Revizuirea ExpressVPN 2020

competență BVI
Preț 6,67 USD / lună (99,95 USD pe 1 An)
Servere 3000+
Jurnale Fără jurnale
Criptarea AES-256-CBC
Deblochează Netflix da
torrenting da
Funcționează în China da
Recomandat  da
website https://www.expressvpn.com/
Compatibilitate Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Începând cu un nivel mare de 8,32 USD / lună pe un plan anual, ExpressVPN poate fi scump, dar este un serviciu universal remarcabil. Este o alegere perfectă pentru toate nevoile VPN-ului dvs., de aceea este locul 3 în listările noastre.

Furnizorul are chiar o rețea masivă de 3.000+ servere performante în 160 de locații din întreaga lume, care oferă viteze uimitoare de 85.29Mbps la descărcare și 76.92Mbps la încărcare..

În ceea ce privește fiabilitatea sa, VPN nu intră sub jurisdicția de 5-9-14 ochi și are sediul în Insulele Virgine Britanice. De asemenea, este compatibil cu toate dispozitivele majore precum Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routere, console de jocuri și televizoare inteligente.

Per total, ExpressVPN este un furnizor de putere și eficient, dar pentru că este scump, mulți utilizatori ezită să opteze pentru asta. Utilizatorii care caută servicii accesibile, de obicei, optează pentru Surfshark sau PureVPN.

O analiză a ExpressVPN’s Securitate

Pe baza ExpressVPN’s locație, audit de securitate, canar de garanție și politica de înregistrare, analiza mea în profunzime relevă faptul că furnizorul este o opțiune potrivită pentru conștiența de confidențialitate. Mai jos este o prezentare mai cuprinzătoare a securității acestora:

Situat în Insulele Virgine Britanice (A Jurisdiction Internet sigur)

Aceasta este o țară mică care, deși a intrat în viziunea Monarhiei Britanice, este complet independentă în gestionarea afacerilor sale interne; Insulele Virgine Britanice.

Acolo își are sediul ExpressVPN, care lucrează în mare favoare pentru furnizor, în calitate de furnizor locația este lipsită de legile de supraveghere în masă invazivă și de păstrare a datelor.

Pentru ExpressVPN, aceasta își mărește credibilitatea și își protejează serviciul împotriva tâmpirii nejustificate de către autoritățile legii din altă parte. Au publicat chiar și o explicație la scară completă cu privire la BVI și legile privind datele sale.

Sediul ExpressVPN

Politica de logare – Poți fi urmărit?

ExpressVPN evită să păstreze jurnalele, perioada. Fără metadate, istoricul navigării utilizatorului, utilizator’IP-ul propriu / real sau cel al serverului VPN conectat către, interogări DNS etc este înregistrat de către furnizor.

Ei chiar afirmă clar acest lucru pe site-ul lor web, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos. De asemenea, lăsa’Nu uitați incidentul în care autoritățile turce au confiscat serverele ExpressVPN.

Acest lucru a fost în urma unui incident, în care ambasadorul rus al Turciei a fost asasinat, iar polițistul extern, responsabil, și-a șters conturile de socializare folosind ExpressVPN.

La preluarea serverelor, nu a fost găsită nicio informație de înregistrare, verificând dacă ExpressVPN este într-adevăr un furnizor fără log (citiți declarația oficială aici).

O politică de logare clară

Protocoale și informații despre criptare

ExpressVPN acceptă toate protocoalele VPN populare. Acestea includ PPTP, SSTP, L2TP / IPSec (pe dispozitive iOS) și OpenVPN (TCP și UDP) pe toate celelalte platforme / dispozitive.

Pentru protocolul OpenVPN, utilizează cifre AES-256-CBC cu autentificare de date HMAC SHA-256 pe canalul de date, și cifratele AES-256-GCM cu strângere de mână RSA-384 și aterizare a datelor HMAC SHA-256 pe canalul de control.

Perfect Forward Secrecy (PFS) este oferit prin schimbul de chei Diffie-Hellman DH-2048. În mod literal, nu există nicio modalitate prin care poți parcurge și descifra această formă de criptare, chiar și prin cel mai sofisticat atac de forță brută.

