Recenzie CactusVPN – Un serviciu stelar – 4 stele

competență Moldova
Preț 3,25 USD pe lună
Servere 26 servere
Jurnale Fără jurnale
Criptarea 256-bit
Deblochează Netflix Nu
torrenting da
Funcționează în China Nu
Recomandat  da
website https://www.cactusvpn.com/
Compatibilitate Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox, FireTV

Dintre sutele de VPN-uri existente, foarte puțini pot ieși în evidență în ceea ce privește furnizarea nu doar a unui cel mai bun serviciu VPN, dar oferă și o experiență de utilizare imersivă, cu aproape fiecare față a serviciului fiind mult mai uimitoare decât ultima.

Trebuie să recunoaștem că nu am făcut-o’nu am așteptat mult când ne-am gândit să revizuim CactusVPN, dar am fost surprinși. CactusVPN este unul dintre cele mai atrăgătoare vizual VPN-uri pe care le-am întâlnit. Producătorii din spatele ei au cu siguranță un ochi pentru detalii. Nici o piatră nu a fost lăsată neîngrădită, indiferent dacă a fost vorba de construirea site-ului web, de oricare dintre caracteristicile sale VPN, care demonstrează capacitatea lor de a efectua, aplicațiile client VPN sau orice alt aspect al serviciului..

Trebuie să recunoaștem acest lucru, suntem vândute! CactusVPN este unul dintre cele mai bune servicii pe care le vei găsi, mai ales dacă ești un începător care nu face asta’nu știu multe despre VPN-uri. Există servicii VPN mai mari, mult mai stabilite, pe piață, dar puțini se apropie de a se potrivi cu vivacitatea CactusVPN.

Deci, pentru a ști mai multe, Iată recenzia completă a CactusVPN care conține critici cu privire la planurile sale de preț, metodele de plată, site-ul UI & Aplicații UX, clienți, performanțe și multe altele de către recenzori.

Planuri de prețuri CactusVPN

VPN-urile devin mărfuri sensibile la prețuri din ce în ce mai mulți furnizori intră pe piață, crescând astfel concurența și determinând scăderea considerabilă a ratelor. Deci, cu atâta concurență în tractare, un furnizor în ziua de azi’Lumea s trebuie să își păstreze planurile de prețuri în intervalul acceptabil și să permită suficiente opțiuni pentru a satisface cât mai multe tipuri de nevoi ale utilizatorilor, iar CactusVPN face doar asta.

CactusVPN oferă în prezent 4 tipuri de planuri de prețuri:

 • VPN american
 • VPN din Marea Britanie
 • VPN + SmartDNS
 • SmartDNS

Prețuri anuale pentru Cactus VPN

Preț trimestrial Cactus VPN

Preț lunar Cactus VPN

Trebuie să apreciem faptul că CactusVPN oferă planuri dedicate SUA și Marea Britanie pentru utilizatorii săi, o viziune rară în domeniul VPN, în care majoritatea furnizorilor se concentrează pe furnizarea de planuri unitare, singura diferență fiind pe durata abonamentului. SmartDNS este, de asemenea, oferit separat aici, ceea ce este un plus pentru că în ultimii ani a existat o creștere a vânzării de dispozitive de nișă precum mediastreamers.

Un plan SmartDNS dedicat ar fi perfect potrivit pentru astfel de clienți cu cerințe unice așa cum nu ar face acum’nu trebuie să cumpărați o conexiune VPN care nu le este de folos, doar pentru că vor să acceseze furnizorul’s caracteristica SmartDNS.

Mai mult, aceste planuri sunt apoi oferite în abonamente lunare, trimestriale și anuale. Lăsa’revizuiți fiecare separat:

VPN din SUA:

 • Abonament lunar: 4,99 USD / lună facturat o dată
 • Abonament trimestrial: 12,99 USD facturat o dată (4,33 USD / lună)
 • Abonament anual: 38,99 USD facturați o dată (3,24 USD / lună)

Acest plan include accesul la 4 servere bazate în SUA și la toate celelalte funcții oferite de CactusVPN, cu excepția partajării P2P și serviciului SmartDNS. CactusVPN’s planurile de prețuri pentru acest serviciu nu sunt prea rău dacă aștepți cu nerăbdare să deblochezi site-urile din SUA cu restricții geo-limitate, cum ar fi Netflix, prin acest plan. Planul anual prevede o afacere foarte bună, dar credem că acest plan trimestrial trebuie redus la cel puțin 10 dolari facturați o dată, dacă furnizorul dorește să-l facă mai atrăgător..

