Prezentare generală a securității StrongVPN

competență lacul Tahoe
Preț 10
Servere 950+
Jurnale Nu
Criptarea AES-256
Deblochează Netflix da
torrenting da
Funcționează în China da
Recomandat  da
website https://www.strongvpn.com/
Compatibilitate Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, FireTV

La prima vedere, StrongVPN mi s-a părut un serviciu destul de nou. Însă, m-a surprins fără încetare faptul că sunt în afacere din 2005! Acea’este chiar mai vechi decât unele dintre cele mai populare servicii de acolo! Deci de ce hasn’t StrongVPN a decolat, în ciuda atâtor ani de experiență în domeniu?

Ei bine, trecând prin recenziile anterioare, am știut că acest serviciu era inutilizabil serios cu câțiva ani în urmă. Acest lucru ar putea explica obscuritatea în care se regăsesc.

Dar ce acum? S-au îmbunătățit și sunt demni de a fi numit cel mai bun VPN?

Eu don’nu stiu!

Și asta’Sunt exact de ce eu’Voi efectua o revizuire completă StrongVPN pentru a afla care este exact performanțele sale actuale și unde se află ca un serviciu în industrie. eu’Vei atinge, de asemenea, diferite aspecte ale serviciului său, inclusiv viteze, deblocare Netflix, prețuri și multe altele.

Este cu adevărat un “Puternic” VPN? lăsa’o aflu!

Pentru ca un VPN să fie acceptabil chiar, trebuie să fie absolut sigur pentru utilizator să aibă încredere în confidențialitatea sa. Alți factori sunt de asemenea considerați, dar securitatea este funcția numărul 1 pe care utilizatorii doresc să o livreze VPN-urile.

Ei bine, un bastion de securitate VPN are patru elemente cruciale, adică nivelul de criptare, suportul protocolului, politica de logare și jurisdicția.

Revizuirea nivelului de criptare

StrongVPN înregistrează note complete pentru oferirea de criptare AES-256 de grad militar, care este același nivel de criptare cu care CIA securizează și fișierele sale sensibile.

Dar nu mă miră asta și atât’s, deoarece criptarea AE-256 a devenit, ca norma din industrie în prezent, și chiar și furnizorii mai mici o oferă.

Dacă furnizorul nu a făcut acest lucru’Nu-l oferi, doar atunci ar fi fost o veste, dar atunci când o oferă de fapt, atunci nu are nimic să se agite pe măsură’este o caracteristică obligatorie pentru un serviciu VPN suficient de bun.

Analiza de asistență a protocolului

Acum, pentru asistența de protocol, StrongVPN vă oferă opțiunea de a alege între protocoale precum OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 & chiar SSTP.

OpenVPN este cel mai sigur din acest lot, deoarece nu a fost niciodată compromis până acum, așa că recomand tuturor utilizatorilor care’nu puteți schimba acest protocol decât dacă viteza este absolut nefuncțională.

Revizuirea politicilor de logare

În ceea ce privește politica de logare, am găsit StrongVPN extrem de fiabil. Da, colectează un fel de informații personale, cum ar fi numele și adresa dvs. de e-mail, dar nu’nu colectați istoricul de navigare, timestamp-urile conexiunii sau orice legătură cu datele generate de conexiunea dvs., care este lăudabil.

Da, există politici mai bune în industrie decât aceasta, precum MullvadVPN’s, care generează doar un număr de cont, fără a fi nevoie de e-mail sau parolă, dar totuși, StrongVPN’Politica de confidențialitate poate fi considerată suficient de puternică pentru a nu compromite cu siguranță confidențialitatea online.

Protecție împotriva scurgerii DNS

Și în ceea ce privește securitatea StrongVPN’s rețeaua de server merge, am fost din nou puternic impresionat, deoarece nu au existat scurgeri DNS și nici nu au existat scurgeri WebRTC!

Aceste două scurgeri apar atunci când un furnizor’s infrastructura de server nu este în evidență în protejarea IP-ului dvs. real de a fi dat.

Pentru un profan, aceste două probleme sunt lacune pe care hoții de date, hackerii și amatorii de oameni le pot exploata pentru a ajunge la IP-ul și locația dvs. reală. Deci este imperativ ca un VPN să poată proteja împotriva unor astfel de probleme.

Și asta este exact ceea ce oferă StrongVPN, protecție împotriva unor astfel de scurgeri.

Revizuirea jurisdicției operaționale

Lake Tahoe, Statele Unite.