Criptare de nivel militar ExpressVPN

WebRTC / DNS / IP Teste de scurgere ExpressVPN

Pentru a vă reaminti doar de ce este evaluată ExpressVPN atât de puternic în întreaga industrie și de utilizatori din întreaga lume, am efectuat un test de scurgere a adresei WebRTC / DNS / IP.

Rezultatele, ca întotdeauna, au fost excelente. Nu a fost detectată o astfel de scurgere. Furnizorul este un marcaj al măreției din industrie, așa că dacă doriți să vă abonați, faceți-o fără nicio reținere.

 1. https://ipx.ac/run – trecut
 2. https://ipleak.org/ – Trecut
 3. https://ipleak.net/ – Trecut
 4. https://browserleaks.com/webrtc – trecut

Aplicația ExpressVPN WebRTC Test de scurgere

Locații de server ExpressVPN: 3.000 + servere în 94 de țări

ExpressVPN are acum 3000+ servere, răspândite în 94 de țări și peste 160 de locații din întreaga lume. Acesta este unul dintre cele mai mari numere de servere sportive.

O rețea de servere atât de mare s-a asigurat că Nu am întâmpinat probleme de lățime de bandă sau de aglomerație pe niciun server conectat în timpul fazei de testare în streaming, torrenting, viteză și scurgeri.

Deoarece rețeaua este bine distribuită, veți avea întotdeauna un server situat foarte aproape de dvs., indiferent dacă sunteți în Luxemburg, Calcutta sau Hong Kong, nu contează.!

Servere ExpressVPN și analiza performanței

Test de viteză pe diferite servere (SUA, Marea Britanie, Australia, Germania, Franța)

În medie, ExpressVPN a livrat 85.29Mbps la descărcare și 76.92Mbps în încărcări. Furnizorul reușește să sfideze toate cotele și oferă viteze lăudabile. Testarea diferitelor locații ale serverului pe speedtest.net a dezvăluit rezultate fenomenale:

Server NE Regatul Unit Australia Germania Franţa In medie
Descarca 95.23Mbps 79.43Mbps 85.18Mbps 76.89Mbps 81.55Mbps 85.29Mbps
Încărcați 69.21Mbps 60.49Mbps 70.99Mbps 60.72Mbps 59.27Mbps 76.92Mbps
Ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Serverele ExpressVPN funcționează cu Netflix SUA?

Vei fi încântat să auzi asta ExpressVPN reușește cu succes să deblocheze Netflix și alte VoD-uri precum Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO Now, devenind destul de remarcabilă opțiunea pentru divertisment!

Pentru confortul dumneavoastră, Am creat chiar un blog și am oferit o listă de lucru cu servere pentru Netflix mai jos, care este actualizat regulat pentru a vă asigura că nu aveți probleme în timpul difuzării.

5 servere de lucru pentru Netflix SUA
 1. Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. New Jersey 3 (Ultra HD)
 3. Los Angeles 4 (Ultra HD)
 4. New Jersey 1 (Ultra HD)
 5. New York 2 (Ultra HD)
4 servere de lucru pentru Netflix UK
 1. Berkshire – 2 (Ultra HD)
 2. Berkshire (Ultra HD)
 3. Londra (Ultra HD)
 4. Kent (Ultra HD)
2 servere de lucru pentru JP Netflix
 1. Tokyo 1 (Ultra HD)
 2. Tokyo 3 (Ultra HD)
2 servere de lucru pentru Netflix DE
 1. Nuremberg (Ultra HD)
 2. Frankfurt – 2 (Ultra HD) 

ExpressVPN Netflix

Cum să urmăriți Netflix cu ExpressVPN?

Dacă Netflix nu funcționează cu ExpressVPN, ar putea fi două motive: fie serverul conectat este blocat, fie ai folosit un protocol neacceptat. Urmați pașii de mai jos pentru deblocarea Netflix prin ExpressVPN:

 1. obține aplicația relevantă pentru sistemul / dispozitivul dvs. de operare
 2. Merge pentru a configura setările și a vă asigura că utilizați protocolul OpenVPN
 3. Conectați la oricare dintre cele menționate mai sus “lucru” lista de servere
 4. se bucura deblocarea diferitelor versiuni ale Netflix prin ExpressVPN!

ExpressVPN permite torrenting?

