Revista VPNSecure 2019

Bazat într-o locație neobișnuită pentru un serviciu VPN, VPNSecure.me nu a făcut acest lucru’mi se pare un serviciu adecvat la prima vedere, dar acest serviciu are o mulțime de fațete pentru el, care mi-au creat o mare surpriză..

Și în această recenzie holistică a VPNSecure, I’Voi pune la încercare revendicările, performanța, caracteristicile și alte aspecte ale serviciului pentru a afla dacă este cazul’este cel mai bun VPN pe care îl recomand sau doar o altă trupă care operează pe piață pentru a face un efect rapid.

eu’Voi oferi cele mai bune motive pentru a utiliza acest serviciu, precum și unele opriri pe parcursul acestei revizuiri și abia atunci vă voi spune dacă acest serviciu este recomandat de la sfârșitul meu sau nu.

Revizuirea prețurilor VPNSecure

VPN-urile pot avea prețuri scumpe, cu siguranță și nu sunt deloc contra, dar serviciul trebuie să-și justifice prețurile dacă sunt mai mari decât norma.

ExpressVPN’Planurile sunt printre cele mai scumpe din industrie, dar merită să ținem cont de furnizor’fiabilitate stelară și credibilitate până la date.

VPNSecure’S planurile sunt, de asemenea, la un preț ridicat și, în esență, același pachet ca ExpressVPN’s.

În prezent, acestea oferă trei tipuri de planuri de prețuri, în funcție de durata abonamentului pentru care intenționați să optați:

 1. Plan lunar: 9,95 USD / lună facturat o dată
 2. 6 Plan lunar: 8,32 USD / lună (49,95 USD facturat o dată)
 3. Planul anual: 6,66 USD / lună (79,95 USD facturat o dată)

VPNSecure.me Evaluarea prețurilor

Planul lunar, conform meu, primește un Mare NU! și asta’este prea scump pentru a lua în considerare chiar și odată ce vedem toate caracteristicile și abilitățile pe care le oferă serviciul.

Planul semestrial poate fi acceptabil, dar totuși’Nu se încadrează în domeniul meu acceptabil.

Cel mai bun plan este afacerea lor anuală, cu siguranță, deoarece oferă doar prețul corect pentru ceea ce poate să le încarce serviciul.

Dacă vreți vreodată să vă abonați la serviciu, atunci optați doar pentru acest plan.

Dar, una dintre cele mai bune caracteristici ale serviciului lor în general vă va permite cu ușurință să verificați dacă serviciul solicită sau nu bani pentru abonamentele sale!

Da, vorbesc despre VPNSecure’s 30 zile zero încercare fără angajament zero.

Revista VPNSecure 2019

Procesul său este atât de ușor de accesat, încât vă recomand să îl încercați chiar acum. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa de e-mail și sunteți gata să mergeți!

Furnizorul trebuie cu siguranță să fie lăudat aici pentru că oferă o încercare gratuită atât de bună, când norma este opusă, adică să fie zgârcit și să ceară o plată și să acorde o perioadă de valabilitate a rambursării în numele unui proces. Nu este acceptabil deloc!

Mai mulți furnizori, astfel cum sunt enumerați în recenzii vpn, trebuie să urmeze VPNSecure’politica de încercare gratuită, deoarece exemplifică încrederea în care furnizorul este dispus să investească și să ofere serviciul timp de 30 de zile gratuit.

Un proces gratuit nu este doar un proces, ci’s o declarație, care, atunci când este făcută corect, arată că furnizorul are încredere în serviciul său atât de mult încât știe că, dacă cumpărătorul își folosește serviciul doar o singură dată, acesta va fi cu siguranță dispus să plătească pentru planurile de prețuri.

