere proxy dacă doriți să vă conectați la o locație folosind un serviciu proxy. ibVPN a obținut un nivel mare și mult peste așteptările noastre în acest cadran de calitate a serviciilor.

ibVPN’Numărul de servere este bine răspândit pe tot globul, acoperind o mare parte din regiunile continentale ale SUA, Europa, Austral-Asia, Asia de Orient Extrem și, în mod surprinzător, Orientul Mijlociu, unde majoritatea VPN’nu oferi chiar un singur server.

server ibVPN

ibVPN’s Protocoale suportate

Protocoalele oferă cele mai importante bucăți care alcătuiesc mecanismul de securitate al oricărui VPN. Chiar dacă o VPN oferă criptare de grad militar, alegerea limitată a protocoalelor poate determina utilizatorul să se înscrie cu furnizorul datorită acestor vulnerabilități de securitate și protecție..

ibVPN se descurcă destul de bine în acest domeniu, oferind suport pentru protocoale nu numai convenționale precum OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP și IPSec, dar și pentru SoftEther pentru a permite utilizatorului să experimenteze niveluri mai mari de alegere în alegerea nivelului de securitate. are nevoie și echilibrează-l cu performanțele pe care le solicită din VPN.

Cu toate acestea, vă recomandăm să utilizați întotdeauna OpenVPN ca atare’este cel mai sigur și de încredere protocol de acolo cu un excelent registru de protecție a confidențialității și este disponibil și la ibVPN dacă decideți să vă înscrieți la servici.

Criptarea și compatibilitatea dispozitivelor

Înainte de a trece la următorul punct, am dori să vă punem o întrebare. Dacă cumpărați vreodată un serviciu VPN, care ar fi motivele dvs. primare și secundare? Având în vedere preocupările în continuă creștere de securitate online, presupunem că mulți utilizatori ar opta pentru servicii VPN pentru o protecție maximă în timp ce navighează pe internet.

Când vine vorba de criptare, ibVPN este la fel de bun ca orice alt furnizor de servicii VPN. Face identitatea online inofensivă și o păstrează în siguranță cu suport de criptare SSL și AES de 256 biți. ibVPN folosește unul dintre cei mai siguri algoritmi, Blowfish, pentru a menține ID-ul online curat și protejat.

Pentru a fi corelă cu ibVPN, compatibilitatea dispozitivului lor este destul de decentă și există totuși o marjă de îmbunătățire. Puteți să-l configurați pe Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Roku Streaming Player, Gaming Consoles (PlayStation și Xbox) și routere (DD-WRT și Sabai). Ar fi fost minunat dacă ar fi menționat și BlackBerry și Kindle, dar la fel cum am spus, ibVPN se poate îmbunătăți în continuare cu opțiunile de compatibilitate a dispozitivului.

Compatibilitate ibVPN

ibVPN’s Planuri de prețuri și pachete VPN

VPN-urile devin acum mărfuri sensibile la prețuri, din ce în ce mai mulți utilizatori încep să manifeste interes pentru domeniu, dar cu cerințe și nevoi mult diferite. Așadar, o strategie a planului de prețuri trebuie să ofere o acoperire vastă pentru toate tipurile de nevoi ale utilizatorilor prin construirea unor planuri care să ofere o valoare ridicată utilizatorilor specifici la prețuri accesibile.

ibVPN s-a ocupat exact de această strategie, formulându-și planurile de prețuri în funcție de nevoile populare ale utilizatorilor.

Evaluarea prețurilor ibvpn

Lăsa’discută despre ibVPN’S planuri de prețuri într-un pic mai detaliat aici:

Pachet: VPN final

Preț: 58,06 USD facturat o dată (2,42 USD / lună)

Acesta este poate cel mai cuprinzător plan din listă și poate răspunde oricăror tipuri de nevoi ale utilizatorilor. De la deblocarea site-urilor de streaming până la protejarea anonimatului dvs. online și de la asistența Torrenting la funcții de securitate precum Tor Over VPN și Double VPN, acest plan oferă tot ceea ce ibVPN oferă clienților săi.

