NordVPN za Android: Vodič za postavljanje za Android TV Box

Kada pojedinci pretražuju VPN aplikaciju kako bi zadovoljili njihove specifične zahtjeve, pokušavaju steći što više nepristranih podataka. Ako ste korisnik Androida koji traži odgovarajućeg davatelja usluga, možda ćete naići na zloglasnog, panamskog pružatelja usluga usmjerenog na privatnost, panama sa sjedištem u Panami, NordVPN.

Kao jedna od najpoznatijih službi za zaštitu privatnosti u industriji, dobiva pohvale u gotovo svim aspektima. Ovaj se vodič usredotočuje na ponude NordVPN-a za Android. Za cjelovitiju perspektivu, možete pročitati i ovaj NordVPN pregled koji nam je na BestVPN.co trebao čitav dan za analizu i pisanje.

Contents

NordVPN Android pregled

Pregledati aplikaciju Android bilo je prilično jednostavno jer je aplikacija doslovno prekrila sve krajeve nudeći maksimalnu udobnost svojim kupcima. Osim lijepog i izravnog dizajna, aplikacija je u najmanju ruku vrlo intuitivna, a ova VPN usluga glatko funkcionira za deblokiranje web stranica i VoD servisa, nudeći vam maksimalnu sigurnost. Ostale prednosti korištenja NordVPN za Android:

 1. Preskoči dosadne oglase – Jedna od najgorih stvari u vezi s istraživanjem interneta u današnje vrijeme je prekomjerno punjenje iritantnih / blještavih reklama, koje vas stalno gnjave iskačući na ekranu. NordVPN nudi značajku CyberSec koja automatski blokira ove neželjene skočne prozore, oglase za automatsko reproduciranje i drugi materijal – omogućavajući vam ugodno iskustvo pregledavanja. Blokiranje oglasa i tragača čak povećavaju brzinu učitavanja!
 2. Zaštita od virusa / zlonamjernog softvera – Uz uključenu značajku CyberSec, možete se osjećati sigurnim da ćete dobiti maksimalnu zaštitu od pratilaca, zlonamjernog softvera, virusa, kontrole botneta i drugih cyber prijetnji s ciljem hakiranja vašeg uređaja i krađe osobnih podataka. Korisnici čak dobivaju dobru sigurnost od DDoS-a (distribuiranog odbijanja usluge), prekidajući komunikaciju između upravljačkog poslužitelja botneta i ugrožavajućeg sredstva.
 3. Sigurnost s opasnih web stranica – Iako je internet tijekom godina masovno porastao, još uvijek postoji dobra prilika da naiđete na neke sjenovite / opasne web stranice, koje korisnike prevarljuju u prevare putem krađe identiteta i drugih cyber prijetnji. Značajka CyberSec redovito pregledava adrese web stranica prema popularnim popisima, što vas štiti od bilo kojeg lažnog web mjesta s ciljem da vas prevari u kupovini nečega ili otkrivanju osobnih podataka.
 4. Štiti vaš digitalni identitet – Zahvaljujući NordVPN-ovim strogim pravilima nulte evidencije, značajkama kao što su DNS zaštita od propuštanja, automatska sklopka ubijanja i protokoli poput DoubleVPN i onion preko VPN-a – VPN ima tendenciju kao jedna od najsigurnijih usluga na tržištu trenutno. Možete biti sigurni da vaš identitet ostaje anoniman u svakom trenutku, čak i kad deblokirate VoD usluge ili strujite piratski sadržaj putem neslužbenih / trećih aplikacija / SaaS.
  ExpressVPN Router - Vodič za postavljanje / konfiguraciju 2023

NordVPN za Android

Preuzmite NordVPN Android

Preuzimanje NordVPN-a na Android uređaj ne zahtijeva raketnu znanost. Korisnici obično imaju dvije mogućnosti za dobivanje aplikacije. Prvo je jednostavno prijeći na https://nordvpn.com/download/, pomaknuti se prema dolje i kliknuti na vezu za Android. Drugo je posjetiti trgovinu Google Play, upišite se “NordVPN” na traci za pretraživanje i pritisnite tipku “Instalirati” dugme. Oba postupka jedva potraju 2-3 minute!

