Evaluarea VPN Betternet 2020

competență Canada
Preț 2,99 USD / lună pentru un plan de un an
Servere 10 servere în 10 țări
Jurnale Jurnalizează datele utilizatorului
Criptarea AES-256 (plătit) | AES-CBC-128 biți (Gratuit)
Deblochează Netflix Nu
torrenting Nu
Funcționează în China Nu
Recomandat  Nu
website https://www.betternet.co/
Compatibilitate Windows, Android, Apple

Foarte rar recomand VPN-uri gratuite vreodată.

Betternet și alte VPN-uri gratuite similare sunt destul de susceptibile de a prezenta multe anunțuri, nu sunt pe deplin sigure, nu protejează datele și performanțele dvs..

Dar Betternet promite că’nu sunt deloc similare cu VPN-urile gratuite și că poate fi o opțiune excelentă pentru a vă asigura anonimatul online.

Inițial, VPN a respectat aceste afirmații și de atunci a fost unul dintre cele mai populare VPN-uri Android de acolo. Cu toate acestea, Betternet’Reputația sa a scăzut de la un studiu CSIRO a dezvăluit că furnizorul vinde reclame utilizatorilor, care permit instalarea cookie-urilor pe dispozitive.

Această revizuire completă Betternet se va concentra atât pe ofertele PREMIUM, cât și pe cele gratuite ale furnizorului. Așa că, fără mai mult, permiteți’începeți cu o analiză aprofundată a VPN!

Pro-uri

 1. 7 zile de încercare gratuită pentru testare
 2. Cinci conexiuni simultane (versiune Premium)
 3. Aplicații native pentru toate platformele populare
 4. Fără reclame în versiunea premium

Contra

 1. Scurgeri IP și DNS
 2. Politică de confidențialitate slabă
 3. Jurnalele datelor utilizatorului (versiune gratuită)
 4. Versiunea gratuită servește reclame
 5. Coopera cu autoritățile

Notă: Ambele pachete premium oferă caracteristici similare. Cu toate acestea, nici o opțiune de selectare a protocolului nu este oferită în ambele pachete.

Planurile Betternet și revizuirea prețurilor

Atunci când majoritatea oamenilor iau în considerare înscrierea cu Betternet, de obicei, acestea se potrivesc “Liber” oferirea de la furnizor.

Există, de asemenea, o versiune plătită cu mai multe funcții premium oferite de Betternet și, în mare parte, la prețuri accesibile.

 • Abonament lunar: 11,99 USD facturat o dată
 • Abonament semestrial: 3,99 USD / lună (23,99 USD facturat o dată)
 • Abonament anual: 2,99 USD / lună (35,99 USD facturat o dată)

Planurile Betternet și revizuirea prețurilor

Trebuie să descărcați aplicația VPN pentru platforma / dispozitivul lor relevant, apoi faceți clic pe butonul “Actualizare” buton pentru a vedea aceste planuri.

Evaluarea VPN Betternet 2020

Dacă aș fi Betternet, aș avea în vedere reducerea prețurilor lunare sub 10 USD, până când voi putea să-mi susțin o reputație solidă pe piața VPN-urilor PREMIUM.

Există un plan de 6 luni disponibil, care reduce prețurile lunare la 3,99 dolari pe lună.

Aceasta înseamnă că primiți o reducere de 67% la prețul de pornire, totalizând doar 23 dolari!

Planul de 1 an oferă cea mai bună valoare din toate. Costă doar 2,99 USD pe lună, ceea ce însumează 35,99 dolari facturați o dată, timp de 12 luni!

Prețul acestui plan este ieftin, dar problema este că, pentru același preț de 2,99 USD / lună, puteți asigura abonamentul NordVPN, care este un serviciu VPN mult mai bun decât Betternet.

Prețuri variate pentru diferite dispozitive!

Așa cum am menționat anterior, Betternet inițial nu a oferit o pagină de preț pe site-ul lor web. Acest lucru a determinat mulți clienți să creadă că sunt în primul rând un serviciu GRATUIT. Cu toate acestea, recent au creat o nouă pagină, unde puteți vedea prețurile disponibile. Partea complicată este însă că prețul pe care îl vedeți mai sus este consecvent doar în aplicația Windows și pe site-ul web. Acum, Betternet oferă, de asemenea, diferite planuri clienților pe dispozitive variate. Aruncați o privire la această pagină de asistență.

Prețuri variate pentru diferite dispozitive!

Dacă vă înregistrați direct de pe site-ul lor sau din aplicația Windows, va trebui să plătiți 11,99 USD lunar, 23,99 USD pentru 6 luni și 35,99 USD pentru 12 luni. Cu toate acestea, dacă achiziționați un abonament din aplicațiile iOS sau Android, va trebui să plătiți mult mai mult. În timp ce costurile lunare sunt aceleași, adică 11,99 USD, va trebui să plătiți 47,99 USD pentru 6 luni (creștere a costului de 24 de dolari) și 71,99 USD pentru planul pe un an (creștere a costului de 36 de dolari). În cazul în care alegeți să cumpărați planul, depinde în întregime de dvs.!

