Revizuirea AirVPN 2019

AirVPN are, probabil, cea mai crânsă etichetă demnă din întreaga industrie VPN. Definește serviciul prin aceste cuvinte “Aerul pentru a respira Internetul real”! Dar, în ciuda acestei lipse de creativitate în ceea ce privește elaborarea unei etichete mai bune pentru a reprezenta serviciul, AirVPN este un VPN la urma urmei și trebuie să fie judecat pe performanțele sale mai mult decât pe linia sa.

Site-ul său susține că este administrat și administrat de către “Activisti si hacktivi” care își propun să-și folosească serviciul ca avangardă pentru a proteja idealurile precum neutralitatea rețelei, confidențialitatea și deschiderea pe internet.

Da, eticheta sigură este acolo, dar am găsit încă o viziune mai bună oferită pentru existența ca serviciu VPN decât cea oferită de AirVPN.

Într-o industrie inundată cu afirmații de prisos ca “lumea’cel mai bun serviciu VPN” “Cel mai rapid serviciu VPN” și altele asemenea, a fost într-adevăr răcoritor să văd că un serviciu se promovează de la sine pe idealuri care ar trebui apreciate ca furnizor de confidențialitate.

Acest lucru a avut speranțele mele pentru VPN’performanța și aparatul său de securitate și sigur nu a reușit’nu mă dezamăgesc.

Permiteți să trecem la o revizuire completă a serviciului și să vedem dacă acesta este în conformitate cu așteptările înalte pe care le-a stabilit prin declarația sa de viziune.

Evaluarea securității AirVPN

Cu criptarea AES de grad militar și suport pentru protocolul OpenVPN, AirVPN primește elementele de bază ale unui VPN’dreptul de securitate.

Furnizorul’s site-ul menționează că a fost construit și este în continuare condus de cei care iau în serios intimitatea și prin ceea ce am testat acest VPN’Securitatea este, în AirVPN există mult adevăr’revendicări.

Criptarea de grad militar și protocolul OpenVPN sunt, în același timp, minimul și nivelul maxim de securitate care pot face o VPN în siguranță. Nimic sub ele nu este acceptabil, în timp ce nimic mai bun decât ele sunt disponibile, este la fel de simplu ca acesta.

Protocolul OpenVPN nu este gestionat de nicio entitate, ci un produs bazat pe tehnologie open source, care continuă să fie patch-ul continuu de către o comunitate vastă pentru orice vulnerabilități existente.

Prin urmare, acest mecanism de auto-corectare a făcut ca OpenVPN să fie aproape impenetrabil.

Criptarea de grad militar AES-256 este, de asemenea, singurul standard de criptare care încă nu poate fi ocolit sau spart, indiferent de tipul de atac de descifrare al forței brute pe care un hacker îl implementează.

Acum vine la furnizor’s politica de logare.

Politica de logare pentru air vpn

Aproape fiecare VPN se disociază de politica de a păstra jurnalele de orice fel, dar tristul adevăr este, majoritatea dintre ele păstrează jurnalele și trebuie doar să mușcați mai mult în profunzime și veți găsi cu siguranță o trădare a încrederii dvs..

Unii păstrează jurnalele de marcă de timp, unele de utilizare a lățimii de bandă și altele păstrează jurnalele de alt tip, dar chiar dacă arată inofensiv și lipsit de importanță, păstrarea unui fel de jurnal este cel mai mare păcat din domeniul VPN. (Vezi alte recenzii vpn)

AirVPN are una dintre cele mai clare politici de logare dintre toate VPN-urile de acolo, cu zero pretenții vagi sau înșelătoare. Nu face asta’nici măcar nu vă urmărește utilizarea cookie-urilor, deoarece nu’nu le depozitați în primul rând.

airvpn nu stochează cookie-uri

Nu face, de asemenea’nu vă solicită să introduceți orice fel de informații personale pentru utilizarea serviciilor sale, cu excepția cazului în care vă trimiteți personal adresa de e-mail pentru o asistență tehnică mai bună din propria voință.

