Opera VPN Review rapid

competență Canada
Preț Liber
Servere Numai 3 regiuni
Jurnale Stochează jurnalele de conectare
Criptarea Nici o informatie disponibila
Deblochează Netflix Nu
torrenting Nu
Funcționează în China Nu
Recomandat  Nu
website https://www.opera.com/computer/features/free-vpn
Compatibilitate Chrome, Firefox

Deținut de SurfEasy, Opera VPN este disponibilă doar pe browserul Opera, ca un serviciu încorporat, permițând utilizatorilor să folosească internetul în siguranță. Nu există o limită a lățimii de bandă, gratuită și funcționează cu Netflix! Protocolul OpenVPN nu este acceptat, însă traficul dvs. este securizat prin proxy, ceea ce îl face vulnerabil într-o mare măsură.


La suprafață, pare un serviciu suficient de bun, gratuit. Dar nu atât de rapid ca multe servicii gratuite pe care noi’Am revizuit a apărut pe mai multe planuri, în special protejând datele utilizatorilor și confidențialitatea online.

La fel Opera VPN este aceeași sau funcționează pe o altă linie?

Citiți această recenzie cuprinzătoare Opera VPN de la BestVPN.co! Am acoperit și recenzii vpn ale unor mărci de renume.

Opera VPN funcționează cu Netflix

Cel mai mare avantaj al Opera VPN este că poate debloca mai multe biblioteci Netflix, în ciuda faptului că este un serviciu gratuit.

Dacă vă gândiți ce’e mare în asta? Atunci probabil că nu’nu știu despre Netflix’s interdicție VPN.

Netflix oferă diferite biblioteci regionale din întreaga lume, deci ce’s-au disponibil pe Netflix într-o țară este posibil să nu fie disponibile în cealaltă. Pentru a evita această restricție, utilizatorii au început să folosească Netflix pentru a sari aceste garduri digitale cu ușurință, până când Netflix a revenit cu o răzbunare.

Intamatoarea interdicție Netflix VPN a intrat în vigoare.

Și după aceasta, ați văzut acest ecran dacă încercați să vă conectați la Netflix cu un VPN.

Netflix VPN Ban

Această interdicție a făcut inutile numeroase VPN-uri pentru a debloca Netflix SUA, Marea Britanie și alte biblioteci diferite.

Și VPN-urile gratuite au fost cele mai grele din această cauză, deoarece deblocarea Netflix a necesitat acum o cantitate mare de resurse pentru a menține IP-urile rotative mai rapid decât Netflix le-ar putea lista neagră.

Așadar, când am găsit Opera VPN care lucrează pentru deblocarea Netflix pe toate serverele pe care le-am testat, a venit ca o surpriză majoră.

Acesta este cel mai important punct de vedere al acestei reviziuni VPN Opera.

Planurile VPN Opera și revizuirea prețurilor

Nu sunt un fan al Operei, așa că nu aveam idee despre serviciul VPN. Abia am analizat furnizorul, deoarece mulți utilizatori aveau nevoie de o idee mai bună despre securitatea lor.

În timpul efectuării revizuirii mele VPN Opera, nu am găsit informații despre prețuri pe site sau în altă parte. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza serviciul lor VPN integrat în browser, fără a plăti un singur ban.

Întrucât Opera are deja o reputație puternică, înțeleg de ce mulți utilizatori pot opta pentru acest serviciu. Cu toate acestea, dacă suntem complet imparțiali, gratuit este doar o acoperire.

Produsul nu este de fapt un “Serviciul Virtual Private Network (VPN), ci mai degrabă un proxy. Deci, maximul pe care îl puteți face cu Opera VPN este deblocarea unor site-uri web cu restricții geo-restricționate.

Cum se utilizează Opera VPN?

În întreaga noastră carieră de recenzie, nu am găsit niciodată o configurație mai ușoară pentru VPN decât Opera VPN.

Pur și simplu descărcați browserul Opera de pe site-ul oficial: https://www.opera.com.

Lansați browserul

Chiar lângă bara URL, există un “VPN” buton. Pentru a-l activa, însă, a trebuit să merg la Meniu > Setări > intimitate > VPN.

Opera VPN este absolut liberă de utilizat deoarece nu am găsit deloc planuri de abonament.

Puteți schimba serverele prin același panou de setări din browser doar făcând clic pe lista disponibilă.

Opera oferă un VPN gratuit

Revizuirea metodelor de plată VPN Opera

Întrucât Opera VPN este o “Liber” serviciul, nu acceptă nicio metodă de plată. Acest lucru se datorează faptului că pur și simplu nu oferă nimic “premiu” care poate necesita achiziționarea.

Browserul la fel ca Mozilla Firefox și Google Chrome este disponibil pentru a fi descărcat GRATUIT. Chiar și suplimentele disponibile în Opera’magazinul dedicat poate fi descărcat gratuit. Nu este nevoie de metode de plată!