În afară de aceasta, veți avea acces la cele mai multe 180+ locații server, 5 locații simultane, Proksies Socks5, lățime de bandă nelimitată, împreună cu aplicații client VPN extrem de compatibile din acest plan. Și în ciuda tuturor acestor caracteristici copleșitoare, ibVPN’s prețul este cu mult sub cel ce veți plăti la alți furnizori pentru un plan similar.

Acest plan este cel mai bun din listă cu siguranță!

Pachet: VPN standard

Preț: 18,48 USD / an facturat o dată (1,54 USD / lună) sau 2,47 USD pe un ciclu de facturare lunar

Din nou, un plan cu prețuri rezonabile, pe care mulți dintre cei care îi propun în confidențialitate își pot permite cu ușurință să se aplice. Acest plan VPN standard are peste 140 de țări, o limită de conexiune unică, mai multe suporturi de protocol și aplicații client dedicate, dar nu există suport pentru Torrenting și nici servere proxy. Planul poate fi o opțiune bună pentru cei care caută un abonament VPN de bază pentru a-și proteja anonimatul online, dar dacă sunteți în streaming sau torrenting mult, atunci vă recomandăm să accesați Planul Ultimate.

Pachet: VPN Torrent

Preț: 36,95 USD / an facturat o dată (3,08 USD / lună) sau 4,95 USD pe un ciclu de facturare lunar

Fanii torrenting don’nu veți primi mult sprijin dedicat în domeniul VPN și aceasta este o mare dezamăgire, deoarece acestea sunt unele dintre cele mai importante grupuri de interese din sectorul VPN. Cu toate acestea, ibVPN oferă un plan dedicat, în special pentru Torrenters, ca o pauză îndrăzneață din practicile convenționale ale industriei.

Și cum acest plan este doar pentru Torrenting scop, veți avea acces la doar 21 servere dedicat pentru activități Torrenting sau P2P de ibVPN, împreună cu o singură conexiune simultană și aplicații dedicate pentru opțiuni de compatibilitate sporite. Gama de prețuri nu este nici atât de ridicată și, dacă mergeți pentru planurile anuale, devine din ce în ce mai accesibil, cu doar peste 3 USD pe lună..

Pachet: IBDNS / SmartDNS:

Preț: 36,95 USD / an facturat o dată (3,08 USD / lună) sau 4,95 USD pe un ciclu de facturare lunar

Cei de la Mediastream sunt cu toții furioși în zilele noastre, deoarece oamenii caută mai multe modalități prin care pot diversifica modalitățile prin care își pot urmări site-urile de streaming preferate. Astfel de dispozitive precum Apple TV pot avea un impact imens asupra întregii experiențe, făcându-i astfel candidați perfecti pentru astfel de activități orientate spre divertisment.

ibVPN oferă acum un plan dedicat doar pentru astfel de dispozitive, la aceleași prețuri ca și planul Torrenting, într-un spectacol extraordinar de abilitare a utilizatorului cu facilitatea sporită să cumpere doar cât este necesar în acest moment. Puteți utiliza acest serviciu SmartDNS pentru a debloca peste 300 de canale geore restricționate din întreaga lume.

Cum să configurați ibVPN pe Windows:

Unul dintre cele mai bune lucruri care caracterizează ibVPN este detaliul său incredibil de a dezvolta aplicațiile client pentru a oferi compatibilitate înnăscută a serviciului lor pe aproape toate dispozitivele populare și multe nișă..

Dar, deoarece clientul Windows este probabil cel mai utilizat dintre clienții disponibili, acesta trebuie să fie excelent proiectat în formatele sale UI / UX pentru a se asigura că utilizatorii se simt confortabil în timp ce interacționează cu software-ul, oferind tot mai multe funcții pentru a facilita utilizatorul..

ibVPN’s Clientul Windows a fost renovat de nenumărate ori în cel mai bun și în poziția sa actuală, fiind printre cei mai buni clienți VPN pentru Windows, care include clientul Surfshark Windows, ExpressVPN Windows App. Acest lucru se datorează faptului că nu numai că este ușor de utilizat, dar are acum și câteva opțiuni impresionante, cum ar fi o dublă VPN, Tor peste VPN și chiar un Kill Switch. De asemenea, clientul vă poate ghida să știți care este exact “cel mai rapid server” disponibil este la momentul după contabilizarea unor factori precum locația curentă, încărcările serverului etc.