Recenzie VPN gratuită Betternet

Cred că este timpul să abordăm elefantul din cameră. Betternet, deși ai un sistem complet solid pentru a oferi un instrument de deblocare și anonimat GRATUIT, este imperativ să fii sincer față de clienții tăi. În general, sfătuiesc utilizatorii să rămână departe de furnizorii care pretind că sunt gratuite, datorită aceluiași raționament găsit în studiul CSIRO. UTILIZATORI sunt atenți că VPN-urile au nevoie de bani pentru plata serverelor, asistenței, dezvoltării / întreținerii aplicațiilor și multe altele.

Nimic din această lume nu este gratuit, iar VPN-urile nu sunt, cu siguranță. Nu există niciun fel de prânz gratuit, iar până la urmă plătiți pentru asta. În industria de confidențialitate online, acest lucru înseamnă a face compromisuri asupra anonimatului și securității dvs. digitale. Betternet lucrează cu numeroase companii de publicitate care oferă sugestii pentru instalarea anumitor aplicații sau vizionarea de videoclipuri pentru a utiliza serviciul GRATUIT VPN. Acum, acest lucru l-ați menționat deja pe site-ul dvs. web și îl respect.

Recenzie VPN gratuită Betternet

Cu toate acestea, dacă doriți să vă dezvoltați încrederea în rândul clienților dvs., informați-i, de asemenea, că aceste companii de publicitate cu care lucrați, au capacitatea de a instala cookie-uri suplimentare pe dispozitivele utilizatorilor. Acest lucru le permite să păstreze filele cu privire la activitatea utilizatorului și, dacă vizitați unul dintre site-urile pe care le face reclamă, știu că Betternet a reușit. Probabil dacă utilizatorul face o vânzare, Betternet poate câștiga bani și va putea plăti pentru costurile generale ale administrării unei VPN.

În total, dacă utilizarea unor astfel de practici care necesită descărcarea aplicațiilor sau vizionarea câtorva videoclipuri promoționale nu deranjează utilizatorii Betternet, VPN-ul gratuit nu este deloc rău pentru deblocarea conținutului. Du-te nebunește schimbând serverele și îți vei termina munca fără să plătești un singur ban. Totuși, pentru utilizatorii care caută confidențialitate și securitate, aș recomanda cu strictețe verificarea altor furnizori premium.

Analiza metodelor de plată Betternet

Dacă decideți să mergeți cu versiunea premium a Betternet, ar trebui să aveți un număr bun de opțiuni disponibile pentru plată. Norocos pentru tine, furnizorul acceptă VISA, MasterCard și PayPal, care sunt alegerile obișnuite pentru majoritatea cumpărătorilor. Totuși, această selecție este destul de limitată și poate împiedica mai mulți utilizatori să-și cumpere planul preferat. Betternet trebuie să lucreze la adăugarea mai multor diversități la metodele de plată. De asemenea, ar trebui să adauge criptomonede ca Bitcoin, deoarece oferă anonimat de neegalat!

Analiza metodelor de plată Betternet

Garanția de returnare a banilor Betternet

Pur și simplu urăsc furnizorii care nu oferă niciun fel de încercări gratuite sau garanții de returnare a banilor. Cu toate acestea, Betternet nu reușește să-și impresioneze utilizatorii. Aveți la dispoziție o garanție de rambursare de 30 de zile, care vă permite să testați serviciul premium în mod convenabil și să decideți dacă doriți să utilizați furnizorul VPN sau nu. Cu toate acestea, singura problemă cu acest plan este că trebuie să utilizați mai puțin de 50 MB de date pentru a folosi restituirea, ceea ce este destul de nedrept, să spunem cel puțin.

Aș fi preferat ceva peste 500 MB. În acest fel, cel puțin utilizatorii ar putea testa și vedea dacă serviciul este suficient de bun pentru streaming și jocuri online. În caz contrar, care este utilizarea unei garanții de restituire, dacă cerințele sunt atât de dure? Este destul de inutil, deoarece nu mulți ar putea beneficia de o rambursare. Cu toate acestea, disponibilitatea contează, astfel încât Betternet poate lucra în continuare la îmbunătățirea politicii.

Recenzie de testare gratuită Betternet

Nu există informații despre un proces gratuit pe site-ul web, deoarece chiar și planurile premium sunt lăsate în afara unei discuții. Cu toate acestea, utilizatorii au capacitatea de a folosi un proces gratuit de șapte zile pe orice pachet premium. Pentru a utiliza această caracteristică, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. de credit. Dacă nu reușiți să anulați în perioada de șapte zile, Betternet vă va percepe taxa pentru traficul lunar, care este cel mai scump plan. Aceste tactici inteligente de a face ca un utilizator să plătească pentru un serviciu sunt destul de stupide, să spunem cel puțin.

Cum câștigă Betternet bani - model de câștig

După cum am menționat anterior, Betternet folosește un mediu unic pentru furnizarea serviciilor sale. De obicei, folosește două platforme pentru a câștiga bani. Primul este prin oferirea de reclame sponsorizate gratuit. Toate aplicațiile mobile au “instalați o aplicație” buton. La apăsarea acestui buton, vi se oferă câteva opțiuni. Dacă instalați aplicația, Betternet câștigă bani. Cealaltă este “vizionați un videoclip și conectați-vă” platformă. Pentru fiecare videoclip vizionat, VPN primește bani.

