AVG Secure VPN Review 2020: Este AVG VPN bun?

competență Republica Cehă
Preț 79,99 USD facturate o singură dată (Plan de un an)
Servere 50+
Jurnale da
Criptarea AES-256-CBC
Deblochează Netflix da
torrenting da
Funcționează în China Nu
Recomandat  Nu
website https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn
Compatibilitate Windows, Android, Apple

Secure VPN este produsul secundar al AVG Technologies; fondat în 1991 ca furnizor de antivirus, achiziționat de Avast în 2016. Este un instrument de confidențialitate fără pretenții, clasat pe poziția a 50-a din cei 180 de furnizori de pe BestVPN.co.

Utilizează criptarea AES de 256 biți și NUMAI gazdele 50 servere din 30 de țări la nivel mondial. Din păcate, stochează și jurnalele de conexiune și conexiunea, iar aplicația Windows are un virus. Bucuros, reușește să deblocheze platforme de streaming precum Netflix SUA.

Prețul începe de la 6,66 USD / lună. pe un plan anual și primești o probă gratuită de 7 zile pentru testarea serviciului. NU RECOMAND furnizorul pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate, dar sfătuiește să meargă pentru o alternativă ieftină și de încredere, Surfshark la prețul de 1,99 USD / lună.

Pentru mai multe informații, citiți această revizuire în profunzime a AVN VPN 2020, unde discut despre securitate, transparență, prețuri, servere, performanță, compatibilitate și asistență:

Numărul serverului 50+
competență Republica Cehă
Jurnale da
torrenting da
Deblochează Netflix da
Preț 79,99 USD facturate o singură dată (Plan de un an)
Protocoale OpenVPN & IPSec
Bypass China Firewall Nu
Criptarea datelor AES-256-CBC
website https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn

O analiză a AVG VPN’s Securitate

AVG Secure VPN are sediul central în Republica Cehă, care este departe de data de 5/9/14 Eyes Alliances. La fel ca majoritatea țărilor UE, locația are mai puține restricții pe internet.

Acest lucru funcționează în favoarea furnizorului, întrucât țara este chiar îngăduitoare pentru cei care accesează rețeaua BitTorrent. VPN-urile nu sunt interzise în țară și legea prevede libertatea de exprimare și presă.

Guvernul respectă drepturile de pe internauți, în afară de “discursul de ură” cazuri care neagă crimele din perioada comunistă și Holocaustul. În caz contrar, guvernul interzice interferențele arbitrare cu confidențialitatea.

S-a observat o oarecare supărare pentru un nou proiect de lege al ministrului finanțelor, Andrej Babiš. S-a concentrat pe “deanomizarea internetului” conform căruia fiecare utilizator trebuia să dețină un “pașaport internet” pentru a accesa lumea digitală. Cu toate acestea, nu a fost niciodată trecută, din cauza dezaprobării pure din partea internauților.

Ca atare, internauții se bucură de un internet fără restricții în țară, blocurile impun doar pagini web care promovează pedofilia, traficul de copii, prostituția copiilor și pornografie.

AVG Secure VPN Log Log Your Data?

AVG Secure VPN’s “Politica și utilizarea jurnalului” este destul de transparent și simplu. Spre deosebire de alți furnizori, acest produs nu se referă la NU stocarea datelor VPN.

Desigur, ei nu afirmă exact ce “Date VPN” înregistrează, dar doar susținând că ar trebui să fie suficiente pentru ca conștiența de confidențialitate să fie atentă asupra serviciului.

Furnizorul susține că colectează aceste date în scopuri tehnice, fraudă împotriva serviciilor și pentru a preveni / identifica abuzul serviciilor lor, cum ar fi încălcarea acestora “Acordul utilizatorului final”.

Aceasta implică răspândirea spam-ului, partajarea fișierelor sau alte activități ilicite. Pentru ca furnizorul să identifice astfel de cazuri, va urmări ce site-uri web vizitați.

Ca atare, nu trebuie să menționeze ce date sunt înregistrate, dar știm că acestea înregistrează jurnalele de utilizare (care este un steag roșu). eu’Voi lăsa să ai încredere în furnizor cu informațiile tale!

AVG Secure VPN Review

Ce criptare utilizează VPG-ul AVG?

Pentru a asigura traficul de intrare / ieșire, AVG Secure VPN utilizează criptare AES-256 de grad militar cu autentificare de hașă HMAC SHA256.

Pentru canalul de control, AVG VPN utilizează aceleași cifre AES-256 cu o strângere de mână RSA-2048. Perfect Forward Secrecy (PFS) este furnizat de un schimb de chei DHE-4096.