Dacă doriți și să descărcați și configurați clientul Windows, atunci aici’cât de ușor este procesul:

  • Cumpărați un abonament ibVPN, stabilindu-vă la oricare dintre planurile de prețuri menționate mai sus
  • Obțineți credențe de utilizator care vă vor activa clientul prin e-mail
  • Descărcați clientul Windows și lăsați-l să fie configurat pe sistemul dvs.
  • Optați pentru “Cel mai rapid server” Opțiune sau selectați propriul server preferat și faceți clic pe Conectare
  • Bucurați-vă de streaming sau protejați-vă anonimatul online imaculat prin ibVPN’Serviciul VPN stelar

Relații Clienți

ibVPN face o treabă uimitoare când vine vorba de asistență pentru clienți. Este mărul ochilor noștri când vine vorba de marcarea unui serviciu VPN. ibVPN oferă informații, educă utilizatorii și îi ajută cu probleme tehnice din clienții lor VPN.

Puteți contacta ibVPN prin intermediul biletelor de asistență, e-mail, chat live, asistență de la distanță și puteți obține câteva sfaturi rapide și aflați un lucru sau două citind pur și simplu întrebările frecvente, baza de cunoștințe și discuțiile pe forumuri. O astfel de asistență excelentă pentru clienți este foarte rară și o bucurie de utilizare!

Opțiuni de încercare gratuite și ibVPN

La BestVPN.co, evaluăm furnizorii VPN în recenzii mult mai înalte, care încearcă să le ofere utilizatorilor lor o încercare zero fără angajament, cu toate caracteristicile disponibile. Acest lucru se datorează faptului că credem că oferirea unei probe gratuite semnifică cât de încrezător are furnizorul însuși în serviciul pe care îl oferă și dacă este dispus să îl testeze sau nu pentru utilizatorul final.

ibVPN’Oferta unui proces gratuit de 24 de ore este unul dintre punctele culminante ale revizuirii acestui serviciu, deoarece a fost incredibil de util din punct de vedere al utilizatorului în luarea deciziei de a continua și a cumpăra abonamentul la serviciu sau nu.

În afară de aceasta, dacă mai aveți probleme cu serviciul, există întotdeauna o garanție de returnare a banilor de 15 zile care vă poate asigura că banii dvs. vor rămâne în siguranță cu acest furnizor credibil.

În ceea ce privește opțiunile de plată, ibVPN oferă un număr incredibil de peste 50 de opțiuni de plată, inclusiv carduri de debit / credit, Ali Pay, Yandex, transfer bancar, printre altele. Cu toate acestea, prezența bitcoinului ca opțiune de plată este ceea ce apreciem cel mai mult, deoarece permite utilizatorului să experimenteze o autonomie deosebită în ceea ce privește păstrarea vieții private protejate și anonime, chiar în timp ce efectuează o plată pentru abonarea la un serviciu..

Concluzie

Pe de o parte, a fost o experiență minunată folosind ibVPN și revizuirea în detaliu a caracteristicilor sale, pe de altă parte, am găsit anumite domenii în care simțim că ibVPN poate lucra și devine unul dintre cei mai buni, dacă nu cei mai buni, furnizori de servicii VPN..

Serverele de pe diferite continente își măresc valoarea și un algoritm solid de Blowfish asigură că ibVPN este aici pentru a rămâne în industria VPN. Mulți dintre voi s-ar putea să nu știe acest lucru, dar este cel mai rapid creștere serviciu VPN și are peste 500.000 de persoane la bord care folosesc ibVPN’serviciile s.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me