Revizuirea accesului la internet privat 2020

competență Statele Unite ale Americii
Preț $ 2,91
Servere 3272
Jurnale Nu
Criptarea AES-256
Deblochează Netflix da
torrenting da
Funcționează în China da
Recomandat  da
website https://www.privateinternetaccess.com/
Compatibilitate Windows, Android, Apple

Accesul la internet privat este un furnizor VPN din SUA care oferă soluții de confidențialitate și securitate prin niveluri puternice de criptare și servere multiple localizate în întreaga lume. Această revizuire a accesului la internet privat evaluează legitimitatea și competența serviciului VPN’cererea de a oferi confidențialitate și anonimat utilizatorilor de pe internet. Citiți această recenzie privată de acces la internet și cea mai recentă opinie a utilizatorului, acoperită de best vpn.

Pro-uri

 1. Zero logs (chiar FBI a eșuat de două ori pentru a achiziționa date)
 2. 3386+ servere în 17 țări diferite
 3. Protocoalele OpenVPN, L2TP / IPSec și PPTP
 4. Este furnizat criptarea AES de 256 biți
 5. 24/7 caracteristică chat live
 6. Suport bun pentru clienți
 7. Client VPN ușor de utilizat

Contra

 1. Cu sediul în SUA (Sub radar al alianței cu 5 ochi, 9 ochi și 14 ochi)
 2. Viteze de descărcare lente
 3. Fără proces gratuit
 4. Poate sa’selectați protocoale de la clientul de software

Obțineți acces la internet privat

Jurnalele și politica de confidențialitate

Mulți furnizori VPN pretind că oferă un “Fără politică de logare”, dar foarte puțini respectă promisiunea lor, după cum am evidențiat cu detaliu în ghidul nostru privind politicile de logare a peste 100 de furnizori care activează în prezent în industrie. Majoritatea serviciilor pe care le-am analizat, înregistrează unele date minime de sesiune / conexiune. Acest lucru a ieșit la iveală doar după ce VPN-urile au fost supuse investigațiilor oficiale atunci când utilizatorii au fost găsiți utilizând servicii pentru activități ilegale. Un exemplu recent a fost PureVPN care a dezvăluit FBI detalii de logare.

Fundal de caz

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui serviciu care să fie puternic chiar și sub presiunea FBI, trebuie să utilizați Accesul la internet privat. Anul trecut, furnizorul a intrat în focurile unei anchete de către FBI, în legătură cu un utilizator care a informat și răspândit în mod fals informațiile privind amenințările cu bomba. În decembrie, au fost trimise o serie de amenințări despre farsă către o varietate de aeroporturi și școli cu numele de “Eric Mead”.

Investigațiile au condus la dovezi ale unui atacator numit McWaters înnebunit în obsesie pentru un fost coleg de muncă Devon Kenney. Dacă nu ați ghicit deja, Eric Mead este numele lui Kenney’iubitul, care, după ce a fost confruntat, a negat flagrant să facă vreo amenințare. Suspiciunea s-a îndreptat către McWaters care a încercat să contacteze ex-angajatul zdrobit de mai mult de 100 de ori.

PIA’s Răspuns

Toate încercările de a contacta e-mailuri, Facebook, Twitter și TracFone au fost depistate către o adresă IP de la Acces la internet privat. Chiar dacă FBI-ul avea suficiente dovezi pentru a-l înlătura pe McWaters, au solicitat PIA să predea jurnalele sale. Întrucât furnizorul nu păstrează nicio informație de înregistrare, nu a putut coopera; asigurarea confidențialității utilizatorului a rămas intactă.

“După ce am examinat validitatea citației și am confirmat-o, am reînceput întrucât facem întotdeauna conținutul politicii noastre de confidențialitate și apoi am notificat agentului că nu înregistrăm nicio activitate a utilizatorului. Agentul a confirmat înțelegerea companiei noastre’politica și poziția, urmărind apoi alternative alternative. Acest raport clarifică faptul că PIA nu înregistrează activitatea utilizatorului și continuăm să fim alături de angajamentul nostru față de utilizatorii noștri.”

Un mare steag roșu - PIA are sediul în SUA

SUA este probabil cel mai prost loc din lume în care să aibă sediul un VPN.

