Hola VPN Review 2019 – A Dangerous & ldquo; Free & rdquo; VPN pentru a evita!

Lansată în 2017 și fondată de Ofer Vilenski și Derry Shribman, Hola VPN este un nume cunoscut printre freebies. Utilizează un model freemium, ceea ce înseamnă că au disponibile planuri gratuite (fără reclame) și plătite. Cu toate acestea, dacă aș fi complet imparțial, amândoi oferă performanțe slabe.

Produsul a făcut parte din numeroase controverse, ca parte a strategiei lor de utilizare a resurselor utilizatorilor ca noduri de ieșire pentru Hola’s serviciu cu sora plătită, Luminati. Există, de asemenea, dovada că VPN-ul funcționează ca o botnet și cu celălalt produs Hola Browser, legat de DDoS Attacks!

Decideți să vă abonați la furnizor? Dacă da, v-aș sfătui să vă opriți chiar acolo și să citiți acest detaliu Hola VPN Review 2019 pentru o imagine mai clară!

 • Securitate
 • Transparenţă
 • Prețuri
 • Servere
 • Performanţă
 • Compatibilitate
 • A sustine

competență

Hola VPN își are sediul în Israel, care, deși nu este membru al alianței FVEY, poate fi considerat încă un aliat puternic. Țara este unul dintre cei mai apropiați parteneri cu guvernul SUA și agențiile de informații precum Agenția de Securitate Națională (NSA).

Desigur, pretenția acestora fiind funcțională “observator” este încă discutabil, având în vedere că documentele de la Edward Snowden nu aveau multe detalii despre țară. Cu toate acestea, Wikipedia menționează în continuare Israel ca un observator oficial al FVEY și NSA împărtășește direct supravegherea brută.

Dacă acest lucru nu ar fi fost suficient, au existat multe cazuri de identificare a companiilor umbrite care au legături cu Israel. Unii susțin chiar că autoritățile israeliene dau puteri de supraveghere mai largi în comparație cu autoritățile americane. Chiar nu mi-ar plăcea să am încredere într-un serviciu bazat într-o astfel de țară!

Politica de logare

Spre deosebire de majoritatea serviciilor VPN gratuite, mă bucur că Hola VPN oferă un Acord de licență de utilizator final și pagina de politici de confidențialitate. În acest fel, utilizatorii vor ști exact la ce se înscriu.

Dacă vorbesc despre logare în mod special, este important să reamintim că VPN Hola a redimensionat pagina lor, numai după ce s-au confruntat cu critici severe din jurul “botnet” zvonuri.

În urma acestui eveniment, furnizorul a decis să fie “mai clar” despre operațiunile lor și, în mare parte, mă bucur că încearcă să fie transparente.

Cu toate acestea, așa cum mă așteptam cu ani în urmă și după ce am examinat sute de furnizori pe piață, Hola VPN își înregistrează informațiile.

Datele de jurnal înregistrate de VPN includ tipul de browser pe care îl utilizați, paginile web pe care le vizitați, precum și informații precum timpul petrecut și orele de acces și datele.

“Nu închiriem și nu vindem informații personale. Putem dezvălui informații personale altor furnizori sau parteneri terți de servicii de încredere în scopul furnizării serviciilor, stocării și analizelor. De asemenea, putem transfera sau dezvălui informații personale către filialele noastre, companiile afiliate.”

Acum, Hola VPN afirmă că nu vând / partajează nicio informație personală, dar nu cred că, având în vedere că majoritatea VPN-urilor gratuite vând datele dvs. către terți.

Nu mai vorbim, ei contrazic propria declarație din același alineat, mai întâi afirmând că nu împărtășesc informații personale, dar apoi informează că le dezvăluie filialelor și companiilor afiliate.

Utilizarea resurselor utilizatorului ca noduri de ieșire

A venit ca un șoc în industria VPN-ului, când Hola a reușit să adune o serie uriașă de 46 de milioane de utilizatori din întreaga lume din 2014.

