Revizuire PrivateVPN

competență Canada
Preț 3,82 USD / lună pentru un plan de un an
Servere 150+ servere din 50+ țări
Jurnale da
Criptarea AES-256-Bit
Deblochează Netflix Nu
torrenting da
Funcționează în China Nu
Recomandat  Nu
website https://privatevpn.com/
Compatibilitate Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Cu sediul în Suedia, PrivateVPN se referă la furnizarea utilizatorilor de libertate digitală. Oferind servicii VPN extrem de orientate către clienți, precum deblocarea Netflix, suportul torrent și Disney +, a obținut o anumită reputație pe piață pentru efectuarea acestor activități excepțional de bine..

Cu toate acestea’lipsa abonamentelor pe durată mai lungă și costuri ridicate îi îndeamnă pe utilizatori să se bazeze pe alternative mai favorabile bugetului. Cu toate acestea, parcurgeți revizuirea noastră PrivateVPN 2023 pentru o imagine imparțială a furnizorului sau citiți cel mai bun ghid VPN pentru mai multe opțiuni.

Contents

PrivateVPN are sediul într-o țară care este membră a 5 ochi

În ciuda numelui Suediei care trezesc sentimente de siguranță pentru toată lumea, puțini oameni știu că această țară pitorească europeană este de fapt un membru al alianței cu 5 ochi, după cum am aflat în studiul nostru detaliat privind alianțele internaționale de schimb de informații. Având sediul în Suedia, faceți din PrivateVPN un nesigur, întrucât guvernul suedez poate, oricând, să ceară PrivateVPN să trimită date fie despre țară.’cererea proprie sau pe cea a țărilor membre ale alianței. Chiar dacă PrivateVPN nu se conformează cu aceasta, tocmai amenințarea de a primi o comandă de tipar este suficient de problematică pentru a stârni îngrijorarea..

Politica jurnalelor PrivateVPN

La BestVPN.co, ne iertăm în ceea ce privește confidențialitatea și nu ne este acceptabil nimic în acest joc cu sumă zero decât o politică de jurnal zero zero declarată în mod explicit..

Am făcut un sondaj cuprinzător cu privire la politicile de logare ale peste peste 100 de furnizori, doar pentru a le informa utilizatorilor despre modul în care unele VPN-uri sunt de neîncredere, în ciuda susținerii contrare.

PrivateVPN afirmă că nu’nu stocați datele utilizatorilor de orice fel în ceea ce privește activitatea pe conexiunile VPN, dar rămânem încă îngrijorați, deoarece înregistrează adresele IP ale utilizatorilor.

Acea’nu este sigur în viziunea noastră și PrivateVPN trebuie să înceteze să facă asta dacă într-adevăr dorește să fie la curent cu numele său care extrage Confidențialitatea.

PrivateVPN Review 2023 – Cuprins

 1. Recenzie rapidă PrivateVPN
 2. Evaluarea prețurilor PrivateVPN
 3. PrivateVPN Free Trial
 4. Revizuirea protocoalelor PrivateVPN
 5. Revizuirea serverelor PrivateVPN
 6. Compatibilitate cu aplicații PrivateVPN
 7. Descărcare PrivateVPN
 8. Revizuirea asistenței PrivateVPN
 9. Politica jurnalelor PrivateVPN
 10. PrivateVPN funcționează pe Netflix?
 11. PrivateVPN acceptă Torrenting și P2P File Sharing?
 12. PrivateVPN Firestick
 13. PrivateVPN și Kodi
 14. Recenzii PrivateVPN Reddit
 15. Proxy PrivateVPN

Recenzie rapidă PrivateVPN

Aceasta’este securizat cu o infrastructură de server intern și este unul dintre puținele VPN-uri de acolo care nu oferă don’nu vă permiteți să capturați orice jurnal.

Alte funcții imaculate cu PrivateVPN includ un comutator de ucidere, aplicații dedicate, deblocarea conținutului și multe altele.

Nivelurile lor de criptare sunt rezistente la gloanțe pentru a se asigura că, chiar dacă există atacuri MiTM (Omul din mijloc), acestea au câștigat’nu pot fi capabil să obții nimic din pachetele de date.