Preuzmite NordVPN Android

Kako postaviti NordVPN za Android

Kada je u pitanju postavljanje NordVPN-a za Android, imate dvije mogućnosti: korištenje VPN usluge ručno ili putem aplikacije. Bez obzira na to za koju se opciju upuštate, ulažete u istu razinu sigurnosti. Iako imate veću slobodu konfiguriranja i dodavanja dodatnih slojeva sigurnosti, ako se odlučite za ručnu rutu. U nastavku ćemo razmotriti oba postupka kako bismo vam olakšali postupak donošenja odluka!

Postavljanje službene NordVPN aplikacije

 1. Idite na NordVPN’službenu web stranicu i pretplatite se na odgovarajući plan.
 2. Preuzmite aplikaciju za Android s web stranice ili Google Play Store.
 3. Jednom instaliran, unesite vjerodajnice za plan koji ste se prijavili.
 4. Pritisnite gumb za prijavu za pristup značajkama VPN-ova.
 5. Idite na postavke i omogućite “CyberSec” za pojačanu zaštitu.

Kako postaviti NordVPN za Android

Postavljanje NordVPN-a ručno putem OpenVPN Connect

 1. Otvorite preglednik i preuzmite ovdje konfiguracijske datoteke NordVPN .ovpn.
 2. Idite u Trgovinu Google Play i preuzmite / instalirajte OpenVPN Connect.
 3. Nakon instaliranja pokrenite aplikaciju i dodirnite gumb s izbornikom.
 4. Odaberi “Uvoz” i pronađite .ovpn konfiguracijsku datoteku koju ste preuzeli ranije.
 5. Unesite korisničko ime i lozinku za svoj NordVPN račun. Pritisnite povezivanje!

NordVPN Android ne radi

NordVPN Android TV kutija

Jedna od najboljih stvari prilikom registracije s NordVPN-om je ta što se uvijek možete osjećati sigurno kompatibilnim na većem broju uređaja / hardvera. Rezači kablova, promatrači napuha i dušmani iz filmova / TV emisija sada mogu uzdahnuti znajući da postoji i NordVPN aplikacija za Android TV! Dostupan je za preuzimanje na Google Play Storeu i Amazon App Storeu.

  ExpressVPN Router - Vodič za postavljanje / konfiguraciju 2023

NordVPN Android TV kutija

Najbolje NordVPN ponude za Android

Kao jedna od najistaknutijih VPN usluga na tržištu, mnogi ljudi traže najjeftiniji vpn. Nakon temeljite analize na službenoj web stranici i više drugih foruma / zajednica, saznali smo da trenutno ne postoje posebne ponude za Android. No, i dalje se možete odlučiti za njihov poseban godišnji ugovor koji vam donosi ogroman popust od 41%, spuštajući mjesečne troškove s 11,95 na 6,99 USD (naplaćuje se 83,88 USD svakih 12 mjeseci).

nordvpn-cijena-plana

NordVPN za Android pogreške / problemi

Kada koristite NordVPN za Android, ponekad možete naići na određene pogreške / probleme, za koje je potrebna pomoć. Ispod smo razmotrili zajednička pitanja i njihova najbolja rješenja.

NordVPN Android ne radi

Mnogo je razloga zašto NordVPN za Android možda ne funkcionira bez problema. Prekinutost interneta ili nedostupnost poslužitelja na različitim protokolima često su glavni razlozi. Provjerite je li vaš Internet povezan kako biste riješili problem. Ako ništa drugo ne radi, razmislite o ponovnoj instalaciji aplikacije.

Nije moguće povezati NordVPN za Android

Problemi s povezivanjem mogu se pojaviti zbog toga što aplikacija NordVPN za Android ne dobije odgovarajuću provjeru autentičnosti. Obavezno omogućite pristup svim značajkama NordVPN-a. Ako stvari i dalje ne rade, razmislite o rješavanju problema s internetskom vezom.

Zamotavanje stvari

Nakon što ste proveli oko 3 do 4 sata procjenjujući performanse i značajke NordVPN-a za Android aplikaciju, sigurno je reći da ste dobili veliku anonimnost i privatnost na mreži. Postoji puno mogućnosti za povećanje vaše sigurnosti, a aplikacija nudi prilično nevjerojatnu kompatibilnost i za Android TV-ove. Proveli smo i test propuštanja WebRTC i DNS, ali nismo mogli pronaći nedostatke u sigurnosti.