Nu este doar o parte a mai multor alianțe de partajare a datelor, cum ar fi 14 Ochi, așa cum am subliniat în ghidul nostru detaliat privind jurisdicțiile problematice, dar are, de asemenea, mai multe tipuri de legi de păstrare a datelor care îi pot permite să forțeze orice furnizor să-și bage date oricând dorește. Toate aceste probleme afectează PIA, transformând orice serviciu suficient de bun, într-unul care nu ar trebui’nu va fi abonat.

Cu toate acestea, din moment ce PIA nu a împărtășit niciun jurnal cu autoritățile până acum, a reușit să salveze o anumită credibilitate, în ciuda faptului că își are sediul în SUA. Dar, nu vă sfătuim să vă asumați riscul și să căutați un furnizor care are sediul într-o locație mai sigură precum ExpressVPN sau Surfshark, în schimb.

Prețuri și planuri

PrivateInternetAccess oferă trei planuri de prețuri, la fel ca majoritatea furnizorilor VPN din industrie. Puteți alege dintr-un cont lunar, un cont anual și un cont anual.

tarifarea accesului la internet privat

Pachetul lunar este oferit la 6,95 USD pe lună, care este ușor în partea superioară în comparație cu alți furnizori VPN. Cu toate acestea, puteți alege din conturile cu durată mai lungă pentru a utiliza prețuri mult mai mici, deoarece pachetul anual costă 3,33 USD pe lună și planul dublu anual costă 2,91 USD / lună (jumătate din ceea ce costă un pachet lunar).

Revizuirea accesului la internet privat a arătat că oferă o valoare excelentă pentru bani, deoarece fiecare pachet are o garanție de returnare a banilor de 7 zile și oferă aceleași caracteristici și nivel de protecție pentru fiecare plan de prețuri, asigurându-vă că datele și confidențialitatea dvs. sunt în siguranță de toate tipurile de amenințări pe internet. Pentru cuponul de reducere a accesului la Internet privat consultați ofertele VPN pentru Black Friday.

Obțineți acces la internet privat

Încercare gratuită

Dacă doriți să încercați serviciul gratuit timp de câteva zile, suntem întristați să raportăm că Accesul la Internet privat nu oferă nici o încercare gratuită în această etapă. Serviciul VPN oferă o garanție de returnare de 7 zile din ziua înscrierii.

Vă recomandăm să utilizați aceste șapte zile și să testați serviciul pe toate platformele și dispozitivele pe care le utilizați. Încercați diferite servere, accesați diverse site-uri web cu restricții geografice și verificați dacă există probleme legate de serviciu și funcțiile sale.

Servere

Conform recenziei noastre PIA, VPN are peste 3272 de servere distribuite în 33 de țări din întreaga lume. Printre acestea, inclusiv Australia, Brazilia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franța, Hong Kong, India, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, România, Singapore, Coreea de Sud, Suedia, Elveția, Turcia , Marea Britanie, SUA. Puteți verifica PIA’pagina de rețea aici pentru mai multe informații despre numărul de servere și locații din fiecare țară (captura de ecran de mai jos).

servere private de acces la internet

Deși numărul de locații acceptate este redus, PIA adaugă constant mai multe servere la listă. Deocamdată, se alcătuiește prin intermediul raportului său server ridicat pe locație. Acest lucru permite utilizatorilor să-și mascheze identitatea inițială și să rămână anonim pe internet cu stimulentul suplimentar de a utiliza servere care au o încărcare mai mică a utilizatorului. Drept urmare, primiți viteze excepționale, indiferent de țara în care stabiliți o conexiune VPN folosind PIA - care este esențială pentru a face torrenting și streaming!

PIA Performanță

Pentru a vă oferi o idee mai bună despre fiabilitatea serviciului, am efectuat câteva teste de performanță. Dacă vă gândiți dublu la VPN, aceste teste v-ar putea ajuta în procesul de luare a deciziilor:

Test de viteză

Mai jos găsiți rezultatele unui test de viteză pe o conexiune de 100 Mbps pentru a vă oferi o vedere imparțială a vitezei pe care le veți putea folosi atunci când vă conectați la diferite servere PIA.

