Revizuire 12VPN

competență Hong Kong
Preț 5,99
Servere 25
Jurnale Nu
Criptarea AES 256, OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec și PPTP
Deblochează Netflix Nu
torrenting Nu
Funcționează în China da
Recomandat  da
website 12vpn.net
Compatibilitate

Cu un nume destul de ironic pentru un serviciu VPN, 12VPN este un furnizor care are refuz’până acum nu și-a obținut partea corectă de recenzii.


Aceasta’este un serviciu mic, cu sediul în Hong Kong și cu siguranță nu seamănă cu cei mai buni furnizori dvs. de VPN. Cu toate acestea, nu face mici’Nu echivalează cu a fi rău deloc, deoarece uneori chiar și cel mai obscur serviciu vă poate crea o surpriză prin prisma performanțelor și intențiilor lor de a asigura confidențialitatea utilizatorilor online.

Și asta’s M-am orientat spre analizarea serviciului și a diferitelor sale fațete pentru a informa utilizatorii despre ceea ce așteaptă exact de la acest furnizor.

Revizuire 12VPN

Iată, așadar, recenzia mea completă despre 12VPN cu critici detaliate privind prețurile, aplicațiile, securitatea și multe altele de BestVPN.co!

Revizuire de securitate 12VPN

În primul rând, un VPN trebuie să asigure confidențialitatea cu orice preț și nu îl poate lăsa niciodată pe utilizator’stau la pază. Și în ciuda introducerii unor funcții și funcționalități fulguratoare, securitatea este încă cel mai important obiectiv prin care se judecă un VPN.

Caracteristici de securitate 12vpn

12VPN oferă criptarea AES 256 de calitate militară standard pentru industrie și acceptă, de asemenea, protocoale majore precum OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec și PPTP, care este cu siguranță un pachet robust de securitate..

Cu toate acestea, în ciuda acestor oferte de securitate, 12VPN’politica logistică a fost evidentă prin absența acesteia. Furnizorul nu face nicio mențiune despre acesta pe tot site-ul, lucru bizar ca VPN’transparența cu privire la politica sa de logare este crucială pentru a-i conferi o securitate trecătoare.

Dacă pe site nu există nicio politică de logare, nu pot da o evaluare de securitate completă. Perioadă.

12VPN’s Revizuirea infrastructurii serverului

Acest furnizor oferă o gamă foarte limitată de server cu doar 14 locații, inclusiv țări precum SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Singapore, Spania, Franța, Olanda, Elveția, Israel, Hong Kong, Suedia, Turcia și Germania. În comparație cu serverele PureVPN sau serverele VPN Surfshak, acest lucru este destul de scăzut, deoarece oferă mai mult de 500 de servere în peste 100 de regiuni.

12VPN este destul de concentrat pe servirea clienților chinezi, ceea ce este excelent, deoarece nu există foarte mulți VPN-uri care nu se concentrează pe piață, dar oferă de fapt o funcționalitate exemplară pentru aceasta.

Serverele sale din țări precum Japonia și Hong Kong, semnalează faptul că 12VPN intenționează să ofere clienților chinezi cu viteze mai rapide datorită apropierii de server mai apropiate.

Celelalte locații de server sunt convenționale, adică concentrate mai ales pe America de Nord și Europa. O mare surpriză aici a fost faptul că 12VPN oferă Turciei ca locație a serverului care poate permite clienților din Orientul Mijlociu să obțină o experiență mai bună. Acest server va facilita, de asemenea, utilizatorii din Europa de Est, întrucât Turcia este mai aproape de astfel de țări.

Locații server 12vpn

O dezamăgire majoră aici a fost că 12VPN nu a fost cel mai bun VPN pentru Netflix SUA, VPN trecând doar de 2 ori în 23 de încercări, ceea ce nu este conform standardelor.

12VPN’s Revizuirea planului de prețuri

Acest furnizor oferă în general trei tipuri de planuri, iar detaliile acestora sunt următoarele:

 • Plan lunar: 10,99 USD / lună
 • Plan semestrial: 8,99 USD / lună (53,95 USD facturate o dată)
 • Planul anual: 5,99 USD / lună (71,88 USD facturat o dată)

12vpn Planuri de prețuri

Conform experienței mele din industrie, prețul de 12 VPN este puțin cam scump în comparație cu caracteristicile și funcționalitățile pe care le oferă. Prețurile sale pentru ofertele lunare și semestriale sunt aproape comparabile cu ExpressVPN, care este poate cel mai bun din business în acest moment.

Nu puteți percepe prețuri la fel de mari ca liderul industriei, atunci când serviciul dvs. este mult mai mic în comparație cu acesta. VPN-ul nu este’nu este deloc rău, ce’nu este bun, chiar și pentru furnizorul în sine, este prețul. Cel mai bun plan este afacerea anuală și se ridică la 5,99 USD / lună, ceea ce poate fi acceptat, dar dacă un utilizator poate primi un abonament NordVPN pentru o sumă similară, de ce ar merge pentru 12VPN? Doar nu face’nu are sens.

