Recenzie BolehVPN

competență Seychelles
Preț 6,66 USD / lună pentru un plan de un an
Servere 35 de servere în 12 țări
Jurnale Jurnalele de conexiuni pentru magazin
Criptarea AES-256-Bit
Deblochează Netflix Nu
torrenting da
Funcționează în China Nu
Recomandat  Nu
website https://www.bolehvpn.net/
Compatibilitate Windows, Android, Apple

Condus de BV Internet Service PVT. LTD, BolehVPN este un serviciu care a câștigat o comunitate mică și în creștere de utilizatori într-un interval de timp foarte scurt. Acest serviciu este destul de mic în ceea ce privește ofertele sale, în comparație cu cei mai mari furnizori VPN cei mai buni de acolo și chiar are câteva deficiențe, dar totuși, performanțele sale au fost apreciate ca fiind solide și sigure..

Așa că astăzi ne descurcăm pentru a testa aceste afirmații în cele din urmă, în revista noastră detaliată BolehVPN de BestVPN.co!

Revista de securitate BolehVPN

Un VPN este acceptabil doar dacă’e sigur, nici oa doua gânduri. Și aceasta este metrica noastră numărul 1 pe care evaluăm VPN-urile. Da, alte aspecte ale serviciului contează, dar nu la fel de mult ca și securitatea.

BolehVPN’Aparatul de securitate este rezistent și puternic, dar există cu siguranță câțiva chicoti în armură.

Acesta oferă criptarea AES 256 de rang militar, care este denumită ca fiind “Dovada atacului de forță brută”. Cu această criptare pe conexiunea VPN, oricine dorește să descifreze pachetele de date va fi cu siguranță lăsat dezamăgit de fiecare dată.

Exploatarea acestui nivel de criptare este practic imposibilă, așa că BolehVPN este incredibil de sigur din acest punct de vedere.

Furnizorul oferă, de asemenea, protocolul OpenVPN, care este din nou, de top, deoarece nu există niciun alt protocol mai sigur decât acesta. Aceasta’este protocolul implicit din aplicațiile sale, deci până nu donați’nu trebuie să o fac din nevoie extremă, atunci nu mai trebuie’nu-l schimb.

Acum se îndreaptă spre contra, BolehVPN’s politica de înregistrare nu este suficient de transparentă.

Nu știu niciun VPN care să spună altceva decât să păstreze zero jurnalele, dar cel mai adesea, adevărul este cu totul diferit de el și tot ce trebuie să îl accesați este doar un pic de săpat.

Și asta’Este exact ceea ce am făcut cu BolehVPN, am săpat doar puțin mai adânc și am venit cu asta:

politica de logare a bolehvpn

După cum reiese din această captură de ecran preluată de la BolehVPN’în pagina cu politica de confidențialitate, furnizorul își păstrează puterea de a vă păstra jurnalele dacă vă dedicați la orice fel de activitate neobișnuită sau ilegală. Furnizorul oferă aici justificarea că, dacă nu există ceva suspect, numai până atunci nu sunt păstrate jurnalele.

Nu clasific acest lucru ca fiind “Înșelător” sau “Periculos” deloc, dar o politică bună cu jurnalele zero ar trebui să fie lipsită de toate aceste lucruri.

O altă problemă cu BolehVPN este conflictul în locația VPN’competența, adică Seychelles și în locația serviciilor internet BV (compania-mamă), cu sediul în Malaezia. Dacă VPN este condusă de firma mamă care are sediul în Malaezia, VPN în sine este guvernată de legi din Seychelles pune câteva îndoieli serioase.

BolehVPN trebuie să clarifice acest lucru și să se asigure că emite în curând o declarație care ne clarifică sau ne oferă poziția sa cu privire la problema locației, deoarece locația este unul dintre cei mai importanți factori pentru verificarea unei VPN’securitatea.

O locație nesigură pentru parcarea de date, precum SUA sau Marea Britanie, poate submina în mod serios confidențialitatea utilizatorilor indiferent de cantitatea de rezistență oferită de alte caracteristici de securitate..

Nu am’să nu întâlniți deloc IP Scurgeri sau scurgeri DNS, astfel încât’este un plus mare, mare!