PrivateVPN este un VPN care a obținut un nivel ridicat de încredere și credibilitate încă de la înființare și a devenit un serviciu care’cu siguranță merită încercat,

Pentru mai multe despre nivelurile sale de criptare rezistente la gloanțe, planurile de preț, politicile de rambursare, suportul platformei de nișă, citiți această recenzie cuprinzătoare și integrală a PrivateVPN de BestVPN.co!

Pro-uri

 1. 6 conexiuni simultane
 2. Servere în 56 de țări
 3. Acceptă toate platformele de sisteme de operare
 4. Mai multe protocoale de asistență care alimentează securitate de prim rang & criptare
 5. Lățime de bandă nelimitată & switch-uri de server
 6. Politica de rambursare de 30 de zile

Contra

 1. Fără probă gratuită
 2. Fără extensii pentru Chrome sau Firefox
 3. Viteze de streaming lente

Obțineți PrivateVPN

PrivateVPN funcționează în China?

Din păcate PrivateVPN nu oferă nicio soluție solidă pentru a primi aplicația China VPN. De asemenea, furnizorul nu este listat în magazinele Google Play și iTunes. Ca atare, internauții care locuiesc în China ar putea avea nevoie să utilizeze un serviciu proxy pentru a descărca aplicația dedicată de la PrivateVPN. Cei aflați în afara țării, care intenționează să viziteze China, pot preîncărca aplicația PrivateVPN pe dispozitivul lor. Astfel, când vor ateriza în China continentală, vor putea debloca cu ușurință toate aplicațiile / serviciile / site-urile străine.

Evaluarea prețurilor PrivateVPN

În ciuda faptului că este unul dintre cele mai bune VPN-uri din categorie, PrivateVPN nu este’este la fel de scump ca alte servicii de statură similară. De fapt, prețurile au scăzut în ultimele 8 luni. Cu toate acestea, strategia de stabilire a prețurilor este în continuare aceeași, cu trei planuri disponibile, inclusiv lunar, trimestrial și anual.

Abonamentul pentru o lună vă va returna o sumă de 7,67 USD, în timp ce abonamentul trimestrial costă 15,75 USD facturat o dată (5,25 USD / lună). Dar favoritul meu personal rămâne planul anual, care costă 50,40 USD facturat o dată (3,88 USD / lună) și include o lună gratuită de abonament.

Acesta este modul în care planurile de prețuri sunt expuse pe PrivateVPN’site-ul web pentru a facilita navigarea, înțelegerea și alegerea celui care se potrivește bugetelor lor.

Evaluarea prețurilor PrivateVPN

În jur de 8 luni în urmă, planul anual de la PrivateVPN avea un preț de 54,00 USD, facturat o singură dată (4,15 USD / lună), așa că și-au modificat definitiv prețurile pentru a atrage mai mulți clienți..

Pentru numărul de caracteristici și credibilitatea pe care acest VPN o aduce în tabel, planurile de prețuri sunt cu siguranță în valoare. Dar, dacă tot rămâi nemulțumit de orice, PrivateVPN a câștigat’nu vă poate opri din părăsire, facilitându-vă planul de rambursare de 30 de zile. Lăsa’descoperiți mai multe despre modul în care funcționează în analiza noastră gratuită de mai jos.

Obțineți PrivateVPN

PrivateVPN Free Trial

Încercările gratuite sunt întotdeauna grozave, deoarece vă permit să analizați și să testați un VPN din toate aspectele înainte de a vă angaja cu un abonament plătit cu normă întreagă. Dar stai, acolo’este un ofertant, PrivateVPN nu oferă un proces gratuit ca și alte servicii, deși ar fi fost grozav dacă ar fi făcut-o.

PrivateVPN Free Trial

Există doar o garanție de returnare de 30 de zile care însoțește toate planurile de prețuri, în care puteți solicita o rambursare oricând înainte de sfârșitul celei de-a 30-a zi, dacă nu’Nu vreau să rămân cu serviciul.

În timp ce credem că politicile de rambursare sunt bune, dar pot’nu înlocuiți impactul îndelungat al încercărilor gratuite. PrivateVPN notează un punct în acest aspect.