De-a lungul timpului, au dezvoltat o bază de date de 9 milioane de botnet-uri puternice IP pe mâinile lor, care vinde acces la cererile HTTP la https://luminati.io.

În mod obișnuit, când instalați Hola, veți deveni un punct final VPN. Este posibil ca alți utilizatori din rețea să poată ieși prin conexiunea de internet și să-ți ia IP-ul.

Așa reușește să vândă Hola “serviciu gratuit”. Nu plătește pentru lățimea de bandă, ci îl folosește și îl vinde de la utilizatorii care optează pentru instalarea și rularea aplicațiilor lor.

Lucrurile se complică și mai mult, când se anunță știri despre site-ul 8chan, primind cereri de POST cu aspect legitim la post.php în 30 de secunde de la peste 9.761.015 noduri de ieșire ale botnetului Luminati, pe care operatorul de bord Fredrick Brennan le-a împărtășit informații despre.

Probleme privind scurgerea IP / WebRTC / DNS

Pentru a avea o idee mai bună despre fiabilitatea proxy-ului Hola (în ciuda numeroaselor acuzații și controverse), am decis să efectuez teste VPN referitoare la probleme de scurgere.

Acest proces mi-a luat o zi întreagă, unde am verificat aproape fiecare server de proxy Hola, de la șase instrumente de testare VPN diferite de pe internet:

 1. https://ipx.ac/run - Eșuat
 2. https://ipleak.net/ - Trecut
 3. https://dnsleak.com - A eșuat
 4. https://browserleaks.com/webrtc - A eșuat
 5. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ - Trecut
 6. https://www.perfect-privacy.com/check-ip - Trecut

În afara testelor efectuate pe aceste șase instrumente, furnizorul nu a afișat probleme de scurgere în privința perfectă a confidențialității și a scurgerilor browserului, dar nu a reușit testele pentru IPX, Scurgeri browser și scurgeri DNS.

IPX

Rezultatele pe care le vedeți mai jos provin din testul efectuat pe serverul din Marea Britanie. VPN a eliminat, din păcate, adresa mea IP publică și privată inițială.

Acesta este motivul pentru care am cenzurat informațiile cu o evidenție roșie, pentru a-mi proteja propria identitate. Un lucru este sigur însă, proxy-ul Hola nu este deloc o alegere sigură!

Hola VPN Leak Test IPLeak

IPLeak

IPLeak oferă de obicei rezultate foarte precise atunci când evaluați un VPN și conexiunea acestuia. Conform instrumentului, adresa dvs. IPv4 și DNS sunt sigure.

Cu toate acestea, testul DNS a dezvăluit plus 55 de servere și a întâmpinat 8 erori în timpul procesului, așa că din nou nu aș avea încredere unui furnizor cu o astfel de reputație!

Hola VPN Leak Test IPX

DNSLeak

Pentru testarea pe DNSLeak, sunt conectat pe același server din Marea Britanie ca la toate analizele. Acest instrument mi-a oferit cele mai relevante și corecte rezultate ale conexiunii mele.

Mi-a afișat adresa publică și privată exactă a IPv4, împreună cu detaliile exacte despre țară și oraș, de aceea am neclarizat rezultatele.

Hola VPN Leak Test Scurgere DNS

Scurgeri de browser

Browser Leaks este al treilea instrument din listă care afișează o scurgere de WebRTC și DNS. Adresele mele publice și private IPv4 au fost clar vizibile cu VPN Hola.

Acest lucru reiterează faptul că furnizorul este nesigur și nu vă oferă protecție împotriva supravegherii. Merge să vă păstrați ascuns identitatea și nu aș avea încredere în ea!

Hola VPN Leak Test BrowserLeaks

Confidențialitate perfectă

Am folosit două instrumente de la Perfect Privacy pentru a verifica dacă conexiunea mea este sigură sau nu. Unul este instrumentul Verificare IP, iar celălalt instrument de testare scurgeri DNS.

După cum puteți vedea, rezultatele arată că Hola VPN vă păstrează identitatea ascunsă, dar cred că este vina instrumentelor, deoarece trei servicii diferite au arătat probleme de scurgere..

