Revista VPNBook 2020

competență Elveţia
Preț $ 7,95 / lună
Servere Numai 6 servere
Jurnale Stochează jurnalele de conectare
Criptarea AES-256-Bit
Deblochează Netflix Nu
torrenting da
Funcționează în China Nu
Recomandat  Nu
website https://www.vpnbook.com/
Compatibilitate ferestre

Cu sediul central în Elveția, VPNBook este un serviciu VPN gratuit, pe care nu l-aș recomanda utilizatorilor conștienți de confidențialitate. Serviciul nu oferă aplicații native pentru platforme / dispozitive, bazându-se pe vechea GUI a clientului OpenVPN. Îi lipsește un număr mare de locații de server și păstrează chiar și jurnalele de conectare.

Dar înainte de a dezvălui revizuirea completă a VPNBook, trebuie să știți că aceasta este o VPN cu capacități limitate. VPNBook are o promisiune, dar încă trebuie să parcurgă un drum lung și să se îmbunătățească substanțial înainte de a se alinia cu cerințele utilizatorilor moderne.

Vitezele sale sunt atroce lente și permite rularea unui singur dispozitiv pe un singur cont. Aceasta’De asemenea, este foarte scump, având în vedere valoarea scăzută pe care o aduce în tabel. Puteți obține o afacere mult mai bună la Surfshark, un VPN ieftin, care este cea mai bună alternativă la serviciile de top din toate conturile.

Furnizori VPN

Deblochează Netflix

vitezele

Criptarea

Protocoale

Multi-Conectări

Prețuri

opinii

website

Surfshark VPNBook
DA DA
Peste medie NU
Criptarea AES-256 pe toate protocoalele pe care le acceptă Criptarea AES-256 numai pe protocolul OpenVPN
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN & PPTP (foarte nesigur)
Conexiuni nelimitate pe un singur abonament Autentificare unică pentru fiecare cont
1,99 USD / lună (83% reducere), cu toate caracteristicile incluse 7,95 USD / lună pentru IP dedicat
Recenzie Surfshark Revizuire VPNBook
Ia Surfshark Accesați VPNBook
 • Securitate
 • Transparenţă
 • Prețuri
 • Servere
 • Performanţă
 • Compatibilitate
 • A sustine

Multe recenzii ale utilizatorilor despre VPNBook susțin că serviciul oferă o protecție bună. Deși acest lucru poate fi adevărat, din moment ce nu am detectat nicio scurgere, VPN păstrează încă jurnalele de conectare.

Orice furnizor care se ocupă de logare nu este cu siguranță sigur, în special cei care susțin că sunt “Liber”. Rețineți că gestionarea unui serviciu VPN are costuri pentru servere, actualizare și întreținere și asistență.

Ca atare, utilizează un model de venituri bazat pe anunțuri pentru suportarea cheltuielilor. Prin urmare, puteți uita de a fi cu adevărat anonim cu VPN.

În plus, ceea ce înseamnă că furnizorul nu vinde informațiile dvs. de jurnal către servicii terțe pentru bani?

Informații de jurisdicție pentru carte VPN

VPNBook susține că are sediul central în Elveția. Chiar dacă cred acest lucru (explicat în continuare), locația UTILIZATĂ este un an “Internet prietenos” competență.

În 2010, Curtea Supremă Federală a Elveției a recunoscut chiar și adresele IP ca informații personale, care nu pot fi urmărite, fără a informa persoana fizică implicată.

Cu toate acestea, după adoptarea unei noi legi în septembrie 2017, Elveția poate fi considerată acum a “de cooperare” jurisdicție, care poate presiona serviciile VPN la dezvăluirea informațiilor.

Această lege, potrivit Swissinfo.ch, permite FIS să se asigure de supravegherea direcționată, de bugging a proprietăților private, a liniilor de telefon și a computerelor de tip wiretapping, care au fost anterior refuzate..

Detalii despre VPNBook fiind o escrocherie!

Ambiguitatea din jurul furnizorului și numeroasele afirmații despre faptul că este o țeavă de miere mi-au forțat mâna să săpat puțin mai adânc în VPNBook.

Prin inspectarea codului sursă al paginii, am obținut codul de identificare a anunțurilor Google, care este ca-pub-3860002410887566. Acest lucru mi-a permis să le urmăresc istoria.

Revizuire VPNBook

O căutare pentru alte site-uri web care utilizează același cod Google Ads, identificat www.gotfreefax.com! Formularul de contact de pe acest site web a dezvăluit o companie numită “Tehnologia Vannet”

Cu sediul în Canada, Vannet Technology este presupusă “Web design” site-ul web, care are alte servicii operate de aceleași persoane / companie cu un design similar cu site-ul gotfreefax: http://www.gotresumebuilder.com/ și http://www.gotsitemonitor.com.