Aș recomanda 12VPN să-și aducă prețurile cu cel puțin 1,5 USD pentru fiecare plan’s prețuri lunare dacă dorește să-și facă brandul mult mai atrăgător pentru clienții potențiali.

12VPN vă oferă o garanție de returnare a banilor de 14 zile, astfel încât puteți fi cu siguranță învestit în serviciu pentru a-l încerca singur, fără a părăsi șansele de a vă recupera banii în cazul în care doar nu’imi place.

Principalele metode de plată includ cardul de debit / credit, PayPal, UnionPay și Bitcoin (pentru utilizatorii anonimi). Opțiunile par limitate, dar oferă și o metodă dedicată de plată chineză pentru utilizatorii chinezi, câștigând astfel câteva puncte importante pentru o caracteristică atât de excelentă, orientată către utilizator..

Aplicații pentru clienți 12VPN

Astazi’lumea, un VPN trebuie să ofere mai multe aplicații pentru clienți dacă dorește să se ocupe de o audiență mai largă și asta’pentru că utilizatorii moderni pot folosi tot felul de dispozitive pe care au nevoie de securitate.

12VPN oferă doar pachetul de aplicații Client de bază doar cu Windows. Aplicația pentru Mac, iOS și Android este disponibilă pe lângă extensia browserului pentru Mozilla și Chrome.

Aplicații client 12vpn

Am verificat aplicația client Windows și trebuie să spun că aceasta este o parte în care alți furnizori au multe de învățat de la 12VPN.

Un client VPN simplu și ușor de navigat, cu un client VPN fără flash-uri, care creează în fiecare activitate, de la trecerea serverului la comutarea funcțiilor. Da, furnizorii majori oferă tablouri de bord strălucitoare pentru clienții lor VPN, dar sunt prea înghesuiți pentru ca un începător și un începător să înțeleagă.

Nu au fost raportate scurgeri majore de DNS din conexiunea alimentată de aplicația client Windows.

După ce am analizat în profunzime aspectele majore ale serviciului, trebuie să enumăr contravantajele, adică problemele cu serviciul care trebuie rezolvate cât mai curând posibil, pentru a îmbunătăți performanța serviciului:

Pro-uri

 • Acum lasa’arunc o privire la pozitive:
 • Au fost aproape zero defalcări în timpul testului de 35 de ore al acestui VPN, care este uimitor
 • Aplicația client este ușoară și răspunde
 • Proxy Socks5 este disponibil pentru pasionații de streaming
 • Shadowsocks este disponibil, ceea ce face ca serviciul să fie mai bine adaptat la explozie prin firewall-ul Chines

Contra

 • Vitezele sunt acceptabile, dar nu se aprind rapid, ceea ce face ca descărcarea și streamingul să fie o problemă uneori
 • Prin urmare, site-ul este prea neplăcut creat, ceea ce îngreunează utilizatorii să-l navigheze.
 • Politica de înregistrare nu este menționată deloc
 • Nu este disponibil un switch Kill, punând astfel în pericol utilizatorii în cazul unei defecțiuni a serviciilor
 • Suportul Netflix este un glitch și isn’nu este de încredere
 • Furnizorul este încă blocat pe suportul de e-mail ca principal mod de corespondență cu întrebările utilizatorului. O caracteristică de chat live ar fi mai apreciabilă.

Concluzie

12VPN nu este un serviciu mare, așa cum s-ar putea să fi apreciat până acum și chiar are unele defecte majore, cu toate acestea, caracteristicile sale de securitate au fost de vârf, adică fără defecțiuni, fără scurgeri DNS, fără scurgeri IPV6, printre altele. În plus, serviciul este una dintre cele mai potrivite opțiuni pentru utilizatorii VPN chinezi.

Aș recomanda 12VPN să se concentreze pe îmbunătățiri, deoarece există un potențial imens pentru a fi acolo cu cei mai buni în următorii 3-4 ani..

Похожие статьи

 • IVPN Review 2020

  Jurisdicție Preț Gibraltar 8.33 Servere 3152 Jurnaluri Nu Criptare AES-256 Deblocări Netflix Da Torrenting Da Funcționează în China Da Recomandat Da Website...

 • Revizuirea AirVPN 2019

  AirVPN are, probabil, cea mai crânsă etichetă demnă din întreaga industrie VPN. Definește serviciul prin aceste cuvinte “Aerul pentru a respira realul...

 • Anonine VPN Review

  Jurisdicție Preț Seychelles 3,99 USD / lună (Plan de 1 an) Servere 150+ în 32 de țări Jurnalele Nu Criptare AES-256 Deblochează Netflix Da Torrenting Da funcționează...

 • Revizuirea tunelului privat 2020

  Jurisdicție Statele Unite Preț 3 USD / lună (36 USD pe planul său anual) Servere 22 servere din 12 țări Jurnalele menține jurnalele sensibile pentru criptare de 14 zile....

 • Revizuirea VPNBaron 2019

  Jurisdicție România Preț 5,54 USD Servere 13 jurnale Fără jurnale Criptare OpenVPN / L2TPIKEv2 Deblochează Netflix Da Torrenting Da Funcționează în China Nu Recomandat...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me