De ce oferă o versiune premium?

În timp ce Betternet pare să-și exerseze serviciul în anumite zone, un lucru este sigur că sunt destul de transparente și în majoritatea locurilor. În toți anii petrecuți în revizuirea diferitelor servicii VPN, Betternet este primul pe care l-am întâlnit, care vorbește de fapt despre modelul său de câștig. Majoritatea VPN-urilor gratuite nu afirmă practicile lor pentru a ține pasul cu costurile administrării unui serviciu VPN.

Nimic nu poate funcționa gratuit până la urmă! Un serviciu VPN trebuie să plătească pentru o mulțime de lucruri, care includ întreținerea serverului, dezvoltarea aplicațiilor și upgrade-uri, salariile personalului și costuri de asistență tehnică. Betternet folosește “aplicații sponsorizate” și “urmărește un videoclip” să plătească costul și întreținerea serverelor. Cu toate acestea, acest lucru nu acoperă în mod evident alte costuri ale administrării unei VPN.

Acesta este motivul pentru care oferă o versiune premium care să acopere cheltuielile de resurse umane, serverele dedicate și locațiile nou adăugate. Deci, dacă un serviciu de renume precum Betternet trebuie să se bazeze pe două modele diferite pentru gestionarea costurilor administrării unui VPN, ce fac alte servicii gratuite? Vind informațiile dvs. către terți, care prosperă la datele utilizatorului!

Revizuirea compatibilității dispozitivului Betternet VPN

Funcția Multi-login este oferită de toate VPN-urile de top pentru a permite utilizatorilor să utilizeze un singur abonament VPN pe mai multe dispozitive la un moment dat.

Dar dacă există posibilitatea de a configura VPN-ul pe un router, atunci puteți utiliza VPN-ul pe cât de multe dispozitive doriți, fără restricții cu privire la mai multe conectări care vă împiedică.

Betternet VPN oferă 5 mai multe conectări (numai versiunea Premium), care este un număr suficient de bun pentru a crea o ușurință maximă pentru utilizatori. Tu nu’Cu toate acestea, nu aveți suport pentru router, dar totuși, Betternet oferă și aplicații native pentru aproape toate platformele și browserele principale, astfel încât niciun suport de router nu este o problemă majoră.

Acestea includ aplicațiile pentru iOS și Android care sunt disponibile pe iTunes și respectiv în magazinul Google Play. Aveți chiar și software disponibil pentru computere desktop și laptopuri care utilizează Windows, Mac și Linux, împreună cu extensiile browserului pentru Mozilla Firefox și Google Chrome.

Betternet pentru Windows

Aplicația Betternet pentru Windows este destul de intuitivă și ușor de utilizat. Are un design și un aspect destul de simplist, cu o aplicație în formă de dreptunghi, similar cu aspectul majorității extensiilor browserului. Cu toate acestea, utilizatorii au acces rapid la serverele disponibile pentru conectivitate. Pentru a începe să utilizați VPN, pur și simplu apăsați butonul de conectare și bucurați-vă de deblocarea site-urilor dvs. favorite. Puteți descărca aplicația de aici.

Recenzie de testare gratuită Betternet

Betternet pentru Mac

Anterior, Betternet nu a oferit o aplicație nativă pentru dispozitivele Mac și a cerut utilizatorilor să configureze VPN manual pe sistemul de operare. Cu toate acestea, câțiva ani pe drum, iar furnizorul oferă chiar și o aplicație Mac. Aplicația este complet asemănătoare omologului Windows și oferă acces ușor la site-uri geo-blocate precum BBC iPlayer, Hulu, Vimeo, Netflix și altele.

Revizuirea compatibilității dispozitivului Betternet VPN

Betternet pentru Android

Dacă doriți să utilizați Betternet VPN pe dispozitivele Android, va trebui să obțineți aplicația lor Android din magazinul Google Play.

Aplicația oferă două versiuni diferite, serviciul gratuit și premium.

VPN Betternet’versiunea gratuită pe Android nu face acest lucru’nu oferim toate funcțiile sau serverele, în timp ce abonamentul de servicii premium deblochează toate funcțiile de către furnizor.

Învățarea cum să utilizați Betternet VPN nu este deloc greu.

Odata ce tu’Ați instalat aplicația Android, este nevoie de doar 3 pași simpli pentru a merge mai departe:

 • Pur și simplu atingeți butonul “Conectați” buton
 • Aplicația va iniția acum conexiunea. Așteptați câteva secunde
 • Aplicația pentru Android Betternet VPN este acum conectată!

Garanția de returnare a banilor Betternet

Betternet pentru iOS

Aplicația Betternet pentru dispozitivele iPhone și iPad oferă o modalitate simplă de a merge online anonim. Cu toate acestea, la fel ca omologul Android, există două versiuni ale aplicației Betternet disponibile pe magazinul iTunes. Indiferent, ambele sunt în întregime capabile să deblocheze site-urile web sau să schimbe serverele pentru a avea acces la conținut restricționat. Deci nu este o problemă cu adevărat, mai ales dacă doriți să mergeți pentru planul GRATUIT.