Hola VPN Leak Test Confidențialitate perfectă

Verificare fișier aplicație

În cazul în care o companie antivirus, cum ar fi AVG și produsul său Secure Line VPN, poate veni cu virusul GrayWare / Win32.Presenoker, aplicațiile VPN Hola sunt gratuite de toate troienele și malware.

Testul a fost efectuat pe site-ul virustotal.com, unde puteți încărca un fișier și l-ați analizat pe mai multe servicii antivirus pentru a verifica dacă există semne roșii.

Verificare virus Hola VPN în funcție de virus

Transparenţă

Pentru a avea încredere într-un furnizor VPN, trebuie să aflați mai multe despre istoricul acestora, proprietarii, sediul, consiliul de administrație, etc. Aceste informații nu sunt disponibile cu ușurință de la niciun serviciu.

Acesta este motivul pentru care am decis să creez un ghid VPN transparent, în care să mă vedeți să împărtășesc răspunsuri de la diferiți furnizori după ce le-am pus întrebări INVASIVE pe e-mail.

Lucrul este că nu a trebuit să trimit un e-mail Hola VPN pentru informații despre produsul lor. Puteți găsi tot ceea ce privește VPN-ul pe “Despre” sau “DNA” pagină. Am separat fiecare fațetă pentru o citire ușoară:

Hola VPN Review

 1. fondatorii: Ofer Vilenski și Derry Shribman
 2. Membrii echipei: Limor Kidron (VP HR), (Ron KolCTO) și (Arik GiladGM)
 3. investitori: DFJ (Silicon Valley), Trilogie (Seattle), Magma (Israel), Horizons Ventures (Hong Kong) și Orange (Franța).

VPN nu oferă “Garanții Canari” și nici nu a fost încă auditat de nimeni, dar voi încerca să obțin un răspuns mai detaliat de la Hola VPN despre asta în curând.

Prețuri

Am oferit deja detalii despre modul în care VPN Hola’versiunea gratuită operează și folosește resursele utilizatorului pentru lățimea de bandă și nodurile de ieșire pentru a evita cheltuirea banilor.

Cu toate acestea, furnizorul oferă și un pachet premium. Deși serviciul este în continuare cam același, este totuși bun pentru testarea furnizorului.

Opțiuni de abonamente

În mod obișnuit, aveți 4 opțiuni diferite de abonament: plan lunar, bi-anual, anual și 2 ani. Prețul lunar începe de la 11,95 USD.

Dacă doriți să beneficiați de reduceri, puteți opta pentru abonamente cu durate mai mari. De exemplu, pachetul de 6 luni reduce prețul lunar la 9,00 USD.

Dacă optați pentru anual, plătiți 6,99 USD / lună. - economisind 41% remarcabil la prețul inițial, care este încasat în fiecare an de 83,88 USD.

Pentru cea mai bună valoare, aș sfătui utilizatorii să meargă pentru planul pe 2 ani. Costă 3,99 USD pe lună, însumând 95,75 USD timp de doi ani, oferindu-ți o reducere masivă de 66%!

Evaluarea prețurilor Hola VPN

Banii inapoi garantat

Hola VPN oferă o cerere gratuită și o garanție de rambursare, care acoperă ambele baze pentru clienții lor. Puteți testa serviciul ori de câte ori doriți.

Garanția de înapoiere durează 30 de zile. Cu toate acestea, este imperios necesar să știm că Hola VPN își păcălește clienții în ceea ce privește prețurile.

Acesta este primul pe care îl văd vreodată de un astfel de sistem în industrie! “Serviciul Hola este furnizat individual pentru fiecare platformă. Astfel, dacă te-ai înregistrat pe două platforme vor fi două plăți.”

Acesta este un text preluat din secțiunea Întrebări frecvente de facturare, în care furnizorul adresează preocupări cu privire la un cont care este încărcat de două ori. O strategie inteligentă pentru a-ți păcăli clienții, Hola!