Acum, accesând modalitățile prin care puteți plăti serviciul, adică metodele de plată, furnizorul oferă numeroase opțiuni:

vpnsecure.me Metode de plată

 • PayPal
 • Card de credit
 • Bitcoin
 • Bani perfecti
 • Payza
 • PaymentWall

Furnizorul oferă un singur crypto care este în regulă, dar sunt surprins de absența AliPay, deoarece’este o metodă de plată mare în aceste zile, în special pentru consumatorii din Orientul Îndepărtat, astfel încât’e un pic de jos.

În afară de asta, opțiunile sunt suficiente pentru a facilita o mare varietate de utilizatori.

Revista de securitate VPNSecure

Prin propria sa admitere, VPNSecure nu face acest lucru’nu înregistrați următoarele tipuri de date:

 • Adresa IP
 • Timpul de conectare
 • Deconectați ora de timp
 • Lățimea de bandă folosită
 • Cereri DNS

Acestea sunt cele mai importante tipuri de date cu privire la confidențialitatea dvs. online și VPNSecure nu le înregistrează, ceea ce îl face un serviciu extrem de sigur.

Documentul său de politică de confidențialitate este puțin vag și chiar neclar. Alte VPN-uri au aceste documente bine redactate și cuprinzătoare, dar nu VPNSecureMe. Dar asta’sunt în regulă, întrucât au spus pur și simplu ce tipuri de bușteni dau’nu țin, chiar dacă nu au făcut-o’menționez detaliile.

Politica de confidențialitate ar trebui să fie mai asemănătoare cu cea oferită de MullvadVPN, interesantă și aprofundată.

O altă parte problematică despre acest serviciu este amplasarea acestuia, adică Australia, o țară nu atât de favorabilă când vine vorba de bazarea unui serviciu VPN în.

Majoritatea altor servicii aleg locurile precum Insulele Virgine Britanice sau Singapore ca bază și asta’s deoarece aceste locuri au politici de date incredibil de prietenoase.

VPNSecure încă un refugiu’nu am avut un caz care implică legile privind păstrarea datelor din țară și nu s-a cunoscut încă niciun caz cunoscut de solicitări de extrădare a datelor de la autorități, astfel încât se poate presupune că este sigur pentru moment, dar incertitudinea cu privire la aceste lucruri se întâmplă într-o situație nu atât de îndepărtată viitorul vine cu unde’se bazează.

Politica sa de logare este bună și, dacă este cazul’a urmat așa cum furnizorul spune că este urmărit, apoi chiar și Australia a câștigat’nu va fi o mare problemă ca furnizor’locația.

Dar, la fel ca în orice altceva cu acest serviciu, un lucru rău este urmat de unul atât de incredibil de bun, încât suprapune efectul lucrului anterior.

VPNSecure vă oferă o caracteristică rară. Puteți alege puterea de cifrare în voie. Această singură caracteristică m-a impresionat cel mai mult și asta’pentru că, aproape toți furnizorii au o putere de cifrare activată în mod implicit, fără a lăsa nimic utilizatorului, dar VPNSecure este diferit.

Revista VPNSecure 2019

Și în timp ce această setare implicită oferă opțiuni de criptare criptare precum DES-CBC și AES 128, nu aș vrea’Nu vă recomand să alegeți altceva decât opțiunea pentru AES-256. Motivul pentru aceasta este că acesta este aproape de indestructibil. Niciun hacker nu îl poate pătrunde și poate exista un supercomputer suficient de puternic pentru a rula un atac de forță brută asupra lui.

Revista VPNSecure 2019

Alegeți AES 128 (care este, de asemenea, extrem de sigur) doar atunci când aveți nevoie de un pic de viteză suplimentară din conexiunea VPN, dar în afară de aceasta, AES-256 ar trebui să fie cifrul dvs. implicit.

VPNSecure.Me oferă, de asemenea, o funcție de comutator de ucidere, pe care o puteți accesa și dezactiva cu ușurință sau porniți în voie din aplicație’meniul de setări.

Această caracteristică este crucială pentru a vă păstra securitatea online, deoarece aceasta vă va deconecta automat de la internet dacă aplicația întâmpină o problemă sau dacă conexiunea scade, protejând astfel IP-ul real de la scurgeri.

