Revista mea privată VPN Review

La prima vedere, se pare foarte mult ca un serviciu specific Regatului Unit, dar aspectul poate fi înșelător și această idee este cu siguranță valabilă aici. MyPrivateNetwork VPN ar putea să nu fie unul dintre cei mai mari furnizori de VPN de acolo, dar este cu siguranță un serviciu suficient de bun, căruia nu i s-a acordat cota cuvenită în lumina reflectoarelor până acum..

Pai asta’Voi schimba astăzi, deoarece voi examina acest serviciu în mod cuprinzător, inspectând diferitele sale aspecte, inclusiv planurile de prețuri, rețeaua de servere, încercare gratuită și multe altele pentru a analiza dacă respectă sau nu cele mai bune standarde VPN.

Deci aici’este revizuirea exclusivă MyPrivateNetworkVPN de BestVPN.co!

Evaluarea prețurilor MyPrivateNetwork

Primele lucruri în primul rând, prețul. Pentru ca orice VPN să fie competitiv în ziua de azi’este o industrie extrem de tăiată, trebuie să-și ofere serviciul la prețul corect. Mulți furnizori în aceste zile concurează în industrie prin planurile lor de stabilire a prețurilor la partea de jos.

Când am văzut diferitele aspecte ale serviciului, pe care le voi descrie mai detaliat ulterior acestei revizuiri și l-am comparat cu planurile de prețuri ale furnizorului, le-am considerat a fi puțin mai scumpe decât norma. Iată prețurile lunare oferite de furnizor:

Revista mea privată VPN Review

  • Plan global 8,97 GBP sau 11,65 USD / lună
  • O singură țară 4,97 £ sau 6,46 USD / lună

Planuri pe termen lung sunt de asemenea disponibile:

Țară unică:

  • 3 luni - 14,16 lire sterline sau 18,40 USD facturate o dată
  • 12 luni - 47,71 GBP sau 61,99 USD

Global:

  • 3 luni - 25,56 £ sau 33,21 USD
  • 12 luni - 86,11 lire sterline sau 111,8 USD

Myprivatevpn Planuri pe termen lung

La bestVPN.co, nu donăm’de obicei, nu respecta politica conform căreia numai acei furnizori care oferă planuri cu prețuri scăzute sunt buni și că’pentru că știm și acceptăm faptul că furnizarea unui serviciu VPN de calitate necesită mulți bani și furnizorii mai mici nu oferă’De obicei, aveți resurse pentru a nu oferi doar un serviciu bun, ci și pentru a obține succesul prin marje cu profit redus.

Așadar, pentru furnizorii precum MyPrivateNetwork, ale căror planuri de prețuri sunt cu siguranță peste limita preconizată pentru serviciile cu o asemenea statură, le ofer o marjă de beneficii. Alți recenzori ar putea să-i trântească pe acești furnizori, dar acord mai multă importanță unei VPN’s performanță. Prețul pentru mine este secundar.

Furnizorul oferă două tipuri de planuri, mai întâi planul global cu toate funcțiile și serverele oferite de furnizor și, în al doilea rând, planul de țară unic, care vă limitează la o singură conexiune la un server de țară.

Aș recomanda doar furnizorului să se asigure că, mai întâi, își schimbă prețurile de la lire sterline în dolari americani, astfel încât planurile să pară mai atrăgătoare pentru consumatorii globali și să-i salveze de dificultatea conversiilor. Și în al doilea rând, le-aș sfătui să-și reducă prețurile cu o marjă de 25% pentru a le face să vină la egalitate cu restul furnizorilor care lucrează la același nivel.

Dacă doriți să optați pentru furnizor, atunci sfatul meu ar fi să mergeți la planurile pe termen lung, în special la planul global acord de 3 luni, care este poate cea mai bună ofertă a lotului în funcție de justificarea prețurilor sale.

Încercare gratuită MyPrivateNetwork

Cea mai bună caracteristică a acestui serviciu este încercarea sa gratuită și politica de rambursare. MyPrivateNetwork este unul dintre cele mai generoase și mai deschise servicii VPN pe care le-am întâlnit în cariera mea de revizuire și aș dori să recomand politica lor de încercare gratuită tuturor celorlalți furnizori din industrie, deoarece continuă să arate câtă încredere are furnizorul. afișarea în slujba sa prin acest act.