Aici are sediul StrongVPN.

Este un punct bun, cu siguranță că nu!

Și asta’pentru că, SUA este una dintre cele mai proaste locații pentru care un VPN își are sediul datorită țării’s legi subversive și regresive privind păstrarea datelor. Țara este, de asemenea, membră a alianțelor de partajare a datelor, precum Grupul 14 Ochi, ceea ce o înrăutățește și mai mult.

Conform studiului nostru privind confidențialitatea datelor în diferite jurisdicții din întreaga lume, SUA nu face acest lucru’mi se pare o alegere foarte bună pentru un VPN în care să se bazeze baza, deci, în ciuda tuturor virtuților de securitate bune ale serviciului, cum ar fi criptarea nivelului de top, suportul OpenVPN Protocol și o politică de logare bine rotunjită, StrongVPN încă nu’nu se clasează ca un VPN extrem de sigur.

Autoritățile americane pot veni să bată la ușă în căutarea datelor utilizatorilor, ceea ce reprezintă într-adevăr o mare amenințare la confidențialitatea utilizatorului, obligându-mă să notez StrongVPN în mod semnificativ.

Verificare fișier aplicație

Ultimul lucru pe care trebuia să-l verific până la StrongVPN’securitatea este preocupată este cât de sigure sunt aplicațiile sale pentru sistemul dvs. Conțin vreun malware sau sunt suficient de curate pentru a fi utilizate cu încredere?

Am efectuat un test pe VirusTotal pentru aplicația lor pentru Windows și iată rezultatele din aceasta:

Un motor detectat!

StrongVPN’s Aplicația Windows nu este sigur pentru a putea fi folosit pe sistemul dvs., deoarece are șanse mari de a-l infecta și de a-i afecta performanța, sau chiar de a vă compromite datele sensibile. Un alt punct care strică altfel destul de bine, un serviciu suficient de bun.

StrongVPN Server Review

Devine foarte tipic VPN-urilor pentru a oferi majoritatea serverelor lor în America de Nord, Europa și unele dintre ele în Orientul Îndepărtat, ignorând totodată restul lumii. StrongVPN nu face’nu diferă de orice cont de această presupunere în prezent.

Numărul său de servere este bun, mai mult de 650 de servere pentru a fi exacte, dar totuși, acesta îl face să dețină o infrastructură de server cu rază medie. VPN-urile mai mari au de obicei 2000 de servere, în medie, cum ar fi PureVPN și ExpressVPN.

Această rețea de servere este răspândită în 26 de țări din întreaga lume, pentru a fi mai precis, ceea ce nu este mare lucru, dar pot trece cu vederea răspândirea serverului orientat dacă performanța este până la marcă.

StrongVPN nu face și el’Nu adăugați prea noi servere mai noi, așa că dacă mergeți pentru asta, nu’nu vă așteptați la o îmbunătățire drastică a locațiilor în care aveți acces la conectarea serverelor.

Răspândirea serverului nu este nici atât de bună, întrucât StrongVPN, ca orice alte VPN, se concentrează pe oferirea de acoperire a serverului către regiunile din America de Nord și Europa, cu aproape zero servere în afara acelei zone. Pentru utilizatorii care nu donează’Pentru a locui în aceste regiuni, StrongVPN ar fi destul de lent, având în vedere faptul că o conexiune ar trebui să parcurgă o cantitate corectă de distanță pentru a ateriza pe un anumit server.

Deci, în cuvinte simple, StrongVPN’s rețeaua de server va avea un apel foarte limitat, cu excepția cazului în care fie diversifică răspândirea serverului curent pentru a cuprinde alte regiuni ale lumii, fie adaugă mai multe servere în aceste zone, pe lângă cele care există deja.

StrongVPN Review Speeds

Toate VPN-urile determină o cantitate vizibilă de pierdere de viteză’e de înțeles având în vedere toată sarcina pe care funcționalitățile de securitate cum ar fi criptarea și tunelarea bazată pe protocol. Dar, chiar și pierderea de viteză trebuie redusă la minimum sau utilizatorul va avea o experiență patetică, iar aici se află StrongVPN’e cel mai mare defect!

StrongVPN’viteza nu este nimic despre care să scriu acasă. Chiar și când am schimbat 5 servere diferite, nu am putut’nu obțin mai mult de 40% din viteza reală a conexiunii mele de internet. Unele servere nu au reușit’chiar nu merg atât de departe, deoarece abia s-au înregistrat la testele de viteză.