Betternet pentru iPhone

Betternet pentru Chrome

Extensia Chrome de la Betternet este destul de remarcabilă și mult mai bună decât versiunea Firefox. Deși există câteva bug-uri care împiedică performanța generală a extensiei VPN, este totuși destul de fiabil de utilizat. De asemenea, aplicația Chrome este destul de recentă, oferind aceeași interfață ca și versiunile desktop ale aplicației. Cel Firefox este probabil încă în faza de actualizare.

Betternet pentru Navigatori

Betternet pentru Firefox

Dacă sunt complet imparțial cu furnizorul VPN, am fost de fapt dezamăgit de extensia Firefox a Betternet. Adăugarea necesită multă muncă și urmarea ghidului pentru a face conectarea extensiei la un server este foarte iritantă. Nu vă așteptați la niciun fel de securitate solidă sau anonimat din extensia browserului, deoarece se constată că are scurgeri DNS și IP.

Suport Betternet pentru Smart TV / Router / Console de jocuri

Betternet nu oferă nicio asistență pentru Smart TV / routere / console de jocuri. De fapt, serviciul susține că este incompatibil cu toate dispozitivele menționate mai sus. Aceasta înseamnă că puteți utiliza VPN-ul numai pe smartphone-uri, tablete, laptopuri sau computere. Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți o compatibilitate suplimentară, puteți primi întotdeauna asistență de la servicii precum PureVPN, ExpressVPN și NordVPN.

Revizuirea serverelor Betternet

Cea mai mare dezactivare a VPN Betternet este dificultatea de a obține diferite tipuri de informații despre serviciu’caracteristicile s. Problema afectează și serverele, deoarece mulți utilizatori nu donează’nu stiu despre VPN Betternet’adresa de server.

După multe săpături, am descoperit că în planul plătit, aveți acces la aceste 10 locații diferite ale serverului VPN de către Betternet:

 • Statele Unite ale Americii
 • Franţa
 • Singapur
 • Regatul Unit
 • Australia
 • Singapur
 • Canada
 • Germania
 • Olanda
 • Japonia

Acest lucru nu este nimic apropiat de ceea ce puteți obține la furnizorii de top plătiti, NordVPN oferă 5700+ servere, ExpressVPN oferă 3000+ servere, Surfshark oferă 800+ servere și CyberGhost oferă 3400+ servere. Betternet’s serverul VPN pales în comparație cu aceste parcuri server gigantice.

De asemenea, aceste servere nu au multe funcții importante. Niciunul dintre ei nu deblochează Netflix în nicio țară, viteza este ridicol de lentă, s-au găsit numeroase scurgeri de IP și experiența Torrenting nu a fost aproape nicio marcă. Chiar și pentru un serviciu gratuit, Betternet’lista de servere nu este de top.

Chiar și Zenmate’versiunea gratuită poate debloca Netflix. Betternet este mai mult o ratare decât un hit în termenii unui furnizor gratuit.

Testul de viteză Betternet VPN Speed ​​Test

Pentru a înțelege mai bine fiabilitatea și lățimea de bandă a furnizorului VPN, am efectuat un test de viteză pe conexiunea noastră de 50Mbps:

Server Ping Descarca Încărcați
Regatul Unit 140ms 34.5Mbps 33.3Mbps
Franţa 180ms 32.9Mbps 29.1Mbps
Australia 155ms 30.7Mbps 32.7Mbps
Canada 190ms 40.2Mbps 23.4Mbps
Olanda 220ms 32.4Mbps 37.8Mbps

Scurgeri IP Betternet

Pentru testarea fiabilității și securității serviciului, am efectuat două teste pentru scurgeri IPv4 și IPv6 pe Ipleak.net și Verificare perfectă a confidențialității IP. Ambele teste au relevat faptul că serviciul scurge de date IPV4 și IPV6. VPN nu reușește să ascundă mizerabil adresa IP, locația și informațiile DNS, ceea ce o face o opțiune nesigură pentru majoritatea utilizatorilor.

Testul de viteză Betternet VPN Speed ​​Test

Betternet China

Nu toate VPN-urile funcționează în China, deoarece guvernul ia legile privind drepturile de autor și păstrarea datelor foarte serioase. Drept urmare, acesta blochează în mod regulat o listă de VPN-uri pentru a refuza utilizatorilor de internet dreptul la navigare criptată și anonimă. Betternet din China este doar unul dintre acei foarte puțini furnizori care oferă sprijin utilizatorilor din țară. Deși uneori poate fi dificil să obții o conexiune sigură și stabilă uneori, te poți simți ușurat să folosești Betternet pentru ocolirea geo-restricțiilor și a limitărilor de conținut în China. Aș recomanda utilizatorilor să se înscrie la serviciul lor premium, deși pentru a debloca eficiența!