VPN din Marea Britanie

 • Abonament lunar: 4,99 USD / lună facturat o dată
 • Abonament trimestrial: 12,99 USD facturat o dată (4,33 USD / lună)
 • Abonament anual: 38,99 USD facturați o dată (3,24 USD / lună)

Cu un preț exact identic cu planul VPN din SUA, verdictul nostru pentru planul de prețuri din Marea Britanie rămâne același ca și pentru planul VPN din SUA. Prețul planului trimestrial trebuie redus cu ceva mai mult ca în cazul planului VPN din SUA. Vi se oferă 4 servere din Marea Britanie și acces la toate celelalte funcții premium din acest plan.

VPN + Planul DNS inteligent

 • Abonament lunar: 6,99 USD / lună facturat o dată
 • Abonament trimestrial: 17,99 USD facturat o dată (5,99 USD / lună)
 • Abonament anual: 54,99 USD facturat o dată (4,58 USD / lună)

Acest plan este printre cele mai cuprinzătoare dintre toate planurile oferite. Planul VPN + Smart DNS include acces la toate caracteristicile sale premium, precum și lista completă de servere care cuprinde 23 de servere în total. Serviciul SmartDNS este de asemenea inclus în acest plan, ceea ce face acest plan cel mai bun pentru acei utilizatori care au nevoi VPN pe diferite dispozitive, inclusiv mediastreameri.

În ceea ce privește prețurile acestui plan, prețul abonamentului lunar de 6,99 USD este destul de scăzut în comparație cu alți furnizori mai stabiliți care își oferă planurile lunare în intervalul cuprins între 8-10 $. În ceea ce privește planurile de abonamente trimestriale și anuale, nu există o diferență mare de preț între ele, ceea ce este un factor foarte bun, deoarece permite utilizatorului să opteze pentru planul trimestrial pe termen scurt, fără a-i determina mult de un inconvenient.

Planul SmartDNS:

 • Abonament lunar: 4,99 USD / lună facturat o dată
 • Abonament trimestrial: 12,99 USD facturat o dată (4,33 USD / lună)
 • Abonament anual: 38,99 USD facturați o dată (3,24 USD / lună)

Deși ne plac celelalte planuri, credem că prețurile pentru planurile SmartDNS sunt puțin prea mari, în special pentru planul trimestrial. Dacă CactusVPN nu oferă niciun alt lucru, cu excepția unui serviciu SmartDNS din acest plan, atunci trebuie să reducă prețurile pentru a face acest plan să pară ceva mai atrăgător. Încă o inițiativă bună pe care o apreciem foarte mult!

Metode de plată CactusVPN:

Având o mulțime de metode de plată facilitează utilizatorul final, deoarece crește flexibilitatea în ceea ce privește alegerile pe care le are în modul în care dorește să plătească pentru un plan de prețuri. CactusVPN oferă un repertoriu minunat de opțiuni de plată care includ următoarele:

 • PayPal
 • Card de Credit / Card de Debit
 • Bitcoins și Altcoins
 • Qiwi
 • WebMoney
 • Boleto Bancario
 • Bani Yandex
 • Alipay

Metode de plată VPN Cactus

Lista conține aproape toate opțiunile populare pe care utilizatorii moderni le solicită unui furnizor VPN. Ne place modul în care CactusVPN oferă Bitcoin ca opțiune de plată, deoarece permite utilizatorului să exercite controlul asupra confidențialității sale în timp ce face plata.

CactusVPN Free Trial Review

Un proces gratuit devine rapid o raritate în domeniul VPN, mulți furnizori revenind la vechea abordare a școlii de a nu oferi utilizatorului șansa de a utiliza un produs înainte de a plăti integral pentru un plan de prețuri. Această abordare poate dezactiva mulți utilizatori și chiar dacă nu, există șanse mari ca utilizatorul, după ce a avut experiențe proaste cu serviciul tău, să-ți bage serviciul pe întregul internet cu o asemenea ferocitate încât serviciul tău să aibă un impact major în termenii imaginii sale de marcă pe piață.

Încercările gratuite cu zero angajamente sunt cele mai bune tampon VPN-uri care pot avea această problemă, deoarece permit utilizatorului să testeze complet serviciul și să fie satisfăcuți înainte de a merge mai departe pentru a achiziționa un plan de prețuri. Cu o probă gratuită, chiar dacă un utilizator nu este mulțumit, tot ce va face este să nu meargă pentru achiziție. Nu s-au produs pagube mari imaginii de marcă.

