Ascundeți revizuirea mea IP VPN 2020

competență Statele Unite
Preț $ 2,91 / lună
Servere 120
Jurnale Nu
Criptarea AES-256
Deblochează Netflix Nu
torrenting da
Funcționează în China Nu
Recomandat  Nu
website https://www.hide-my-ip.com/
Compatibilitate Windows, Android, Apple

Hide My IP este un furnizor VPN bazat în SUA, care face parte din My Privacy Tools Inc, care se află în industria de confidențialitate de peste 10 ani oferind numeroase soluții, inclusiv Anti-Spyware, Recuperarea hard disk-ului, Eliminarea cookie-urilor, Historic Cleaner, și Firewall.

Renumit pentru performanțele sale bune și prețul cel mai ieftin vpn, Hide My IP și-a dezvoltat o reputație puternică pe piață, concurând cu cele mai bune servicii VPN precum ExpressVPN, NordVPN, PureVPN, PrivateVPN și ibVPN.

Pentru mai multe informații despre furnizor, citiți acest detaliu Ascundeți recenzia IP:

Ascunde VPN-ul meu IP deblochează site-urile din China?

Întrucât China lucrează la un internet închis pentru țara sa, guvernul a sprijinit aplicațiile și serviciile orientate spre chineză. Ca atare, aplicațiile din afara VPN-urilor din China, în special, care deblochează servicii / site-uri străine sunt interzise în țară. Prin urmare, Hide My IP nu funcționează în China, dar aplicația lor iOS se poate dovedi în continuare utilă pentru deblocare. Acest lucru se datorează faptului că folosește protocolul IPSec / L2TP, care nu este încă blocat de autoritățile chineze din motive necunoscute în prezent.

Ascundeți recenzia mea privind prețurile VPN IP

Revizuirea noastră Hide My IP VPN dezvăluie faptul că furnizorul are o structură de prețuri foarte favorabilă bugetului. Există trei planuri disponibile: lunar, trimestrial și anual. Indiferent de planul pe care îl alegeți, primiți același set de funcții. Singura diferență o reprezintă reducerile pe care le primiți cu abonamente mai lungi.

De exemplu, dacă optați pentru planul lunar, trebuie să plătiți o sumă gravă de 2,95 USD, care este destul de ieftină în comparație cu prețul VPN Surfshark, care este de 11,95 USD / lună. Cu toate acestea, dacă mergeți pentru trimestrial, trebuie să plătiți doar 2,93 USD. Aceasta se ridică la 8,79 USD pentru fiecare trei luni. În mod similar, dacă alegeți planul anual, prețul lunar se reduce la 2,91 USD, care este facturat la 34,95 USD pe an!

Toate abonamentele sunt automate și se vor reînnoi după durata prescrisă, cu excepția cazului în care anulați manual. Caracteristicile pe care le primiți includ:

 1. 120 de servere din 66 de țări
 2. Mii de adrese IP globale
 3. Aplicații pentru Windows Mac, iOS și Android
 4. Proxy zilnic gratuit & Servere proxy premium
 5. Servere de mare viteză pentru streaming & Gaming
 6. DNSCrypt– Ascunde IP-ul meu OpenDNS
 7. Ascundeți extensiile browserului meu IP
 8. 5 conexiuni simultane

În timpul procesului de finalizare, puteți observa, de asemenea, o opțiune etichetată ca “Deblocare protecție cod”. Este foarte recomandat să adăugați această caracteristică, mai ales dacă aveți obiceiul de a pierde cheile de licență. Ascunde IP-ul meu păstrează cheia în fișier, dacă nu o puteți localiza.

Deblocare-Code-Protecție

Furnizorul poate chiar înlocui cheia, în situațiile în care a fost furată sau scursă online. Dacă te-ai confruntat vreodată cu instalarea unui program, deoarece ai pierdut o cheie sau ai aruncat-o din greșeală, știi cu exactitate cât de importantă poate fi această protecție.

Obține HideMyIP

Ascundeți recenzia serverelor VPN IP

Conform recenziei noastre Hide My IP VPN, furnizorul oferă 120 de servere premium în 66 de țări pentru streaming de mare viteză, servicii VoIP, e-mail, navigare și jocuri online. Puteți descărca chiar și torentele, minus tensiunea de a fi monitorizat. Dar acest număr de servere este destul de mic decât serverele PureVPN, care sunt de peste 2000+ și au 300.000+ IP-uri.