AVG VPN vă scade adresa WebRTC / DNS / IP?

Pentru a obține o imagine completă a securității oferite de AVG Secure VPN, am efectuat teste de scurgere a adresei WebRTC / DNS / IP pe trei site-uri web diferite.

Procesul a implicat conectarea la servere variate și a vedea dacă furnizorul are probleme de scurgere. Rezultatele pe care le vedeți mai jos sunt din testele mele pe serverul lor Israel, Petah Tikva.

Test de scurgere IP-DNS - conectat VPN

Confidențialitate perfectă - Test de scurgere DNS

După cum puteți vedea, la verificarea DNS de la Perfecta Confidențialitate, rezultatele dezvăluie că adresa se află din Israel prin ISP HQserv Communication Solutions.

Aceasta înseamnă că furnizorul a reușit cu succes să-mi păstreze adresa DNS, făcând locația mea oficială necunoscută și invizibilă. IP-ul la care am avut acces; 185.191.205.3

Confidențialitate perfectă - DNS Leak Test AVG Secure VPN

Scurgeri de browser - Test de scurgeri WebRTC

Nimeni nu vrea să se înscrie cu un furnizor care nu reușește să ofere cea mai de bază fațetă a unui VPN: PRIVACY. Dacă există chiar și cea mai mică șansă ca WebRTC-ul dvs. să scurgă, veți căuta atât de rău.

Din fericire pentru tine, AVG Secure a trecut testul, după conectarea la un Israel Server. După cum puteți vedea, rezultatele de mai jos arată un IP public și un IP local din Israel.

Scurgeri browser - WebRTC Scurgere test AVG Secure VPN

IPLeak.Net - Analiză completă de confidențialitate

Pentru a mă asigura că rezultatele pe care le-am primit atât pentru testele WebRTC, cât și pentru scurgerea DNS au fost corecte, am decis să efectuez o analiză completă de confidențialitate pe furnizor folosind IPLeak.net.

Dacă vă uitați la rezultatele de mai jos, nu puteți vedea semne de scurgeri. Adresa IP este cea a unei locații israeliene, inclusiv IP-ul local.

Serverul DNS este, de asemenea, același cu IP-ul învelit, verificând dacă identitatea dvs. rămâne sigură atunci când utilizați AVG’s aplicație VPN.

IPLeak.Net - Analiză completă de confidențialitate AVG Secure VPN

Verificare fișier aplicație: 1 virus detectat de GrayWare

Trebuie să spun că am fost foarte dezamăgit să descopăr că AVG, în ciuda faptului că este un software antivirus și antimalware renumit, are un virus în fișierul lor securizat VPN.exe pentru Windows.

Verificare fișier aplicație

Testul a fost efectuat pe site-ul virustotal.com, unde puteți încărca un fișier și l-ați analizat pe mai multe servicii antivirus pentru a verifica dacă există semne roșii.

În cazul în care aplicația .exe a trecut 69 verificări, a eșuat într-una. Aplicația este livrată cu virusul GrayWare / Win32.Presenoker. Fișierul .dmg mac a trecut toate cele 55 de verificări.

Verificare fișier aplicație

Locații server AVN VPN

AVG Secure VPN furnizează utilizatori cu servere în peste 50 de locații din întreaga lume. Încă trebuie să se extindă asupra ofertelor lor, dar clienții au posibilitatea de a alege servere speciale pentru P2P / Torrenting și streaming, ambele funcționând fără probleme.

Am efectuat, de asemenea, teste de viteză / server pe numeroase locații pentru a identifica serverele metalice goale de la cele virtuale (false). Procesul mi-a luat aproximativ o oră, unde am testat în jur de 20 de locații. Cu bucurie, toate serverele au fost localizate la exact destinația publicizată.

Seriale VPG Secure VPN oferite

Teste de viteză AVG VPN pentru streaming și descărcare

În medie, AVG a reușit să ofere o viteză de încărcare de 72.83Mbps stabilă și 68.63Mbps în funcție de testarea noastră în 5 locații server diferite.

Server NE Regatul Unit Australia Germania Franţa In medie
Descarca 80.23Mbps 79.34Mbps 58.81Mbps 69.98Mbps 75.81Mbps 72.83Mbps
Încărcați 77.12Mbps 68.97Mbps 62.77Mbps 72.60Mbps 61.72Mbps 68.63Mbps
Ping 127 ms 180 ms 99 ms 150 ms 109 ms 133 ms

AVG VPN funcționează cu Netflix?

