ExpressVPN za Android OS – Vodič za postavljanje aplikacija, performanse i još mnogo toga

Express VPN jedan je od pionira internetske sigurnosti zbog svoje nevjerojatne pouzdanosti i vjerodostojnosti koji djeluje kao VPN usluga u ovoj sferi.


To’Prikladan je za rad na skoro svim uređajima, ali s obzirom na fenomenalno. Aplikaciju Express VPN za Android lako možete pronaći u Google Play Storeu. Također nudi namjenske aplikacije za ostale uređaje kao što su iOS, Linux.

ExpressVPN je pod nadležnošću Britanskih Djevičanskih ostrva, dakle ne’ne moram se brinuti koliko su internetski zakoni u ovoj zemlji prilično liberalni prema našoj detaljnoj studiji u kojoj smo proučavali sve glavne VPN lokacije.

Dobra vijest je da ExpressVPN’s Android aplikacija može se koristiti i na Android TV.

ExpressVPN’s Android aplikacija nevjerojatna je usluga i jedna od najboljih VPN-a za Android, jer ne može samo jamčiti vašu privatnost, već vam omogućuje i da deblokirate geo-ograničenja i relativno lako posjetite bilo koju web lokaciju za strujanje. pustiti’Istražite ovu aplikaciju malo detaljnije ovdje:

ExpressVPN za Android telefone, tablete i televizore

ExpressVPN za Android

Express-VPN, osim što radi na različitim uređajima, neometano funkcionira i na Android platformi.

ExpressVPN’Android aplikacija je nevjerojatno stabilna i snažna za jamčenje pouzdanog mrežnog iskustva.

Može se koristiti za deblokiranje web-lokacija s ograničenjima poput Netflix US-a i drugih.

Opcije dostupne u vidu podrške protokola u aplikaciji uključuju OpenVPN, koji je do sada najsigurniji protokol zbog svoje otvorenosti.

Podrški za chat može se pristupiti i iz aplikacije. ExpressVPN za Android tablete i televizore

Uz sve to, ExpressVPN Android aplikacija može raditi i na Android TV-u, kao što smo već spomenuli. Postupak instaliranja na uređaju Smart TV gotovo je jednak onome na Android telefonu.

Također možete koristiti uslugu streamer medija ExpressVPN na Android TV-ima, što je još lakše nego nabaviti samu aplikaciju.

Vodiči za sve ovo i mnogi drugi vodiči za postavljanje lako su dostupni na ExpressVPN.com.

Također možete proći kroz mnoge njegove vodiče za postavljanje čitajući naš cjelovit pregled usluge.

Kako instalirati ExpressVPN na Android - Vodič korak po korak

Postavljanje ExpressVPN-a na bilo kojem uređaju izuzetno je jednostavan postupak.

Učiniti to na Androidu isto je kao i preuzeti bilo koju drugu aplikaciju iz Google Play Store-a.

Ovdje’s kako to možete učiniti za manje od 2 minute:

  1. Idite u Trgovinu Google Play i potražite “ExpressVPN”.
  2. Kliknite na “Instalirati” a aplikacija se automatski preuzima i instalira na vaš uređaj.
  3. Nakon što je aplikacija tu, morat ćete imati valjanu pretplatu ExpressVPN da biste se kretali naprijed.Kako instalirati ExpressVPN na Android
  4. Pretplatite se na bilo koji od njegovih cjenovnih planova i osigurajte vjerodajnice korisnika.
  5. Unesite ove korisničke vjerodajnice u Androidovu aplikaciju i aplikacija će se sada nalaziti na njegovom kućnom sučelju.
  6. Odaberite poslužitelj po vašem izboru.Koristi li ExpressVPN OpenVPN
  7. Spojiti.Koliko je brz ExpressVPN za Android OS

Drugi načini za preuzimanje ExpressVPN

Iako je aplikacija za Android lako dostupna, davatelj nudi i .apk datoteke koje vam mogu omogućiti dodavanje usluge na vaš Android uređaj.