Servere

După instalarea aplicației Hola VPN pe platforma mea Android și Windows, am observat că nu există un număr exact disponibil. Totuși, din câte am contat, aveți peste 220 de servere pentru conectare.

Viteza acestor servere a fost “okayish” dar securitatea era nesăbuit. Așa cum am arătat mai sus, Hola VPN nu reușește să cripteze și să asigure o conexiune corect, scurgând informațiile!

Testarea locațiilor virtuale

Pentru a oferi utilizatorilor o idee mai bună despre Hola Unblocker, am efectuat un test pe serverele lor. Acest lucru a fost de a judeca dacă furnizorii’ serverele se bazează în locația publicizată sau nu.

M-am conectat la un server din Marea Britanie, care mi-a dat adresa IP: 213.229.67.83. Am lipit această adresă în testul pentru ping-ul Monitorului sintetic CA App.

Testarea locațiilor virtuale Hola VPN

Instrumentul adaugă serverul în peste 90 de locații din întreaga lume. După cum puteți vedea, timpul dus-întors este destul de ridicat pentru alte locații, dar în Marea Britanie - Londra, ms-ul este de până la 2.419 ms.

Recenzie HolaVPN

Instrumentul de tracert de la CA Technologies’ App Synthetic Monitor, verificați în continuare aceste constatări, afișând o rtt de 4.709 ms. Acest lucru înseamnă că serverul este într-adevăr situat în Londra.

Hola VPN Locații virtuale Testări

Pentru o imagine completă, am copiat și lipit adresa IP pe care am primit-o de pe server (213.229.67.83) și adresa finală (151.236.46.162) în setul de instrumente BGP Hurricane Electric:

HolaVPN

Teste de viteză

Am testat performanța VPN-urilor Hola prin efectuarea unui test de viteză pe mai multe servere. Pentru acest proces, am folosit infamul Speedtest de Ookla pentru Hola’s Locații din Marea Britanie, SUA, Franța și Australia.

Toate testele au fost efectuate pe o conexiune de 50 Mbps. În Australia, am primit cu greu 5.51Mbps de descărcare și 6.65Mbps. Pentru Franța, rezultatele nu au fost prea diferite.

Am primit descărcare de 7,54Mbps și încărcare de 4,11Mbps. Pentru SUA, am primit cea mai mare descărcare de 17.4Mbps și 4.76Mbps de încărcare și pentru Marea Britanie 13.7Mbps Download și 4.28Mbps upload.

Acest lucru oferă Hola VPN o viteză medie de descărcare de 10Mbps și încărcare de 4Mbps pe conexiunea dvs. de 50Mbps, ceea ce este incredibil de sărac pentru a spune cel puțin.

Hola VPN Speedtest de Ookla

torrenting & Confuzie

Din păcate, furnizorul nu oferă o funcție de obstrucție StealthVPN a.k.a. Încă aveam un reprezentant al testului meu de serviciu în China (ca parte a furnizorului nostru de peste 80 de persoane’analiza s), dar nu a funcționat.

VPN nu a funcționat nici în alte locații precum Iran, Irak, Turcia și Egipt, unde interdicțiile VPN sunt iminente și destul de greu de ocolit..

În ceea ce privește P2P / Torrenting, am efectuat un test pe IPLeak.net, care a solicitat descărcarea unui link magnet și apoi evaluarea fundalului din spatele rețelei.

Hola VPN nu a reușit să-mi clocheze adresa IP inițială. Acest lucru se poate dovedi nociv pentru torrenteri, deoarece vor trebui să plătească amenzi DMCA grele, din cauza descărcării conținutului încălcării drepturilor de autor!

Hola VPN Torrenting Test

Streaming / Deblocare - Hola Netflix

VPN-urile sunt instrumente valoroase pentru divertisment-geek și cut-cord, care doresc să acceseze conținutul geo-restricționat pe VoD-uri precum Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime și Hulu.

Ca atare, este rezonabil să mă aștept doar ca Hola VPN să deblocheze astfel de platforme de streaming, dar, din păcate, rezultatele pe care le-am obținut au fost dezamăgitoare..