Protocoalele acceptate de VPNSecure includ OpenVPN și PPTP și am câștigat’Nu vă recomand să-l utilizați pe acesta din urmă, deoarece asta’sunt cunoscute ca fiind destul de nesigure.

OpenVPN este un protocol rulat pe baza surselor deschise, ceea ce înseamnă că nu este’în cineva’este monopolul, astfel încât nicio entitate să nu-l poată controla direct și, odată cu acesta, natura sa open source nu face acest lucru’nu lăsați niciun fel de vulnerabilități pentru a atârna și pentru a crea lacune de securitate.

VPNSecure.Me Revizuirea rețelei de server

Pentru ca un serviciu VPN să poată satisface nevoile moderne ale utilizatorilor, rețeaua de servere oferită trebuie să fie bine răspândită, diversă, sigură și să poată fi suficient de puternică pentru a desfășura activități de deblocare..

VPNSecure’Rețeaua de servere s este răspândită în 50 de țări din întreaga lume și constituie aproximativ 80 de servere.

Acest lucru este cu mult mai mic decât ceea ce au de oferit VPN-urile de top pentru ex. PureVPN vă oferă aproximativ 2000 de servere, în timp ce NordVPN oferă în prezent peste 5000 de servere.

Însă, totuși, rețeaua de server a furnizorului poate fi denumită ca medie de acțiune, adică acceptabilă.

Cu toate acestea, trebuie să adăugați mai multe servere în regiuni precum Africa, America Latină, Asia Centrală și Orientul Mijlociu, etc., pentru a obține o acoperire mult mai largă, împreună cu viteze mai rapide utilizatorilor din întreaga lume.

Acum vine la rețeaua de server’performanța, le-am verificat mai întâi securitatea prin două teste adecvate, adică testul de scurgere DNS și testul de scurgere WebRTC, iar rezultatele au fost extrem de încurajatoare.

VPNSecure a trecut testul de scurgere DNS cu culori zburătoare împreună cu testul de scurgere WebRTC, care îmi permite să-l calific rețeaua de server’securitatea este la fel de robustă și puternică.

Utilizatorii se pot simți în siguranță în timp ce se conectează la acest furnizor cu siguranță, știind IP-ul câștigat’nu scurgeți prin intermediul oricărui mediu.

Revista VPNSecure 2019

Revista VPNSecure 2019

Acum veniți la experiența Deblocare.

Ei bine, VPNSecure are mult de lucru în acest domeniu, deoarece serverele sale din SUA nu oferă’În prezent, nu funcționează cu deblocarea Netflix SUA. Acest lucru înseamnă că furnizorul pierde din unele proprietăți importante ale VPN tortului fierbinte în acest moment, deoarece funcția Unblocking Netflix SUA este la cerere fierbinte în aceste zile.

Revista VPNSecure 2019

Da, serverele canadiene și unele europene lucrau cu Netflix, dar când foloseau Netflix cu un VPN, un utilizator’Motivul principal este să folosești VPN-ul pentru a avea acces la o bibliotecă de conținut mult mai largă decât poate în prezent. Netflix SUA este de departe cea mai mare bibliotecă pe care furnizorul de streaming trebuie să o ofere și dacă o VPN nu o poate debloca, atunci’nu este suficient de bun pentru a fi recomandat ca un VPN în streaming.

Dar, în ciuda performanțelor dezamăgitoare din partea Netflix, utilizatorii pot obține un punct de răscumpărare mare cu furnizorul, în condițiile în care peste 90% din serverele sale sunt P2P / Torrenting friendly!

Doar trei servere din întreaga sa rețea nu dau’nu susțin activitatea și acestea sunt următoarele:

 • UK1
 • UK2
 • US10

Și având în vedere robustetea securității ofertei sale de server, vă recomand să puteți opta pentru VPNSecure pentru suplimentarea activităților dvs. de Torrenting.

Acum, ajungem la unul dintre cele mai importante aspecte care definesc probabil o VPN’reteaua de server’capacitatea de azi’era era adică viteză.