Cum se creează un cont PrivateVPN

Un lucru pe care l-am dezvoltat imens pe placul nostru în timpul reviziei PrivateVPN, a fost calitatea experienței utilizatorului și ușurința navigabilității în cadrul furnizorului’site-ul web.

Dacă doriți să vă creați un cont cu serviciul, aici’e cât de ușor este!

 • Deschide PrivateVPN’site-ul web și faceți clic pe “Obțineți PrivateVPN” de pe pagina de startÎnregistrarea contului PrivateVPN
 • Alegeți un plan de prețuri (vă recomandăm unul anual pentru utilizatorii pe termen lung) și introduceți adresa de e-mail și parola.
 • Alegeți o metodă de plată din cele disponibile. Alegem Bitcoin, așa că acest lucru ne conduce la o pagină următoare, unde tranzacția ar fi procesată în continuare.Autentificare privatevpn
 • Finalizați tranzacția și vă veți înregistra cu succes pentru un cont la PrivateVPN.

Revizuirea serverelor PrivateVPN

Serverele sunt elementul principal al oricărui serviciu VPN. Dacă optați pentru o VPN plătită, furnizorul nu numai că ar trebui să ofere o diversitate de locații de server, dar numărul mare de servere disponibile ar trebui să fie, de asemenea, suficient de mare pentru a oferi un serviciu excelent.

Dar asta’este exact acolo unde PrivateVPN ne-a dezamăgit cel mai mult. Doar 56 de locații și peste 100 de servere sunt oferite clienților cu serviciul. Alți concurenți, cum ar fi ExpressVPN, oferă peste 1500 de servere în 94 de țări, în timp ce PureVPN oferă 750+ servere în 140 de țări. Infrastructura serverului la PrivateVPN isn’este cel mai bun dintre cei care suntem’am revizuit până acum.

Revizuirea serverelor PrivateVPN

Încă oferă o conexiune la internet decentă, dar având în vedere numărul mic de servere, probleme precum blocajele de lățime de bandă ar fi o modalitate prea frecventă.

A castigat’Nu va fi atât de bun pentru deblocarea conținutului geo-restricționat, fie pentru că companii precum Netflix devin din ce în ce mai abili în identificarea conexiunilor rutate VPN și blocarea accesului acestora. Serverele trebuie adăugate în sute dacă PrivateVPN dorește să creeze un serviciu mult mai potrivit și mai capabil pentru baza sa de utilizator.

Compatibilitate cu aplicații PrivateVPN

VPN-urile îți asigură conectivitatea la internet, dar cât de bine fac asta pentru fiecare sistem de operare diferit, este compatibil cu aplicațiile dedicate pe care le furnizează.

PrivateVPN oferă, de asemenea, compatibilitate convențională cu toate sistemele de operare populare, cum ar fi Windows, Mac, Android și IOS, prin aplicații dedicate.

Dar asta’despre asta, deși am aprecia cu siguranță dacă ar fi făcut un pas înaintea concurenței, oferind mai multe aplicații dedicate platformelor de nișă precum Firestick.

PrivateVPN poate să nu fie cel mai bun VPN pentru Mac sau pentru Windows, dar aplicațiile au funcționat bine pe platforme. Au un design interactiv UX și UI, cu toate caracteristicile și opțiunile la îndemână.

Descărcare PrivateVPN

Dacă sunteți dispus să descărcați aplicația client PrivateVPN pentru sistemul dvs. de operare, aici sunt linkurile care vă vor ajuta să faceți asta pentru fiecare platformă dedicată:

 • ferestre

Aplicație pentru Windows 7, 8, 8.1 și 10: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN-win-new.exe

 • Mac

Aplicație pentru Mac OS X: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN1.1.pkg

 • VPN iOS

Aplicație pentru iPhone și iPad versiunea iOS 9.0 sau o versiune ulterioară: https://itunes.apple.com/us/app/PrivateVPN/id1168424870?ls=1&mt

 • Android

Aplicație pentru Android 4.0 sau o versiune ulterioară: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pVPN.PrivateVPN

Procesul de instalare rămâne același pe toate platformele și aici’cum puteți parcurge setările în 4 pași simpli:

 1. Conectați-vă la contul dvs. sau înregistrați-vă furnizând ID-ul dvs. de e-mail și configurarea unei parole
 2. Cumpărați PrivateVPN’abonament selectând oricare dintre planurile disponibile
 3. Descărcați clientul aplicației VPN pentru sistemul de operare din linkurile furnizate mai sus
 4. Puneți zero pe o locație a serverului și faceți clic pe “Conectați”

Obțineți PrivateVPN

Revizuirea asistenței PrivateVPN

O echipă de asistență agilă pentru clienți poate permite chiar și cele mai grave servicii să obțină o reputație pozitivă pe piață. VPN-urile sunt adesea complexe pentru utilizatorii care donează’nu am multă experiență în utilizarea lor, deci în afară de ghiduri și tutoriale’este grozav să ai asistență pentru clienți care să îi poată ghida.

La PrivateVPN, asistența pentru clienți este de prim rang și pentru a-l examina în profunzime, am postat o întrebare foarte dificilă, adică am încercat totul, dar Netflix încă nu face’lucrează.

Iată o transcriere a conversației noastre cu suportul PrivateVPN:

 • Funcția de chat live este ușor vizibilă în toate paginile:Revizuirea asistenței PrivateVPN
 • Reprezentările online apar numai dacă înregistrați o interogare. Puteți vedea aici fereastra de chat și cum se spune că un reprezentant va fi cu noi în curând.
  PrivateVPN live chat
 • Republica’numele lui era Manish și ne-am întrebat cum să folosim Netflix, deoarece am epuizat toate opțiunile, cum ar fi încercarea tuturor serverelor.
  Baza de cunoștințe PrivateVPN
 • După ce ne-a oferit o listă de servere de lucru cu Netflix SUA, reprezentantul a procedat cu procedura și a distribuit linkul pentru ghidul online cu privire la problema disponibilă cu PrivateVPN.
  Bilet PrivateVPN

Când l-am solicitat mai mult, spunându-i că ghidul nu era’ne ajută mult, apoi a intrat în modul depanare și ne-a rugat să efectuăm un test de scurgere DNS.

Bingo! Avem un castigator! Asistența clienților a fost intens satisfăcătoare pe toate conturile și chiar dacă Netflix SUA încă nu a reușit’Pentru a lucra cu PrivateVPN, suntem siguri că reprezentantul s-ar fi asigurat că am trecut.

Muncă grozavă pe care trebuie să o spunem de PrivateVPN.

PrivateVPN ipleak

În afară de funcția de chat live, există ghiduri și tutoriale extinse pentru a ajuta un utilizator de fiecare dată când are probleme cu serviciul.

Revizuirea protocoalelor PrivateVPN

Protocoalele implementate de PrivateVPN sunt următoarele:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP
 4. IKEv2
 5. IPSec

În afara acestui lot, OpenVPN este cel mai sigur protocol existent și este recomandarea noastră implicită pentru utilizatorii VPN indiferent de categorie. În afară de asta, PrivateVPN oferă și protocoale IKEv2, IPSec și L2TP, care sunt suficient de bune pentru a securiza majoritatea conexiunilor.

PPTP nu este recomandat deoarece’este învechit, dar disponibilitatea este încă o caracteristică excelentă, deoarece unele rețele de afaceri interne sau site-uri de comunicare o necesită. Dacă cineva a căutat o VPN cu suport de protocol PPTP, PrivateVPN și-ar îndeplini cerința.

Obțineți PrivateVPN

PrivateVPN funcționează pe Netflix?

Aceasta’este un nou an nou și noi’Cu siguranță, trebuie să vă actualizați în timp real dacă PrivateVPN funcționează cu Netflix și Disney + în 2023 sau nu.

Ei bine, deblocarea Netflix sau chiar Netflix SUA pentru această chestiune este destul de complicat. Este destul de darnic greu pentru un VPN să ofere în mod continuu această caracteristică de deblocare pentru utilizatorii lor. Astfel încât’de ce am apelat la efectuarea de teste noi pentru compatibilitatea PrivateVPN Netflix, pentru a vă facilita informații relevante, în timp util, care vă vor ajuta cel mai bine.

PrivateVPN funcționează de fapt pentru deblocarea Netflix SUA în 2023?

Da, însă, experiența este în regulă.