ISP local

Rezultatele de mai jos vă vor oferi o mai bună înțelegere a diferenței dintre viteza primară a rețelei și serverele premium PIA.

Test de viteză de acces la internet privat

Conectat la serverul PIA France

Testele pe serverul SUA către Franța au arătat niveluri excelente de viteză. Deși viteza de descărcare și încărcare a fost redusă. VPN-ul a reușit să ofere o descărcare constantă de 50.67Mbps și încărcare de 35.47Mbps, cu latență de până la 418ms.

viteza serverului pia france

Conectat la serverul PIA Australia

Testele de pe SUA către Australia au fost destul de impresionante. Puteți beneficia de descărcare 52.25Mbps și viteză de 37.48mbps cu latență de 231ms. Aceasta este încă o viteză destul de mare pentru navigare / torrenting!

viteza serverului pia australia

Obțineți acces la internet privat

Acces la internet privat Test de viteză reală pentru torrente și partajare de fișiere P2P

PrivateInternatAccess este întotdeauna lăudat ca un serviciu VPN care oferă cele mai bune funcții de divertisment legate de VPN, cum ar fi Torrenting și deblocarea conținutului geo-restricționat.

Dar tot jumbo-ul de marketing de pe site-ul unui VPN nu face asta’nu se poate ridica la nimic, dacă furnizorul nu îl poate recupera cu performanțe reale.

Și asta’Este exact ceea ce ne-a lăsat dezamăgiți de PIA când am verificat performanțele sale pentru Torrenting.

PIA obișnuia să fie un serviciu excelent în scopuri Torrenting, așa cum a fost evident de numărul de persoane care îl recomandă cu vocea în același scop pe cele mai bune pagini vpn reddit și pe alte forumuri populare de socializare. Dar în ultima vreme performanțele sale s-au redus într-un deznodământ. Serios!

Am testat PIA’s Performanță de torrenting încercând să vă conectați la unul dintre serverele sale speciale P2P și descărcarea unui film pentru a vedea cât de bine funcționează. Și trebuie să spun, rezultatele au fost penibile.

M-am conectat la serverul lor Israel, pe care l-au demarcat special pentru sarcina Torrenting.

Viteza de acces la internet privat pentru torrent

Odată ce m-am conectat la acest server, am mers apoi la Yts.am, un site popular Torrenting, care deține o mulțime de filme de ultimă oră și alte tipuri de conținut pe care le puteți descărca cu ușurință.

Notă: Noi, la BestVPN.co, nu promovăm descărcarea de conținut protejat de drepturi de autor în niciun fel. Procesul de descărcare pentru acest fișier a fost, de asemenea, oprit la jumătatea drumului pentru a ne asigura că niciun astfel de fișier nu intră pe sistemul nostru. Această demonstrație avea doar scopul de a arăta PIA’performanță numai pentru Torrenting.

Pe Yts, am continuat să descarc filmul “Requiem pentru un luptător” prin intermediul clientului meu Utorrent.

Viteza PIA este cea mai proastă pentru descărcare

Și vitezele de descărcare de pe Torrenting, precum și viteza de încărcare au fost mult sub egal. Suficient pentru a ne face să coborâm PIA la o serviciu nerecomandat pentru Torrenting.

Test PIA torent

Acces la internet privat Viteză lentă pentru torrenting:

Iată rezultatele testului de viteză al PIA’s Israel server:

Ping: 199 dna

Descărcare: 3.19 Mbps

Încărcare: 2,64 Mbps

Revizuirea vitezei PIA

Acestea sunt rezultatele de la a Conexiune de 20 Mbps, ceea ce înseamnă că PIA’s Serverul Israel a redus viteza descărcărilor 84%, ceea ce pur și simplu nu este acceptabil pentru un VPN care se promovează pe Torrenting.

PIA’pierderea de viteză folosită pentru a acoperi 30-40% nota la doar câteva luni înapoi. Poate că trec printr-o fază proastă și lucrurile se vor îmbunătăți în curând, dar deocamdată, PIA nu este cu siguranță un VPN pe care ar trebui să îl urmezi dacă vrei să obții o experiență Premium Torrenting.

Test de acces privat la Internet Netflix - funcționează??