Singurul care nu merge în AirVPN’favor este aici competența în care își are sediul. AirVPN are sediul în Italia, care este membru al celor 14 Ochi Alianță.

Țările care sunt membre ale alianței au un acord de partajare a informațiilor între ele, ceea ce implică faptul că inclusiv Italia, restul acestor 13 țări pot solicita, de asemenea, AirVPN să transmită datele sale

 1. Statele Unite
 2. Regatul Unit
 3. Canada
 4. Australia
 5. Noua Zeelanda
 6. Danemarca
 7. Franţa
 8. Olanda
 9. Norvegia
 10. Germania
 11. Spania
 12. Belgia
 13. Suedia

Această listă este plină de țări care sunt de renume pentru faptul că sunt incredibil de invazive atunci când vine vorba de invadarea confidențialității utilizatorului și de a avea legi draconice privind păstrarea datelor, precum SUA.

Orice VPN cu sediul în oricare dintre aceste țări va trebui să respecte solicitările de extrădare a datelor din orice altă țară din alianță, cu excepția cazului în care nu’nu aveți date de distribuit, un factor care lucrează în favoarea imensă a AirVPN.

Furnizorul’politica de logare zero o face sigură, în ciuda existenței formației 14 Eyes Alliance.

AirVPN are, de asemenea, o caracteristică numită “Blocare de rețea”, care este aproape aceeași cu funcția Kill Switch oferită de mulți alți furnizori VPN. Această caracteristică vă stinge automat conexiunea la internet dacă VPN încetează să funcționeze sau se deconectează din anumite motive, protejându-vă astfel IP-ul real să nu fie expus.

Această caracteristică este foarte utilă în funcționalități precum Torrenting, unde ascunderea IP-ului dvs. real este incredibil de importantă.

Evaluarea prețurilor AirVPN

Există o percepție comună că VPN-urile sunt servicii sensibile la prețuri, în cazul în care utilizatorii nu donează’De obicei, mergi pentru marcă doar pentru că i se oferă un preț scăzut decât serviciile concurente.

Acea’este adevărat într-o măsură foarte mare, deoarece utilizatorii VPN își prețuiesc de obicei multă confidențialitate și dacă un serviciu oferă securitate stelară și performanțe incredibile, atunci prețul nu este’este o problemă majoră.

Uită-te la ExpressVPN. Este aproape de trei ori la fel de scump ca majoritatea VPN-urilor, dar rămâne popular și utilizatorii abonează continuu doar pentru că este incredibil în ceea ce face.

Deci, cum decurge AirVPN în acest departament?

Categoric scump.

Iată planurile de preț pe care le oferă:

 1. 3 zile: 2 € facturat o dată (ofertă de încercare)
 2. Plan lunar: 7 € facturat o dată
 3. Plan trimestrial: 15 € facturat o dată
 4. Planul bi-anual: 29 € facturat o dată
 5. Plan anual: 49 € facturat o dată
 6. Planul anual pe două: 79 € facturat o dată

AirVPN’Cele mai bune planuri, adică Planul Anual și Planul Anual Două sunt mai scumpe decât mulți furnizori mai mari acolo, cum ar fi NordVPN, Torguard și PureVPN etc, care oferă mult mai multe funcții, cum ar fi aplicații de nișă pentru client, funcții suplimentare de securitate, printre altele.

Dar, în ciuda faptului că este un pic prea scump, îl poți lua în considerare.

Planuri de prețuri Airvpn

Motiv? AirVPN oferă o confidențialitate absolută, absolută’devin rare în industrie rapid, pe măsură ce furnizorii trec de la a fi pasionați de securitate la entități comerciale care doresc să se desfășoare în activități umbroase, cum ar fi vânzarea de date doar pentru a face rapid.

Aș sfătui AirVPN să reducă prețul a cel puțin aceste două planuri majore și să le aduc în fereastra de 3 $ 4 USD pentru a face acest serviciu mai acceptabil pentru utilizator, aducându-l la egalitate cu standardele industriei.

