Review.Zone Review – un furnizor VPN care acceptă bugetul

competență Seychelles
Preț 3,33 USD pe lună
Servere 127 Servere
Jurnale Fără jurnale
Criptarea Criptare AES-256-CBC
Deblochează Netflix da
torrenting da
Funcționează în China Nu
Recomandat  da
website https://trust.zone/
Compatibilitate Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Review.Zone Review


Ce este Trust.Zone?

Creat de o companie numită “Trust Solutions, LLC” și cu sediul în Seychelles, Trust.Zone este un serviciu de rețea virtuală virtuală (VPN), care a intrat pe piață încă din 2014. În general, Best VPN oferă un produs destul de decent, cu un număr bun de servere, prețuri rezonabile și caracteristici software. Cu toate acestea, am aprecia o mai mare diversitate în ceea ce privește compatibilitatea multiplă platformă. Pentru mai multe informații despre serviciul VPN, citiți acest review complet Trust.Zone.

Pro-uri Contra
1. Caracteristică automată a comutatorului de ucidere

2. Trei conexiuni simultane

3. Planuri de prețuri favorabile bugetului

4. Garanție de rambursare de 10 zile

5. Încercare gratuită disponibilă pentru testare

1. Lipsește suport pentru chat-ul live 24/7

2. Numai IP-uri dedicate Regatului Unit

3. Lipsește aplicațiile native

Planuri Trust.Zone și Prezentare generală a prețurilor

Conform recenziei noastre Trust.Zone, furnizorul oferă prețuri destul de rezonabile perspectivelor sale, clasându-se bine în lista VPN favorabilă bugetului. VPN oferă de obicei un singur plan, care este împărțit în trei categorii în funcție de durata: 1 lună, 3 luni și 1 an.

După cum puteți vedea mai jos, planul lunar începe de la 6,99 USD, ceea ce reprezintă o schimbare revigorantă - datorită prețurilor ridicate ale majorității VPN-urilor. Planul de 3 luni este stabilit la 4,95 USD pe lună, permițându-vă să beneficiați de o reducere de 30%, totalizând doar 14,85 USD. Ce altceva ai putea să ceri?

Dacă utilizatorii doresc să primească cea mai bună valoare, accesați planul de un an. Trust.Zone parcurge kilometrul suplimentar în furnizarea unui produs ieftin cu doar 3,33 USD pe lună. Aceasta înseamnă că primiți o reducere uimitoare de 53%, care reprezintă doar 39,95 dolari pentru 12 luni!

Planuri Trust.Zone și Prezentare generală a prețurilor

Verificarea metodelor de plată Trust.Zone

Când vine vorba de înregistrarea cu un furnizor, este esențial ca utilizatorii să aibă o multitudine de opțiuni disponibile pentru plată. La urma urmei, clienții se vor înscrie de pretutindeni în lume, dacă VPN este bun. Norocos pentru perspectivele Trust.Zone, aveți la dispoziție un număr mare de metode de plată, care includ PayPal și Carduri de credit precum Visa MasterCard, American Express, Discover și UCB.

Trust.Zone chiar a configurat PayPro Global, care este un gateway pentru peste 70 de metode de plată. Acestea includ Qiwi, Union Pay, iDeal, WebMoney, AliPay, Transfer bancar și multe altele. Dacă doriți să rămâneți complet anonimi atunci când vă înscrieți și utilizați serviciul VP. Trust.Zone, utilizatorii au chiar opțiunea de a utiliza criptocurrency Bitcoin (care se bucură de o reputație consacrată de a fi de necontestat).

Verificarea metodelor de plată Trust.Zone

Revizuire IP dedicate Trust.Zone

Având în vedere că serviciile VoD devin mai inteligente și integrează algoritmi care pot identifica adrese IP dinamice, deblocarea site-urilor precum Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime poate fi uneori cu adevărat dificilă. Adăugați acest lucru la securitatea slabă a IP-urilor dinamice, în special atunci când accesați informații bancare și poate doriți să vă gândiți la o soluție mai bună. Aici intră IP-urile dedicate.

Revista noastră Trust.Zone dezvăluie faptul că furnizorul oferă funcții suplimentare care includ IP-uri dedicate. Cea mai bună parte a tuturor: în prezent există o reducere de 53% pentru suplimentele opționale. Acest lucru reduce prețurile IP statice de la 6,99 USD până la 3,33 USD pe lună. Din păcate, aveți acces doar la IP-uri statice în Marea Britanie. Alte suplimente includ mai multe conectări pe 3 dispozitive, care costă un plus de 1,91 USD pe lună.

Revizuire IP dedicate Trust.Zone

Trust.Zone Garanție de restituire

După ce am efectuat o revizuire Trust.Zone amănunțită, am știut că VPN oferă într-adevăr o garanție de rambursare, în ciuda faptului că nu se vorbește despre alte locuri de pe site. Am aflat mai multe despre garanția de rambursare de pe “Termenii serviciului” pagina, unde se spune că puteți notifica Trust.Zone în primele 10 zile de la contractul lor pentru primirea unei rambursări de 100%.

Cu toate acestea, nu totul este la fel de simplu, iar obținerea rambursării vine cu un set de reguli. Trebuie să vă asigurați că nu ați utilizat mai mult de 1 GB lățime de bandă. Dacă cota depășește peste 1 GB, puteți totuși solicita o rambursare parțială. Pentru a face acest lucru, va trebui să trimiteți un bilet pe portalul de asistență. Procesul va dura până la 20 de zile de la anularea contractului.