VPNBook este o înșelătorie

Aceste constatări indică faptul că VPNBook nu poate avea sediul în Elveția, așa cum susține că este și, din moment ce descoperirile noastre dezvăluie doar o cutie PO din Canada, nu există prea multe lucruri pe care să le pot valida despre adevărata lor locație.

Ce știu eu este că, fiind un serviciu gratuit, se așteaptă ca VPNBook să adopte practici umbrite ca acestea, creând un serviciu fals pentru a fura informațiile utilizatorului.

Mulți cred că furnizorul este înființat de autoritățile americane pentru a-i prinde pe transgresori. Există o mulțime de cazuri în care jurnalele VPNBook au fost prezentate în procese.

VPNBook’s Politicile de logare umbroasă

La fel ca toți ceilalți furnizori, VPNBook afirmă că nu stochează jurnalele. Cu toate acestea, acest lucru este mai departe de adevăr, deoarece acestea stochează adrese IP și mărci de timp.

Aceasta este toate informațiile necesare agențiilor guvernamentale și troll-urilor de copyright pentru a-ți urmări identitatea și a vă cufunda în activitățile de navigare online.

VPNBook & rsquo; s Politici de logare umbroase

După ce am săpat mai departe, am descoperit că păstrează aceste jurnalele de conexiune timp de o săptămână. Acestea fiind bazate în Elveția sau în orice altă locație nu face deloc diferență.

Dacă VPNBook primește o subpoenă cu o comandă gag, va trebui să predea informațiile de înregistrare, deoarece numele lor continuă să apară în procesele aparent.

Protocoale VPNBook & Revizuire criptare

După cum am menționat anterior, VPNBook acceptă doar protocoale PPTP și OpenVPN. Dacă utilizați PPTP, VPNBook integrează criptarea AES-128-bit învechită.

Cu toate acestea, utilizatorii care optează pentru OpenVPN, au posibilitatea de a configura criptarea disponibilă de la AES-128 și AES-256.

Implementarea OpenVPN a acestora lipsește și de criptarea RSA pentru distribuirea în siguranță a sistemului de chei simetrice AES.

Majoritatea furnizorilor de pe piață folosesc o cheie de 2048 biți pentru RSA, iar nume de top precum NordVPN și ExpressVPN au început să utilizeze o cheie de 4096 biți..

VPNBook IPv6, WebRTC și test de scurgere DNS

Pentru a vă face o idee mai bună despre anonimatul pe care îl primiți cu VPNBook, am decis să efectuez un test pe IPLeak.net. De obicei, site-ul evaluează conexiunea dvs. pentru a dezvălui orice scurgeri IPv6, WebRTC sau DNS.

Am avut un reprezentant din Canada conectat la un server din SUA și rezultatele au fost destul de reușite. Nu există niciun semn al unei adrese IP sau DNS canadiene.

VPNBook WebRTC și test de scurgere DNS

Cu toate acestea, am dat o recenzie în care un utilizator a fost victima scurgerii IP / DNS / WebRTC, care a dus la blocarea utilizatorului de pe Facebook.

Ca atare, încă nu pot fi sigur că VPNbook este sigur pentru utilizare, mai ales dacă doriți să vă păstrați identitatea ascunsă online și să rămâneți anonimi în orice moment.

VPNBook IPv6, WebRTC și test de scurgere DNS

Majoritatea furnizorilor de VPN nu dezvăluie informații de bază despre serviciile lor, lipsind transparența necesară pentru ca utilizatorii să aibă încredere în produsul lor.

Acestea evită informarea utilizatorilor despre sediul lor, proprietarii, investitorii, consiliul de administrație, canarele / rapoartele de transparență și procesele de audit (dacă există).

Așadar, am decis în schimb să pun furnizori întrebări INVASIVE pe e-mail (enumerate mai jos), pe care le puteți vedea în acest blog de transparență. Încă aștept un răspuns din partea VPNBook.

 1. Unde este sediul companiei dvs.? Am putea primi o adresă?
 2. Publicați Rapoarte de transparență / Canare de garanție?
 3. Dacă da, cât de des? O legătură către un URL sau un fișier PDF ar fi util!
 4. Solicitați-vă că reclamațiile dvs. au fost auditate de o firmă de securitate terță independentă?
 5. De ce nu ați fost încă auditat? Orice motive?
 6. Am putea primi informații despre proprietarii din spatele companiei?
 7. Aveți investitori și informațiile sunt disponibile public pentru utilizatori?
 8. Cine sunt Consiliul de Administrație al companiei tale?