Am testat serviciul cu clienții BitTorrent și uTorrent, iar descărcările au fost destul de fluide. Pentru a revizui lista completă a ascunde serverele mele IP, consultați pagina locațiilor oficiale!

hide_my_ip_servers_review

Am efectuat chiar teste de viteză pe conexiunea noastră de 50 MBPS în condiții controlate pentru a judeca mai bine performanța VPN. Cu toate acestea, rețineți că conexiunea la internet cu un VPN va încetini viteza de conectare la cel puțin o anumită măsură. Aceasta poate varia în funcție de o serie de factori, care includ, dar nu se limitează la:

 • Distanța față de locația Proxy - De exemplu, utilizatorii din SUA care se conectează la o locație din Germania vor naviga probabil cu o viteză mai mică decât dacă ar fi conectați la un server canadian mai apropiat!
 • Interferență software - Unele programe de pe computer pot intra în conflict direct cu Hide My IP. Trebuie să vă asigurați că toate celelalte programe IP Hiding sunt dezinstalate în prealabil.
 • Cantitatea de lățime de bandă și traficul de internet utilizate la momentul când se rulează Hide My IP.

Rezultatele testelor de viteză

Fiecare test a fost efectuat de trei ori cu cel mai bun rezultat ales:

Speed-test-opinie

Ascundeți revizuirea asistenței clienților IP VPN

Evaluarea noastră Hide IP VPN descoperă că furnizorul oferă o serie de soluții utile de asistență pentru clienți. Acestea includ Live Chat (doar 12 ore disponibile), Sistem de bilete, Baza de cunoștințe și Depanare online.

Live Chat este, poate, cel mai bun loc pentru a primi întrebări & probleme abordate instantaneu. Cu toate acestea, dacă chat-ul live este offline, toate întrebările dvs. sunt trimise echipei de asistență ca mesaje care apoi răspund la întrebările dvs. în mai puțin de 12 ore.

Sistemul de bilete este bine conceput și permite selectarea departamentului relevant cu care doriți să discutați. Puteți, de asemenea, să acordați prioritate interogării pentru a vă asigura un răspuns rapid. De asemenea, am fost impresionați de baza de cunoștințe, datorită răspunsurilor detaliate și a interfeței sale simple. 

hide_my_ip_support_review

Ascundeți revizuirea metodelor de plată VPN IP

Ascunde IP-ul meu oferă o lungă listă de metode de plată pentru care abonații potențiali trebuie să îi plătească. Acestea includ:

 1. JCB
 2. VISA
 3. Payza
 4. PayPal
 5. Bitcoin
 6. Descoperi
 7. MasterCard
 8. cantină’s Club
 9. Perete de plată
 10. American Express

hide_my_ip_payment_review

Obține HideMyIP

Ascundeți compatibilitatea aplicațiilor și extensiilor pentru recenzii IP

În prezent, Hide My IP este compatibil cu toate sistemele de operare majore, cu aplicații dedicate disponibile pentru toate. Acestea includ:

 1. ferestre
 2. Mac
 3. Android
 4. iOS
 5. Linux

Pe lângă software-ul de ultimă oră, Hide My IP este compatibil cu cele mai populare browsere și oferă o extensie excelentă a browserului pentru Google Chrome și Mozilla Firefox:

Examinarea extensiei HideMyIP

Ascunde extensia mea IP pentru Mozilla Firefox (stânga) & Supliment pentru Google Chrome (stânga)

Ascundeți recenzia pentru aplicația Windows VPN IP

Aplicația Windows are o interfață de utilizator foarte simplă. Oferă performanțe bune și se dovedește a fi incredibil de ușor de utilizat. Funcția de conectare cu un singur clic este absolut genială și puteți pur și simplu să faceți clic pe bara serverului din partea de jos și să schimbați imediat locația.

hide_my_ip_windows_review 

Aplicația are, de asemenea, un automat Rotație IP caracteristică care vă permite să vă schimbați adresa IP pe un cronometru pe care îl puteți seta manual. În cazul în care aveți nevoie de un IP din SUA în timp ce sunteți pe un IP din SUA, puteți pur și simplu să verificați opțiunea furnizată (funcție excelentă).