Betternet pentru Kodi

Această revizuire Betternet dezvăluie, de asemenea, că puteți utiliza cel mai bun VPN pentru serviciul kodi pentru deblocarea anumitor suplimente geore restricționate de pe Kodi. Datorită caracteristicilor sale bune de securitate și criptare, este foarte dificil să urmăriți adresa dvs. IP. Prin urmare, dacă vă conectați la un server dintr-o altă țară, puteți accesa cu ușurință conținutul restricționat localizat, fie că este muzică, videoclip sau orice alt format. Aceasta înseamnă că utilizatorii se pot bucura să vizioneze filmele / emisiunile TV preferate cu ușurință și cu un bun anonimat online.

Statistici de revizuire Betternet

La efectuarea Revistei Betternet, am știut că VPN are peste 38 de milioane de utilizatori din întreaga lume. Deși acest lucru nu înseamnă că furnizorul este complet de încredere, mai ales după citirea studiului CSIRO, VPN este o alegere bună pentru majoritatea utilizatorilor GRATUIT. Printre aceste numere, 60% dintre utilizatori aparțin SUA. Serverele de la Betternet primesc mai mult de 1 Petabyte de trafic zilnic, ceea ce este egal cu vizionarea a 500.000 de filme HD.

Procesul de dezactivare a anunțurilor

Betternet utilizează un model unic pentru furnizarea clienților de serviciul VPN. Folosește reclame pentru atragerea clienților și aduce comisioane pentru vânzări. Fiecare utilizator devine un rapel atunci când se alătură serviciului. Pentru a scăpa de reclame, accesați setările aplicației. Atingeți în partea dreaptă sus și veți vedea un meniu. Loveste “Eu don’Nu vreau să mai ajut butonul”. Acest lucru vă va scăpa de a vedea anunțuri, dar poate reduce calitatea serviciului dvs..

Protocole VPN / Revizuire criptare Betternet

Cei mai mulți furnizori VPN de pe piață oferă un set tradițional de protocoale de criptare (PPTP, L2TP / IPSec, IKEv2 și OpenVPN), dar Betternet se distinge prin furnizarea unui set unic de protocoale de tunelare. Am efectuat o analiză aprofundată a serviciilor Betternet pentru revizuirea mea și am descoperit următoarele protocoale securizate cu cheile de criptare respective:

 1. OpenVPN cu bit AES-256
 2. L2TP / IPSec cu AES-CBC-128 biți

După ce am studiat protocoalele de criptare oferite de serviciu în review-ul meu Betternet, sugerez utilizatorilor să utilizeze Betternet numai pentru deblocarea site-urilor. VPN nu oferă o protecție adecvată pentru torrenting și partajarea fișierelor P2P. De asemenea, nu există nicio opțiune pentru utilizatori de a modifica protocolul de criptare pe desktop sau aplicații mobile, ceea ce indică faptul că nu veți avea niciun indiciu când / ce aplicații folosesc L2TP / IPSec sau OpenVPN.

Revizuirea politicilor de confidențialitate Betternet

Dacă sunt complet sincer în revizuirea mea Betternet, în special în ceea ce privește politica de confidențialitate, aș spune că furnizorul își induce în eroare clienții. Pentru început, furnizorul are sediul în Canada, care este membru al Alianțelor Cinci și paisprezece ochi. Acest lucru înseamnă că VPN trebuie să respecte Legile privind păstrarea datelor, ceea ce înseamnă că nu este o opțiune sigură. Mergând mai departe, Betternet afirmă că nu înregistrează / partajează adresa IP a utilizatorului, e-mailul, numele de utilizator sau ID-ul mobil unic.

Ei spun că adresa dvs. IP este ștersă după ce ședința dvs. este închisă, iar în timp ce este credibil - nu cred să am încredere în niciun furnizor până nu verific informațiile.

În politica de confidențialitate, VPN afirmă că nu folosește nicio informație, dar ulterior afirmă că agregă date despre aplicațiile pe care le utilizați și site-urile web pe care le vizitați, neatribuind niciunui utilizator specific. Da, total credibil. Adăugați acest lucru furnizorului, oferind agenților de publicitate posibilitatea de a colecta alte informații pentru a vă furniza reclame și vă puteți regândi decizia.

Parteneriatele pe care Betternet le-a realizat pentru serviciul său GRATUIT oferă agenților de publicitate posibilitatea de a plasa cookie-uri în browserul dvs., ceea ce permite din nou persoanelor necunoscute să colecteze informații despre site-urile pe care le vizitați, anunțurile pe care faceți clic și accesul la istoricul browserului dvs.! Totuși, toate acestea se aplică numai versiunii GRATUITE a aplicației. Dacă optați pentru versiunea premium, vă puteți asigura că veți primi o mai bună securitate și confidențialitate online. Planul GRATUIT al Betternet nu își asumă nicio responsabilitate pentru ceea ce fac partenerii săi cu datele păstrate!

Torrenting Betternet

Conform recenziei mele Betternet, serviciul acceptă P2P / Torrenting. Puteți descărca / partaja cu ușurință atâtea torrente dorite, deoarece VPN va cripta tot traficul într-o rețea securizată.