VPNBook este un serviciu complet gratuit. Ca atare, nu aveți planuri / abonamente disponibile. Utilizatorii nici nu trebuie să se înscrie pentru a utiliza VPN.

Dacă faceți clic pe butonul “VPN gratuit” fila, veți fi redirecționat către pagina de mai jos. Aici aveți posibilitatea de a selecta protocolul VPN pentru conectare.

De obicei, aveți două opțiuni: VPN PPTP gratuit și OpenVPN gratuit. Sub fiecare protocol, aveți o listă de servere disponibile cu informații care să specifice, dacă vă puteți livra P2P sau nu.

Trebuie să încărcați aceste servere în clientul OpenVPN GUI. Numele de utilizator este vpnbook, iar parola este nv2bk56, care se schimbă după fiecare câteva săptămâni.

Revizuirea prețurilor VPNBook

Prețuri IP dedicate VPNBook

Deși VPNBook nu impune niciun preț pentru protocoalele PPTP și OpenVPN, trebuie să plătiți pentru IP-urile dedicate. Nu că serviciul are o listă uriașă de IP-uri statice disponibile.

Cu toate acestea, prețul standard este de 7,95 USD pe lună pentru fiecare IP static. Utilizatorii locațiilor au acces pentru a include: Canada, SUA Est / Vest și Olanda deocamdată!

Prețuri IP dedicate VPNBook

Metode de plată VPNBook

Utilizarea VPNBook este la fel de simplă ca încărcarea unui anumit server în clientul OpenVPN GUI. Cu toate acestea, dacă optați pentru serverele lor dedicate, va trebui să efectuați o plată. Opțiunile disponibile de la VPNBook includ Visa, MasterCard, Maestro, Discover și American Express!

VPNBook Garantie de returnare a banilor

Apreciez VPNBook care oferă IP-uri dedicate, așa cum nu o fac mulți pe piață. Un alt punct în plus despre IP-urile lor statice este că puteți beneficia de o rambursare în cazul în care serviciul nu depinde de marcă. În mod obișnuit, aveți 30 de zile până când puteți solicita returnarea banilor, ceea ce este destul de rezonabil!

Având în vedere că VPNBook este un furnizor gratuit, listarea serverului său este evident că nu este atât de impresionantă. Pentru protocoalele PPTP și OpenVPN, aveți doar servere selectate disponibile în SUA, Canada, Germania și Franța. Cu toate acestea, VPNBook integrează funcția de încărcare Smart CDN pentru a îmbunătăți viteza rețelei.

Revizuirea serverelor VPNBook

Testare server virtual

Am efectuat teste de server pe numeroase locații pentru a identifica serverele metalice goale de la cele virtuale (false). Procesul mi-a luat aproximativ o oră, unde am testat toate cele 8 locații oferite de VPNBook.

Am fost destul de surprins să aflu că, în ciuda faptului că sunt un serviciu gratuit, toate serverele disponibile de la furnizor erau localizate exact la destinația publicizată.

Mai jos puteți vedea rezultatele de la CA Technologies’ Aplicația Monitorul sintetic. Am efectuat un ping pe serverul US2 la peste 90 de stații de monitorizare din toată lumea ASM.CA.

Testare VPNBook Virtual Server

Timpul de întoarcere (RTT) în toate locațiile a fost extrem de ridicat, cu excepția celor din SUA. Cel mai mic rtt (1.792 ms) pe care l-am văzut a fost din Statele Unite - Ashburn, indicând că serverul este prezent acolo.

Revista de carte VPN

Instrumentul de tracert de la CA Technologies’ App Synthetic Monitor, verificați în continuare aceste constatări, afișând un rtt de 1.790 ms. Aceasta înseamnă că serverul este într-adevăr situat în Ashburn din SUA.

Testarea serverelor virtuale VPNBook

Evaluarea VPNBook’performanța necesară efectuării unui test de viteză. Le-am efectuat folosind implementarea OpenVPN cu TCP peste portul 443 profil și UDP peste port 53.

Am folosit două instrumente pentru acest proces: Speedtest de Ookla și Telstra. Vitezele pentru serverele lor US1 și US2 au avut o medie de descărcare de 20 Mbps și 18 Mbps de încărcare pe o conexiune de 50 Mbps.

Canadienele: CA222 și CA198 au fost mult mai rapide, atingând aproape 25 Mbps la descărcare și 20 Mbps în viteze de încărcare, dar au suferit de asemenea deconectări frecvente.