Revista mea privată VPN Review

De obicei, dacă aveți nevoie de un proces gratuit, trebuie să optați pentru acesta sau dacă nu’Nu, puteți merge direct către cumpărarea serviciului, totuși, lucrurile don’Nu funcționez așa cu acest furnizor VPN.

La MyPrivateNetwork, veți primi un proces complet de 3 zile gratuit, cu zero angajamente pentru fiecare plan, care este la fel de uimitor, deoarece permite utilizatorului să se simtă mult mai sigur când intră în serviciu.

Furnizorul oferă, de asemenea, propriul său serviciu VPN gratuit peste toate acestea. În MyPrivateNetwork’Serviciu gratuit, veți fi alocat la întâmplare la un server din Germania sau Spania și o viteză maximă de 1Mbps.

Dar generozitatea nu face asta’nu se încheie aici, deoarece veți obține, de asemenea, 90 de zile extraordinare pentru a vă solicita restituirea. Toți acești factori se combină pentru a oferi oricărui utilizator o aparență de siguranță inegalabilă atunci când cumpără VPN, deoarece știi că ai câștigat’Nu puteți fi taxat până la 72 de ore și chiar după aceea, puteți primi banii înapoi oricând în 3 luni.

Am pretenții despre MyPrivateNetwork’planuri la prețuri ridicate, dar politica sa gratuită de încercare și rambursare mai mult decât compensează cu siguranță.

Revizuirea compatibilității aplicațiilor MyPrivateNetwork

Furnizorul oferă patru aplicații client importante, adică pentru Windows, Mac, iOS și Android. Acesta este destul de mult pachetul de pornire de bază, Dacă îl pot numi așa, pentru orice furnizor VPN să înceapă. Dar am fost destul de entuziasmat să văd că furnizorul oferă o aplicație dedicată Firestick, ceea ce nu are nicio importanță, întrucât continuă să arate că se ocupă și de o bază de utilizatori de nișă..

Suport pentru dispozitiv MyPrivateVPN

Unul dintre cele mai surprinzătoare aspecte aici a fost faptul că nu se menționa nicăieri Kodi. Kodi este una dintre cele mai populare platforme de streaming și chiar dacă un furnizor nu face acest lucru’nu oferiți un add-on dedicat pentru asta, cu siguranță menționează VPN-ul lor’s procesul de configurare pentru acesta. Dar acest furnizor VPN nu face asta’Nu fac nimic din asta, care cred eu, este un downer major.

În afară de asta, aplicațiile sale sunt, de asemenea, destul de de bază, în afară de aplicația Firestick, care este destul de darnic și este probabil acolo cu cele mai bune, cu lucruri nu prea interesante. UI este un pic stângace și poate elimina unele modernizări și upgrade-uri pentru a include mai mult minimalism în schema de lucruri.

Dar un lucru pe care trebuie să îl clarific aici este faptul că aplicația Windows este de fapt o aplicație OpenVPN, ceea ce înseamnă că nu este clientul dvs. VPN obișnuit, adică cele pe care le primiți de la furnizori precum ExpressVPN sau PureVPN. Aplicația lor Windows rulează pe un protocol de configurare bazat pe protocol, care este o vechime ceva mai mare în zilele noastre’s mediu, în care aveți un client în care puteți trece rapid de la un protocol la altul fără probleme.

MyPrivateNetwork trebuie să introducă o aplicație client Windows mai bună precum cele oferite de furnizorii mai buni, deoarece acesta este prea tehnic pentru un utilizator mediu.

Infrastructura serverului MyPrivateNetwork

Revizuirea serverelor MyprivateVPN

Acest furnizor oferă în prezent aproximativ 200+ servere în 44 de țări din întreaga lume. Infrastructura de servere este extrem de bună în favoarea Europei de Vest și a Regiunii din America de Nord, cu puține locații în Asia precum India și cu atât mai puține în regiunile Sud-Americane și Africane.