Am fost destul de amețit de performanța Torrenting a testelor de viteză PIA, dar totuși, mă așteptam mult mai bine de la furnizor când vine vorba de deblocarea Netflix.

Dar, din nou, am rămas dezamăgit, deoarece PIA nu a reușit să deblocheze Netflix SUA de două ori înainte de conectarea a treia oară.

Recenzie privată de acces netflix la internet

Am fost conectat la PIA’s serverul New York în timp ce încerca să deblocheze Netflix, deoarece acesta a fost cel mai bun server pentru sarcina anterioară.

Acces real la internet, test real netflix

Și când PIA a reușit în cele din urmă să deblocheze Netflix SUA, am decis să difuzez Ex Machina, care este un film geo-restricționat disponibil numai pentru utilizatorii Netflix SUA.

Accesul la internet privat funcționează pe netflix

Da, filmul a fost în streaming, dar încă o dată am întâmpinat același fel de problemă pe care am făcut-o cu viteza VPN PIA, așa cum am făcut-o cu Torrenting.

PIA VPN Speed ​​a fost atât de lent încât, în primul rând, filmul a tamponat foarte mult. Și cu mult, adică multe.

În al doilea rând, viteza PIA nu a reușit’Nu permiteți ca filmul să atingă vreodată calitatea HD. Cerealele de pe ecran au rămas omniprezente.

Acces la internet privat Viteză lentă pentru Netflix

După cum am explicat deja că viteza de acces la internet privat a fost destul de lentă pe Netflix, trebuie să vă arăt cât de lent a fost de fapt.

Iată rezultatele testului de viteză pentru New York Server de către PIA:

Ping: 241 dna

Descărcare: 3.03 Mbps

Încărcare: 1,60 Mbps

Viteza netflix de acces la internet privat este cea mai slabă

Încă o dată vitezele de streaming au rămas în Interval de 3 Mbps pe conexiunea mea de internet de 20 Mbps.

Viteza de acces la internet privat este motivul exact pentru care furnizorul nu lucra bine cu streamingul Netflix.

Celelalte funcționalități sunt încă destul de acceptabile, așa cum a reușit să deblocheze site-ul’s versiunea americană în a treia încercare, dar totuși, dacă viteza nu este până la limita acceptabilă pentru streaming, vorbim în intervalul 30% pierdere de viteză în medie, atunci PIA nu va rămâne un VPN adecvat pentru Netflix în viitor.

Relații Clienți

Accesul la internet privat utilizează diferite metode pentru a răspunde utilizatorilor săi’ întrebări. Este important ca orice serviciu, în special în industria VPN, să aibă diverse canale prin care utilizatorii pot comunica cu serviciul pentru a solicita asistență..

PrivateInternetAccess utilizează o caracteristică de chat live, precum și o bază de cunoștințe și o secțiune de întrebări frecvente pentru a rezolva problemele utilizatorului și a răspunde la cerințele lor.

Chat live

În recenzia noastră privată de acces la internet, am testat funcția de chat în direct și am fost mulțumiți de rezultatul general. Deși a durat puțin timp personalul de asistență pentru clienți să vină online și să participe la chat-ul nostru, membrul personalului a răspuns rapid la întrebarea noastră și ne-a îndrumat într-un mod adecvat.

Funcția de chat live este disponibilă 24/7 pe tot parcursul zilei și este prezentă 365 de zile pe an. Acest lucru arată că PIA se angajează să ofere experiență utilizatorului de înaltă calitate și dedicat rezolvării problemelor legate de VPN.

Bază de cunoștințe

PIA are o bază de cunoștințe bine versată și detaliată la care puteți accesa site-ul ‘Asistență pentru clienți’ opțiune de pe site-ul web. În baza de cunoștințe, există ghiduri de configurare, fișiere de configurare pentru protocolul OpenVPN și informații despre diferitele caracteristici oferite.

Întrebări frecvente

Secțiunea de întrebări frecvente poate fi accesată de la ‘Contactează-ne’ accesibil din partea de sus a site-ului web. Secțiunea Întrebări frecvente conține informații de bază despre serviciul VPN PIA, caracteristicile sale, politica de confidențialitate și informații de plată.

