Preuzimanje PureVPN – iOS aplikacija je sada dostupna

Iako ima neke sjajne nedostatke kao što možete vidjeti u našoj recenziji PureVPN, davatelj usluga i dalje je prilično popularan uprkos mnogim vpn recenzijama, a mnogi korisnici ga i dalje smatraju najboljim VPN uslugama u industriji..

A da li je to jedno od ne, drugo je pitanje na koje treba odgovoriti, kako to možete koristiti jednom kad’Odlučio sam se pretplatiti na to sasvim drugo. Mnogi korisnici izgledaju zbunjeni kako na svoje uređaje mogu preuzimati različite klijentske aplikacije PureVPN-a’nema razloga biti. Klijentske aplikacije je lako preuzeti i koristiti i znati više o tome kako to učiniti, samo pročitajte ovaj vodič na PureVPN Download 2019:

Besplatno preuzimanje PureVPN

Sve od PureVPN’Klijentske aplikacije mogu se besplatno preuzeti, a veze za to postavljene su na njihovoj web stranici na namjenskim podstranicama. Međutim, morat ćete kupiti PureVPN’s pretplatom za njihovo korištenje.

Preuzmite PureVPN za prozore

Da’je li normalno? Jer svaki davatelj’s klijent je dostupan na njihovoj web stranici za besplatno preuzimanje? Nije baš tako.

Mnogi davatelji u industriji ne’Neću vam dopustiti preuzimanje njihovog klijenta, osim ako ne kupite njihovu pretplatu i osigurate pristup njihovom području. Ali PureVPN nije takav.

Dolazite na PureVPN Besplatno preuzimanje, možete li to stvarno učiniti? Odgovor je veliko NE!

PureVPN ne’ne nudim bilo koju vrstu besplatne VPN usluge, ali ovdje’je najbliže što joj dolazi:

Besplatno preuzimanje Purevpn

 1. Račun za trodnevni probni period za 2,5 USD koji se naplaćuje jednom možete kupiti sa uključenim svim značajkama
 2. Upotrijebite svoju Politiku povrata za 31 dan kao pokriće da biste zatražili povrat novca ako ga ne platite’ne sviđa uslugu ili njezinu izvedbu:

Jednom kad ti’Koristili smo bilo koju od ove dvije mogućnosti za početak usluge, ovdje’s kako možete preuzeti njihov Windows klijent i pokrenuti ga pomoću usluge na radnoj površini:

 1. Otvorite PureVPN.com i pomaknite se dolje na dnu stranice
 2. U donjoj traci, pod kategorijom Proizvodi, kliknite na “Aplikacija za Windows”
 3. Kliknite na “Preuzmite VPN” nastaviti dalje
 4. Sada kliknite na “Preuzmite PureVPN aplikaciju” započeti s postupkom preuzimanja
 5. Nakon preuzimanja datoteke kliknite na nju kako biste pokrenuli postupak instalacije
 6. Unesite svoje korisničke vjerodajnice (Ovo će vam biti dostupno samo ako vi’kupio sam pretplatu) i povežite se s poslužiteljem i PureVPN će početi raditi

Izgradnja klijentske aplikacije iznosi 7.0.2 i kompatibilna je s gotovo svim verzijama sustava Windows nakon Windows XP.

Preuzmite PureVPN za Mac

Postupak preuzimanja Mac aplikacije gotovo je identičan kao preuzimanja aplikacije Windows.

purevpn preuzimanje za mac

Evo kratkog ponovnog slanja kako možete preuzeti i postaviti za manje od 3 minute:

 1. Posjetite PureVPN.com i krenite pri dnu početne stranice
 2. U kategoriji Proizvodi kliknite na “Mac VPN”
 3. Na sljedećoj stranici na koju ste preusmjereni kliknite na “Preuzmite VPN” a zatim kliknite na “Preuzmite PureVPN aplikaciju”
 4. Sada će započeti postupak preuzimanja
 5. Nakon dovršetka postupka, samo kliknite datoteku i slijedite upute na zaslonu kako biste prošli s postupkom instalacije
 6. Ovdje imajte na umu da će vam trebati korisničko ime i lozinka za rad klijenta (trebat će vam PureVPN’račun za pretplatu u tu svrhu)

PureVPN’s Mac aplikacija kompatibilna je samo sa Mac OS X 10.10.0 i novijim.

Preuzmite PureVPN za Android

Aplikaciju za Android vjerojatno je najlakše preuzeti među skupinama do sada’čak ne moram posjetiti PureVPN’s web stranice da biste dobili preko njega.

Preuzmite Purevpn za Android

Ako ti’ikada koristio Android telefon ili uređaj, tada ćete znati da se sve aplikacije koje se koriste na njemu mogu lako preuzeti iz trgovine Google Play i PureVPN se ovdje ne razlikuje..

Dopustite mi da vas vodim kroz postupak jednostavnog preuzimanja i instalacije za PureVPN’Android klijent ovdje:

 1. Otvorite Trgovinu Google Play
 2. Idite na traku za pretraživanje i utipkajte “PureVPN”
 3. Rezultati će se ovdje pojaviti, ali budite oprezni jer u Play Storeu PureVPN-a ima puno lažiranja. Potražite onu’je razvio “GZ sustavi” kao to’autentična
 4. Dodirnite “Instalirati” a aplikacija PureVPN za Android će se automatski preuzeti i instalirati na vaš sustav
 5. Nakon završetka uređaj će vas obavijestiti o tome i zatražiti da ga otvorite
 6. Dodirnite “Otvoren” i aplikacija će se pokrenuti
 7. Da biste nastavili dalje, morat ćete imati PureVPN’korisničko ime i zaporka za račun (u tu svrhu morat ćete kupiti PureVPN plan)

PureVPN Download Crack

Tražite PureVPN’s crack datoteku za korištenje usluge besplatno? Nikad to ne radi.

Zašto? Da’s jer za to nema autentičnu pukotinu.

Ako pretražite Google da biste ga pokušali pronaći, najvjerojatnije ćete na kraju preuzeti datoteku koja se predstavljala kao autentična datoteka pukotina, ali zapravo je bila medena zamka koja će ili širiti zlonamjerni softver ili viruse u vašem sustavu.

Ne znam’Ne preporučujem vam da sustav i vrijedne podatke izložite riziku samo da biste uštedjeli nekoliko dolara.

Zaključak

PureVPN je vrlo lako preuzeti i koristiti s većim brojem klijentskih aplikacija od većine drugih pružatelja usluga u industriji.

Ali osim te prazne rupe u davatelju usluga’s arsenalom za klijentske aplikacije, oni se prilično dobro snalaze na drugim platformama, a klijentske aplikacije dostupne su i za nišne platforme kao što su Firestick i Kodi..

Uzmite ovaj vodič kao priručnik o tome kako lako preuzeti PureVPN i bit ćete pokrenuti, ako’Odlučio sam se pretplatiti na uslugu, za nekoliko minuta.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me