Revizuirea AzireVPN

competență suedez
Preț 3,45 USD / lună (82,71 USD facturat o dată)
Servere 5
Jurnale Nu
Criptarea AES-256
Deblochează Netflix Nu
torrenting da
Funcționează în China Nu
Recomandat  Nu
website https://www.azirevpn.com/
Compatibilitate Windows, Apple

Este rar că un serviciu VPN mic, care oferă doar 5 locații server, poate să dea un exemplu pentru restul industriei asupra modului în care concentrarea pe furnizarea de securitate exemplară ar trebui să fie prioritatea principală pentru un serviciu VPN. Însă tocmai asta m-a surprins AzireVPN când am ajuns să revizuiesc.

Trebuie să spun că așteptările mele nu au fost mari, deoarece acest furnizor nu’Nu mă încadrez în lista obișnuită de servicii VPN plătite, dar am fost plăcut surprins.

De la un nou protocol intrigant la o politică de logare zero cu o rată de top, împreună cu suportul Netflix, AzireVPN este un serviciu despre care cu siguranță ar trebui să știți mai multe despre.

Iată revizuirea noastră detaliată AzireVPN, care include o analiză critică cuprinzătoare a diferitelor aspecte ale serviciului său, inclusiv planurile de prețuri, infrastructura de securitate, asistența dispozitivului și multe altele, de BestVPN.co!

AzireVPN’s Politica de logare și revizuirea suportului de protocol

Aproape toate VPN-urile publicizează modul în care urmează o politică de înregistrare zero, dar dacă săriți suficient de adânc pe site-ul lor, mai ales dacă citiți politica lor de confidențialitate sau termenii de serviciu, știți că cât de multă minciună poate fi implicată.

VPN-urile care fac publicitate pentru o politică de înregistrare zero pot ține un jurnal pe tabelele de timp ale conexiunii, utilizarea lățimii de bandă etc., iar în timp ce aceste tipuri de jurnale pot părea inofensive, acestea nu sunt de fapt în realitate, deoarece informațiile pe care le are un furnizor despre tine pot fi utilizate împotriva tu oricând.

Cu toate acestea, AzireVPN stabilește aici un reper care menționează în mod explicit că tipul de jurnale “Nu face asta’nu țin”. Am găsit acest lucru în Termenii și condițiile lor:

azirevpn politica de logare

Dar asta’nu-i așa, deoarece acest furnizor VPN exemplar a activat și Blind Operator System. Acesta este în realitate, un modul de kernel Linux care face imposibil pentru administratorii de sistem să interogheze cu privire la orice date care trec prin puncte finale. Administratorul nici măcar nu poate trage în câmpurile IP permise de la WireGuard (un protocol special de AzireVPN, pe care I’Voi vorbi mai detaliat mai târziu).

Acest lucru ar putea să nu fie ușor de înțeles pentru un novice, dar pot spune că securitatea lor este destul de darnică tocmai datorită acestor mecanisme în vigoare. Nimeni nu vă poate urmări sau activitățile dvs. dacă acest mecanism există, nu administratorul dvs. IP, nici furnizorul.

Chiar și protocoalele au fost acceptate ca fiind mai bune decât standardul industriei de aici. Furnizorii oferă de obicei OpenVPN ca fiind cel mai sigur protocol, Azire îl oferă și el, dar vă oferă șansa de a folosi propriul protocol numit WireGuard, despre care se spune că este superior lui OpenVPN!

Revizuirea AzireVPN

Serviciul susține că, optând pentru acest protocol (OpenVPN este protocolul implicit), puteți îmbunătăți drastic vitezele pe care le obțineți împreună cu latența.

Acest lucru este incredibil, întrucât am văzut puțini furnizori, care se concentrează atât de mult asupra corectării elementelor de bază.

Singurul dezavantaj este că WireGuard nu face asta’lucrați pe toate platformele populare și au o nișă foarte limitată. Linux, Android și Mac sunt singurele dispozitive și sistem de operare pe care le puteți utiliza WireGuard, pentru alții, trebuie să vă bazați pe OpenVPN.

Da, furnizorii în aceste zile trebuie să efectueze lucruri generoase precum Netflix Deblocare, Torrenting etc, care necesită cel mai bun VPN pentru a debloca Netflix, dar nu există niciun compromis în ceea ce privește elementele de bază. Și asta este exact ceea ce face din AzireVPN un adevărat “VPN”.

Prețul AzireVPN

Azire’planurile de prețuri sunt simple și necomplicate, deoarece acestea diferă doar pe durata abonamentului la care puteți opta, în timp ce caracteristicile și avantajele rămân aceleași pentru toate.