Recenzie BolehVPN

Recenzie BolehVPN

Evaluarea prețurilor BolehVPN

VPN-uri don’nu oferă în general planurile de prețuri în termen de zile precum BolehVPN nu face asta’nu este un lucru rău, deoarece le va permite utilizatorilor să înțeleagă mai bine durata de abonare în raport cu valoarea pe care o obțin pentru banii plătiți.

Mi-a plăcut foarte mult BolehVPN’onestitate în planurile sale de stabilire a prețurilor și că’s pentru că a majorat prețul final al planului, pe care utilizatorul va trebui să îl plătească în loc să clipească rate lunare ieftine pentru planurile pe termen lung, plățile finale fiind mult, mult mai mari decât se aștepta utilizatorul.

De ex. un VPN clipește că abonamentul său de 2 ani este de doar 2 USD / lună. Acest lucru sună cel mai ieftin vpn, dar dacă mergeți pentru acest plan, va trebui să plătiți în total 48 de dolari. Este o practică de marketing înșelătoare și una împotriva căreia sunt serios împotrivă. Dar BolehVPN nu reușește’Nu fac nimic din asta.

Planurile sale de stabilire a prețurilor sunt simple și ușor de înțeles:

 • 7 zile: $ 3,70 facturat o dată
 • 30 de zile: $ 9.99 facturat o dată
 • 60 de zile: $ 16.99 facturat o dată
 • 180 de zile: $ 44.99 facturat o dată
 • 365 de zile: $ de 79.99 facturat o dată

planuri de prețuri bolehvpn

BolehVPN’Prețurile se încadrează în gama accesibilă, ceea ce este din nou o surpriză’pentru că, multe servicii care sunt chiar mai mici decât acesta, își oferă planurile pentru prețuri mai mari decât oferă acest lucru.

Pentru mine, cele mai bune planuri sunt cele 60 de zile și cele 180 de zile, deoarece sunt unul dintre cele mai bune prețuri din categoriile lor din întreaga industrie VPN.

Furnizorul oferă, de asemenea, un angajament complet, zero, de încercare gratuită 24 de ore pentru noii săi utilizatori. Pe lângă aceasta, există și o politică de rambursare de 14 zile, astfel încât să putem presupune în siguranță că BolehVPN este destul de înclinat să ofere un consumator prietenos serviciu cu o mulțime de facilitări și, cu siguranță, nu este deloc lacom.

Metodele de plată includ plăți crypto care sunt un plus.

Aplicația clienților BolehVPN și revizuirea serverelor

NordVPN oferă acum peste 5000 de servere, în timp ce aceste numere sunt destul de mari decât serverele PureVPN, care oferă 300.000+ IP-uri și 2000+ servere și Surfshark VPN care oferă peste 800 de servere. Dar, contrar acestor giganti, BolehVPN are doar 35 de ani și asta în doar 12 țări din întreaga lume.

Acest număr de server este extrem de scăzut, deși este un furnizor mic. Un VPN cu scala și prețul său ar trebui să ofere cel puțin 100 de servere.

Locațiile sunt clișee, adică dvs.’Voi găsi cele mai multe dintre ele în America de Nord sau în Europa, așa că nu este nimic special pentru a scrie acasă aici.

Da, i-am testat capacitățile de streaming și pare să funcționeze bine în ceea ce privește deblocarea Netflix și asta a fost serios o surpriză plăcută. Am ajuns la Netflix SUA și Netflix Marea Britanie, ceea ce a fost o încântare și câteva puncte importante marcate de furnizor.

BolehVPN oferă, de asemenea, performanțe bune pentru Torrenting, nu prea bine, nici prea rău. Problema este la îndemâna sa. Cele mai importante roiuri din lume nu se regăsesc în locațiile P2P oferite de BolehVPN, așa că viteza scade lent.

Ambele aceste caracteristici, de exemplu, deblocarea suportului US Netflix și Torrenting pot fi accesate numai dacă descărcați și accesați fișierele de configurare ale serverului potrivit. BolehVPN a alocat aceste fișiere ca fiind “Suport în flux”’ și “BolehFlix”.

Venind la aplicațiile client, dacă BolehVPN trebuie să îmbunătățească drastic un aspect al serviciului său, atunci trebuie să fie designul, compatibilitatea și numărul de opțiuni ale aplicațiilor sale client..