Din fericire, AVG VPN funcționează cu Netflix. La urma urmei, unul dintre motivele principale pentru a investi într-o soluție VPN este evitarea geo-restricțiilor și limitărilor de conținut, impuse de streaming site-urile din întreaga lume.

Pentru a verifica dacă VPG Secure VPN funcționează fără probleme pentru deblocarea VoD-urilor, m-am conectat la un server din SUA și apoi m-am îndreptat direct la Netflix.com pentru a verifica baza de date completă a titlurilor..

Transmiterea SUA

Anterior, unde nu am putut să mă uit “Parcuri si locuri pentru odihna” pe platformă, conectându-vă la serverul american în AVG Secure, a deblocat emisiunea TV.

După cum puteți vedea mai jos, emisiunea TV transmite destul de lin și de calitate HD. Cu toate acestea, acest lucru a funcționat doar pentru deblocarea Netflix-ului american și nu a altor platforme precum BBC iPlayer și Amazon Prime.

Transmiterea parcurilor și agrement

Este sigur să Torrent cu AVG VPN?

Din păcate, furnizorul nu oferă un StealthVPN a.k.a. confuzie caracteristică. Mai aveam un reprezentant al meu testează serviciul în China (ca parte a furnizorului nostru de peste 80 de persoane’analiza s), dar nu a funcționat.

Cu toate acestea, VPN a funcționat în alte locații precum Iran, Irak, Turcia și Egipt, unde interdicțiile VPN sunt iminente și destul de dificil de ocolit..

În ceea ce privește P2P / Torrenting, am efectuat un test pe IPLeak.net, care a solicitat descărcarea unui link magnet și apoi evaluarea fundalului din spatele rețelei.

După cum vedeți, rezultatele arată că identitatea mea este protejată, dezvăluind un IP diferit de locația și adresa mea reală: 185.191.205.6.

Detectare adresă torrent AVG Secure VPN

Testarea locațiilor virtuale

Mai jos puteți vedea rezultatele de la CA Technologies’ Aplicația Monitorul sintetic. Am trimis pe serverul israelian peste 90 de stații de monitorizare din întreaga lume de la ASM.CA.

Testarea locațiilor virtuale

Timpul de întoarcere (RTT) în toate locațiile a fost extrem de ridicat, cu excepția Israelului - Kiryat-Matalon, care are o medie. rtt de 1.620 ms, indicând că serverul este apropiat.

Testarea locațiilor virtuale pentru VPN AVG

Instrumentul de tracert de la CA Technologies’ App Synthetic Monitor, verificați în continuare aceste constatări, afișând o rtt de 1.603 ms. Acest lucru înseamnă, serverul este într-adevăr situat în Israel.

Testări de locații virtuale

AVG VPN Compatibility Review

La analiza furnizorului, am realizat că AVG Secure VPN nu oferă extensii de browser. Aveți aplicații disponibile doar pentru Windows, Mac, Android și iOS.

Le puteți descărca pe toate direct de pe site-ul web. Utilizatorii de smartphone-uri pot alege să instaleze VPN direct din Google Play Store sau iTunes, în funcție de dispozitivul pe care îl folosesc.

Compatibilitate AVG Secure VPN

Revizuirea asistenței clienților AVG VPN

În ceea ce privește asistența pentru clienți, AVG Secure VPN este destul de proactiv. Acestea oferă 24/7 suport de chat în direct pentru utilizatorii plătiți, unde primiți un răspuns în câteva secunde de la întrebare.

Spre deosebire de alți furnizori de pe piață, VPN oferă chiar și asistență premium prin telefon. Le puteți apela la 1-844-234-6038 pentru orice informații / asistență despre produsele lor.

Există și un tablou de bord de asistență, în care utilizatorii pot introduce interogări de căutare pentru a fi redirecționate către bloguri / ghiduri de depanare relevante..

Relații Clienți

Cât costă AVG VPN?

Spre deosebire de alți furnizori care oferă abonamente cu durate diferite, cu reduceri, recenzia mea VPN AVG dezvăluie că furnizorul păstrează lucrurile simple, oferind un singur plan anual, care începe de la 79,99 USD / an.

Acest lucru înseamnă că plătiți 6,66 USD pe lună. Aceste costuri sunt destul de favorabile bugetului, în comparație cu altele de pe piață, care încep de la 10 USD + peste lunar.

Preț VPG Secure VPN

AVG VPN oferă funcții de securitate speciale?

Chiar și după ce am intrat în profunzime în AVG Secure VPN, nu am găsit nicio caracteristică avansată care să îți stimuleze anonimatul online. În timp ce da, furnizorul își păstrează cu succes identitatea.

