Revizuire rapidă

Speedify nu este un serviciu foarte vechi, spre deosebire de majoritatea altora’am revizuit până acum în călătorie pentru a afla mai multe despre cele mai bune VPN-uri din industrie.

A început abia în 2014, devenind un comparativ “incepator” în industrie.

Cu toate acestea, s-ar putea să fie noi, dar cu siguranță sunt ambițioase.

De ce?

Ei nu’nu folosiți protocolul OpenVPN, care este standardul industriei. Deci, ce folosesc exact ei??

Lipirea canalului.

Viteza de revizuire

Don’nu vă faceți griji dacă nu’Nu știu ce este așa cum voi acoperi aceasta și alte fațete ale serviciului, în această revizuire completă a VPN-ului Speedify, completată cu toate bunurile și rele ale serviciului.

Pozitive

După cum sugerează și numele, Speedify s-a concentrat pe a-și face serviciul la fel de ușor și cât de rapid poate pentru utilizatori să beneficieze.

Pentru a atinge acest scop, furnizorul a introdus multe caracteristici diferite pe care nu le veți găsi în industrie. Acestea sunt concentrate mai ales pe securitate și aici este acest furnizor’cel mai mare punct de vânzare se află.

Nou protocol și criptare actualizată

Mai ales, furnizorii de VPN optează pentru protocolul OpenVPN, fiind cunoscut ca fiind cel mai sigur protocol de acolo. O mulțime de oameni, nu se știe niciodată împușcați, robust și rapid, nu mulți s-au gândit să o facă, dar nu și Speedify.

Furnizorul a introdus propriul său protocol dezvoltat intern numit Channel Bonding așa cum am menționat la începutul revizuirii.

Channel Bonding îți mărește viteza și stabilitatea, permițându-ți să folosești mai multe puncte de conectare la internet simultan.

Indiferent dacă este Wifi, conexiunea de date mobile sau oriunde altundeva internetul este dirijat către dispozitivul dvs., acest protocol îl conectează pe toate și îl conectează direct.

Am descoperit că această caracteristică mi-a permis să continui o descărcare chiar și atunci când Wi-Fi-ul meu a coborât, deoarece funcția Channel Bonding a trecut conexiunea la conexiunea mea de date mobile.

Într-adevăr extrem de impresionant! Dacă este doar pentru descărcări sau încărcări stabilizate, acest VPN este unul dintre cele mai bune programe pe care le puteți obține.

Acum vine la criptare.

Criptarea AES-256 este norma în aceste zile pentru toate VPN-urile și asta’s pentru că este de neîntrerupt.

Cu toate acestea, Speedify oferă o versiune și mai avansată a acestei tehnologii, adică criptarea Cha-Cha 256. Este prea tehnic pentru a explica diferența dintre cei doi, dar totuși, creșterea semnifică faptul că acest furnizor a muncit din greu pentru a aduce cel mai bun lucru în siguranța online și protecția vieții private pentru utilizatori prin intermediul serviciului său.

Un număr mare de servere

De obicei, VPN-urile mai mici nu dau’nu oferi chiar 500 de servere. Și întotdeauna este faptul că dacă doriți un parc de servere mare, atunci trebuie să analizați serviciile VPN de top din industrie, precum serverele PureVPN cu 2000+ servere și

Speedify nu te va lăsa să te duci, deoarece deja a primit peste 1000 de servere în 28 de locații diferite.

accelerarea revizuirii serverelor

Și acestea nu sunt servere obișnuite, sunt servere de viteză.

Aceste servere de viteză sunt localizate în cloud și se combină cu funcția Channel Bonding pentru a răspândi toată sarcina de conectare pentru a vă oferi o conexiune mai fiabilă și mai rapidă.

Numărul ridicat de servere înseamnă, de asemenea, că aveți de ales multe în ceea ce privește alegerea unei cele mai apropiate locații, chiar dacă vă aflați în locuri precum Asia sau Africa, adică locurile pe care majoritatea VPN-urilor nu le oferă’nu introduceți serverele.

Compatibilitate cu Tor

Printre multe instrumente de confidențialitate pe internet, Tor este considerat foarte apreciat.

Acea’s deoarece acest browser păstrează IP-ul dvs. privat, dirijându-l prin mai multe puncte finale. Dar totuși, nu face asta’nu oferiți suport de criptare sau de protocol, astfel încât chiar dacă IP-ul dvs. este sigur, datele dvs. pot fi compromise.

Problema este că majoritatea VPN-urilor nu sunt compatibile cu Tor, subminând iit-ul și nepermițându-i să ofere utilizatorului o experiență extrem de sigură online.

Speedify nu este unul dintre aceste servicii, deoarece oferă o compatibilitate excelentă cu Tor, permițând persoanelor care folosesc browserul o opțiune excelentă să se atașeze.

Prezența unui comutator Kill

Chiar dacă un serviciu are criptare de grad militar și suport de protocol sigur, IP-ul dvs. poate totuși scurge prin multe lacune pe care furnizorii nu le oferă’în general, nu tind să se conecteze.