Furnizorul oferă în prezent patru tipuri de planuri, ale căror detalii sunt următoarele (toate prețurile au fost convertite de la Euro la Dolari SUA pentru o mai bună înțelegere a utilizatorului)

 • Planul lunar: 5,74 USD facturat o dată
 • Planul de trei luni: 4,59 USD / lună (13,78 USD facturat o dată)
 • Planul anual: 4,02 USD / lună (facturat 48,25 USD o dată)
 • Plan de doi ani: 3,45 USD / lună (82,71 USD facturat o dată)

Planuri de prețuri AzireVPN

Prețurile pentru planurile pe termen lung sunt puțin ridicate în comparație cu caracteristicile și funcționalitățile limitate pe care le oferă furnizorul. Serviciile de VPN mult mai mari, cu funcții mult mai multe de pornit, oferă planuri similare pentru prețuri chiar mai mici, precum NordVPN. Deci, don’Îmi plac foarte mult ofertele pe termen lung și cred că trebuie să scadă cel puțin cu un dolar.

Comparativ, prețurile pe termen scurt sunt mai bune și mult mai atrăgătoare, așa cum nu fac majoritatea VPN-urilor’nu oferiți planuri pe termen scurt pentru prețuri atât de mici. AzireVPN este cel mai bun pentru abonamente pe termen scurt dacă doriți să obțineți un VPN pentru un interval de timp mic.

De asemenea, vă oferă o probă gratuită de 24 de ore împreună cu o politică de rambursare de 7 zile, ceea ce face ca termenii săi de facilitare a clienților să fie destul de prietenoși.

Metodele de plată sunt diverse și includ toate opțiunile populare precum Carduri de credit, PayPal etc., împreună cu plățile cu criptocurrency pentru cei care doresc să asigure anonimatul în timp ce vă abonați la serviciu..

Cu toate acestea, rețineți că plata în cripte vă va evita șansa de a solicita rambursări.

Suport pentru divertisment AzireVPN

Datorită cererii constante a utilizatorilor, noi, la BestVPN.co, am redimensionat puțin stilul nostru de recenzie și am început să includem recenzii pe un VPN’capacitatea de a sprijini divertismentul. Aceasta implică în principal deblocarea site-urilor de streaming precum Netflix și oferirea de asistență sigură pentru Torrenting,

AzireVPN’Prima mare dezamăgire a fost că a lucrat cu Netflix de doar două ori în 16 re-conexiuni și că și pe serverele din Spania și Suedia. Nu face asta’Nu lucrez pentru a debloca Netflix SUA, cu toate acestea cred că un furnizor cu doar 5 locații hasn’nu a fost făcută ținând cont de deblocarea Netflix.

Acest VPN trebuie să introducă deblocarea Netflix, cel puțin pe serverele americane dacă dorește să captiveze utilizatorii VPN actuali, deoarece par să solicite deblocarea Netflix ca o caracteristică obișnuită a oricărui serviciu VPN.

Serviciul VPN Azire pentru torrent, poate fi descris într-un singur cuvânt și acesta este “INCREDIBIL”. Pot să spun acest lucru, deoarece furnizorul nu are nicio restricție la niciunul dintre serverele sale pentru Torrenting și, pe deasupra, este prea sigur pentru a lăsa troll-urile de copyright să intre.

Cine ar fi crezut că doar un serviciu VPN la scară mică ar fi atât de bun în atâtea lucruri? AzireVPN pare a fi lipsit de importanță la început, fără chestii apăsătoare sau trucuri, dar odată ce începeți să explorați funcționalitățile și performanțele sale, veți ști că acesta este un serviciu pe care cu siguranță ar trebui să îl încercați o dată cel puțin.

Revizuirea serverelor AzireVPN

După cum probabil ați știut, AzireVPN oferă doar 5 locații server, iar acestea sunt în Statele Unite, Regatul Unit, Suedia, Spania și Canada.

Locațiile serverului AzireVPN

Serviciul este fără îndoială bun, dar infrastructura serverului său este sever limitată. În zilele noastre, majoritatea VPN-urilor de top precum Surfshark VPN care oferă 800+ servere sau altele care oferă cel puțin 30 de locații cel puțin, dar AzireVPN nu este unul dintre acestea.

Caracteristicile serverului AzireVPN

Locațiile serverului său sunt concentrate doar în America de Nord și Europa de Vest, ceea ce lasă marea majoritate a lumii din domeniul său de aplicare.

Aș recomanda AzireVPN să-și îmbunătățească numărul de server la 15 dacă dorește să concureze cu serviciile mai mari de acolo, deoarece atingerea este acum un factor important în a decide pentru un serviciu VPN, iar dacă acesta lipsește, utilizatorii pot obține un pic ezitant. în căutarea serviciului.

Asistență pentru clienți AzireVPN

Nu sunt deloc un fan al asistenței prin e-mail, pentru că pentru mine școala ei stângace și veche. VPN-urile necesită asistență mai rapidă, care poate veni doar printr-o caracteristică de asistență pentru chat live. Din păcate, AzireVPN pierde câteva puncte importante aici pentru că nu oferă o astfel de opțiune.

AzireVPN Asistență clienți

Timpul său de răspuns a fost bun, chiar mai bun decât majoritatea furnizorilor care folosesc acest mod de comunicare pentru a rezolva întrebările, dar încă nu pot să mă gândesc la faptul că trebuie să aștept câteva ore chiar și pentru a rezolva o simplă interogare a mea.

