NordVPN za iPhone – Kako postaviti NordVPN na iOS uređaje

ja’već smo objavili sve pojedinosti o najboljim VPN davateljima koji su u njemu uključeni’sveobuhvatni pregled 2019. godine. Međutim, još uvijek postoje neki korisnici koji žele određene informacije u vezi s njegovom iPhone / iPad aplikacijom.

Da bismo vam pružili potpune podatke o NordVPN-u’s iOS funkcionalnošću, ja’stvorio sam ovaj dubinski vodič za iOS. Ovdje ćete pronaći podatke o aplikaciji i njezinoj izvedbi na raznim iOS uređajima i platformama za strujanje kao što je nordvpn netflix kompatibilnost..

Tu spadaju zloglasni modeli 7, 8, X i njihovi Plus modeli. Dakle, ako želite informacije o NordVPN-u za iPhone, na pravom ste mjestu. Nastavite čitati u nastavku!

BestVPNco’s Stručnjaci pokrivaju najbolju analizu VPN aplikacije za iPhone, pročitajte 3 minute vodiča za detaljno istraživanje.

NordVPN za iPhone X / 8/8 Plus / 7 pregled

Testirao sam NordVPN iOS na svim najnovijim verzijama iPhonea. Na moje iznenađenje, nije bilo značajnih promjena ili razlika, bez obzira na iOS model koji koristite.

Pokretanje aplikacije omogućuje vam pristup istom sučelju karte kao i ostali klijenti. U usporedbi s Androidom, iOS mapa je prilično jednostavna za korištenje i navigaciju za odabir poslužitelja.

Korisnici također mogu poprilično glatko zumirati i umanjivati ​​značajku te tako nadopunjuju prijatnost aplikacije. Nisam imao problema sa povezivanjem ili povezivanjem, što je rijetkost za korisnike iOS-a.

Tamo je “Brzo povezivanje” opcija je dostupna ako želite trenutnu anonimnost. Istovremeno, programeri su dodali a “zemlje” opcija koja nedostaje u Androidovoj aplikaciji.

U verziji za Android morate prijeći prstom prema gore da biste pristupili lokacijama. Bez obzira na to, nemate na raspolaganju a “Regija” izbornika koji se nalazi u verziji za iOS.

To znači da možete izravno odabrati američki poslužitelj u Los Angelesu, Seattleu, Bostonu, Philadelphiji, Detroitu i mnogim drugim gradovima. Dakle, to definitivno djeluje u korist za iPhone 7/8 / X / Plus korisnike.

NordVPN za iPhone

Međutim, tamo gdje ima pozitivnih rezultata, i tamo sam naišao na neke negativne posljedice. Bilo je razočaravajuće vidjeti kako je popis na posebnom poslužitelju kraći od verzije Androida i Windows-a.

Jedine opcije koje su korisnici iPhonea 7/8 / X / Plus dostupne su: P2P / Dijeljenje datoteka i onion preko VPN-a. Nisam mogao vidjeti nijedan namjenski IP ili DoubleVPN poslužitelj na koji bih se mogao povezati.

Programeri su također ograničili pristup iOS korisnicima nekoliko važnih značajki, kao što su Obfuscated Servers (za deblokiranje web stranica / usluga u Kini), automatska veza, kontrola TCP / UDP protokola ili CyberSec (koji pomaže kod zlonamjernog filtriranja IP-a).

Međutim, istragajući u tom pitanju, saznao sam da to nije problem sa NordVPN-om. Problem je u vezi s iTunesom’ sigurnosne politike.

Trgovina tehnički postavlja ograničenja o tome što različite aplikacije mogu učiniti. To je prilično slično načinu na koji se Google Chrome lomi protiv VPN aplikacija širom svijeta.

Na primjer, popularni preglednik uklanja VPN programe koji dolaze opremljeni blokatorima oglasa / tragača, jer ne zadovoljavaju njihove smjernice zajednice.

Kako postaviti NordVPN na iOS uređaje (iPhone i iPad)

Postavljanje NordVPN-a na iOS-u nije raketna znanost. Proces je zapravo prilično jednostavan, baš kao i preuzimanje / instaliranje bilo koje druge iOS aplikacije.

  1. pretplatiti na bilo koji prikladan plan iz NordVPN-a klikom ovdje.
  2. Ići u vašu iTunes trgovinu i traži za “NordVPN” u navigacijskoj traci.
  3. Klik na prvu mogućnost, a zatim pogoditi “Instalirati” dugme.
  4. Čekati da se postupak preuzimanja i instalacije dovrši.
  5. lansiranje prijava i “Prihvatiti” skočne prozore koji zahtijevaju prava.
  6. Unesi korisničko ime i zaporku koje ste postavili prilikom pretplate na NordVPN.
  7. Uživati pomoću VPN-a za deblokiranje VoD-ova, NordVPN torrenting ili za skrivanje vašeg identiteta.

NordVPN iOS Kina

Ako kineska vlada zaustavi VPN usluge, pronalazak jednog koji zapravo radi na kopnu može biti zadatak. Stanovnici i iseljenici koji posjećuju zemlju imaju samo nekoliko imena. Većina tih pružatelja usluga obično je odobrena od vlade.

To znači da ne štite vašu privatnost i mogu zabilježiti sve podatke o sesiji / vezi, što ometa vaše pravo na internetsku privatnost. NordVPN postoji kao jedini pružatelj usluga na tržištu, a drugi je ExpressVPN koji nudi podršku kineskim korisnicima.

Pokrenuli su posvećenu kinesku stranicu. Jednostavno posjetite http://nord-for-zh.com/ i slijedite korake za preuzimanje NordVPN-a na iOS-u. Ovo bi vam trebalo pomoći zaobići “Veliki vatrozid”, omogućujući vam da nastavite koristiti svoje omiljene aplikacije / usluge u zemlji.

Pročitajte kineski vodič za VPN za više detalja.

NordVPN Obfuscation Serveri iOS

Kao što je već spomenuto, pregledavajući NordVPN iOS aplikaciju na iPhoneu 7/8 / X / Plus, primijetio sam da nedostaje obilje mogućnosti. Tu je uključen i izbornik Zatamnjeni poslužitelji.

Međutim, to ne znači da ih ne možete koristiti. Ako imate prijenosno računalo, ovu značajku možete pronaći na vašem Mac ili Windows programu. Jednostavno ga aktivirajte za mjesta za koja smatrate da zahtijevaju dodatnu sigurnost.

Nakon što završite, pokušajte se povezati s bilo kojim od dolje navedenih poslužitelja. Oni obično nude bolje performanse i anonimnost korisnicima u Kini ili iseljenicima koji posjećuju zemlju.

Sjedinjene Države # 2440-2451, 3057-3058, 3167-3170, 3279-3280, 3282-3283, 3286;
Singapur # 132-133, 138-139, 141-150;
Francuska # 280-285, 295-302;
Japan # 135, 150-164;
Nizozemska # 253.

Zamotavanje stvari

S ovim završim ovaj NordVPN vodič za iPhone. Nadam se da će vam pružiti relevantna znanja koja ste tražili o aplikaciji iOS i njenoj upotrebi na iPhone 7/8 / X / Plus kolegama.

Bez obzira na to imate li dodatnih upita ili vam je potrebna pomoć, ne ustručavajte se u nastavku spustiti komentar. Odgovorit ću osobno.

Također, slobodno podijelite uvide u ovom vodiču s drugim korisnicima koji traže konkretne informacije o NordVPN-u i njegovoj kompatibilnosti na iOS uređajima. Ugodan dan!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me