Am vizitat https://www.netflix.com și am primit imediat o notificare de la Hola VPN pentru a muta locația mea fie în Statele Unite, fie în orice altă țară..

Hola VPN Netflix Deblocare

Fac clic “Statele Unite” din moment ce are cele mai multe titluri din filme și emisiuni TV și Hola VPN mi-a spus să mă conectez la contul meu Netflix. Am făcut și apoi m-am conectat la Statele Unite pentru a face flux.

HolaVPN Netflix Deblocare

După cum puteți vedea, aceasta este eroarea pe care am primit-o de la Netflix, care afirmă că sistemul lor a considerat că folosesc un deblocator sau proxy. Hola este destul de lipsit de încredere pentru streamer!

Recenzie de deblocare Netflix Hola VPN

Compatibilitate

Compatibilitatea dispozitivului nu este o problemă pentru VPN Hola, care gestionează deja peste 191 de milioane de utilizatori din întreaga lume. Aveți aplicații disponibile pentru Windows, Mac, iOS și Android.

Utilizatorii pot obține chiar extensii pentru Google Chrome și Mozilla Firefox. Furnizorul susține chiar că funcționează la Apple TV, dar oferă de fapt instrucțiuni pentru configurarea unui DNS.

Aplicația Android Hola

După descărcarea / instalarea “VPN nelimitat gratuit - Hola”, veți fi întâmpinat cu un meniu care vă solicită “abonează-te, don’Partajarea resurselor” sau faceți clic pe “Următor →”.

Dacă optați pentru prima, va trebui să cumpărați un abonament. Rețineți că Hola’Planurile sunt gestionate diferit pe dispozitive variate.

Aceasta înseamnă că, dacă aveți deja un abonament pe Windows, același cont nu va funcționa pe Android. Va trebui să vă dedicați unei alte tranzacții.

Dacă optați pentru aceasta din urmă, va trebui să vă dați acordul să vă împărtășiți resursele, după care veți avea acces la “Hola Unblocker”, care acționează mai mult ca un browser proxy decât VPN.

Toate aplicațiile mele instalate sunt prezentate în mod corect în meniu. Îl pot selecta pe cel în care vreau să schimb locația mea și apoi să aleg un server după bunul plac.

Ca o altă opțiune, puteți pur și simplu să faceți clic pe steagul țării din colțul din stânga sus, să selectați un server și apoi să căutați orice pentru a primi rezultate relevante pe acea locație.

În opinia mea, aplicația este bună pentru deblocare, dar am întâmpinat o mulțime de probleme atunci când folosesc un server VPN în diferite aplicații. Protecția nu a fost atât de convingătoare și am întâmpinat probleme de conectare.

Aplicația Android Hola VPN

Aplicația Windows Hola

Aplicația Hola Windows disponibilă pentru descărcare direct pe site-ul web a fost destul de asemănătoare omologului său Android. De obicei nu primiți un VPN, VPN, ci un browser Chrome personalizat!

Da, nu te glumesc. Hola VPN a optimizat pur și simplu browserul Chrome pentru a include o gamă de extensii, inclusiv Video Accelerator, Ad-Blocker și Proxy / VPN.

Fără o aplicație care vă clochează întreaga rețea și nu doar conexiunea browserului, Hola nu pare o opțiune convingătoare pentru a utiliza anonimatul online.

S-ar putea să aveți o mulțime de locații disponibile, dar tocmai despre asta. Aplicația este mai mult proxy decât un serviciu VPN real și nu oferă o criptare bună pentru a vă păstra identitatea ascunsă.

Aplicația Windows Hola VPN

Extensia Hola VPN Chrome / Mozilla

Această VPN gratuită pentru Chrome este aceeași cu aplicația Windows. Versiunea desktop adaugă doar alte servicii la browser, care include extensia Hola Google Chrome.

Ca atare, designul și aspectul general sunt complet identice. Puteți transforma “împuternicit” oricând doriți și schimbați locația folosind 226 servere diferite.