Da, da! ExpressVPN este un furnizor rapid, fără scurgeri și fără loguri, ceea ce îl face o opțiune solidă pentru descărcarea torentelor. Majoritatea serverelor sale sunt prietenoase cu p2p și are aplicații pentru toate dispozitivele majore.

Ca atare, torentarea cu ExpressVPN este incredibil de sigură și sigură. Puteți utiliza aplicațiile lor pentru a descărca torentele de oriunde și de pe orice dispozitiv, cu funcții precum switch switch și tunel split, îmbunătățind în continuare experiența.

ExpressVPN ocolește “Firewall mare” in China!

ExpressVPN arată degetul mijlociu către guvernul chinez și tehnici de detectare a Marelui Firewall prin folosirea ofuscării, ceea ce face ca traficul VPN să apară ca un trafic HTTPS normal, prin redirecționarea acestuia prin portul 443.

Cea mai bună parte a tuturor: furnizorul pe bază de BVI este unul dintre puținele care oferă o pagină dedicată chineze pentru rezidenții din țară să își descarce aplicațiile și să se bucure de o experiență gratuită pe internet:

 • http://exp4links4.net/

Examen de asistență pentru clienți ExpressVPN

Cel mai bun suport pentru clienți din întreaga industrie VPN este oferit de ExpressVPN. Fiecare întrebare sau întrebare este răspunsul unor manageri extrem de bine pregătiți.

Cu toate acestea, asistența pentru clienți nu se termină doar aici, prin intermediul serviciului de chat live. Dacă sunteți în căutarea unei soluții instantanee, există și o pagină de depanare disponibilă.

Analiza de asistență ExpressVPN

Aici puteți găsi toate informațiile despre cum să începeți cu serviciul, utilizarea diferitelor funcții și întrebări frecvente (FAQ) cu privire la VPN.

Asistență pentru soluționarea problemelor ExpressVPN

Dacă opțiunile de mai sus nu se dovedesc suficient de utile, puteți vizita întotdeauna pagina tutoriale de configurare. Aici puteți primi ghiduri manuale despre modul de configurare a VPN pe diferite platforme.

Tutoriale de configurare ExpressVPN

Costuri ExpressVPN, încercare, rambursare și metode de plată

Planurile de prețuri la ExpressVPN sunt împărțite în trei silozuri: lunar (începând de la 12,95 USD), 6 luni (9,99 USD / lună) și 1 an la 8,32 USD / lună.) Duratele mai lungi vă oferă posibilitatea de a beneficia de reduceri mai bune.

La aproape 13 dolari în fiecare lună, abonamentul său lunar este mult peste buget, chiar dacă este cel mai bun VPN din lume. Același lucru este valabil și pentru planul de 6 luni: It’e prea scump la aproape 10 USD / lună.

in orice caz, la 8,32 USD / lună pentru un an’în valoare de abonament, ExpressVPN este o opțiune excelentă, mai ales atunci când iei în considerare angajamentul său de neegalat în privința vieții private, streaming / torrenting și securitate.

Examinarea prețurilor expresvpn

Procesul gratuit ExpressVPN nu este disponibil? Da, furnizorul pretinde că oferă o “fara riscuri” Proces VPN care durează 30 de zile, dar aceștia păcălesc de fapt clienții, când în realitate acest stimulent este doar disponibile pentru garanția de returnare a banilor.

Prin natura sa, un proces gratuit înseamnă că vă puteți înscrie la un “cont gratuit” și utilizați serviciul VPN la potențialul său total sau limitat pentru a testa dacă se potrivește sau nu nevoilor dvs..

În circumstanțele ExpressVPN, faceți clic pe butonul “obțineți un proces gratuit” CTA vă va redirecționa către pagina de abonament, unde va trebui să vă înscrieți la un plan și să introduceți detaliile de plată.

În ceea ce privește metodele de plată, furnizorul acceptă o listă uriașă de opțiuni. Printre acestea se numără cărțile de credit, plățile directe și Bitcoin anonim.

Examinarea metodelor de plată ExpressVPN

Cum pot descărca ExpressVPN?

 1. Merge la https://www.expressvpn.com/ și clic pe “Obțineți ExpressVPN” buton
 2. Selectați un plan adecvat. (Vă recomand să mergeți pentru abonamentul de 12 luni).
 3. introduce adresa dvs. de e-mail și Selectați metoda de plată preferată.
 4. Complet procesul de checkout și salvați toate informațiile de conectare.
 5. Clic pe “produse” fila din partea de sus a site-ului
 6. Selectați dispozitivul pe care doriți să folosiți ExpressVPN
 7. Descarca aplicația cu un simplu clic!