Am putut urmări destul de ușor Avengers – Infinity War prin intermediul lui pe Netflix. Nu există probleme legate de conexiuni. Am trecut în prima încercare.

PrivateVPN funcționează pe Netflix

Acum venind la defecte.

Ei bine, calitatea nu a fost la înălțime, așa cum se poate vedea destul de viu din imaginea de ecran pe care o distribuie aici.

La fel și PrivateVPN funcționează de fapt pentru a debloca Netflix SUA

Acest lucru se datorează mai ales vitezei mai mici decât de obicei pe serverele americane de PrivateVPN.

Astfel, furnizorul deblochează cu succes Netflix SUA, dar dacă sunteți în căutarea unui videoclip de calitate mai bună și a unei experiențe de streaming mai îmbogățitoare în general.

PureVPN este mult mai bun la acest lucru, la fel și ExpressVPN și chiar Surfshark.

Obțineți PrivateVPN

PrivateVPN acceptă Torrenting și P2P File Sharing?

Trebuie să recunoaștem că PrivateVPN ar putea să lipsească de o mulțime de fronturi tehnice, dar nu’fac tot ceea ce ar putea determina un client să ia o decizie de a veni la bord cu serviciul.

La fel ca deblocarea Netflix SUA, PrivateVPN oferă și Torrenting și P2P. Cu toate acestea, puteți face asta doar prin serverele din Marea Britanie, ceea ce ar putea însemna că întâlniți fluxuri puțin grele și încărcate dacă nu’nu trăiești acolo, încetinind astfel viteza de descărcare.

Dacă căutați VPN-uri care să ofere performanțe mai bune cu Torrenting, citiți ghidul nostru pentru cel mai bun VPN pentru Torrenting.

PrivateVPN Firestick

Firestick își crește constant cota de piață și introducerea sa a permis Fire TV de Amazon să crească continuu. Dispozitivul de streaming acceptă, de asemenea, alte servicii precum Netflix, BBC iPlayer, Hulu și multe altele, diversificând experiența de vizionare.

PrivateVPN Firestick

Dar, Firestick a câștigat’nu efectuezi mult fără ajutorul unui VPN permițându-i să furnizeze și să transmită conținut geore-restricționat. PrivateVPN poate debloca conținutul geo-restricționat,

PrivateVPN Kodi Addon

Din păcate, PrivateVPN nu face asta’nu aveți un supliment Kodi dedicat, chiar și în 2023.

Acest lucru este destul de dezamăgitor pentru furnizor’este parte, deoarece aparent rămâne în urmă cu caracteristici și funcții vechi într-o industrie care continuu să împingă bara mai sus.

PureVPN și alte câteva VPN-uri de top au suplimente Kodi dedicate, dar nu mulți au urmat exemplul ca PrivateVPN.

Știu că puteți rula un VPN pe Kodi chiar și instalându-l direct pe dispozitivul dvs., dar asta atinge tot scopul de a utiliza chiar și Kodi în primul rând. De ce ai folosi Kodi pentru a viziona filme și emisiuni când poți face același lucru prin browser?

Convenabilitatea și funcționalitatea sunt două aspecte principale aici’este exact ceea ce face ca cazul pentru un VPN Kodi dedicat să se adauge cu atât mai puternic.

PrivateVPN trebuie să își îmbunătățească serios jocul în departamentul de deblocare și streaming.

Și în orice caz, dacă doriți să utilizați PrivateVPN pe Kodi în sine, îl puteți face setându-l prin managerul de fișiere VPN acceptat de OpenVPN.

Obțineți PrivateVPN

Proxy PrivateVPN

Nu, PrivateVPN nu, dar aceasta nu este o problemă mare.

Proxy-urile nu sunt, de obicei, recomandate de nimeni dintre noi la BestVPN.co, deoarece nu le oferă’nu oferiți funcții de securitate, cum ar fi criptare sau asistență de protocol pentru a vă asigura securitatea online.

Deci, chiar dacă PrivateVPN v-ar fi oferit un proxy gratuit sau chiar plătit, v-aș fi sfătuit să vă lăsați departe de acesta.