De asemenea, puteți șterge automat cookie-urile atunci când se modifică adresa IP. Aplicația HideMyIP VPN vă oferă să alegeți premiu (viteză mare) și Standard (viteză mai mică) servere în funcție de modul de utilizare.

ascunde-mi recenzia ip premium

Ascundeți protocoalele mele IP & Revizuire criptare

Hide My IP folosește protocolul OpenVPN (ambele UDP) & TCP) în toate aplicațiile sale locale și când o configurați manual folosind aplicația OpenVPN Connect. Aleasă în principal pentru renumitul său mix de viteză și securitate, protocolul de tunelare OpenVPN rămâne unul dintre puținele pe care ANS și China nu le-au compromis.

OpenVPN poate fi utilizat și cu tastele de criptare de 128 biți și 256 biți, permițându-vă să faceți ceea ce doriți pe orice dispozitiv la alegere. Ascunde IP-ul meu utilizează o criptare AES puternică de 256 biți (militară) & standard bancar) în mod implicit, în timp ce autentificarea este efectuată folosind chei HMA5 de 2048 biți. Funcția a fost confirmată într-un e-mail de la Hide My IP Representative Mike R.:

“... Folosim cea mai puternică metodă disponibilă, care este protocolul OpenVPN, cu o criptare de 256 biți folosind o cheie de 2048 biți ...”

Ascundeți analiza jurnalelor mele IP

Conform furnizorului’site-ul web și documentul Termeni de utilizare, Ascunde IP-ul meu este un furnizor de jurnale zero și nu monitorizează activitățile utilizatorilor din rețeaua sa. Cu toate acestea, legată de legile americane privind păstrarea datelor, compania informează că orice activități ilegale vor fi raportate imediat autorităților în cazul unui mandat legal. Iată ce susțin Termenii de utilizare:

“Deși nu păstrăm jurnalele de utilizare a conținutului sau nu împărtășim informații private cu nicio terță parte, vom preda orice informație pe care o avem, dacă este necesar, prin lege. Instrumentele mele de confidențialitate, Inc. pot monitoriza anumite aspecte ale rețelei pentru a gestiona abuzul, a menține și / sau a îmbunătăți serviciile.”

Ascunde încercarea mea gratuită IP

Ascunde IP-ul meu oferă într-adevăr un serviciu de încercare gratuit, așa cum a confirmat reprezentantul. Toți abonații primesc chiar și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, care este excelentă și o modalitate bună de a testa serviciul pentru a vedea dacă funcționează bine pentru dvs..

Referent’s Verdict

Revizuirea noastră completă Hide My IP VPN stabilește că furnizorul merită un serviciu decent 4 stele din 5. Asistența clienților este excelentă și destul de receptivă. Viteza serverelor este bună pentru navigare, streaming și torrenting. Ai chiar aplicații dedicate pentru toate platformele / dispozitivele populare.

Caracteristici care mi-au plăcut
 1. Preț excelent
 2. Deschide DNSCrypt
 3. Disponibilitate încercare gratuită
 4. Rețea de server extensivă
 5. Vitezele superbe de server
 6. Extensii de browser intuitive
 7. Standard & Servere premium
 8. Bună alegere a metodelor de plată
 9. Serviciu Clienți Decenți
 10. Garanție de 30 zile înapoi
Domenii de îmbunătățire
 1. Doar 1 protocol de tunel disponibil pentru utilizare
 2. Vânzare forțată în pagina de abonament
 3. Proiectare grupă de site-uri web

Obține HideMyIP

Похожие статьи

 • Revizuirea tunelului privat 2020

  Jurisdicție Statele Unite Preț 3 USD / lună (36 USD pe planul său anual) Servere 22 servere din 12 țări Jurnalele menține jurnalele sensibile pentru criptare de 14 zile....

 • SpyOff VPN Review 2020

  Jurisdicție Preț San Marino 9,99 Servere 300+ jurnale Fără criptare AES-256 Deblocări Netflix Da Torrenting Da Funcționează în China Da Recomandat Da Website...

 • PandaPow VPN Review 2020

  Jurisdicție Hong Kong Preț 7,00 USD / lună pentru un serviciu de un an de serviciu de 120+ VPN în 16 țări Jurnalele Magazine Magazinele de conectare Criptare AES-256 biți Deblocări...

 • IVPN Review 2020

  Jurisdicție Preț Gibraltar 8.33 Servere 3152 Jurnaluri Nu Criptare AES-256 Deblocări Netflix Da Torrenting Da Funcționează în China Da Recomandat Da Website...

 • GOOSE VPN Review 2020

  Jurisdicție Prețul Olandei 1,99 USD Servere 71 Jurnaluri Nu Criptare AES-256 Deblocări Netflix Nu Torrenting Da Funcționează în China Nu Recomandat Nu Website...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me