Furnizorul oferă o listă de servere bună pentru cei care doresc să se conecteze la serverele din regiunea Asiaticului Extrem, unde locațiile disponibile includ Malaezia, Taiwan și Hong Kong.

Numărul de server este suficient de bun dacă’în comparație cu furnizorii similari la scară medie, totuși, furnizorul trebuie să adauge alte locații în regiuni precum Asia și America de Sud pentru a oferi furnizorului o abordare mai largă.

În ceea ce privește streaming-ul de servere acceptate, dezamăgitor, nu am fost’nu pot intra în Netflix SUA. Dar serviciul a funcționat bine în deblocarea BBC iPlayer din afara Regatului Unit, ceea ce era de așteptat ca furnizorul să se concentreze mai mult pe servirea consumatorilor britanici.

Această abordare este bună, dar poate fi respinsă prin faptul că furnizorul se limitează la utilizatorii dintr-o singură țară. MyPrivateNetwork trebuie să lucreze pentru ca serverele sale să câștige capacitatea de a ocoli restricțiile pe Netflix SUA, dacă dorește să crească major ca serviciu în anii următori..

Revizuirea asistenței MyPrivateNetwork

Pentru întrebări ale utilizatorului sau depanare de orice fel, furnizorul oferă asistență prin e-mail care este standard, dar cu siguranță se poate îmbunătăți prin adăugarea unei funcții de chat live în perioadele următoare. Acest lucru îi va permite ca serviciul său să pară mai atrăgător și mai receptiv în comparație cu ceea ce este în prezent.

Asistența prin e-mail este bună și este încă foarte apreciată, însă este eliminată treptat de serviciile mai mari din industrie și, în timpurile următoare, toată lumea va trebui să meargă pe aceeași cale, deci de ce nu acum.

În afară de metodă, permiteți’arunc o privire la performanță. Le-am trimis pe e-mail despre o anumită întrebare pe care am avut-o în minte, iar timpul lor de răspuns a fost sub o oră, ceea ce este excelent, având în vedere experiența mea cu alte sisteme similare de asistență prin e-mail.

Recenzie de asistență Myprivatevpn

Așadar, vă pot asigura că dacă vă înscrieți la serviciu, primiți o afacere bună. Aceasta’nu este cel mai bun, dar’Nu e chiar rău.

Concluzie

MyPrivateNetwork este unul dintre cele mai bune servicii la scară medie, cu siguranță, deoarece performanțele sale sunt foarte bune ca serviciu VPN. Există puține negre pe ici, pe colo, care, dacă sunt îmbunătățite, pot crește drastic modul de efectuare a serviciului.

Caracteristici MyPrivateVPN

În ceea ce privește recomandările mele majore, MPN trebuie să adauge pentru a face clienții săi mai ușor de utilizat (scoateți-le din suportul client OpenVPN sau păstrați-l și construiți unul nou care oferă o gestionare mai ușoară a serviciului VPN), adăugați capacitatea de a debloca Netflix SUA, scade prețul cu o marjă de 20% -40% și, în sfârșit, adaugă un suport de chat live (opțional).

Dar un lucru care trebuie remarcat aici este că, am evaluat MyPrivateNetwork’s Aplicația Firestick ca una dintre cele mai bune aplicații VPN pentru platformă și dacă doriți să obțineți un VPN pentru Firestick-ul dvs., există câteva opțiuni mai bune decât MPN’este aplicația dedicată.

Dacă furnizorul implementează toate aceste recomandări, acesta poate deveni un serviciu și mai bun și mai popular decât în ​​prezent. MPN este rapid, oferă o cantitate bună de servere și este sigur, așa că are dreptul de bază cu siguranță, singurul lucru care rămâne acum este să adăugați noutățile pentru a câștiga mai multă publicitate..

Похожие статьи

  • Revizuirea tunelului privat 2020

    Jurisdicție Statele Unite Preț 3 USD / lună (36 USD pe planul său anual) Servere 22 servere din 12 țări Jurnalele menține jurnalele sensibile pentru criptare de 14 zile....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me