Dacă sunteți un utilizator nou sau intenționați să utilizați PrivateInternetAccess, atunci trecerea întrebărilor frecvente este un bun punct de plecare, deoarece vă va oferi suficiente informații de pornire despre serviciu..

Optiuni de plata

Accesul la internet privat acceptă diferite metode de plată. Acestea includ plățile cu cardul de credit și debit, precum și PayPal, American Express, BitCoin, Ripple, Pay Garden și multe alte metode de plată. De asemenea, puteți plăti serviciul în mod anonim folosind cardurile cadou de la Wal-Mart, Starbucks, Macy’s, etc..

metode de plată a accesului la internet privat

Obțineți acces la internet privat

Proces de înscriere

Procesul de înscriere la Accesul la Internet privat este ușor și necesită câțiva pași. Procesul depinde de metoda de plată selectată. Am utilizat PayPal pentru achiziționarea serviciului și ne-a redirecționat direct către PayPal’pagina web s. Tot ce trebuie să faceți este să completați detaliile și asta’s-a terminat.

Dacă ați ales să utilizați opțiunea cardului de credit pentru plată, aceasta necesită puțin mai multe informații personale, inclusiv adresa dvs. de e-mail. Puteți utiliza o carte de utilizare a unui cadou sau puteți plăti cu Bitcoin dacă doriți să plătiți în mod anonim.

PIA Windows Client

După ce v-ați înscris pentru serviciu, puteți configura serviciul VPN folosind configurarea manuală sau utilizați clientul VPN. Clientul este disponibil pentru Windows (XP și versiunile ulterioare) și Mac OS X (versiunea 10.6 sau superioară). Puteți descărca clienții din ‘Asistență pentru clienți’ pagina gratuit.

După ce descărcați clientul, trebuie doar să introduceți numele de utilizator și parola și să vă conectați la serviciul VPN. Există câteva setări avansate pe care le puteți utiliza și când vă conectați la client.

Puteți selecta tipul de conexiune dorit, portul de la distanță sau dacă doriți să utilizați redirecționarea portului, comutatorul de ucidere VPN, protecția împotriva scurgerii DNS sau protecția împotriva scurgerilor IPv6.

De asemenea, puteți utiliza clientul pentru a selecta nivelul de criptare, autentificarea datelor și setările de strângere de mână pe care doriți să le protejați.

Compatibilitate

În analiza noastră privată de acces la internet, am fost mulțumiți de numărul de dispozitive și sisteme de operare cu care serviciul este compatibil.

Puteți configura VPN-ul pe Windows și Mac folosind clientul software sau configurarea manuală. Serviciul poate fi folosit și pe dispozitive iOS și Android, folosind instrucțiunile de configurare furnizate. PIA funcționează, de asemenea, pe dispozitivele Ubuntu Linux, routere diferite și dispozitiv Boxee Box.

Aceasta oferă protecție pe mai multe platforme și, împreună cu funcția multi-login, puteți rămâne protejat în timp ce vă bucurați de libertatea internetului.

Tutoriale furnizate

Accesul la internet privat oferă ghiduri de configurare și tutoriale pentru configurarea serviciului pe fiecare dintre dispozitivele cu care este compatibil. Instrucțiunile de configurare pentru PIA pot fi accesate de la ‘Asistență pentru clienți’ pagina de pe site-ul web.

Aceste ghiduri oferă instrucțiuni pas cu pas pentru configurarea serviciului și există tutoriale separate pentru configurarea diferitelor protocoale pe dispozitivele compatibile. Există fișiere de configurare OpenVPN care pot fi descărcate și de pe această pagină.

Protocoale și criptare

PrivateInternetAccess oferă măsuri puternice de securitate prin combinarea diferitelor protocoale și niveluri de criptare. Protocoalele oferite de PIA sunt PPTP, L2TP / IPSec și OpenVPN. Aceste protocoale funcționează în combinație cu nivelurile de criptare pentru a vă proteja datele împotriva diverselor amenințări.

Nivelurile de criptare includ AES (CBC Blowfish) pe 128 biți și 256 biți. Dacă utilizați software-ul client al serviciului, puteți alege, de asemenea, setările de autentificare și strângere de mână pentru protejarea datelor și identității dvs..