AirVPN oferă, de asemenea, un proces gratuit, dar pentru asta va trebui să trimiteți un formular / cerere pentru sprijinul lor, ceea ce este ciudat ca și refugiu’Am văzut o astfel de practică oriunde în altă industrie.

Procesul gratuit Airvpn necesită depunerea formularului

Este un proces prea lung pentru a contacta mai întâi asistența, așteptați răspunsul lor și apoi începeți încercarea dvs. gratuită, așa că ar fi foarte bine dacă AirVPN ar putea accelera procesul și l-ar face un pic mai rapid.

NordVPN’Politica de încercare gratuită poate servi un exemplu bun aici, deoarece nu necesită nimic mai mult decât e-mailul dvs. pentru a vă începe, fără a fi atașate șiruri.

Cu toate acestea, dacă nu’Nu doriți să utilizați procesul de încercare gratuit, AirVPN vă oferă, de asemenea, să cumpărați un plan de încercare pentru 1,32 USD, care va rămâne valabil timp de trei zile, toate funcțiile incluse.

O altă problemă cu care m-am confruntat cu AirVPN a fost că necesită să vă înregistrați înainte de a putea cumpăra orice plan de prețuri, ceea ce este din nou ciudat, deoarece este un proces prea lung.

AirVPN trebuie să reducă cu adevărat aceste procese greoaie, altfel serviciul său îi va descuraja cu siguranță pe clienți să se înscrie cu acesta.

Metodele de plată includ Paypal, cărți de credit și o gamă largă de criptomonede (pentru plăți anonime).

metode de plată airvpn

Politica de rambursare este în cazul în care AirVPN devine un pic zgârcit.

Vă permite să solicitați rambursări, fără întrebări, dar trebuie să vă îndepliniți cerințele, adică cererea trebuie să fie transmisă în scris în sprijinul său, ar trebui să transmiteți solicitarea în termen de 3 zile de la plata abonamentului,’nu am depășit o limită de lățime de bandă de 5 GB.

Dacă îndepliniți aceste condiții, AirVPN promite să vă restituie banii în termen de 30 de zile.

Politica de rambursare a Airvpn

Din nou, lățimea de bandă și limita de timp pentru activarea rambursărilor este o politică datată și trebuie eliminată. Clienților ar trebui să li se faciliteze programe de rambursare ușoară care restituie doar banii, fără a fi atașate șiruri.

Cu cât sunt mai ușoare aceste politici, cu atât vor avea mai multă încredere consumatorii atunci când se înscriu pentru produsul dvs. Prea multe șiruri fac ca clientul să se teamă.

Ușor de utilizat / Compatibilitatea dispozitivului

AirVPN oferă lista obișnuită de aplicații client, adică pentru toate dispozitivele majore și sistemul de operare.

Are aplicații client pentru dispozitive Windows, Mac, Android și iOS.

Suport pentru aplicația client airvpn

În plus, oferă suport pentru Linux și routere, împreună cu browser-ul Tor, care a fost cea mai impresionantă parte a compatibilității sale, deoarece nu există o mulțime de VPN-uri care promovează utilizarea serviciului lor cu browserul Tor / service.

Cu toate acestea, am simțit că acest serviciu are nevoie de niște clienți de nișă, precum și de cei pentru Firestick sau Kodi. O funcționalitate majoră a VPN-urilor în aceste zile este deblocarea site-urilor de streaming precum Netflix SUA, ceea ce face imperativ ca acestea să ofere aplicații client pentru dispozitive care sunt folosite pentru a urmări aceste servicii pe.

Servere Airvpn

Dacă un VPN nu se calculează ca un VPN în streaming în aceste zile, este în baza serviciului de utilizator.

Aplicațiile client sunt ușor de utilizat și bine construite pe de altă parte. Ei nu’nu am complicații, iar ceea ce mi-a plăcut cel mai mult despre ele a fost că s-au conectat la orice server într-un interval de doar 3-5 secunde în medie, făcând experiența mea de a le folosi mult mai plăcut.