Osim ovoga, uvijek imate mogućnost korištenja OpenVPN-a za postavljanje VPN usluge na vašem Androidu, slično kao na drugim uređajima.

Mi ipak predlažemo da se pridržavate Androidove aplikacije, jer ostale metode korištenja usluge na Androidu mogu biti pomalo složene, što nije prikladno ako ste novi u VPN industriji..

Koji su najbolji poslužitelji?

ExpressVPN, za razliku od drugih pružatelja usluga, ne’Ne nudite namjenske ili posebne poslužitelje za bilo koji zadatak. Službeni stav ovog pitanja je da su svi njegovi 3000+ serveri podjednako optimizirani.

Drugi načini za preuzimanje ExpressVPN

Pružatelj ne’čak ne nudim namjenske poslužitelje za nišne zadatke poput deblokiranja Netflixa ili Torrentinga.

Podrška za chat rekla je da se svi poslužitelji u određenoj regiji mogu koristiti u te svrhe, što je sjajno uklanjanje od konvencionalne prakse u industriji, tj. Ponuditi samo nekoliko brojeva posebnih poslužitelja posvećenih takvim jedinstvenim zadacima.

ExpressVPN’s poslužiteljska infrastruktura je daleko bolja zbog lakoće koju nudi u pogledu povezanosti koju pokreće svaki poslužitelj na svojoj mreži iz potpuno istog razloga.

Zašto vjerovati ExpressVPN Android aplikaciji?

Korisnici orijentirani na privatnost pomalo se neodlučno preuzimaju softver na svoje uređaje, posebno pametne telefone. Da’s, jer pametni telefoni pohranjuju daleko vrijednije informacije od ostalih uređaja, čineći ih primamljivim ciljevima za malware i ransomware.

Postavlja se pitanje zašto korisnici trebaju vjerovati VPN-ovim aplikacijama ili u ovom slučaju ExpressVPN’s Androidovom aplikacijom?

Pa, da bismo ublažili tu zabrinutost, provjerili smo ExpressVPN’s Androidovom aplikacijom na Virustotal.com koja je uslužni alat koji provjerava bilo koju datoteku na ransomware, malware ili virusne infekcije..

Rezultati naših testova postali su jasni, a da nema 69 zlonamjernih infekcija među 69 vrsta virusa koje je servis provjerio u aplikaciji. To podrazumijeva da ExpressVPN’s Android aplikacija izuzetno je pouzdana i sigurna za upotrebu na Android uređajima.

Zašto vjerovati ExpressVPN Android App.png

Povrh toga, davatelj je pobijedio’ne pohranjujte bilo kakve zapise aktivnosti koje obavljate na svojim pametnim telefonima, u skladu s ovom detaljnom studijom evidentiranja koja uključuje više od 100 davatelja usluga, što ga čini još sigurnijim za upotrebu u usporedbi s drugim sličnim VPN opcijama.

Koristi li ExpressVPN OpenVPN?

ExpressVPN podržava OpenVPN protokol na gotovo svim svojim uređajima.

Koliko je brz ExpressVPN za Android OS?

Prema pregledu provedenim protiv drugih pružatelja usluga, Express je jedan od najbržih pružatelja usluga. Ima jedno od najnižih smanjenja u brzini preuzimanja / prijenosa, a također ima i nula zastoja.

Koliko košta ExpressVPN?

Njegova najbolja ponuda koštat će vas 8,32 USD / mjesečno (Godišnji plan pretplate).

Koliko uređaja može istovremeno biti povezano s ExpressVPN-om?

Možete istovremeno povezati tri uređaja s jednom pretplatom ExpressVPN.

Zaključak

ExpressVPN za Android odličan je izbor u današnje vrijeme, budući da se broj korisnika mobilnih telefona na ovom OS-u povećava iz dana u dan i ne treba im ništa manje od zvjezdane sigurnosti kako bi njihovi uređaji uvijek bili sigurni i zaštićeni..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me