Aceasta vă asigură că nimeni nu vă poate urmări activitatea de torent. Aș aprecia totuși mai multe caracteristici pentru creșterea securității, deoarece nu se va întoarce din plata amenzilor DMCA grele! Orice furnizor VPN care oferă abilitatea de a torrent ar trebui să ofere protecție Split Tunneling, proxy SOCKS5 și anti-DPI.

Securitate Wi-Fi

Când vă conectați la un server Betternet, puteți fi sigur că conexiunea dvs. rămâne sigură și privată. Nu contează dacă vă conectați la o rețea Wi-Fi publică sau privată, deoarece furnizorul are multe protocoale de securitate și un nivel ridicat de criptare pentru a vă proteja identitatea. Deoarece VPN-urile îți maschează adresa IP, este imposibil să-ți urmărești activitatea pe internet. Puteți explora gratuit web-ul oricând, oriunde.

Servicii de streaming

Unul dintre principalele motive pentru care oricine poate începe să folosească un VPN este să se bucure de streaming fără probleme, mai ales în această epocă, în care fiecare serviciu VoD impune geo-restricții. Este aproape ca și cum adevăratul scop al internetului se destramă în fiecare zi. Însă, înapoi la Review-ul Betternet, am încercat să accesez versiunea Netflix US din VPN, dar imediat au fost blocate de site-ul VoD. Acest lucru ar putea fi probabil datorită IP-ului dinamic utilizat de sute de utilizatori din întreaga lume.

La testarea suplimentară a funcțiilor de deblocare / streaming de VPN-uri, am încercat să accesez BBC iPlayer și site-ul ABC. Ambele au funcționat fără probleme și mi-au permis să urmăresc conținut fără probleme. Aș spune că nu este rău pentru un furnizor GRATUIT. Rețineți, însă, că majoritatea testelor pe care le-am efectuat pe furnizor în această recenzie au fost pentru versiunea premium a aplicației.

Revizuirea site-ului VPN Betternet

Dacă sunt complet sincer, îmi place de fapt designul și aspectul site-ului web Betternet. Este destul de simplist în apelul său, oferind o navigare ușoară pe tot parcursul. Deși puteți vedea un număr mare de pagini pe site, aveți totuși acces la informații suficient de bune, datorită secțiunii de blog și FAQ. Cu toate acestea, singura problemă este că Betternet pare să-și ascundă oferta premium de pe site-ul principal, și vorbește doar despre asta în politica de confidențialitate. Acest lucru pare a fi destul de complicat!

Revizuirea politicilor de confidențialitate Betternet

Recenzie de asistență pentru clienți VPN Betternet

Când vine vorba de primirea asistenței clienților de la Betternet, aveți trei opțiuni. Există un blog unde puteți obține cele mai recente actualizări despre furnizor și orice modificări noi ar trebui să fiți la curent. Aveți un centru de ajutor, împărțit în 9 categorii: Windows, Hexatech, Extensii, Premium, Android, iOS, Despre Betternet, Aveți nevoie de ajutor și General. Utilizatorii premium au capacitatea de a accesa asistența direct din aplicațiile lor. Faceți clic pe meniul hamburger, apoi “Contactează-ne”.

Recenzie de asistență pentru clienți VPN Betternet

Vi se va cere să specificați natura cererii dvs. de ajutor. Introduceți informațiile relevante și așteptați până când primiți un răspuns. Din păcate, nu este disponibil 24/7 suport de chat live disponibil. Nici măcar aplicația este puțin buggy, iar Betternet nu a oferit atenție în funcție de nevoile clienților. Dacă ar fi să notez suportul singur, eu’da serviciul 5 din 10.

De ce este Betternet prima ta alegere?

Înainte de a continua să vorbesc despre asta, să lămurim puțin aerul. În prezent, VPN-urile tind să depășească marketingul. De la cea mai veche până la cea mai nouă din industrie, toată lumea susține că este prima și cea mai bună alegere. Cu toate acestea, dacă TOTUL singur este atât de special, atunci niciunul nu este cu adevărat! De exemplu, Betternet afirmă în statisticile sale că se situează pe locul 1 din 3,3 milioane de aplicații.

Acest lucru este mai departe de adevăr. De fapt, atunci când căutați o “VPN” în orice magazin, Betternet nu va fi vizibil în sugestiile de top. În afară de asta, Betternet are încă o reputație bună. Aceștia susțin că au peste 38 de milioane de utilizatori în întreaga lume, dintre care 60% sunt bazați în afara Statelor Unite. Numai că această sumă este mai mare decât populația din Canada.

În afară de aceasta, statul are peste 1 Petabyte de trafic zilnic și susțin că sunt menționate de 100.000 de ori pe zi pe canalele de socializare. Încă trebuie să verific aceste afirmații, dar, în măsura înțelegerii mele, aceste statistici par să fie false - dacă Betternet nu poate face dovada valabilă.

Betternet Review Reddit

Reddit este una dintre cele mai utile comunități online, unde puteți primi informații actualizate cu privire la diverse subiecte / produse / SaaS. Ca atare, puteți fi întotdeauna sigur că veți găsi perspective detaliate de la diferiți utilizatori în ceea ce privește cele mai bune vpn pentru reddit. Am efectuat o analiză pe Reddit pentru Betternet, iar răspunsurile majoritare indicate, utilizatorii nu erau siguri în încrederea unui furnizor GRATUIT. Mai jos este un comentariu de la un Redditor care explică că Betternet este gratuit, deoarece fac bani din DATE:

Comentariu din discuția drfusterenstein’comentariu din discuție "Betternet funcționează pentru torrenting?".