Cu toate acestea, nu există nicio opțiune de a selecta protocolul folosind software-ul client, deoarece vine cu setările implicite ale protocolului OpenVPN. Puteți configura manual protocolul la alegere dacă nu doriți să utilizați OpenVPN.

Obțineți acces la internet privat

Caracteristici suplimentare

Cu siguranță, PIA oferă un kilometru suplimentar oferind utilizatorilor o compatibilitate și fiabilitate suplimentare. Când optați pentru serviciu, vă puteți asigura că beneficiază de o serie de funcții utile. Printre acestea, se numără:

PIA Mace ™ Blochează reclame, trackere, cookie-uri

MACE este un nou sistem oferit de PIA, care sporește în continuare un client’securitatea și confidențialitatea. Această caracteristică returnează adresele IP ale numelor de domeniu nedorite, ca o adresă care nu poate fi dirijată. Drept urmare, VPN va bloca anunțurile iritante de pe toate site-urile web, ceea ce vă salvează datele și lățimea de bandă. Blocând și trackerele și cookie-urile, vă puteți asigura că identitatea dvs. rămâne complet în siguranță. Cea mai bună parte a tuturor: nu trebuie să descărcați o aplicație separată pentru această caracteristică, deoarece este încorporată cu VPN.

Peer-to-peer (P2P) / Torrenting

Dacă sunteți în căutarea unui VPN de încredere, care să nu limiteze lățimea de bandă sau să urmărească activitatea de torrenting, PIA este cu siguranță o alegere bună. Serviciul oferă un anonimat complet, dar viteze limitate. Acest lucru vă asigură că identitatea dvs. rămâne în siguranță în permanență, în timp ce puteți descărca orice doriți la cel mai înalt nivel de comoditate.

Proxy SOCKS5

Accesul la internet privat acceptă chiar și proxy-ul SOCKS5, care garantează cea mai mare securitate pentru activitățile P2P / Torrenting. Acest protocol acceptă tehnologii avansate de rețea precum IPv6 și UDP, care vă asigură să rămâneți în siguranță în orice moment. Puteți fi sigur că identitatea dvs. rămâne complet anonimă de la agențiile guvernamentale încurajatoare și ISP-urile locale.

Internet Kill Switch

Comutatorul de ucid internet vă permite să opriți conexiunea la internet atunci când se deconectează VPN. Acest lucru vă menține protejat și neagă orice șansă ca entitățile rău intenționate să vă acceseze datele sau să vă cunoască identitatea dacă VPN eșuează.

Port forwarding

Funcția de redirecționare a porturilor vă permite să redirecționați anumite comunicări către un gateway specific. Totuși, acest lucru reduce confidențialitatea și PIA sfătuiește să păstrezi această caracteristică, pe care o prețuri ridicate.

Protecție împotriva scurgerii DNS

Utilizând această caracteristică, veți obține o protecție finală pe măsură ce DNS-ul dvs. este dirijat prin VPN. În acest fel, sunteți protejat de scurgeri DNS și confidențialitatea dvs. rămâne intactă.

Protecție împotriva scurgerilor IPv6

Protecția împotriva scurgerilor IPv6 dezactivează traficul care trece prin IPv6 în timp ce utilizați VPN PIA. Acest lucru asigură că nu există scurgeri de trafic IPv6.

Mai multe autentificări

Cu Privateinternetaccess puteți conecta până la 5 dispozitive diferite în același timp folosind același cont. Funcția de multi-autentificare 5 permite utilizatorilor flexibilitatea și siguranța internetului indiferent de dispozitiv sau platformă pe care doresc să le folosească.

Obțineți acces la internet privat

Cum se utilizează accesul la internet privat (PIA) în China?

Similar cu alți furnizori, PIA’site-ul web este inaccesibil în China continentală, în urma restricțiilor guvernelor asupra serviciilor VPN din China. Acest lucru vă lasă cu o singură opțiune de utilizare a accesului la internet privat (PIA) în China: configurați manual VPN-ul. In timp ce “Firewall mare” blochează conexiunile VPN pe care le poate găsi, oferă o anumită libertate de legătură pentru conexiunile IPSec / L2TP. Urmați PIA’s ghid cu privire la modul de configurare a protocolului pe diferite dispozitive. Aceasta include instrucțiuni pentru routere, telefoane Android, iOS și desktop.

