Kako koristiti PureVPN – Naučite ih koristiti za manje od 2 minute

PureVPN jedna je od najkonkurentnijih usluga u VPN industriji, uvijek gledajući da nadmaši svoje kolege na gotovo svim aspektima i može sadržavati najbolju VPN uslugu.

Najviše posla u vezi s tim uslugom definitivno je na području pružanja klijentskih aplikacija za najveći broj uređaja i OS-a. Od svoje vlastite Firestick aplikacije do Android VPN aplikacije, PureVPN ih je gotovo sve zabio, kao i mi‘detaljno smo obrađeni u našoj Pure VPN recenziji.

Ali ako ste još uvijek malo zabrinuti koliko su jednostavni za upotrebu, nemojte’Ne brinite, evo našeg konačnog vodiča o tome kako koristiti PureVPN zajedno s vodičima za instalaciju za gotovo sve dostupne klijentske aplikacije, recenzijama o njihovoj funkcionalnosti i performansama i još mnogo toga!

Kako koristiti PureVPN na Windows-u

Windows klijent PureVPN-a ima elemente dizajna za koji osjećaju da su im pozajmili CyberGhost, posebno “Odaberite Način rada” Dio.

Osim toga, gotovo sve značajke lako su dostupne s početnog ekrana klijenta.

Najbolji dio o PureVPN-u’Windows klijent je da uvijek postoje podtekstovi za koje se svaka značajka ukratko objašnjava što ta značajka točno radi. Ovo je jedan podvig u kojem je PureVPN pohvalni jer omogućava maksimalnu korisničku lakoću.

Ovdje’s kako možete koristiti njihov klijent i sve njegove značajke:

 1. Jednom kad ti’kupio sam PureVPN’s pretplatom, ovdje možete preuzeti njihov Windows klijent. (Veličina datoteke: 32,8 MB).kako koristiti purevpn
 2. Kliknite na preuzetu datoteku i započeti će postupak instalacije (mogao bi vas zatražiti da unesete administratorske povlastice ako vaš sustav ograničava vaš IT).
 3. Kada instalacija završi, klijent će se automatski otvoriti.
 4. Da biste odabrali poslužitelj, možete ih pregledati “zemlje” Opcija ili “gradovi” Opcija.
 5. Kliknite svoje željeno odredište poslužitelja i klijent će se automatski povezati s njim.
 6. Ikona u obliku zupčanika u gornjem desnom klijentu klijenta može vas odvesti do postavki i trake izbornika dodatnih funkcija, tako da ovdje možete podešavati stvari ako ne’Ne sviđa im se u njihovom trenutnom stanju.

kako koristiti purevpn na Windowsima

Kako koristiti PureVPN na iPhone / Mac / iOS / iPad

PureVPN’s Mac aplikacija prilično je slična Windows aplikaciji, a postupak korištenja istog je.

Ali iz onoga što sam iskusio u pregledu njegove Mac aplikacije i drugih, njen je govornik nešto brži i brži od Windows kolege.

Kako koristiti PureVPN na iPhone Mac iOS iPadu

Ako se želite pretplatiti na PureVPN, a zatim ga koristiti na svom Mac uređaju, onda ovdje’s što ćete trebati učiniti:

 1. Kupite PureVPN’s pretplatom prvo aktivirajte svoj račun
 2. Sada preuzmite Mac aplikaciju s njihove web stranice
 3. Nakon dovršetka preuzimanja, nastavite prema instalaciji
 4. Mac klijent sada će se otvoriti automatski
 5. Unesite korisničke vjerodajnice, tj. Korisničko ime i lozinku
 6. Odaberite lokaciju na koju se želite povezati i veza s tim poslužiteljem sada će se pokrenuti
 7. Na glavnom početnom zaslonu sada će se pokazati da je klijent povezan, tako da možete lako započeti pregledavanje pod VPN-om’utjecaj na vašu internetsku vezu
 8. Za pristup bilo kakvim opcijama u postavkama, kliknite na ikonu u obliku zupčanika

PureVPN trenutno ne’ne nude vlastitu matičnu aplikaciju za iOS, ali ona će biti dostupna uskoro, prema službenom stavu usluge.

app purevpn ios

ipak, i dalje možete koristiti PureVPN na iOS uređajima postavljanjem putem bočnog umetanja.

U tom pogledu nudi dvije metode, postupak postavljanja L2TP i postavljanje iKev2, no preporučio bih vam da krenete za iKev2 postavljanje jer je prijašnji postupak postavljanja relativno nesiguran.