AirVPN a depus foarte multe eforturi pentru a obține partea finală a acestor aplicații client, astfel încât acestea ar putea fi reduse în ceea ce privește aspectul de proiectare, dar funcționează extrem de bine. Toate funcțiile funcționează și funcționează rapid, fără întârzieri, perioadă.

Acesta este un exemplu pentru întreaga industrie de urmat. Nu are rost să oferiți o aplicație client aprinsă, cu UI și UX extraordinare, dacă nu pot performa în conformitate cu așteptările utilizatorului.

Deblocarea site-urilor restricționate

Nu există niciodată suficient conținut pe care să îl puteți transmite vreodată. Întotdeauna va exista un film sau o emisiune pe care ai dori să o vizionezi într-o anumită zi și o vei căuta pentru a o viziona. Dar dacă nu e acolo?

Acea’este o întâmplare obișnuită pe site-uri precum Netflix, unde o mulțime de conținut este blocată în bibliotecile regionale.

Airvpn funcționează pe netflix?

Dar asta nu ar trebui’nu trebuie să aveți probleme, întrucât ar trebui să puteți evita aceste restricții regionale ușor cu un VPN corect? Ei bine, nu este atât de simplu, deoarece multe site-uri de streaming sunt acum de notorietate pentru aplicarea interdicțiilor VPN care fac ca multe VPN-uri să fie inutile pentru a efectua această sarcină.

În prezent, este nevoie de mult efort din partea unui furnizor pentru a putea evita această interdicție VPN și debloca bibliotecile regionale pentru utilizatorii de pe site-uri precum Netflix.

Așadar, dacă un VPN poate să efectueze acest aspect, trebuie să fie evaluat.

Dar AirVPN este la îndemână?

Răspunsul este un răsunător Da!

AirVPN poate debloca Netflix SUA din cel puțin 2 dintre serverele sale, adică Chicago (Alkaid) și Jacksonville (Pollux).

airvpn deblochează netflix

Și pentru a finaliza acest lucru, AirVPN a reușit, de asemenea, să deblocheze BBC iPlayer, astfel încât se poate presupune în siguranță că acest furnizor este cu siguranță unul dintre acele câteva servicii care pot fi o alegere foarte bună pentru un VPN în streaming..

AirVPN oferă, de asemenea, asistență completă pentru activitățile Torrenting și P2P, care este un plus, deoarece’Am performanțe de securitate atât de bune. Furnizorul poate veni foarte util pentru orice utilizator căruia îi place să frecventeze site-urile Torrent.

Evaluare rețea server

În ciuda faptului că este un serviciu foarte bun în general, AirVPN se încadrează în numărul de locații pe care le oferă utilizatorilor săi.

În total, doar 226 de servere sunt disponibile pentru utilizatori, ceea ce este mult mai mic decât mulți alți furnizori care oferă un serviciu similar pentru un preț mai mic.

retea de server

De ex. NordVPN are peste 5000 de locații de server. Acea’este de 25 de ori mai mare decât AirVPN’reteaua de server.

Răspândirea serverului isn’Nu este excelent, cu doar 15 servere situate în regiunea asiatică și toate situate în trei țări din Asia de Est, adică Hong Kong (6), Singapore (7) și Japonia (2).

Există absolut zero servere în locuri precum Africa, America de Sud, Orientul Mijlociu, Asia de Sud și Asia Centrală, ceea ce face foarte puțin probabil ca utilizatorii din aceste regiuni să se bucure de viteze și performanțe bune dacă se conectează la acest serviciu VPN, din cauza distanței uriașe. o conexiune va trebui să apară, chiar dacă este conectată la cel mai apropiat server posibil.

Dar există un lucru care mi-a plăcut foarte mult aici și acela a fost “stare” pagina, în care furnizorul actualizează lucruri precum Viteza, traficul, utilizarea datelor etc. pe fiecare server din lista sa, permițând utilizatorului să știe în timp real care este serverul cel mai bun pentru a se conecta.