De obicei, o VPN este fie extrem de proastă, fie extrem de bună cu viteza sa, nu este în betweens, dar VPNSecure a fost destul de neplăcut în performanțele sale de viteză printr-o mare majoritate a serverelor sale.

Iată cea mai bună viteză pe care am primit-o de la un server selectat dintr-o listă aleasă la întâmplare cu 10 servere de la furnizor’reteaua s.

Ping: 63

Descarca: 26,99 Mbps

Încarcă: 34,41 Mbps

Viteza de conectare: 50 Mbps

Server: Olanda

Revista VPNSecure 2019

Vitezele de descărcare au fost în scădere cu aproape 46%, ceea ce este prea mare, având în vedere că norma pentru pierderea vitezei în rândul celor mai bune VPN-uri este cuprinsă între 20-30%. Orice peste 40% implică faptul că VPN-ul poate fi folosit și va oferi o experiență de gestionat, dar nu orice despre care să scrii acasă.

Pe alte servere, vitezele erau aproape în aceeași fereastră, dar două servere înregistrau viteze care nu puteau’nu trebuie doar să cred. Acestea au scăzut până la intervalul de pierderi de viteză de 70-80%.

Cred că VPNSecure trebuie să-și îmbunătățească performanța de viteză incredibil, dacă nu’Nu vreau ca acest singur factor să umbrească toate celelalte puncte bune ale rețelei sale de servere.

VPNSecure Client Review Review

În aceste zile este de așteptat ca un furnizor VPN să ofere cel puțin clienților dedicați pentru cel mai popular tip de sisteme de operare și dispozitive. Acestea includ de obicei cvartetul dispozitivelor bazate pe sistemul de operare Windows, Mac, Android și iOS.

Uneori, Linux este considerat, de asemenea, necesar, dar din moment ce acesta este un sistem de operare complex, bazat pe programare, utilizat doar de către geek-urile tehnice, un furnizor este în regulă fără un client pentru acesta.

VPNSecure oferă clienților doar pentru cvartetul popular, adică Windows, Mac, iOS și Android, precum și Linux, ceea ce este suficient de bun pentru un furnizor de această scară..

Aplicații client vpnsecure.me

Dar, în aceste zile, unele VPN-uri de top au început, de asemenea, să ofere suport pentru dispozitive de nișă, precum și să ofere un client dedicat pentru Firestick. Cu toate acestea, am refuz’încă nu a văzut un furnizor la scară mică sau medie să facă un pas similar sau să introducă un client dedicat pentru un dispozitiv de nișă. Ar fi excelent dacă s-ar oferi unele funcționalități suplimentare, venind în continuare la VPNSecure,

Furnizorul’Aplicația s este poate cea mai bună parte despre ea.

Revista VPNSecure 2019

UI și UX sunt doar geniale. Îmi place foarte mult cât de simplistă și bine concentrată este aplicația în fiecare aspect. Și pe deasupra tuturor, strălucirea sa principală constă în faptul că oferă o funcționalitate excelentă.

Revista VPNSecure 2019

Puteți schimba culoarea temei, limbajul de operare, puterea de cifrare etc., cu o ușurință incredibilă. De asemenea, comutarea serverului a mers fără probleme și de fiecare dată când doriți să alegeți celălalt server, trebuie să vă deconectați de celălalt. De asemenea, mi-a plăcut foarte mult partea în care obțineți un mic semn fulger lângă serverul la care sunteți conectat.

În multe alte furnizori VPN’s clienți, odată ce vă conectați la un server, lista de opțiuni de server revine și veți rămâne cu ecranul principal care vă spune că vă conectați la acest server în această locație, dar VPNSecure’s Client Windows vă permite să rămâneți în lista de server, indicând, de asemenea, la ce server sunteți conectat.

Este pur și simplu cât de multă diferență poate face un punct simplu.

Kudos către furnizor pentru un efort atât de mare și concertat în construirea clientului atât de imaculat.