Folosesc o conexiune de 50 Mbps pentru testare, astfel încât viteza medie de descărcare după conectarea celor mai bune VPN-uri bune este în jurul valorii de 35-40Mbps. Nu vorbesc rapid aici, vorbesc despre medie aici, dar aruncați o privire asupra vitezei pe care le-am obținut cu StrongVPN când m-am conectat la serverele sale de la New York, care a fost cel mai rapid dintre cele pe care le-am testat:

  1. Viteze de descărcare: 16,82 Mbps
  2. Viteze de încărcare: 6,76 Mbps
  3. Ping: 93ms

Acea’s o pierdere de viteză de aproape 70% în vitezele de descărcare și o descurajare și mai mare de 85% în viteze de încărcare. Nu este suficient de bun pentru a fi folosit pentru orice, indiferent dacă este streaming, torrenting sau doar navigare.

StrongVPN trebuie să rezolve serios această problemă sau va fi întotdeauna un serviciu pe care nimeni nu îl recomandă altora.

StrongVPN Netflix Review

La fel și serverele sale deblochează Netflix SUA?

Un mare da și surprinzător!

Nu am fost’Nu vă așteptați serios ca StrongVPN din toate VPN-urile să deblocheze acest site de streaming al Sfântului Graal!

De când Netflix’s-a intrat în vigoare interdicția VPN, chiar și cele mai mari servicii nu au reușit să o depășească și asta’pentru că, această interdicție VPN nu este restricția dvs. geo-medie. Aceasta’este un sistem sofisticat și brutal care elimină orice conexiune considerată a fi dirijată printr-o conexiune activată prin VPN.

Așadar, deblocarea Netflix SUA prin acest serviciu a devenit una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui serviciu.

Păcat că vitezele lor nu sunt suficient de bune pentru a susține streaming-ul HD, forțându-mă să trec cu vederea capacitatea acestuia de a debloca site-ul în sine, pentru că, dacă vitezele nu sunt bune, ce vei face chiar și atunci când deblochezi site-ul?

StrongVPN Torrenting Review

Torrenting-ul nu poate fi făcut fără VPN în aceste zile, deoarece acest lucru ar echivala cu săvârșirea unui act incredibil de prost care te face să te confrunți cu consecințe precum amenzi grele sau chiar închisoare.

Toată lumea știe că cea mai mare parte a materialelor disponibile pe site-urile Torrenting are un fond discutabil și nu este acceptată oficial cu o copertă de drepturi de autor, așa că dacă descărcați ceva de acolo, șansele sunt ca troll-urile de copyright să vă poată urmări adresa IP în jos și să vă trimită un aviz legal.

Pentru a preveni acest lucru, VPN-urile vin la îndemână, dar numai cele care oferă securitate stelară și viteze maxime.

StrongVPN permite Torrenting pe serverele sale, iar securitatea sa este suficient de puternică pentru a ascunde IP-ul dvs. de la drepturile de autor, cu toate acestea, furnizorul’s Călcâiul lui Ahile, adică viteza poate fi o scădere mare pentru pasionații de Torrenting, deoarece descărcările pot fi extrem de lente la momentul respectiv.

Deci, am câștigat’Nu vă recomand să mergeți pentru StrongVPN dacă doriți un VPN pentru Torrenting, deoarece în prezent nu poate oferi tipul de viteze care sunt necesare pentru activități de torrenting de mare capacitate, cum ar fi descărcarea de filme sau fișiere software mari, printre altele.

StrongVPN Evaluarea prețurilor

Prețurile nu sunt adesea o problemă pentru utilizatori atunci când vine vorba de VPN dacă performanțele pe care le scot din serviciu sunt suficient de puternice pentru a justifica prețurile. ExpressVPN a condus roost-ul în domeniul VPN, în ciuda faptului că are un preț de două ori mai mare decât serviciile similare, tocmai datorită incredibilă fiabilitate și a performanțelor de putere pe care le oferă.

Dar când faci don’nu aveți bunurile care să vă sprijine serviciul, etichetele de preț ridicat nu sunt deloc o idee bună.

StrongVPN este un caz similar.

Acesta oferă doar două tipuri de planuri de prețuri:

  1. Lunar: 10 USD / lună
  2. Anual: 5,83 USD / lună (69,99 dolari facturați o dată)

Prețurile lunare sunt exorbitante, dar acestea pot fi trecute cu vederea, deoarece majoritatea furnizorilor au planuri scumpe pe termen scurt pentru a-l propulsa pe utilizator să cumpere abonamente pe termen lung..