Servere VPN și evaluare a performanței

Opera VPN oferă o listă de servere foarte ambiguă.

Vi se oferă doar trei opțiuni pentru a vă conecta la:

  • Americile
  • Europa
  • Asia

Indiferent de la care dintre ele vă conectați, nu veți avea siguranță în ce oraș / locație / țară sunteți dirijați.

Serverele nu sunt protejate de niciun fel de suport de criptare sau de protocol și, de asemenea, suferă de scurgeri IP (mi s-a părut că scurg IP-ul meu de cel puțin 3 ori în 7 teste diferite).

Lista de server este mai mică dacă o comparăm cu oricare alt furnizor de top (NordVPN oferă 5700+ servere), m-a impresionat că aș putea să o folosesc pentru a debloca Netflix, dar în afară de asta, Opera VPN nu mai poate să comande orice fel de autoritatea aici.

Opera VPN Speed ​​Test Review

Pentru a înțelege mai bine fiabilitatea și lățimea de bandă a VPN Opera, am decis să efectuez un test de viteză pe conexiunea mea de 50Mbps. Am prezentat rezultatele în tabelul de mai jos:

Server Ping Descarca Încărcați
Statele Unite 159ms 32.4Mbps 37.8Mbps
Canada 133ms 40.2Mbps 23.4Mbps
Germania 203ms 30.7Mbps 29.1Mbps
Singapur 119ms 32.9Mbps 32.7Mbps
Olanda 102ms 34.5Mbps 33.3Mbps

Opera VPN Confidențialitate și securitate

Mai devreme, le-am spus utilizatorilor că Opera are sediul central în Norvegia. Serviciul lor de VPN este disponibil printr-o filială numită SurfEasy. Acum, avocații de confidențialitate și cei atenți la legile internetului pot ști că Norvegia susține și protejează dreptul la confidențialitatea utilizatorilor.

Multe dintre legislațiile și legile sale tind să fie favorabile pentru Joe. Cu toate acestea, SurfEasy nu poate fi atât de demn de încredere! Ghicește de ce? Serviciul care și-a integrat tehnologia proxy în browser-ul flagship își are sediul în CANADA!

Acum, să nu uităm că Canada este membră a Alianțelor Cinci și paisprezece ochi. Acest grup de informații include nume precum Statele Unite, Regatul Unit, Noua Zeelandă, Australia și Canada. Ca atare, vă puteți aștepta ca guvernele lor să se dedice supravegherii în masă.

De fapt, majoritatea țărilor din jurisdicțiile UE și SUA impun chiar legi obligatorii de păstrare a datelor. Aceasta înseamnă că nu numai VPN-ul va înregistra toate informațiile dvs. Cu toate acestea, la cererea guvernului canadian, acestea vor preda date private.

Totuși, lucrurile deveneau confuze, însă când analizam Opera VPN. Nu știi cu adevărat cine deține ce! Într-o discuție cu Poliția Android din aprilie 2018, Opera PR a informat că aplicația lor VPN nu mai face parte din software-ul browserului lor.

Acesta este fie un truc pentru a evita consecințele bazării în Canada, sau pur și simplu marketing slab și PR care au dus la o confuzie masivă cu privire la adevăratele sedii pentru serviciul lor VPN. Indiferent, aș evita să-mi pun intimitatea pe mâna Operei’s serviciu VPN.

Opera VPN Protocoale / Revizuire criptare

Practic nu există informații despre protocoalele sau criptarea utilizată de Opera VPN nicăieri.

Aceasta înseamnă că Opera nu este un VPN, ci un proxy, care îți ascunde IP-ul, dar este extrem de inutil dacă vrei o protecție online și o securitate de top.

Așadar, dacă vă gândiți să utilizați Opera VPN pentru a vă proteja în timp ce efectuați o tranzacție financiară sensibilă, nu face decât să renunțați la ideea acum.

Opera VPN P2P / Torrenting Review

Opera VPN nu este deloc bună pentru Torrenting.

Suferă de scurgeri IP și practic nu are acoperire de securitate care să vă protejeze de troluri de copyright.

Pentru a elimina orice alte îndoieli, Opera VPN menționează în mod clar pe pagina sa VPN că nu acceptă P2P / Torrenting. Prin urmare, este imperativ ca utilizatorii să evite partajarea / descărcarea torrenturilor cu orice preț în timp ce folosesc Opera VPN.

Revizuirea politicii de confidențialitate Opera VPN

După cum am menționat anterior, Opera VPN nu este tocmai un serviciu de rețea virtuală-privată, ci mai degrabă un server proxy. Deși oferă toate funcționalitățile de care ai nevoie de la un VPN, majoritatea capabilității este limitată numai la datele browserului tău.