CactusVPN oferă în prezent un plan de încercare gratuită care vorbește despre volumul de încredere pe care îl are furnizorul în produsul său, o noțiune care crește multitudinea de încredere a utilizatorilor.

Încercarea gratuită a VPN Cactus

Am încercat serviciul de încercare gratuită de către CactusVPN și am luat decizia de a efectua ulterior o revizuire completă a acestui serviciu. Mai mult de jumătate din funcțiile de performanță pe care le-am criticat în această recenzie, au fost testate în timpul încercării gratuite, deoarece nu a existat o diferență majoră în modul în care serviciul a efectuat în versiunile sale gratuite și plătite..

Încercare gratuită 24 de ore

Singurul lucru pe care am dori să îl modifice CactusVPN este durata probei gratuite, deoarece, de acum, sa limitat doar la o perioadă de 24 de ore, ceea ce este destul de scăzut. Recomandăm CactusVPN să crească această perioadă la cel puțin 72 de ore la fel ca NordVPN.

CactusVPN oferă, de asemenea, o probă de 7 zile a serviciului său SmartDNS, astfel încât poate chiar să urmeze propriile politici și să o reproducă în procesul VPN gratuit.

Proba SmartDNS gratuită de 7 zile

Dar, CactusVPN oferă, de asemenea, o politică de rambursare de 30 de zile, astfel încât să putem evalua politicile sale de încercare gratuită sunt extrem de consumatoare.

Revizuirea compatibilității aplicațiilor CactusVPN:

Acest furnizor ia din nou tortul în această caracteristică, deoarece oferă aplicații client dedicate pentru următoarele sisteme de operare și dispozitive:

 1. ferestre
 2. Mac
 3. iOS
 4. Android
 5. Android TV
 6. FireTV

Deși aproape orice alt furnizor oferă acum aplicații client pentru Windows, Mac, iOS și Android, aplicațiile dedicate pentru Android TV și FireTV nu sunt atât de obișnuite. Acest lucru se datorează faptului că sunt dispozitive destul de nișe, astfel încât construirea unei aplicații client pentru ei necesită mult efort și, mai ales, un angajament de a oferi o experiență mai bună a utilizatorului. CactusVPN a depășit kilometrul suplimentar, asigurându-se că are mai mult decât ofertele de aplicații client de bază în repertoriul său, astfel încât notează un rating ridicat pentru acest lucru în recenzia noastră.

Aplicații CactusVPN

Am dori cu adevărat să vedem că acest furnizor adaugă extensii de browser la repertoriul său și crește cantitatea de asistență dedicată pe care o oferă în prezent utilizatorilor și mai mult.

CactusVPN Server Review

Un loc în care credem că există spațiu larg pentru îmbunătățiri în CactusVPN’altfel serviciul stelar este numărul serverului său. În prezent, oferind 23 de servere VPN în 17 locații dintr-o rețea distribuită în 14 țări, CactusVPN trebuie să-și îmbunătățească situația dacă este în concordanță cu cele mai mari VPN-uri de pe piață al căror server numără uneori în mii de persoane precum ExpressVPN și PureVPN.

Locațiile serverului CactusVPN

Nu că serverele sale nu donează’Nu au performanțe bune, sunt excelente în toate valorile. În mod surprinzător, niciunul dintre ei nu a fost supraaglomerat în timpul testelor noastre, iar viteza a fost mare.

Când ne-am conectat la serverul din Sydney, Australia din SUA, pe o conexiune de 50 Mbps, am obținut aceste rezultate din testele noastre de viteză:

Test de viteză CactusVPN

Viteza de descărcare a arătat o reducere de aproape 27%, în timp ce viteza de încărcare a fost remarcabilă la 41,7 Mbbps, nu este rău pentru o conexiune la internet activată prin VPN.

De asemenea, serverele au reușit să deblocheze conținut restricționat geo pe site-uri precum Netflix SUA.

Puteți vedea filmul de ficțiune Ex-Machina în rezultate, care nu este disponibil în alte țări decât SUA. Și dacă o VPN în deblocarea Netflix SUA, atunci trebuie să fie grozav, deoarece nu numai că ocolește georestricțiile de pe site, ci și reușește să ocolească interzicerea VPN a site-ului, ceea ce este un lucru incredibil pe care nici măcar unii VPN-urile de top sunt potrivite.