Alternative recomandate la VPN PIA

PIA era un furnizor de top cu câțiva ani în urmă, dar de atunci și-a pierdut o mulțime de luciu și credibilitate, deoarece a scăzut o caracteristică importantă după cealaltă. Acum nu face asta’nu vă oferim să deblocați Netflix SUA sau orice alt serviciu de streaming, cum ar fi Disney Plus. Capabilitățile sale Torrenting au coborât chiar mai mult, deoarece utilizatorii s-au plâns foarte mult despre căderi de conexiune și picături lente. A fost o cădere grea din harul pentru PIA.

PIA nu este recomandat de noi în forma sa actuală, deoarece are un preț prea mare la 3,11 USD / lună sau $$ 87,87 la acordul său de 2 ani și aduce atât mai puțin valoare pentru utilizator..

Următoarea cea mai bună alternativă la aceasta este în prezent PureVPN, care este încă destul de bogat, cu suportul dedicat pentru deblocarea Netflix, Torrenting și alte activități conexe. Și puteți obține PureVPN pentru doar 2,88 USD / lună sau 69 USD facturați o dată dacă mergeți pentru oferta sa de 2 ani, care este cel mai ieftin pachet de abonament.

Alternative de acces la internet privat (PIA)

PIA era un furnizor de top cu câțiva ani în urmă, dar de atunci și-a pierdut o mulțime de luciu și credibilitate, deoarece a scăzut o caracteristică importantă după cealaltă. Acum nu face asta’nu oferiți deblocarea Netflix SUA sau orice alt serviciu de streaming. Capabilitățile sale Torrenting au coborât chiar mult, deoarece utilizatorii s-au plâns foarte mult despre căderi de conexiune și picături lente. A fost o cădere dură din grația PIA.

PIA nu este recomandat de noi în forma sa actuală, deoarece are un preț prea mare la 3,11 USD / lună sau $$ 87,87 la acordul său de 2 ani și aduce atât mai puțin valoare pentru utilizator..

Următoarea cea mai bună alternativă la aceasta este în prezent PureVPN, care este încă destul de bogat, cu suportul dedicat pentru deblocarea Netflix, Torrenting și alte activități conexe. Și puteți obține PureVPN pentru doar 1,99 USD / lună, dacă mergeți la oferta de 1 an, care este unul dintre cele mai ieftine pachete de abonament.

Furnizori VPN

Deblochează Netflix SUA

Ofera viteze rapide

Criptarea

Protocoale

Multi-Logins permise

Prețuri

Citiți Recenzii

website

NordVPN PureVPN
DA da
Rapid Peste medie / medie
Criptarea AES-256 pe toate protocoalele pe care le acceptă Criptarea AES-256 pe toate protocoalele pe care le acceptă
OpenVPN, IPSec & IKEv2 OpenVPN, L2TP, PPTP & SSTP
6 5
2,99 USD / lună pe Planul de Abonament pe 3 Ani (107,55 USD facturați o dată) 2,88 USD / lună pe Planul de Abonament pe 2 Ani (69,00 USD facturat o dată)
Recenzie NordVPN Recenzie PureVPN
Accesați NordVPN Accesați PureVPN

Concluzie

Accesul la internet privat este unul de tipul serviciu VPN care oferă securitate și confidențialitate strânse. Serviciul evaluează protecția împotriva diferitelor amenințări de pe internet și îl oferă prin protocoalele de securitate și nivelurile de criptare.

În analiza noastră privată de acces la internet, am fost mulțumiți de pachetul general livrat de către serviciu. În afară de viteze de performanță lente, serviciul este ușor de utilizat și de configurat. Combinat cu un bun suport pentru clienți și instrucțiuni detaliate de configurare, PIA oferă o valoare bună pentru bani.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui serviciu VPN care să ofere securitate internet de top și să vă protejeze confidențialitatea pe internet, nimic nu se apropie mai mult decât Accesul la internet privat.

Похожие статьи

 • Revizuirea tunelului privat 2020

  Jurisdicție Statele Unite Preț 3 USD / lună (36 USD pe planul său anual) Servere 22 servere din 12 țări Jurnalele menține jurnalele sensibile pentru criptare de 14 zile....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me