Cu o interfață care s-ar potrivi cu Windows 98 mai mult decât astăzi, BolehVPN’s Clientul Windows este extrem de aglomerat cu prea multe opțiuni și semne, care nu sunt de niciun folos special.

Aplicația client Bolehvpn Windows

Și eșecurile constante de conectare la un server au fost serios un coșmar. Furnizorii mai mari din industrie oferă cei mai buni clienți dintre ei. Sunt simple, cu doar un buton de conectare mare și o opțiune de comutare pentru a comuta între servere și asta’este că BolehVPN trebuie să-și reînnoiască clienții dacă dorește să concureze cu cei mai buni furnizori de pe piață.

Recenzie BolehVPN

În plus, BolehVPN’Asistența mobilă nu este ușor de înțeles pentru începători și novici, pentru că trebuie să parcurgi traseul manual prin descărcarea clientului OpenVPN, descărcarea manuală a fișierelor de configurare a serverului și abia atunci BolehVPN poate fi capabil să lucreze pe un telefon mobil. Nu e bine, serios.

Recenzie BolehVPN

Un factor de răscumpărare ar fi faptul că BolehVPN oferă viteze surprinzător de rapide și cărește aproape 14 Mbps pe o conexiune de 20 Mbps, ceea ce nu este deloc rău pentru un furnizor de această scară..

BolehVPN Major Round-Up

După analizarea critică a aspectelor majore ale serviciului său, să lăsăm’s te îndrepți spre o întrerupere majoră a serviciilor în care te vom informa despre acest serviciu’pro și contra într-o manieră scurtă și limitată, permițându-vă să înțelegeți serviciul într-o perspectivă mult mai bună.

Pro-uri

 • Acceptă Torrenting
 • Viteze rapide
 • Nu există scurgeri DNS sau WebRTC
 • Poate debloca Netflix
 • Suportul de criptare și protocol este de primă clasă

Contra

 • Număr scăzut de server
 • Aplicațiile client nu sunt bine concepute și au probleme cu care să lucreze
 • Suportul mobil este alături de inexistent
 • Nu există suport de chat în direct / Doar asistență de e-mail este disponibilă

Concluzie

Acum vin la verdictul meu final cu privire la acest serviciu, adică dacă îl recomand sau nu. Da, stau în spatele serviciului și asta’pentru că apreciez performanța peste orice și orice. Dacă un VPN păstrează un utilizator în siguranță prin toate mijloacele, atunci nu există niciun motiv pentru care nu ar face asta’nu-l recomand. Da, opțiunile și funcțiile acestui furnizor sunt limitate, cum ar fi un număr scăzut de servere, nu există suport pentru chat-uri live, fără clienți iOS etc..

Dacă furnizorul poate mângâia vulnerabilitățile sale și se extinde doar un pic mai mult, are potențialul de a merge pe orbită. Încercați, chiar și pentru perioada de încercare gratuită. Vă asigur că are o performanță mult mai bună decât chiar și unele dintre cele mari.

Похожие статьи

 • Revizuirea tunelului privat 2020

  Jurisdicție Statele Unite Preț 3 USD / lună (36 USD pe planul său anual) Servere 22 servere din 12 țări Jurnalele menține jurnalele sensibile pentru criptare de 14 zile....

 • Mullvad VPN Review

  Jurisdicție Suedia Preț 5,55 USD / lună Servere 550 servere în 35 de țări Jurnalele fără jurnalele de criptare AES-256 biți Deblochează Netflix Performanță inconsistentă...

 • Revizuirea AzireVPN

  Jurisdicție Preț suedez 3,45 USD / lună (82,71 USD facturat o dată) Servere 5 jurnale Fără criptare AES-256 Deblochează Netflix Nu Torrenting Da funcționează în China Nu...

 • Revizuirea AirVPN 2019

  AirVPN are, probabil, cea mai crânsă etichetă demnă din întreaga industrie VPN. Definește serviciul prin aceste cuvinte “Aerul pentru a respira realul...

 • Revizuirea VPNBaron 2019

  Jurisdicție România Preț 5,54 USD Servere 13 jurnale Fără jurnale Criptare OpenVPN / L2TPIKEv2 Deblochează Netflix Da Torrenting Da Funcționează în China Nu Recomandat...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me