Una dintre aceste lacune este absența unui comutator Kill.

Când conexiunea VPN scade, IP-ul tău devine expus brusc și chiar dacă îți oprești conexiunea, mica fereastră între ele este suficientă pentru ca un hacker mediocru să-ți cunoască IP-ul..

Un comutator de ucidere împiedică acest lucru prin întreruperea conexiunii la internet dacă vreodată scade și conexiunea VPN.

Speedify oferă această caracteristică excelentă pentru toate aplicațiile sale.

Suportul este Top of the Line

Ori de câte ori văd asistență prin e-mail în locul unei funcții de chat live, sunt dezamăgit pentru că asistența prin e-mail este atât de 2000 de ani în aceste zile.

Și asta’s, deoarece este o modalitate impersonală de a oferi sprijin atunci când chat-ul live poate ajuta cu adevărat la creșterea unei experiențe mai bune.

Cu toate acestea, am fost foarte surprins când Speedify’asistența prin e-mail a răspuns întrebărilor mele extrem de profesional. Fără roboți automatizați, fără răspunsuri stupide, doar un ajutor incredibil din partea unui asistent de înaltă calificare executat în meseria sa.

Alți furnizori ar trebui să scoată din Speedify o foaie’s cărți în acest caz cu siguranță.

Un proces gratuit extrem de generos, care poate fi continuat la infinit

VPN-urile în aceste zile sunt destul de zgârcite și lacome în același timp și doresc să le plătiți mai întâi și să folosiți serviciul ulterior.

Deci nu mulți furnizori oferă încercări gratuite în aceste zile, ci doar o politică de rambursare.

Dar nu Speedify.

Nu numai că acest furnizor are o politică generică de rambursare a celor 30 de zile ca toată lumea, dar oferă și o încercare gratuită pentru angajamente zero, cu o cantitate mare de 5 GB de lățime de bandă / lună. Da! În fiecare lună, indemnizația de 5 GB va fi reînnoită dacă nu sunteți absolut gata să plătiți serviciul.

Incredibil, doar incredibil.

Acum că’este ceva ce poate fi descris cu siguranță ca fiind “Foarte ușor de utilizat”.

Planuri accesibile și simple

Cei mai mulți dintre voi s-ar putea să fiți surprinși să vedeți cât de avantajos este prețul? ISN’Acest lucru ar trebui să fie ceva ce trebuie doar spus?

Nu, chiar și prețurile pot intra în avantajele sau în secțiunea contra, iar acest lucru depinde de cât de mult poate planurile dvs. de prețuri să justifice tipul de serviciu oferit..

ExpressVPN’planurile sunt foarte scumpe, dar nu’Nu le consider rău din cauza furnizorului’valoarea, credibilitatea și fiabilitatea, caracteristicile de a fi cele mai bune în afaceri. Cu toate acestea, alte servicii VPN, cum ar fi Surfshark, sunt dotate cu caracteristici și oferă prețuri reduse.

Deci nu este ca tu să fii bun doar dacă ești un VPN ieftin. Trebuie doar să-l justifici.

Speedify’Planurile de stabilire a prețurilor sunt simple, fiind disponibile doar planurile lunare și anuale.

 • Lunar: 8,99 dolari facturați o dată
 • Anual: 49,99 dolari facturați o dată (4,16 USD / lună)

Viteza de revizuire a prețurilor

Acesta este planul individual și, în conformitate cu mine, planul anual are un preț foarte accesibil. Planul lunar este un pic scump, dar nu unul care nu poate fi luat în considerare.

Da, există un plan de familie și un plan de echipă la fel de disponibile cu furnizorul și ambele au un preț diferit față de planul individual. Și chiar nu au prețuri peste bord.

Contra

Furnizorul este bun până în acest moment, chiar unul care ar trebui recomandat, dar aceste avantaje sunt tot ceea ce există pentru servicii?

Speedify are și partea sa corectă de contra pe care trebuie să le subliniez în fața ta, astfel încât să poți lua decizii mai echilibrate după citirea acestei recenzii:

Netflix nu este acceptat

De când Netflix’s-a intrat în vigoare interdicția VPN, nu multe VPN-uri vă pot permite să accesați diferitele biblioteci din diferite țări oferite de Netflix.

Un VPN care poate totuși să ocolească interdicția VPN este un câștigător cert și poate fi punctul său de vânzare unic, mai mare decât orice altceva.

Cu toate acestea, Speedify spune că serverele sale nu pot face acest lucru, așa că’Nu mă gândesc cât de dezamăgit am fost să văd asta.

Acesta este un con definit.

Torrenting nu este disponibil

După Netflix nu a reușit’Nu lucrez cu furnizorul, m-am gândit că Speedify va fi bun cu Torrenting, dar așa cum spun ei întotdeauna, don’nu aveți așteptări mari sau veți fi dezamăgiți de timp!