Cu toate acestea, planul anual cu un preț de aproape 70 USD este de cel puțin 40% prea scump, deoarece există furnizori care oferă performanțe incredibil de bune și mai multe funcții decât StrongVPN și vin totuși la un preț mai mic, de ex. Surfshark.

StrongVPN trebuie să scadă etichetele de preț, ținând cont de faptul că viteza sa nu este chiar atât de bună și îi lipsește încă o mulțime de funcții precum DoubleVPN sau SplitTunnelling pe care le oferă alți furnizori..

StrongVPN Metodă de plată și revizuire a încercării gratuite

Puteți plăti pentru StrongVPN’planuri de prețuri prin trei metode de plată diferite:

  1. Carduri de credit / debit
  2. Paypal
  3. Alipay

Aceste metode se numără printre metodele de plată cele mai populare, astfel încât majoritatea utilizatorilor nu vor avea dificultăți în plata oricărui StrongVPN’s planuri de abonament.

Singurul lucru care lipsește este faptul că furnizorul nu face acest lucru’nu oferiți o metodă de plată bazată pe criptocurrency, care ar trebui să fie acolo în toate VPN-urile, deoarece permite utilizatorului să plătească în mod anonim, permițându-i astfel să își păstreze libertatea de alegere cu privire la faptul că trebuie sau nu să partajeze detaliile de plată.

De asemenea, beneficiați de o perioadă de rambursare de 30 de zile în care puteți contacta asistența de chat și vă puteți cere banii înapoi. Nu sunt atașate șiruri din spate sau condiții ascunse, deci oferta este valabilă.

StrongVPN Review Review App

StrongVPN se mândrește cu un repertoriu larg de clienți VPN, inclusiv pentru Windows, Mac, Android și iOS. Dar ce a fost mai surprinzător? Nu am fost’Nu vă așteptați ca acest furnizor să ofere o aplicație dedicată pentru Firestick! Dar oferă unul! Și cuplă asta cu StrongVPN’capacitatea de a debloca Netflix de pe un server din SUA și de dvs.’Am un VPN suficient de bun pentru streaming.

Furnizorul a fost supus multor critici în trecutul recent pentru aplicațiile sale neplăcute, care amintesc de software de la începutul anilor 2000, dar după reînnoire și modernizări, StrongVPN’s depozitul de aplicații poate fi considerat a fi acolo cu unele dintre aplicațiile clienților mai bune de către furnizori renumiți acolo.

Există încă un drum lung pentru acest furnizor ca acesta’Aplicațiile s încă nu sunt la fel de simpliste de utilizat ca cele oferite de furnizori de top precum ExpressVPN, dar dacă te uiți la problemele de inactivitate zero sau de avarie pe care le-am observat în faza de testare, StrongVPN merită cu adevărat o pată în spate pentru a pune un astfel de enorm efortul de a face aplicațiile sale cât mai utilizabile.

StrongVPN oferă, de asemenea, suport de router înnăscut și puteți chiar să configurați manual furnizorul prin ghidurile de configurare extinse pe care le oferă pentru platforme precum Linux și Ubuntu.

StrongVPN Review Review

Furnizorul a adăugat recent o fereastră de asistență pentru chat și a trecut de la sistemul său de suport datat, bazat pe e-mail.

Clientul execută don’nu ar trebui să răspunzi în conserve și să vorbesc cu tine, așa cum ar trebui să fie executate asistență reală. Le-am trimis o întrebare făcută, iar răspunsul lor a fost destul de rapid și clar.

Pe de altă parte, StrongVPN are un depozit de asistență foarte bun, unde puteți avea acces la tot felul de ghiduri de configurare și depanare..

Concluzie

În ciuda faptului că aduce multe îmbunătățiri laudabile la serviciile lor, StrongVPN trebuie să conecteze o mulțime de găuri și avertismente înainte de a putea fi recomandat de alți utilizatori. Unele dintre cele mai mari probleme care necesită atenție urgentă includ viteze patetice, jurisdicție nesigură, planuri de abonament la prețuri ridicate, printre altele.

Dacă StrongVPN rezolvă aceste probleme și face serviciul său’fiabilitatea se potrivește cu cea a industriei’cerințele, furnizorul are potențialul de a fi numărat printre cele mai bune din industrie, dar deocamdată, trebuie să căutați undeva în altă parte, dacă sunteți în căutarea celui mai bun VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me