Recenzii PrivateVPN Reddit

Opinia prealabilă este proastă pentru o recenzie, deoarece avem nevoie de opinii brutale despre un serviciu pentru a înțelege profunzimea funcționalității sale și nicăieri nu puteți găsi recenzii sincere mai bune decât Reddit.

Site web al comunității care se bazează pe utilizatori, este unul dintre cele mai bune locuri pentru a verifica orice VPN’recenzii. PrivateVPN’Utilizatorii s-au deplasat și pe platformă pentru a-și arăta ire și aprecierea lor deopotrivă.

Un utilizator a considerat că serverele din zona Coastei de Vest a SUA sunt foarte proaste la performanță. În plus, acest utilizator nu a făcut acest lucru’Nu sunt de acord cu un alt utilizator că PrivateVPN ar putea avea viteze mari în regiunea SUA.

Suntem de acord cu utilizatorul’opinia cu privire la ritmurile scăzute ale PrivateVPN atunci când este conectat la serverele americane, așa cum a fost subliniat în secțiunea noastră de deblocare Netflix. (Citiți mai multe recenzii conform redditorilor de pe cel mai bun reddit vpn)

Recenzii PrivateVPN Reddit

Concluzie

Sute de VPN-uri există deja pe piață, iar concurența este deja acerbă pentru a acoperi cea mai mare pondere de clienți de către fiecare afacere. Într-un astfel de mediu, acesta’este esențial să furnizați servicii imaculate și caracteristici de cea mai bună calitate subliniate de calitatea de neconectare la toate taxele, dacă doriți să construiți un VPN de succes.

PrivateVPN mai are câțiva kilometri de parcurs, mai ales în ceea ce privește adăugarea a cel puțin 200 de servere suplimentare, îmbunătățind diversitatea locației serverului, acoperind mai multe locații din Asia și Africa, îmbunătățind viteza. Și, mai presus de toate, asigurându-se că crește numărul de aplicații compatibile pe care le oferă cu serviciul său.

Pe măsură ce completăm revizuirea PrivateVPN din 2023, oferim serviciului 3 stele și ne așteptăm să se îmbunătățească în continuare pe baza recomandărilor noastre de mai sus.

La BestVPN.co, ne străduim să oferim utilizatorilor cele mai bune recenzii VPN din toate categoriile, indiferent dacă serviciile sale individuale sau compatibilitatea lor pe diferite platforme. Recenziile noastre sunt extrem de imparțiale și ne asigurăm că nu donăm’nu aruncați un serviciu special mai mult decât merită.

Dacă am lăsat ceva afară sau doriți să adăugați mai multe la recenzia noastră, vă rugăm să vă asigurați că comentați mai jos și să inițiați o discuție sănătoasă. Noi’Aștept cu nerăbdare să interacționeze cu astfel de membri și utilizatori opiniați!

Похожие статьи

 • PureVPN Review 2023

  Jurisdicție Hong Kong Preț 2,91 USD / lună pe un serviciu de 2 ani de peste 2.000+ în 140 de țări Jurnalele fără jurnale Criptare certificată AES-256-CBC Deblochează Netflix…

 • Evaluarea VPN Betternet 2023

  Jurisdicție Canada Preț 2,99 USD / lună pentru un plan de 1 an Servere 10 servere din 10 țări Jurnalele jurnalele de criptare a utilizatorilor AES-256 (plătit) | AES-CBC-128 biți…

 • CyberGhost Review 2023

  Jurisdicție România Preț 2,75 USD / lună pe un serviciu de plan pe 3 ani 6.100+ servere din 90+ țări Jurnalele fără jurnaluri Criptare certificată AES-256 biți Deblocări…

 • TunnelBear VPN Review 2023

  Jurisdicție Canada Preț 4,99 USD / lună pentru un plan de un an Servers 1.000+ Servers în 22 de țări Jurnalele păstrează conexiunile Criptarea jurnalelor Criptare AES-256 biți Deblocări…

 • Revizuirea Surfshark 2023

  Jurisdicție Insulele Virgine Britanice Preț 1,99 USD / lună (47,76 USD pentru 24 de luni) Serversi 1040+ în 61+ Tări Jurnalele Nu există jurnalele de criptare certificate…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Review.Zone Review - un furnizor VPN care acceptă bugetul