Alte servere precum DE4 și FR1 au furnizat rezultate slabe, iar serverul lor FR8 a fost scăzut în momentul în care am efectuat analiza mea, deci nu am o portretizare exactă a acesteia.

VPNBook pentru Netflix SUA

M-am conectat la serverul US2 din VPNBook pe protocolul UDP peste portul 25000 pentru a verifica și a vedea dacă pot accesa baza de date completă a US Netflix.

Spre surprinderea mea, VPN a reușit cu succes să deblocheze VoD, ceea ce este destul de remarcabil pentru un serviciu gratuit. Totuși, totuși, nu aș avea încredere furnizorului cu informațiile mele!

Revizuire proxy web gratuită VPNBook

VPNBook oferă, de asemenea, utilizatorilor un proxy web gratuit. Puteți accesa direct site-ul sau faceți clic pe acest link aici. Aceasta este o adăugare bună din partea serviciului, în special dacă doriți să evitați restricțiile geografice.

Utilizează criptare SSL de 256 biți și oferă performanțe bune în sensul deblocării cu succes a site-urilor web folosind proxy-uri localizate în SUA, Marea Britanie, Franța și Canada.

Revizuire proxy web gratuită VPNBook

Un alt motiv pentru care nu aș recomanda internaționalilor, în special utilizatorilor VPN începători să investească în VPNBook, este faptul că nu are aplicații disponibile pentru platforme / dispozitive variate.

Pentru a utiliza serverele lor VPN, va trebui să configurați conexiunea manual. Procesul pentru PPTP și OpenVPN variază foarte mult, astfel încât acest lucru poate deveni confuz pentru utilizatorii amatori.

Pentru primele, aveți informații despre adresă, nume de utilizator și parolă disponibile pentru configurarea unei conexiuni direct de pe computerul Windows sau Mac.

Cu toate acestea, dacă doriți să stabiliți o conexiune OpenVPN, va trebui să obțineți aplicația OpenVPN Gui pentru Windows sau aplicația Tunnelblick pentru Mac OS.

După ce ați terminat, va trebui să descărcați direct fișierele de configurare .ovpn de pe site-ul web și să le încărcați cu configurațiile pe care le considerați adecvate.

În timp ce compania are sediul în Elveția, departamentul lor de asistență este situat în Zurich. Nu există bloguri disponibile pentru a vă ghida cu privire la problemele cu VPN. Aveți la dispoziție numai ghiduri tehnice pentru configurarea PPTP și OpenVPN, împreună cu pagina noastră de contact.

Dacă aveți nevoie de asistență urgentă, singurele două opțiuni pe care le aveți este să le contactați pe Twitter și Facebook. Puteți, de asemenea, să trimiteți un e-mail la echipa de asistență la contact [@] vpnbook.com!

Suport VPNBook

Verdict final

Dacă mă întrebați, nu aș recomanda acest serviciu niciunei persoane. S-ar putea să fie gratuite și acest lucru ar putea fi atrăgător pentru mulți.

Cu toate acestea, nu merită să vă puneți riscul vieții private, în special dacă aveți nevoie de un VPN pentru a vă păstra identitatea ascunsă în această lume invazivă.

Întotdeauna sfătuiesc utilizatorii să apeleze la servicii VPN premium, deoarece oferă securitate / criptare mai bună, disponibilitate remarcabilă a serverului și funcții uimitoare!

Похожие статьи

 • GOOSE VPN Review 2020

  Jurisdicție Prețul Olandei 1,99 USD Servere 71 Jurnaluri Nu Criptare AES-256 Deblocări Netflix Nu Torrenting Da Funcționează în China Nu Recomandat Nu Website...

 • Evaluarea VPN Betternet 2020

  Jurisdicție Canada Preț 2,99 USD / lună pentru un plan de 1 an Servere 10 servere din 10 țări Jurnalele jurnalele de criptare a utilizatorilor AES-256 (plătit) | AES-CBC-128 biți...

 • AVG Secure VPN Review 2020: AVG VPN este bun?

  Jurisdicție Republica Cehă Preț 79,99 USD facturat o singură dată (Plan pe un an) Servere peste 50 de jurnale Da Criptare AES-256-CBC Deblochează Netflix Da Torrenting Da funcționează...

 • Yoga VPN Review 2020

  Jurisdicție Fără informații Preț Servere gratuite 500+ Servere în 30 de regiuni Jurnaluri Magazin Conexiune Jurnal de conectare Criptare AES-256 biți Deblocări Netflix Nu...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdicție Canada Preț 49 dolari pentru un serviciu de un an de servire 600+ Servers în 60 de țări Jurnal Da Criptare AES-256 Deblocări de biți Netflix Nu Torrenting Da...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me