Și asta’Este exact ce mi s-a întâmplat când am văzut că Speedify nu face acest lucru’nu suportă orice fel de Torrenting.

Combinate cu inutilitatea Netflix, niciun suport pentru Torrenting nu sunt două dintre Speedify’cele mai mari puncte slabe.

Jurisdicția SUA și unele înregistrări

Legile privind păstrarea datelor dintr-o țară sunt un punct important pe care un furnizor trebuie să-l ia în considerare înainte de a înființa tabăra în orice țară, dar cred că Speedify a trecut cu vederea acest aspect, în timp ce a ales una dintre cele mai proaste locații din lume pe astfel de legi, adică Statele Unite..

SUA este membră a nu doar a numeroase alianțe de partajare a datelor, cum ar fi 5 Ochi și 14 Ochi, dar are și legi foarte proaste cu privire la păstrarea datelor în sine, care poate pune un utilizator în probleme grave dacă chiar o notificare de extrădare a datelor este comunicată furnizorului..

Deci da, baza Speedify este unul dintre acele lucruri pe care le dau serios’îmi place.

Și același lucru este valabil și pentru politica de înregistrare a furnizorului.

Speedify spune că’s. a “Furnizor de jurnale zero”.

Dar nu este serios.

Înregistrează următoarele tipuri de date:

 • Numele, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa personală și numele companiei
 • Adresa IP, pagina accesată, tipul browserului și sistemul de operare (Numai pe site-ul lor)
 • Timp-uri de conectare
 • Lățimea de bandă consumată
 • Locație aproximativă

grăbește revizuirea confidențialității jurnalelor

Deși aceste jurnaluri nu sunt ceva serios și nu le dau’de fapt nu îți subminezi confidențialitatea în mare măsură, dar totuși, eu’Am văzut politici de logare mai bune precum cea a lui MullvadVPN, care nu face asta’nici nu vă colectați e-mailul.

Speedify are nevoie să înlăture aceste mici jurnale pe care le păstrează pentru a oferi securitate maximă și confidențialitate claselor cele mai înalte utilizatorilor săi.

Asistență dispozitiv

În timp ce aplicațiile client de la Speedify sunt foarte ușor de utilizat și conțin câteva caracteristici incredibile, cum ar fi testul de viteză, care este o caracteristică unică, pe care eu’am întâlnit în industria VPN, furnizorul’biblioteca de aplicații este încă oarecum limitată.

Speedify oferă clienți dedicați pentru Windows, Mac, iOS și Android.

Accelerarea descărcării

Aceste patru aplicații acoperă cele mai populare platforme de acolo, dar totuși, există loc pentru mai multe.

De ex. PureVPN oferă aplicații dedicate pentru Firestick & Kodi împreună cu extensiile browserului Chrome și Firefox pentru o experiență de suport mai holistică.

Recomand cu adevărat Speedify să adăugați în curând o aplicație sau două, dacă într-adevăr dorește să stea acolo cu furnizorii de remiză de top și să concureze.

Concluzie

Speedify este un serviciu bun, cu câteva funcții extrem de ambițioase, pe care le pun în atenție, cu toate acestea, există încă unele deficiențe care mă împiedică să recomand acest serviciu într-un mod complet suflat. Dar nimic de acest fel nu poate fi rezolvat cu ușurință sau eliminat dacă furnizorul depune un efort.

Puteți încerca serviciul, mai ales dacă utilizați planul minunat gratuit pentru a verifica dacă acesta poate satisface nevoile dvs. Pentru mine, serviciul trebuie să împacheteze un pic mai puternic pentru a da din cap.

Похожие статьи

 • Revista VPNSecure 2019

  Bazat într-o locație neobișnuită pentru un serviciu VPN, VPNSecure.me nu a făcut acest lucru’par un serviciu adecvat la prima vedere, dar acest serviciu are o mulțime de fațete...

 • Revizuirea AirVPN 2019

  AirVPN are, probabil, cea mai crânsă etichetă demnă din întreaga industrie VPN. Definește serviciul prin aceste cuvinte “Aerul pentru a respira realul...

 • Encrypt.Me Review

  Jurisdicție Preț Statele Unite 99,99 USD (Plan de un an) Servere 132 Servere în 25 de țări Jurnalele păstrează jurnalele de criptare 16 zile AES-256 Deblochează Netflix...

 • VPN HideMyAss! Revizuirea de criptare și suport a protocolului

  La fel ca orice alt VPN de pe piață, HMA! de asemenea, susține că este cel mai bun VPN de acolo. Promite să vă asigure anonimatul online, dar recenziile utilizatorilor...

 • Evaluarea VPN Betternet 2020

  Jurisdicție Canada Preț 2,99 USD / lună pentru un plan de 1 an Servere 10 servere din 10 țări Jurnalele jurnalele de criptare a utilizatorilor AES-256 (plătit) | AES-CBC-128 biți...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me