Kako koristiti PureVPN na Androidu

Za korisnike PureVPN-a najbolji je vpn klijent iz cijele ponude koji nudi usluga njegov Android klijent.

Čist, racionaliziran i krajnje jednostavan za upotrebu za novorođenče, Android klijent za PureVPN učitan je sa svim najboljim značajkama koje usluga može ponuditi.

kako koristiti purevpn na androidu

Naučite ga koristiti putem sljedećih koraka:

 1. Idite u trgovinu Google Play i potražite “PureVPN”
 2. Kad dobijete PureVPN’s Androidovom aplikacijom u rezultatima pretraživanja, kliknite na preuzimanje i instalacija će se događati istodobno
 3. Lako od toga jer ćete jednostavno trebati unijeti vjerodajnice za prijavu i aplikacija će se otvoritiMogućnost odabira aplikacije purevpn android app
 4. Otvorite popis poslužitelja i dodirnite bilo koji grad / državu / lokaciju na koju se želite povezati
 5. Veza će se sada pokrenutiAndroid app app purevpn
 6. Za promjenu bilo koje postojeće postavke ili pristup bilo kojoj dodatnoj značajki, samo dodirnite ikonu u obliku prijenosnika u gornjem desnom klijetu klijenta

izbornik postavki purevpn u Android aplikaciji

Kako koristiti PureVPN uz FireStick

PureVPN je jedna od onih nekoliko odabranih VPN usluga koje nudi vlastitu aplikaciju Firestick za klijente.

Ova niša aplikacija posebno je razvijena jer se PureVPN pozicionirao na tržištu kao VPN koji je najbolji za firestick zadovoljavanje svih vrsta potrebe za streamingom jedan od najpopularnijih uređaja za streaming ovih dana..

kako koristiti purevpn na firestick

Upotreba ove aplikacije na Firesticku zahtijeva da imate barem početni uvid u način na koji FireTV platforma funkcionira i funkcionira.

Ovdje’s kako instalirati i koristiti aplikaciju PureVPN Firestick na svom FireTV uređaju:

 1. Prvo pokrenite FireTV, a zatim idite na “Aplikacije” Odjeljak
 2. Sada idite na Kategorije > Korisnost
 3. Traziti “PureVPN”
 4. Samo kliknite na “preuzimanje datoteka” a instalacija će se dogoditi automatski nakon završetka postupka preuzimanja
 5. Sada ćete vidjeti obavijest koja vam govori da je PureVPN sada instaliran
 6. Ići “Moje aplikacije” i pomaknite se prema dolje da biste odabrali “PureVPN”
 7. Aplikacija će se sada pokrenuti
 8. Klijent će od vas sada zahtijevati da unesete vjerodajnice za prijavu kad klikne “Već imate račun” (Za ovo morate prethodno nabaviti PureVPN pretplatu)
 9. Unesite svoje korisničko ime i lozinku i kliknite na “Prijaviti se”
 10. Pomičite se da biste odabrali lokaciju na koju se želite povezati i dodirnite je da biste pokrenuli postupak povezivanja
 11. PureVPN će sada biti povezan kako bi se osiguralo deblokiranje velike većine web mjesta za streaming

PureVPN’s Firestick aplikacija je dobra, ali ako želite istražiti druge mogućnosti u smislu dobavljača ili čak da učitate određenu uslugu, mi’To smo detaljno opisali u našem VPN vodiču za Firestick.

Zaključak

PureVPN je učinio mnogo na pridobijanju jednostavnosti korisnika na gotovo svim platformama uređaja. Da, nije’zasad nema svoju iOS aplikaciju, ali ostale su aplikacije izgrađene s vrlo dobrim značajkama koje korisnici mogu iskoristiti.

Usluga ima nekih problema poput kašnjenja veze koje treba prekinuti kako bi aplikacije svojih klijenata funkcionirale i reagirale na način koji mnogo više odgovara očekivanjima korisnika, ali osim toga, aplikacije su gotovo same po sebi razumljive i svaki novorođeni može preuzmite i koristite ih bez većih problema.

PureVPN nudi i veliko spremište vodiča za rješavanje problema i instalacije koji korisniku mogu olakšati postavljanje svojih aplikacija na bilo kojoj platformi. Od video zapisa do tekstualnih vodiča, PureVPN’korisnici nemaju puno izbora za učenje o usluzi’s klijentima iz.

Ako ste u prošlosti imali problema sa uslugom ili njenim klijentima ili ako postoji nešto što vam se čini boljim u usporedbi sa sličnim aplikacijama drugih davatelja usluga, molimo vas da nas o tome obavijestite u polju za komentare ispod.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me