Aceasta înseamnă că furnizorul criptează doar datele transmise de pe browserul dvs. web și internet. Drept urmare, este posibil ca serviciul să nu fie complet sigur. De fapt, este similar cu închiderea ușii casei tale, dar lăsând geamurile deschise.

Ușa încuiată asigură o anumită siguranță, dar intrusii pot totuși sparge / debloca geamurile. Acest lucru reduce în mod evident nivelul de securitate pe care îl primiți. Am examinat pagina vechea Politică de confidențialitate (când Opera VPN avea propriul site dedicat) pentru detalii suplimentare privind protecția VPN-urilor.

Serviciul afirmă că nu înregistrează informațiile despre conexiune / sesiune, dar așa cum am descoperit anterior, acest lucru este fals. Desigur, deoarece este un serviciu gratuit, nu trebuie să furnizați un nume, o adresă de e-mail și alte informații personale importante.

Cu toate acestea, a fi de acord cu regulile VPN-urilor Opera înseamnă, de asemenea, că acceptați SurfEasy’s Politica de date deoarece este serviciul de conducere. Deși nu există detalii clare cu privire la ce informații sunt stocate, este responsabilitatea dvs. să folosiți prudență înainte de a partaja date personale.

Opera VPN este în siguranță?

Opera VPN este un proxy, deci don’Nu greșesc pentru un VPN doar pentru că este acolo în nume.

Nu face asta’nu oferiți niciun fel de criptare, protocol, comutator de ucidere sau literalmente orice altă barieră pe care o fac alte VPN-uri pentru a vă proteja anonimatul online.

Opera de revizuire a clienților Opera VPN

Opera VPN nu oferă deloc un fel de asistență pentru clienți.

Chat în direct, formular de contact sau chiar generarea unui bilet? Ai castigat’Nu voi putea găsi așa ceva pentru Opera VPN.

Singurul suport disponibil este printr-o secțiune de întrebări frecvente.

Vei primi răspunsuri detaliate la întrebări comune. Cam asta este.

Ca o alternativă la întrebările frecvente, puteți lua în considerare să puneți întrebări pe forumul Opera, dar chiar și asta nu’nu am o secțiune dedicată Operei’s serviciu VPN.

Există multe VPN-uri cu asistență necorespunzătoare pentru clienți, dar Opera VPN este probabil printre cele mai grave.

Revizuirea compatibilității dispozitivului VPN Opera

Opera VPN este disponibilă doar pentru browserele Opera, perioadă.

Nicio aplicație nu este disponibilă pentru Windows, Mac, Android, iOS sau chiar alte browsere.

IOS-ul și Android-ul au fost întrerupte de către furnizor, așa că acum este acolo doar pe Browser-ul Opera.

Dar problema aici este că browser-ul Opera nu este lumea’este cel mai popular sau chiar un browser popular pentru asta.

Google Chrome, Mozilla Firefox sunt cele două cele mai preferate browsere, dar Opera VPN nu’nu lucrez la ele.

Pe partea de compatibilitate, Opera VPN nu face acest lucru’chiar merită să obții un clasament de la noi.

Opera VPN Review Reddit

Revizuirea My VPN VPN și cel mai bun vpn reddit dezvăluie faptul că serviciul are o prezență foarte activă pe Reddit. Puteți găsi diverse subiecte în care utilizatorii caută soluții cu privire la problemele cu care se confruntă complementele browserului și aplicațiile de smartphone.

Aveți mulți membri activi ai comunității prezenți pentru a oferi soluții la diverse probleme. Mai jos puteți găsi un fir în care utilizatorii discută despre acțiunile VPN-urilor Opera cu privire la eliminarea site-ului și a aplicațiilor sale, lăsând doar un browser Windows VPN oferit:

Alternativă VPN de la Androidapps

Verdict final

Nu.

Dacă ar fi să mă întrebați cât de bine este VPN-ul Opera? Aș spune, este unul dintre cele mai nedorite VPN-uri de acolo, chiar și ca unul gratuit.

Pe lângă deblocarea Netflix, Opera VPN face altceva.

Aceasta’e practic un ponei cu un singur truc.

Opera VPN a câștigat’nu vă protejează securitatea online, nu are aplicații, nu are nicio formă de asistență pentru clienți, nu’Nu suportă Torrenting, parcul său de server este slab și există ambiguitate în ce jurisdicție operează.

Nu există absolut niciun motiv pentru noi să-l recomandăm în această revizuire VPN a browserului Opera.

Binele

  1. Deblochează Netflix.
  2. Serviciu VPN gratuit.

Răul

  1. Fără asistență pentru clienți.
  2. Nu există compatibilitate multiplă platformă.
  3. Utilizează serverele DNS Google în loc de proprietate.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me