Îi lipsește foarte mult oferirea unor funcții suplimentare de securitate, cum ar fi comutatorul automat de omor, DoubleVPN, Onion over VPN, StealthVPN și DDoS / DPI Protectie împotriva atacurilor, toate acestea fiind necesare în ziua de azi’e lumea tehnologică rapidă.

Câte dispozitive mă pot conecta simultan cu AVG VPN?

AVG Secure VPN nu oferă utilizatorilor multă capacitate de partajare a conexiunii pe diferite dispozitive. La fel ca majoritatea furnizorilor de pe piață, aceasta are o limită de cinci mai multe conectări.

Aceasta înseamnă că îl puteți utiliza doar pe cinci dispozitive simultan. În comparație cu Surfshark, care oferă conexiuni nelimitate și este un începător (lansat în 2018) - aș spune că AVG Secure VPN mai are un drum lung de parcurs.

Comparații VPG VPG

Furnizori VPN

Deblochează Netflix SUA

Ofera viteze rapide

Criptarea

Protocoale

Multi-Logins permise

Prețuri

Citiți Recenzii

website

Surfshark AVG Secure VPN
da da
Peste medie Încet
Surfshark oferă criptarea AES-256 pe toate protocoalele pe care le suportă AVG VPN oferă criptarea AES-256 pe toate protocoalele pe care le suportă
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN
Conexiuni nelimitate pe un singur abonament 5 Multi-logins pe un singur abonament
1,99 USD / lună (Plan de 2 ani) cu toate caracteristicile incluse 2,99 USD / lună (Plan de 3 ani), cu toate caracteristicile incluse
Recenzie Surfshark AVG VPN Review
Accesați Surfshark Vizitați AVG Secure VPN

Alternative AVG VPN

Având în vedere că AVG VPN’performanța nu este atât de impresionantă, utilizatorii pot căuta o alternativă de încredere. Vă sugerez să vă înscrieți pentru Surfshark, care se bazează pe un buget foarte prietenos, dar extrem de valoros, care începe de la 1,99 USD / lună. 

Cu toate acestea, dacă nu vă deranjează să cheltuiți ceva mai mulți bani, nu există o opțiune mai bună decât infamul PureVPN cu sediul în Hong Kong. Începe la 2,91 USD / lună pe un plan de 5 ani și are o rețea mare de peste 5.600 de servere!

Recomand AVG Secure VPN?

Umm ... nu cred. În primul rând, politicile lor de înregistrare sunt destul de umbrite și cred că păstrează jurnalele de utilizare, care conțin timpe-uri și site-uri web vizitate.

În al doilea rând, numărul lor de server este mult prea mic și trebuie să-și extindă listările. În al treilea rând, nu au caracteristici avansate de securitate care să vă sporească anonimatul.

eu’spun că VPN-ul ar fi o alegere bună doar pentru utilizatorii, care doresc simplitatea și trebuie să acceseze Netflix-ul american. În afară de asta, VPN are nevoie de multă muncă.

Dacă sunteți în căutarea unui echipament complet ieftin pentru toate nevoile dvs. de navigare, torrenting, streaming și jocuri, v-aș sfătui să mergeți pentru Surfshark care începe de la 1,99 USD / lună.

Похожие статьи

 • Evaluarea VPN Betternet 2020

  Jurisdicție Canada Preț 2,99 USD / lună pentru un plan de 1 an Servere 10 servere din 10 țări Jurnalele jurnalele de criptare a utilizatorilor AES-256 (plătit) | AES-CBC-128 biți...

 • NordVPN Review 2020

  Jurisdicție Panama Preț 3,49 USD / lună pe un serviciu de plan pe 3 ani Serversi 5560+ Servers în 59 de țări Jurnalele fără jurnale Criptare certificată AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdicție Canada Preț 49 dolari pentru un serviciu de un an de servire 600+ Servers în 60 de țări Jurnal Da Criptare AES-256 Deblocări de biți Netflix Nu Torrenting Da...

 • Revizuirea Surfshark 2020

  Jurisdicție Insulele Virgine Britanice Preț 1,99 USD / lună (47,76 USD pentru 24 de luni) Serversi 1040+ în 61+ Tări Jurnalele Nu există jurnalele de criptare certificate...

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdicție Hong Kong Preț 2,91 USD / lună pe un serviciu de 2 ani de peste 2.000+ în 140 de țări Jurnalele fără jurnale Criptare certificată AES-256-CBC Deblochează Netflix...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me