Cu toate acestea, nu uitați că această extensie Hola este aceeași utilizator care vinde’ lățime de bandă pentru costul acoperirii serviciului său gratuit. Deci, ar trebui să vă plasați cu adevărat încrederea în ea?

Eu nu cred acest lucru! O alegere mai bună pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate este să apelezi la nume fiabile din industrie precum NordVPN, ExpressVPN, Surfshark și PureVPN, cu extensii sigure de browser.!

Extensia browserului VPN Hola

A sustine

În ceea ce privește asistența, VPN-ul gratuit Hola nu oferă chat live 24/7. Au un ajutor pe email [@] hola.org, unde puteți lua legătura cu personalul lor tehnic pentru probleme legate de VPN.

Alte opțiuni disponibile pentru asistență includ Facebook, Twitter și YouTube. Au avut chiar și o pagină Google+, dar după închiderea lor, prezența lor s-a pierdut.

Ultima opțiune pe care o ai pentru a primi asistență este accesarea secțiunii Întrebări frecvente, care este încărcată cu întrebări relevante care ar trebui să ofere suficient ajutor.

Asistență VPN Hola

Întrebări frecvente (întrebări frecvente)

Când vine vorba de utilizarea Holavpn, utilizatorii pot avea o mulțime de preocupări / întrebări care îi trec prin minte. În lumina acestui fapt, am enumerat unele dintre cele mai comune întrebări pe care le primim de la utilizatorii noștri într-o singură locație. Consultați întrebările frecvente de mai jos pentru depanare:

Este Hola VPN sigur de utilizat?

Așa cum am menționat anterior, Hola acționează mai mult ca un proxy decât ca o aplicație VPN. Nu utilizează criptarea pentru cloaking-ul dvs. de trafic, astfel încât nu vă ascunde activitatea pe internet.

Ca atare, identitatea dvs. online va fi compromisă indiferent de platforma pe care utilizați Hola VPN. Este mai bine să mergi pentru nume proeminente pe piață, cu o reputație sigură.

Ce face Hola VPN?

Urmând modelul de oferte freemium, Hola are atât planuri gratuite, cât și plătite. Aplicația în sine a fost legată de o mulțime de activități suspecte, cum ar fi utilizarea dispozitivelor utilizatorului ca note de ieșire pentru salvarea lățimii de bandă.

Ba chiar a existat controverse privind VPN-ul care vinde informațiile dvs. către terți. Furnizorul poate fi în industria VPN, dar este de fapt un motiv pentru care majoritatea oamenilor se abat de la instrumentele de confidențialitate!

Este Hola.org în siguranță?

Site-ul în sine este complet sigur de vizitat. Utilizează protocolul HTTPS pentru traficul de intrare / ieșire, asigurându-vă că datele dvs. sunt sigure, dar acest lucru este limitat doar la site-ul web.

VPN-urile Hola Free Aplicațiile Windows, Mac, iOS și Android sunt aproape inutile dacă este dorință de confidențialitate și anonimat!

Ce înseamnă Hola?

Hola în sine este o frază spaniolă la care se face referire “buna”, dar nu există istoric despre motivul pentru care acest furnizor alege să folosească numele “VP Hola” pentru serviciul lor.

Am trimis un e-mail furnizorului pentru mai multe informații despre modul în care compania a luat ființă, despre cum au debarcat numele, etc. Încă aștept răspunsul!

Verdict final

Aș recomanda VPN Hola?

NICIODATĂ ÎN VIATA MEA! Situat într-o țară care este un aliat apropiat de FVEY, înregistrând informații despre sesiuni / activități, incapacitatea de a debloca Netflix, probleme de scurgere WebRTC / DNS / IP, înșelând utilizatorii prin vânzarea de date private, folosindu-le ca noduri de ieșire ...

Serviciul a eșuat în fiecare aspect al procesului meu de examinare. Cuvinte simple, este un serviciu proxy comercializat ca VPN, care nu oferă confidențialitate / securitate de niciun fel. Utilizatorii ar trebui să stea departe de această comandă VPN gratuită. Nu cădea pentru strategiile sale de marketing înșelătoare!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me