Compatibilitatea AzireVPN Client

Pentru a verifica cum a funcționat efectiv aplicația client, am descărcat aplicația Windows și trebuie să spun că a fost destul de ușor să parcurg procesul de instalare.

Revizuirea AzireVPN

Butoanele de descărcare de pe site pentru fiecare client sunt destul de proeminente, dimensiunea fișierului nu este’este prea mare și procesul de instalare a mers și el fără probleme.

Revizuirea AzireVPN

În ceea ce privește activitatea clientului, acesta a funcționat bine și mi-a asigurat conexiunea. Mulți oameni au raportat că acest VPN are scurgeri IP, dar eu nu’nu găsesc până când am scris această recenzie, așa că cred’Am dat cu ochiul.

Cu toate acestea, am fost dezamăgit de faptul că aplicația client a dispărut odată ce m-am conectat la VPN. De obicei, clienții VPN au un tablou de bord interactiv pe care îl puteți naviga pentru a schimba serverele, accesând comutatorul de ucidere etc., dar AzireVPN’clientul nu face’nu o am, așa că acest lucru m-a lăsat puternic, deoarece a trebuit să-l deconectez de la bara de activități dacă ar trebui să-mi schimb serverul, ceea ce nu este în mod serios ceea ce aș fi preferat .

Contra

AzireVPN este sigur că are puncte puternice, dar există și unele dezavantaje ale serviciului. Permiteți-mi să le aliniez pentru dvs., astfel încât să le puteți înțelege cu ușurință:

Vitezele erau cu siguranță pe raza inferioară, în special pe serverele din America de Nord, cu unele viteze de încărcare care ating marcajul 23Mbps pe o conexiune de 100 Mbps, ceea ce este necesar ca furnizorul să se adreseze cu prioritate..

AzireVPN nu face’nu am încă un comutator de ucidere, ceea ce este pur și simplu inacceptabil. Acea’pentru că, în caz de deconectare, acest comutator de ucidere este ceea ce vă va salva de a vă compromite confidențialitatea.

În ciuda tuturor politicilor de logare și a protocoalelor sigure, un lucru sigur m-a alarmat și că a fost AzireVPN’este baza în Suedia, care este un membru al alianței 14 Ochi. Suedia ar putea suna ca o țară nordică veche bună, dar apartenența sa la 14 Ochi Alianță face o opțiune nesigură pentru VPN-uri să-și înființeze baze în.

Revizuirea AzireVPN

Această alianță are dreptul de a solicita date de la utilizatorii din toate țările membre, astfel încât, dacă apare o astfel de solicitare, AzireVPN ar trebui să respecte. Furnizorul are nevoie serios de a schimba baza cât mai curând posibil, în caz contrar, nu are niciun rost să fie un sfânt într-un rechin’gura.

Concluzie:

AzireVPN este cu siguranță un serviciu sigur, puternic, care, deși este destul de limitat ca dimensiuni și caracteristici, nu’nu dezamăgesc.

De obicei, un serviciu atât de mic’Nu mă duc prea bine, dar AzireVPN a făcut o lucrare splendidă până acum. În armură există puțini pui, dar nimic care nu poate fi rezolvat.

Dacă furnizorul le rezolvă și își extinde domeniul de operațiune, precum crește serverele sale, adaugă alte câteva aplicații client de nișă, încorporează funcții speciale, cum ar fi Split Tunneling și Killswitch, printre altele, va deveni cu siguranță o caracteristică obișnuită în cele mai bune liste VPN toate în jurul.

Deocamdată, AzireVPN este puternic recomandat utilizatorilor Torrenting și celor care doresc să obțină confidențialitate solidă pentru nevoile lor de navigare pe internet..

Ceea ce nu este recomandat este deblocarea și protecția Netflix în țările din Asia și Orientul Mijlociu.

Похожие статьи

 • Revizuirea VPNBaron 2019

  Jurisdicție România Preț 5,54 USD Servere 13 jurnale Fără jurnale Criptare OpenVPN / L2TPIKEv2 Deblochează Netflix Da Torrenting Da Funcționează în China Nu Recomandat...

 • Encrypt.Me Review

  Jurisdicție Preț Statele Unite 99,99 USD (Plan de un an) Servere 132 Servere în 25 de țări Jurnalele păstrează jurnalele de criptare 16 zile AES-256 Deblochează Netflix...

 • Revista VPNSecure 2019

  Bazat într-o locație neobișnuită pentru un serviciu VPN, VPNSecure.me nu a făcut acest lucru’par un serviciu adecvat la prima vedere, dar acest serviciu are o mulțime de fațete...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdicție Canada Preț 49 dolari pentru un serviciu de un an de servire 600+ Servers în 60 de țări Jurnal Da Criptare AES-256 Deblocări de biți Netflix Nu Torrenting Da...

 • Recenzie BolehVPN

  Jurisdicție Preț Seychelles 6,66 USD / lună pe un serviciu de un an de serviciu 35 de servere din 12 țări Jurnalele magazinului Cautarea jurnalelor de conexiune Criptarea AES-256 biți...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me