ExpressVPN Router – Vodič za postavljanje / konfiguraciju 2020

Bez obzira jeste li novinar koji želi zadržati svoj identitet skrivenim ili pokrećete novi posao koji zahtijeva lokalnu mrežu za sigurno i praktično dijeljenje podataka, personalizirani ExpressVPN ruter može vam biti od velike koristi..


Nudi sigurnije, robusnije i konzistentnije internetsko iskustvo, a istovremeno u korist zaštite vaše obitelji ako se uključe u P2P / Torrenting ili jednostavno žele da njihove informacije budu sigurne od lopova identiteta, zlonamjernog softvera i virusa..

Ovaj vodič sadrži sve potrebne podatke o davatelju usluga’s usmjerivač. Za cjelovitiju analizu, pogledajte ovaj ExpressVPN pregled!

Što je VPN usmjerivač?

Ako imate neko osnovno znanje o internetu, možda znate da lokalni davatelji internetskih usluga ugrađuju Wi-Fi usmjerivače u vaš dom, koji prosljeđuju pakete podataka između njih i računalnih mreža - na taj način omogućava vam pristup World Wide Webu, istovremeno prateći sve aktivnosti.

Većina ovih standardnih Wi-Fi usmjerivača ima konfiguracijske značajke koje podržavaju VPN prolazak kroz funkcionalnost. Korisnik se ručno prijavljuje pomoću softvera instaliranog na udaljenom uređaju koji vašu vezu prenosi putem usmjerivača i najboljeg VPN poslužitelja koji ste dodali.

Suprotno tome, ugrađeni VPN usmjerivači naprednija su inačica standardnog Wi-Fi-a koji korisnicima omogućuje korištenje čvrstih veza na hardverskoj razini. To eliminira potrebu za pojedinačnim instalacijama softvera, jer je softver već unaprijed učitan s intuitivnom aplikacijom.

Aplikaciju možete konfigurirati u bilo kojem trenutku, mijenjajući portove, protokole i šifriranje. Ruter također pruža istovremeno pristup VPN usluzi na svim uređajima u jednom potezu, bilo da je to računalo, tablet, pametni telefon ili Smart TV, jamčeći maksimalnu anonimnost!

Razlozi za ulaganje u VPN usmjerivač

Većina ljudi ne shvaća prednosti ulaganja u Jeftini VPN usmjerivač dok ne dobiju jedan i ne iskuse uštedu troškova, jednostavnost upotrebe, pouzdanost i sigurnost! U nastavku navodimo nekoliko važnih razloga koji bi vas mogli uvjeriti u nabavu VPN rutera (posebno za one koji stvaraju vlastite postavke malih poduzeća).

  • Smanjuje vaše ukupne IT troškove stvaranjem lokalne mreže za razmjenu podataka
  • Poboljšava pouzdanost daljinskih veza (jamči siguran prijenos podataka)
  • Olakšava neprimjerenu radnu suradnju za zaposlenike koji redovito putuju
  • Stvara ekonomičan poslovni proces za svoje partnere, zaposlenike, kupce!

Vodič za postavljanje ExpressVPN rutera 2018

Ako je gledanje piratskih filmova ili preuzimanje datoteka putem P2P / Torrenting uobičajena stvar u vašem kućanstvu, onda bi vas mogli stalno zabrinjavati digitalna privatnost. Uostalom, čak i ako jedan uređaj uhvati strujanje ili preuzimanje piratskog sadržaja, morate platiti silne novčane kazne DMCA.

Vodič za postavljanje ExpressVPN rutera 2018

Da bi to izbjegli, korisnici se odlučuju za postavljanje VPN usmjerivača s posvećenom IP adresom. Neki davatelji nude vlastite prilagođene usmjerivače poput ExpressVPN. Sada možete odlučiti ručno konfigurirati svoj usmjerivač ili ga kupiti kod stručnjaka za usmjerivanje na FlashRoutersu.

ExpressVPN Flash Router

Ugrađeni softver ExpressVPN rutera

Za one koji se odluče za tehnološki pametniji način, prvo morate bljeskati trenutnim usmjerivačem da biste se riješili starog softvera, a zatim instalirati novi. Ovaj postupak uključuje prijavu na ExpressVPN račun, klikanje na “Postavljanje ExpressVPN”, a zatim odaberite usmjerivač svog modela za preuzimanje firmvera.

Ugrađeni softver ExpressVPN rutera

Nakon ponovnog pokretanja / bljeskanja usmjerivača, morat ćete instalirati firmver ExpressVPN koji ste preuzeli ranije. Na temelju modela koji koristite, postupak će se mijenjati u skladu s tim. Neki usmjerivači mogu učitati novi firmver, dok drugi zahtijevaju detaljniji postupak. Nakon što učinite, dobit ćete pristup ExpressVPN-u’s izbornikom usmjerivača.

Konfiguracija ExpressVPN rutera

Ovako izgleda izbornik aplikacije ExpressVPN usmjerivača, gdje čak možete odabrati uređaje koji bi trebali biti zaštićeni konfiguracijskim VPN opcijama na lijevoj bočnoj traci. Pomaknite se prema Nedavno spojeni uređaji i uključite ili isključite zaštitu.

ExpressVPN Router - Vodič za postavljanje / konfiguraciju 2020

Asus Router ExpressVPN

Kada je u pitanju pružanje podrške usmjerivačima, ExpressVPN definitivno ide prije svega. Pružatelj daje prilagođene ExpressVPN aplikacije za Asus RT-AC56 (U / R / S), Asus RT-AC68U i Asus RT-AC87U. Za ručne konfiguracije ostalih Asusovih usmjerivača možete pogledati ovaj vodič iz ExpressVPN-a.

Česta pitanja o ExpressVPN ruteru

Kako ažurirati moj ExpressVPN usmjerivač?

Proces ažuriranja ne zahtijeva nikakvu raketnu znanost. Korisnici samo moraju posjetiti https://www.expressvpn.com/latest#router i odabrati željeni model. Nakon završetka kliknite na “Preuzmite firmver” gumb i slijedite upute za postavljanje da biste dovršili ažuriranje.

Koji usmjerivači podržavaju VPN?

Gotovo svi DD-WRT usmjerivači podržavaju VPN konfiguraciju i postavljanje. Za detaljnije informacije o različitim modelima rutera možete provjeriti Flash usmjerivače. Ovdje možete pronaći detalje o najboljim Wi-Fi VPN usmjerivačima, a istovremeno primate i tehničku podršku i rješavanje problema!

Zamotavanje stvari

S ovim smo na kraju vodiča ExpressVPN rutera koji bi trebao pomoći korisnicima da ručno ili izravno od pružatelja usluga postave VPN na svojem usmjerivaču. Ako naiđete na bilo kakve probleme / probleme, nemojte’Ne oklijevajte spustiti komentar ispod. Također, slobodno podijelite vodič sa svojim prijateljima / članovima obitelji, tražeći trajno rješenje za postizanje potpune anonimnosti na mreži!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me