Revista VPNSecure 2019

Alături de acest VPNSecure oferă suport și pentru routere, dar numai dacă acceptă OpenVPN, DD-WRT sau tomate sau OpenWRT PfSense. Acest lucru vă poate permite să utilizați conexiunea VPN pe toate dispozitivele dvs. fără să instalați furnizorul’clienții de pe ei.

Revista de suport VPNSecure

Un alt punct de reper stea al VPNSecure este suportul rapid, fiabil și foarte cunoscător. Mi-am pierdut serios speranțele când am luat legătura cu sprijinul său, pentru că furnizorii de scară mică și medie nu’De obicei nu ofer suficient de mult sprijin, dar băiatul am greșit.

Revista VPNSecure 2019

Fereastra de chat live este atât de activă, încât chiar și după ce am încetat să pun întrebări despre serviciul lor, asistența nu a reușit’Vă spun mulțumesc și plecați și nici nu mi-a suspendat brusc chatul, ci mai degrabă mi-a lăsat un mesaj minunat despre cum pot să mă ajute prin alte produse’am primit.

Revista VPNSecure 2019

Pentru oricine caută o lecție suficient de bună în cea mai bună formă de asistență modernă pentru clienți, aici este bine!

De departe, unul dintre cele mai bune sisteme de asistență implementate de un VPN în întreaga industrie.

Ceea ce VPNSecure a pierdut ca un serviciu în ceea ce privește viteza cutremurătoare și niciun deblocare Netflix SUA nu a revenit în modul în care funcționează clientul său și în modul în care răspunde suportul său.

Concluzie

Recomand VPNSecur sau nu?

Ei bine, da, și am motivele mele pentru asta.

Furnizorul are viteze fluctuante și s-ar putea să nu deblocheze Netflix pentru dvs., dar este sigur, de încredere și ușor de utilizat pentru clienți la o defecțiune.

Prețurile sunt puțin ridicate și aceasta este o problemă și recomand furnizorului să-și reducă prețurile sau să creeze un alt plan, cum ar fi o tranzacție de 2 ani, cu rate mai bune, pentru ca serviciul să pară la fel de valoros pe cât este.

În total, VPNSecure merită un mare Da pentru cel puțin o încercare o singură dată, și cu siguranță tu’Voi vedea cele mai bune aspecte ale serviciului odată ce îl utilizați în mod continuu.

daca tu’ați folosit acest serviciu sau doriți să îl utilizați, spuneți-ne despre gândurile dvs. sau lăsați orice întrebări pe care le puteți avea în firul de comentarii de mai jos.

Похожие статьи

 • Hola VPN Review 2019 - Un periculos “Liber” VPN pentru a evita!

  Lansată în 2017 și fondată de Ofer Vilenski și Derry Shribman, Hola VPN este un nume cunoscut printre freebies. Folosește un model freemium, ceea ce înseamnă că...

 • Revizuirea AirVPN 2019

  AirVPN are, probabil, cea mai crânsă etichetă demnă din întreaga industrie VPN. Definește serviciul prin aceste cuvinte “Aerul pentru a respira realul...

 • Revizuirea VPNBaron 2019

  Jurisdicție România Preț 5,54 USD Servere 13 jurnale Fără jurnale Criptare OpenVPN / L2TPIKEv2 Deblochează Netflix Da Torrenting Da Funcționează în China Nu Recomandat...

 • Browsec VPN Review 2019

  Jurisdicție Rusia Preț 1,99 USD / lună pe un serviciu de un an de serviciu 36 de servere în 32 de locații Jurnalele Magazinele de jurnale Criptarea serviciului de proxy (Fără criptare) Deblocări...

 • TigerVPN Review 2019 - Un VPN puternic care are nevoie de o mică împingere!

  Înființată în 2011, TigerVPN este un furnizor slovac de servicii de rețea privată securizate. Este deținută de ‘Tiger la locul de muncă’ - o companie tehnologică...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me