Acum, ajungem la viteza pe care o poate permite această rețea de servere.

AirVPN este relativ rapid pe serverele europene, dar performanțele sale pe serverele americane nu au fost’până la marcă, rămânând abia peste nivelurile acceptabile.

Dar pentru AirVPN’s credit, viteza pe serverele americane pe care lucrează Netflix, a fost mai mare decât media pe domeniul american.

Asistență Clienți AirVPN

Unul dintre punctele cele mai slabe ale AirVPN este suportul depășit și încet-încet al clienților.

Mulți furnizori VPN de top din industrie oferă acum suport de chat în direct, care poate fi folosit de clienți pentru lucruri precum depanarea, înțelegerea procesului de rambursare, asistență la instalare etc. Chatul live oferă o șansă utilizatorilor să interacționeze cu echipa de asistență a unui furnizor real. timp.

Asistența prin e-mail prin trimiterea formularelor de contact nu se potrivesc niciodată suportului de chat în direct’este ceea ce AirVPN trebuie să înțeleagă.

Formular de contact airvpn

AirVPN oferă un serviciu foarte bun pe partea de confidențialitate, iar performanțele sale sunt, fără îndoială, incredibil de bune, dar sunt în aceste mici detalii pe care le pierdeți pentru ca serviciul dvs. să conteze.,

Am trimis un formular de asistență și am primit un răspuns într-un interval de 2 ore, care este relativ rapid în funcție de acest mediu, dar acesta încă nu se potrivește pentru chat-ul live, care este aproape instantaneu.

Furnizorul trebuie să înceapă să ofere asistență de chat live pentru a oferi serviciului său un impuls pe partea de facilitare a clienților.

Concluzie

Acum, după ce am analizat și criticat pe aproape toate fațetele serviciului, singura întrebare care rămâne este: recomand utilizatorilor să se aboneze la acest serviciu?

Da, fără îndoială.

Acea’pentru că, în ciuda multor neajunsuri, cum ar fi asistența de chat live sau un număr redus de servere, AirVPN are un lucru corect, adică aparatul său de securitate. Cu acest furnizor, puteți fi întotdeauna sigur că confidențialitatea dvs. va rămâne protejată online, fără șiruri atașate.

Dacă AirVPN poate depăși unele chink-uri din armura sa, atunci nu se va opri puțin din a deveni un serviciu VPN stelar. Încercați o dată și anunțați-mi cum a fost experiența dvs. în câmpul de comentarii de mai jos.

Похожие статьи

 • Revizuirea VPNBaron 2019

  Jurisdicție România Preț 5,54 USD Servere 13 jurnale Fără jurnale Criptare OpenVPN / L2TPIKEv2 Deblochează Netflix Da Torrenting Da Funcționează în China Nu Recomandat...

 • Revista VPNSecure 2019

  Bazat într-o locație neobișnuită pentru un serviciu VPN, VPNSecure.me nu a făcut acest lucru’par un serviciu adecvat la prima vedere, dar acest serviciu are o mulțime de fațete...

 • TigerVPN Review 2019 - Un VPN puternic care are nevoie de o mică împingere!

  Înființată în 2011, TigerVPN este un furnizor slovac de servicii de rețea privată securizate. Este deținută de ‘Tiger la locul de muncă’ - o companie tehnologică...

 • Browsec VPN Review 2019

  Jurisdicție Rusia Preț 1,99 USD / lună pe un serviciu de un an de serviciu 36 de servere în 32 de locații Jurnalele Magazinele de jurnale Criptarea serviciului de proxy (Fără criptare) Deblocări...

 • Hola VPN Review 2019 - Un periculos “Liber” VPN pentru a evita!

  Lansată în 2017 și fondată de Ofer Vilenski și Derry Shribman, Hola VPN este un nume cunoscut printre freebies. Folosește un model freemium, ceea ce înseamnă că...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me