Veți găsi o aplicație ExpressVPN pentru aproape fiecare dispozitiv imaginabil. Fie’s pentru Windows, Mac, Android, iOS sau chiar Firestick, furnizorul are o aplicație dedicată, compatibilă, descărcabilă direct de pe site-ul web.

Aplicații ExpressVPN

De asemenea, am verificat toate aplicațiile lor pe VirusTotal.com pentru orice virus, malware sau motoare. Și toate testele au ieșit curate, ceea ce indică faptul că VPN este o opțiune bună.

ExpressVPN VirusTotal Test

Cum se instalează ExpressVPN pe Amazon Firestick

 1. Lansa “Magazin Google Play” pe televizorul Amazon Fire
 2. Căutare pentru “ExpressVPN” aplicaţia
 3. Clic “Descarca” și așteptați finalizarea procesului
 4. conectare folosind datele de autentificare ExpressVPN

Cum se instalează ExpressVPN pentru Kodi

 1. Inscrie-te cu ExpressVPN prin obținerea unui abonament
 2. Descarca aplicația VPN pentru dispozitivul pe care îl utilizați Kodi
 3. Conectați la orice locație sigură pentru a activa VPN
 4. Lansa Kodi și bucură-te de streaming în siguranță pe dispozitivul tău!

Cele mai bune alternative ExpressVPN

ExpressVPN este, fără îndoială, un serviciu excelent pentru toate nevoile dvs. de confidențialitate online, streaming, torrenting și navigare. Cu toate acestea, deoarece este puțin scump, utilizatorii pot căuta alternative adecvate.

Printre cele mai bune se numără PureVPN cu sediul în Hong Kong, care începe de la 2,91 USD / lună. pe un plan de 5 ani. Pentru o opțiune mai favorabilă bugetului, puteți lua în considerare înscrierea cu Surfshark, disponibilă cu prețul de până la 1,99 USD / lună. pe un plan de 2 ani.

Recomand ExpressVPN?

Da, recomand ExpressVPN tuturor utilizatorilor în căutarea unui serviciu complet complet și nu te deranjează să plătești un preț ridicat de abonament de 8,32 USD / lună. Aceasta’capacitățile de securitate, confidențialitate, torrenting și streaming sunt de neegalat.

Aveți o rețea imensă de peste 3000 de servere cu o distribuție excelentă. Vă permite să primiți performanțe maxime pentru descărcarea de torrenturi și streaming / deblocare VoD-uri precum Netflix, BBC iPlayer, Hulu și Amazon Prime.

VPN este, de asemenea, departe de jurisdicțiile inamice de pe internet și oferă aplicații pentru toate platformele și dispozitivele populare. Aceasta include o aplicație de router pe care o puteți utiliza pe orice dispozitive terțe DD-WRT sau Flashrouter. De aici puteți obține un plan pentru 8,32 USD.

Похожие статьи

 • Ivacy VPN Review 2020

  Jurisdicție Preț Singapore 2.25 USD / lună (48 dolari pentru un plan pe doi ani) 1000+ în peste 100 de jurnale de locații Fără jurnale Criptare certificată AES-256-GCM / AES-256-CBC…

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdicție Hong Kong Preț 2,91 USD / lună pe un serviciu de 2 ani de peste 2.000+ în 140 de țări Jurnalele fără jurnale Criptare certificată AES-256-CBC Deblochează Netflix…

 • Revizuirea Surfshark 2020

  Jurisdicție Insulele Virgine Britanice Preț 1,99 USD / lună (47,76 USD pentru 24 de luni) Serversi 1040+ în 61+ Tări Jurnalele Nu există jurnalele de criptare certificate…

 • AVG Secure VPN Review 2020: AVG VPN este bun?

  Jurisdicție Republica Cehă Preț 79,99 USD facturat o singură dată (Plan pe un an) Servere peste 50 de jurnale Da Criptare AES-256-CBC Deblochează Netflix Da Torrenting Da funcționează…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Review.Zone Review - un furnizor VPN care acceptă bugetul