Recenzie CactusVPN - Un serviciu stelar - 4 stele

Dar, un lucru pe care nu l-am putea niciodată să apreciem cu CactusVPN este că onestitatea sa inerentă este de a permite utilizatorului să cunoască starea reală a VPN-ului în acest moment..

Când ne-am conectat la zona client de pe site, am văzut o notă numită drept “Starea serviciului” notificându-ne că BBC iPlayer nu poate fi deblocat în acest moment prin intermediul CactusVPN. Aceasta nu este doar rară, ci și o trăsătură unică care diferențiază CactusVPN de alte VPN-uri de pe piață, care continuă să comercializeze o anumită trăsătură chiar și atunci când nu sunt capabili să o facă.

Chiar dacă BBC iPlayer nu face asta’Pentru a lucra cu CactusVPN în acest moment, nu o vom evalua, deoarece, dacă un furnizor este cinstit cu utilizatorii săi, acesta nu îi va renunța și va lucra pentru a recupera serviciul și să funcționeze cât mai curând posibil..

Recenzie CactusVPN - Un serviciu stelar - 4 stele

Site-ul UI și UX

Puține VPN-uri au o astfel de atenție asupra detaliilor atunci când vine vorba de construirea unui site web care’nu este doar interactiv, ci și informativ despre fiecare aspect al serviciului ca CactusVPN.

Așa cum rezultă din modul în care au fost elaborate planurile de prețuri, serverele au fost afișate și pagina care a arătat site-urile geore-restricționate pe care CactusVPN le poate debloca a fost creată, CactusVPN a stabilit un punct de referință asupra modului în care un site web VPN ar trebui să fie un amestec perfect între fiind totodată captivant spune tot.

Recenzie CactusVPN - Un serviciu stelar - 4 stele

Funcția de securitate și chat în direct CactusVPN

Datorită creșterii bruște a popularității software-ului VPN, precum și creșterii gradului de conștientizare a importanței datelor și a modului în care acestea pot fi utilizate în scopuri nefaste, multe servicii dubioase au sărit pe piață încercând să folosească serviciul VPN ca fațadă pentru colectați datele utilizatorului pe suportul aplicațiilor client. Aceste date sunt apoi trimise agenților de publicitate, completând întregul cerc vicios.

O modalitate mare de a afla dacă un VPN se dedică sau nu este să citiți politica sa de confidențialitate, care menționează în mod specific modul în care înregistrează datele utilizatorului. Aceste documente de politică ar putea fi o lectură plictisitoare, dar este important pentru a înțelege un VPN’s politica prin datele noastre.

Politica jurnalelor CactusVPN

Cu toate acestea, CactusVPN nu’Nu vă dedicați unei astfel de activități dubioase, iar politica de confidențialitate menționează clar faptul că nu’nu înregistrați orice tip de date despre utilizator, chiar și pentru cantitatea de lățime de bandă consumată sau timpul de sesiune al utilizatorului. Este la fel de curat pe cât vin, deci poate fi de încredere sigură.

De asemenea, oferă mai multe suporturi de protocol, inclusiv OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP / IPsec, SSTP și SoftEther, astfel încât opțiunile de securitate și protejare a anonimatului dvs. sunt destul de solide la CactusVPN.

Venind la funcționalitățile de asistență, CactusVPN’Funcția de asistență pentru chat-uri în direct a avut o mare reacție pentru a rezolva sau a răspunde la întrebările pe care le-am propus agentului său de asistență.

Asistență pentru chat-ul live CactusVPN

De asemenea, are opțiunea de a ridica un bilet dacă aveți o problemă mai complicată care necesită depanare tehnică de către un expert.

Concluzie

Verdictul nostru final este foarte în favoarea CactusVPN, deoarece oferă un serviciu VPN complet, bine rotunjit, care a fost ferm împotriva unor teste destul de puternice ale noastre. Are niște sclipici, dar sunt destul de minore și pot fi călcate destul de ușor.

CactusVPN primește 4 stele de la sfârșitul nostru, ca un serviciu recomandat de care utilizatorii cu tot felul de nevoi pot beneficia cu siguranță. De la securitate la deblocarea site-ului, acest VPN este capabil să rezolve toate problemele dvs. de confidențialitate și libertate a internetului! Încercați și spuneți-ne cum a fost experiența dvs. în comentariile de mai jos!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me