Betternet vs. TunnelBear

Caracteristici Betternet TunnelBear
Prețuri (anual) $ de 35 $ 59.99
ţări 10 20 de țări
Servere 10 354+
Protocoale OpenVPN și IPSec OpenVPN și L2TP / IPSec
Criptarea AES-256 Bit și CBC-128bit Criptare AES-256-CBC
Jurnale da da
Torrents & P2P Permis da Nu
Bazat în Canada Canada
Servere proxy da da
Utilizatori simultan 5 5
Funcții adăugate Nici unul GhostBear, modul Vigilant, cel mai apropiat tunel

Betternet vs. Hotspot Shield

Caracteristici Betternet Scutul Hotspot
Prețuri (anual) $ de 35 $ 97.34
ţări 10 25 de țări
Servere 10 2.500+
Protocoale OpenVPN și IPSec OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP / IPSec, IKEv2
Criptarea AES-256 Bit și CBC-128bit AES-256-CBC
Jurnale da Nu
Torrents & P2P Permis da da
Bazat în Canada NE
Servere proxy da da
Utilizatori simultan 5 3
Funcții adăugate Nici unul VPN Kill Switch, Tor peste VPN, Streaming VPN

Betternet vs. ExpressVPN

Caracteristici Betternet ExpressVPN
Prețuri (anual) 35 USD (ofertă de un an) 99,95 USD (ofertă de 1 an)
ţări 10 94 de țări
Servere 10 3000+
Protocoale OpenVPN și IPSec OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP / IPSec, IKEv2
Criptarea AES-256 Bit și CBC-128bit AES-256-CBC
Jurnale da Nu
Torrents & P2P Permis da da
Bazat în Canada Insulele Virgine Britanice
Servere proxy da Da (Proxy SOCKS5, de asemenea, inclus)
Utilizatori simultan 5 3
Funcții adăugate Nici unul Firewall NAT, Tunel Split, Chat Live, DNS privat

Betternet vs. Ivacy

Caracteristici Betternet Ivacy
Prețuri (anual) $ de 35 $ 39.95
ţări 10 100+
Servere 20+ 400+
Protocoale OpenVPN și IPSec OpenVPN, L2TP-IPsec și PPTP
Criptarea AES-256 Bit și CBC-128bit Criptare 256 biți de grad militar
Jurnale da Nu
Torrents & P2P Permis da da
Bazat în Canada Singapur
Servere proxy da da
Utilizatori simultan 5 5
Funcții adăugate Nici unul Tunel Split, DNS securizat, Protecție împotriva scurgerilor IPv6

Betternet vs. SurfEasy

Caracteristici Betternet SurfEasy
Prețuri (anual) $ de 35 $ 77.88
ţări 10 28+
Servere 20+ 500+
Protocoale OpenVPN și IPSec OpenVPN și PPTP
Criptarea AES-256 Bit și CBC-128bit AES-256 Bit
Jurnale da Nu
Torrents & P2P Permis da da
Bazat în Canada Canada
Servere proxy da da
Utilizatori simultan 5 5
Funcții adăugate Nici unul Tracker Blocker și un singur clic IP Masking

Întrebări frecvente ale revistei VPN Betternet

Betternet este sigur și de încredere?

Dacă sunt complet sincer cu publicul, Betternet este o alegere bună doar pentru deblocarea site-urilor web. Acest lucru este valabil atât pentru serviciile sale premium, cât și pentru cele GRATUITE. VPN mai are o mulțime de îmbunătățiri în ceea ce privește criptarea și funcțiile sale de securitate / confidențialitate, împreună cu disponibilitatea serverului. Suportul pentru chat-uri în direct nu lipsește. Singurul lucru atractiv în privința VPN este prețul său redus anual!

Ce face Betternet Premium?

Versiunea premium a Betternet este accesibilă doar din aplicația VPN. Vei primi un “actualizare” opțiune, care transformă planul dvs. gratuit într-unul plătit, oferind astfel lista completă de servere. De asemenea, prima este gratuită de reclame care plantează cookie-uri în browserul dvs. pentru a evalua ce site-uri / servicii vizitați.

Cum funcționează Betternet

Betternet dezvăluie că serviciul funcționează cu un model de criptare cu un singur clic. Imediat ce utilizatorii’ instalează și lansează Betternet pe dispozitivele lor acceptate, serviciul VPN își parcurge întregul trafic de rețea printr-un tunel securizat criptat (ca în cazul tuturor serviciilor VPN). Aceasta asigură o identitate de top & protecția datelor utilizatorilor’ împotriva ISP-urilor, hackerilor, amatorilor, armatorilor, hoților de identitate, agențiilor de supraveghere și a fiecărei activități din rețeaua de monitorizare. Odată ce Betternet-ul anonim le permite să ocolească geo-restricțiile (BBC iPlayer, NBC, Spotify, HBO Now etc.), accesând serviciile bancare în siguranță.