Trust.Zone VPN gratuit

Pe lângă faptul că oferă o garanție de rambursare de 10 zile, recenzia noastră Trust.Zone descoperă că VPN oferă chiar și o ÎNCERCARE GRATUITĂ. Acest lucru este diferit de un VPN complet GRATUIT, deoarece aveți acces nerestricționat la serviciul VPN pentru un număr total de 3 zile, ceea ce vă oferă acces la numai 1 GB de date de lățime de bandă, 1 conexiune simultană și 111 locații server..

Compatibilitatea dispozitivului Trust.Zone

Având în vedere că noile platforme / sistem de operare își croiesc drum pe piață, este doar înțelept ca un VPN să-și diversifice serviciile pentru a răspunde cerințelor utilizatorilor. Conform recenziei noastre Trust.Zone, furnizorul oferă doar o aplicație nativă pentru sistemul de operare Windows, în ciuda faptului că acceptă alte platforme precum iOS, Android, Linux și MAC (pentru care va trebui să configurați manual VPN).

Compatibilitatea dispozitivului Trust.Zone

Verificarea disponibilității serverului Trust.Zone

În ceea ce privește disponibilitatea serverului, review-ul nostru Trust.Zone descoperă că furnizorul oferă o listă rezonabilă de 127 de servere rapide, distribuite în 79 de locații din întreaga lume - care includ Africa de Sud, Japonia, India, Hong Kong, Singapore, Franța, Regatul Unit , Ucraina, Bulgaria, Olanda, Rusia, Germania, Polonia, Finlanda, Statele Unite, Canada, Brazilia, Suedia, Italia, Spania, Elveția, Belgia, România și multe altele!

Verificarea disponibilității serverului Trust.Zone

Trust.Zone Protocoale / Revizuire criptare

Când vine vorba de utilizarea unui anonimat online excelent care să vă protejeze de ochii indurerați, în special atunci când vă implicați în activități P2P / Torrenting sau streaming piratat, utilizatorii trebuie să aibă o rețea puternică criptată. Aceasta înseamnă că VPN-ul pe care îl folosesc ar trebui să susțină protocoale puternice de criptare. Norocos pentru clienții Trust.Zone că aveți acces la cifrele OpenVPN AES-256-CBC, combinate cu o strângere de mână RSA-2048 și autentificare SHA256 pentru a vă masca identitatea.

Revizuirea politicilor de confidențialitate Trust.Zone

Conform recenziei noastre Trust.Zone, furnizorul se mândrește cu o politică strictă fără jurnaluri. Singurele informații pe care site-ul le păstrează sunt numele dvs., adresa de e-mail și alte detalii utilizate la aprobarea înregistrării. Dacă utilizați un procesor de plăți terță parte, atunci acestea ar putea să poată stoca informații specifice despre plăți. În afară de aceasta, toate parolele / conturile VPN, cheile publice / private sunt stocate în format criptat folosind algoritmi criptografici.

Încredere.Zone Torrenting

De multe ori ne întrebăm de ce oricine ar crea un serviciu VPN dacă pur și simplu nu pot acorda utilizatorilor posibilitatea de a se angaja în P2P / Torrenting (un exemplu este TunnelBear). Din fericire, lucrurile diferă pentru clienții Trust.Zone și aveți asistență pentru implicarea în activități de torentare. Clientul VPN chiar este echipat cu automat Kill Switch și diferite porturi VPN pentru securitate la descărcarea torrenturilor.

Trust.Zone Revizuirea site-ului web

Dacă comparăm furnizorul cu alții de pe piață, review-ul nostru Trust.Zone dezvăluie faptul că site-ul este destul de unic în întregul său aspect. Utilizează culori destul de captivante și luminoase pe site-ul său web, ceea ce este o schimbare revigorantă de văzut. Deși ne dorim să existe mai multe informații despre caracteristici / instrumente, împreună cu accesul la chat-ul live, site-ul încă reușește să se descurce destul de bine!

Trust.Zone Revizuirea site-ului web

Recenzie de asistență pentru clienți Trust.Zone

Utilizarea unui VPN în această zi și vârstă în care fiecare întreprindere / guvern este fermă în ceea ce privește restricționarea accesului la informații se poate complica. Adăugați acest lucru la unele probleme / probleme neașteptate care pot apărea din cauza anumitor bug-uri din aplicațiile native sau a unei erori a furnizorului în sine, trebuie să aveți acces la asistența pentru clienți. În timp ce chat-ul live 24/7 nu este disponibil, aveți opțiunea de a trimite un bilet!

Recenzie de asistență pentru clienți Trust.Zone (1)

Pur și simplu introduceți adresa de e-mail, subiectul, departamentul, importanța și mesajul. Puteți adăuga chiar și imagini pentru a prezenta mai bine o problemă / problemă. După ce trimiteți un bilet, vă puteți aștepta să primiți un răspuns în termen de 24 de ore. Dacă aveți nevoie de o soluție de depanare mai rapidă, atunci aveți și o pagină de întrebări frecvente, unde puteți găsi toate detaliile referitoare la cele mai frecvente erori.

Revizuirea de asistență pentru clienți Trust.Zone 2

Verdict final

Revista noastră Trust.Zone dezvăluie faptul că furnizorul oferă un serviciu general bun, care are nevoie de puțină muncă. Acestea ar trebui să dezvolte aplicații native pentru toate platformele și să crească numărul de funcții specific clientului Windows. Vitezele au fost destul de bune și nu avem probleme cu deblocarea site-urilor web geo-restricționate sau implicarea în P2P / Torrenting.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me