NordVPN za Mac – Vodič za postavljanje 3 minute za početnike

Panamski pružatelj usluga iz dana u dan sve više dobiva na popularnosti jer je najbolji izbor za primanje izvrsne privatnosti / anonimnosti na mreži. NordVPN je dodatni korak u stvaranju korisničkog, jednostavnog za upotrebu i dosljednog iskustva na svim svojim uređajima za podršku, uključujući Windows, iOS, Android, Linux, platforme. Korisnike dočekuje ugodno i estetski plavo sučelje, izgrađeno oko karte s prikazom dostupnih lokacija poslužitelja. Aplikacija NordVPN za Mac ne propušta ni razočarati, što možete vidjeti u ovom vodiču i našem NordVPN pregledu ovdje.

NordVPN za Mac pregled

Na prvi pogled, NordVPN Mac aplikacija izgleda / osjeća se identično svojim Windows i Linux kolegama. Koristi iste crtane podmornice i brodove u dizajnu, zajedno sa standardnom plavom bojom. Međutim, tek kada potpuno istražite verziju macOS-a, pronađite nekoliko jedinstvenih procvjeta. Na primjer, umjesto da je karta izravno vidljiva u Mac aplikaciji, nalazi se skrivena lijeva ladica koja klizi preko koje otkriva potpuni popis poslužitelja.

U pogledu korisnosti, također smo osjećali da je aplikacija osjetljivija i interaktivnija od Windows klijenta. Na temelju vaše trenutne lokacije, veliki gumb na vrhu brzo će vas povezati s najbližim poslužiteljem. Međutim, ako želite sami prebaciti lokaciju, odaberite bilo koju zemlju s karte ili kliknite povećalo u gornjem desnom kutu.

NordVPN za Mac

Sveukupno, aplikacija uspješno uspijeva donijeti isti NordVPN doživljaj, što biste očekivali i na drugim platformama. Jedini problem je što neke značajke zaista nisu toliko vidljive korisnicima. Tor možete vidjeti samo putem VPN-a, dvostruke enkripcije i strujanja stručnih poslužitelja primjenom određenih filtara na prikaz popisa ili klikom na “opcije” na dnu zaslona za pretraživanje.

Podaci o učitavanju poslužitelja također nisu dostupni u VPN klijentu. Što se tiče značajke mrežne zaključavanja, aplikacija Windows obično bi spriječila da sve aplikacije s omogućenom Internetom šalju / primaju informacije. Međutim, s verzijom macOS imate mogućnost ručnog odabira aplikacija koje bi trebale primiti ovaj tretman. Zbog toga je lako zaključiti da uz neke pogotke i promašaje, NordVPN aplikacija ostaje zadivljujuća za upotrebu kao i uvijek (čak i na Macu)!

Vodič za postavljanje NordVPN Mac

Kada je u pitanju postavljanje NordVPN-a na vašoj Mac platformi, korisnici imaju dvije mogućnosti: izravno preuzeti / instalirati aplikaciju s web stranice ili se uputiti u iTunes Store. Kao još jednu mogućnost, možete jednostavno kliknuti na ovu vezu i odmah preuzeti .PKG datoteku. Ostali korisnici koji nisu zainteresirani za klijentsku verziju također mogu ručno postaviti Mac instaliranjem Tunnelblick, preuzeti datoteke .ovpn poslužitelja s NordVPN-a, unijeti svoje vjerodajnice i uživati ​​u korištenju VPN usluge bez ikakvih komplikacija..

Vodič za postavljanje NordVPN Mac

Preuzmite NordVPN klijent za Mac

Pronalaženje veza za preuzimanje za klijent klijenta NordVPN za Mac ne zahtijeva nikakvu raketnu znanost. Web stranica pruža relevantne informacije i poveznice na sve korisne resurse. Možete posjetiti ovu stranicu radi detaljnijeg pregleda aplikacije, zajedno s vezom za preuzimanje. Za korisnike koji žele započeti s preuzimanjem i instalacijom, pogledajte ovu vezu iz iTunes trgovine?

Preuzmite NordVPN klijent za Mac

NordVPN IKEv2 Mac (metoda ručnog povezivanja)

 1. Preuzmite IKEv2 certifikat za svoj Mac klikom ovdje.
 2. Otvorite potvrdu iz “Preuzimanja” mapu izravno.
 3. “Dodajte potvrde” pojavit će se skočni prozor. Kliknite na “Dodati”.
 4. Odaberi “Dobiti informacije” nakon što desnom tipkom miša kliknete NordVPN Root CA.
 5. Kliknite na “Uvijek vjerujte” pored “Kada koristite ovaj certifikat”.
 6. Unesite vjerodajnice za svoj Mac laptop i kliknite na OK.
 7. Klikni na “Jabuka” a zatim odaberite “Postavke sustava”.
 8. Odaberi “Mreža” i kliknite na “+” ikona.
 9. Unesite sljedeće ulaze: VPN, IKEv2 i NordVPN (IKEv2).
 10. Ovdje potražite postavke poslužitelja i dostupnu adresu za povezivanje.
 11. Kliknite na “Postavke provjere autentičnosti” i Unesite NordVPN vjerodajnice.
 12. Udari “Spojiti” gumb i uživajte koristeći NordVPN za Mac.

Često postavljana pitanja NordVPN za Mac

Kada je u pitanju korištenje NordVPN za Mac, mnogi korisnici mogu naići na upite o aplikaciji. BestVPN.co navodi sva najčešća pitanja koja nam se postavljaju o Mac klijentu.

Koji je najbolji besplatni VPN za Mac?

Nakon temeljite analize 80+ pružatelja usluga koji uključuju freemium VPN usluge, sa sigurnošću se može reći da su TunnelBear, Windscribe i Speedify trenutno najpopularniji za Mac. Iako se morate nositi sa strogim ograničenjima podataka, korištenje takvih VPN-a nije nužno loše i za deblokiranje web lokacija s ograničenim ograničenjem, kako bi se dobio pristup lokaliziranom sadržaju. Pročitajte NordVPN 7-dnevno besplatno probno razdoblje za Mac.

Kako mogu ukloniti NordVPN sa Mac računala?

Uklanjanje NordVPN-a s Mac uređaja ne zahtijeva nikakvu raketnu znanost. Morate slijediti isti postupak za deinstaliranje drugih aplikacija trećih strana. Jednostavno prijeđite na “nalazač” izbornika i pomaknite se do “Prijave”. Zatim odaberite aplikaciju koju želite ukloniti tako da je bacite u koš za smeće ili desnim klikom i odaberete “Baci u smeće” opcija. Ispraznite smeće da biste dovršili postupak!

Zamotavanje stvari

Nadamo se da naš vodič pomaže korisnicima da dobiju nepristrano mišljenje o NordVPN aplikaciji, zajedno s postupkom postavljanja na Mac uređajima, tako da možete uživati ​​u najvišoj razini anonimnosti / privatnosti na mreži. Bez obzira na to imate li problema, ne ustručavajte se u komentaru u nastavku. Slobodno dijelite vodič s drugima, kojima treba maksimalna zaštita i na njihovim Mac platformama!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me