Este legal să folosești un VPN în SUA?

Dacă utilizați un VPN în scopuri precum streamingul sau implicarea în P2P / Torrenting pentru a accesa conținut piratat, atunci este ilegal și poate fi necesar să plătiți amenzi DMCA grele. Cu toate acestea, actul de a naviga printr-un alt IP este încă legal și utilizat de întreprinderi din întreaga lume. Așadar, vă puteți simți în siguranță știind că simpla utilizare a unui VPN nu vă va pune probleme în SUA.

Betternet este nelimitat?

Da, Betternet se asigură că toți utilizatorii primesc lățime de bandă și date nelimitate pentru streaming / navigare pe internet. Planul gratuit vă poate dura pentru totdeauna. Cu toate acestea, dacă optați pentru versiunea premium, va trebui să vă reînnoiți planul pentru a evita acele reclame iritante.

Betternet este legal?

Pentru a răspunde la această întrebare: utilizatorii trebuie să înțeleagă mai întâi despre legalitatea serviciilor VPN în mod colectiv. Multe țări din întreaga lume nu impun restricții în utilizarea serviciilor VPN, atât timp cât activitatea este LEGALĂ. Acest lucru înseamnă că actul de a naviga printr-un alt IP prin Betternet este legal. Cu toate acestea, dacă sunteți angajat în P2P / torrenting, puteți introduce probleme de încălcare a drepturilor de autor. Acesta este motivul pentru care este necesar să selectați un serviciu complet securizat, în care puteți avea încredere!

Betternet folosește date celulare?

Acest lucru depinde dacă utilizați VPN-ul în timp ce vă conectați la o rețea 3G / 4G sau Wi-Fi. Dacă este fostul, Betternet sau orice alt serviciu VPN va utiliza date celulare. Principalul obiectiv al unei VPN este privatizarea și îmbracarea comportamentului dvs. online. Drept urmare, va adăuga un strat de criptare la fiecare pachet de date transmis pe o conexiune 3G / 4G. Desigur, puteți alege să utilizați o conexiune Wi-Fi pentru a evita să pierdeți prea mulți bani pe datele celulare.

Este recomandat Betternet?

Nu! Deloc!

Betternet are câțiva profesioniști, dar sunt umbrați de defectele masive ale serviciului.

Versiunea gratuită arată anunțuri inutile, se poate’pentru a debloca Netflix, viteza este patetic scăzută, aplicația sa Android a fost considerată intrusivă, numărul serverului este mult mai puțin, lipsesc informații despre politicile și funcțiile de securitate și nu oferă un comutator de ucidere..

Toate aceste contrarize au bătut scopul de a achiziționa un VPN în primul rând pentru orice utilizator, așa că, deocamdată, Betternet își dă jos degetele de la mine.

Dacă sunteți în căutarea de alternative mai bune la un cost redus, trebuie să citiți mai multe despre Surfshark, liderul VPN al industriei oferit la doar 1,99 USD / lună. 

Binele

 1. 7 zile de încercare gratuită pentru testare.
 2. Cinci conexiuni simultane.
 3. Aplicații native pentru toate platformele populare
 4. Fără reclame în versiunea premium.

Răul

 1. Jurnalizează datele utilizatorului.
 2. Scurgeri DNS și IPv4.
 3. Fără comutator automat de ucidere.
 4. Necesită funcții suplimentare pentru Firefox.
 5. Limită de date de 50 MB pentru restituire.
 6. Suport pentru clienți Turtle Speed.
 7. S-ar putea elibera datele utilizatorului într-o ordine de judecată.
 8. Politica de confidențialitate nu este complet transparentă.
 9. Cu sediul în Canada (parte a Alianței Five Eyes).

Похожие статьи

 • Revista VPNBook 2020

  Jurisdicție Elveția Preț 7,95 USD / lună Servere 6 Servere Doar jurnale Magazine Magazin Conexiune Conexiune AES-256 biți Deblocări Netflix Nu Torrenting Da...

 • NordVPN Review 2020

  Jurisdicție Preț Panama 3,49 USD / lună pe un serviciu de plan pe 3 ani Serversi 5560+ Servers în 59 de țări Jurnalele fără jurnaluri Criptare certificată AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • ZenMate Review 2020

  Jurisdicție Berlin Preț 1,64 USD / lună pe un serviciu de plan pe 3 ani 2.600 de servere în 37 de țări Jurnalele Fără jurnale Criptare AES-GCM 128 biți Deblocări Netflix nr...

 • Revizuirea VyprVPN 2020

  Jurisdicție Elveția (nesigur) Preț 6,67 USD / lună (80 USD pentru 1 an) Servere 700 jurnalele Fără jurnale Criptare AES-256 Deblocări Netflix Da Torrenting...

 • GOOSE VPN Review 2020

  Jurisdicție Prețul Olandei 1,99 USD Servere 71 Jurnaluri Nu Criptare AES-256 Deblocări Netflix Nu Torrenting Da Funcționează în China Nu Recomandat Nu Website...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me