3 najbolje NetGear usmjerivač VPN za kućne korisnike

IoT (Internet of Things) doba je ovdje i to zahtijeva bolje & brža povezanost za napajanje ogromnog izbora elektronike koja je sada nestala “pametan”. Sve od televizora, satova, telefona, hladnjaka, čitavih domova, automobila, pa čak i četkica za kosu sada je na mreži. Međutim, većina se kućnih korisnika zaglavi pri odabiru moćnog usmjerivača za povezivanje svoje pametne elektronike s velikim teškoćama u povezivanju..

U slijedećem članku imamo pogled na vrh 3 NetGear usmjerivač vpn koji su neophodni za kuće i imaju mnoštvo pametnih uređaja koji zahtijevaju stalnu povezanost. Iako postoje brojni drugi ugledni brendovi koji nude izvrsne najbrže VPN usluge, posebno ćemo se osvrnuti na NetGear zbog povezanosti i dosega poslužitelja koje nudi marka.

Namjerno sam izbjegavao specifikacije uređaja koje neće imati smisla korisnicima koji nisu tehnički pametni. Sažeo sam važne aspekte koji se zahtijevaju, ovo nije članak za pregled usmjerivača, već pojednostavljeni vodič koji će pomoći kućnim korisnicima da odaberu najbolji bežični usmjerivač NetGear vpn.

Najbolji NetGear Router VPN u 2017. godini

Ne nudi svaki pružatelj VPN-a podršku za usmjerivače, naći ćete neke davatelje don’Čak ne nudim mogućnost. To’nije moguće nabrojiti gotovo 45+ VPN pružatelja usluga koji pružaju dobru podršku za usmjerivače na blogu, tako da sam odabrao samo 3 najpouzdanija, džepni i brzi VPN koji možete koristiti s usmjerivačem..

 1. ibVPN (VPN nevidljivi pregled)

Rumunjska ibVPN jedno je podcijenjeno ime u VPN industriji, prvenstveno zbog selektivne pokrivenosti branda s poslužitelja. ibVPN pokreće mreža više od 100 poslužitelja u 43 zemlje s popularnim lokacijama, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Njemačku, Nizozemsku, Rumunjsku, Singapur i još mnogo toga.

netgear router vpn

Osim vrhunskih aplikacija za obje radne površine & mobile, ibVPN je vrlo jednostavno konfigurirati preko usmjerivača s vodičima & tutoriali dostupni za DDWRT, Tomato, NAS Synology i Sabai Tech usmjerivače. Budući da sam ga testirao sa starijim NetGearNighthawk, ibVPN radi s bilo kojim usmjerivačem s podrškom za OpenVPN ili PPTP protokol.

Izvrstan aspekt ibVPN je marka’s cjenovnim planovima koji uključuju ponešto za svakoga. Veliki izbor usluga koji uključuje torrent VPN plan, poslovni plan i sveobuhvatni Ultimate najjeftiniji vpn plan za izbor. Uslugu možete istovremeno koristiti na 5 uređaja sa službenim aplikacijama, dok je možete koristiti na do 10 uređaja kada ste konfigurirani na usmjerivaču..

ibvpn netgear nighthawk router vpn test

Jedna je od mojih omiljenih VPN usluga zbog davatelja usluga’nema pitanja koja postavljaju nultu politiku bilježenja, usluga nema što servis zadržava na svojim poslužiteljima. Cijene su ujedno i s novčanikom, što vam omogućava pretplatu na vrhunski plan za 42 USD godišnje, što vam daje sjajan izbor alata za privatnost.

 1. Privatni pristup internetu (PIA VPN)

PIA VPN nije samo jedno od najstarijih imena VPN svijeta, već je i jedno od najvjernijih. Američki dobavljač poznat je po brzom mrežnom poslužitelju za deblokiranje omiljenog streaminga glazbe, glazbe & radio i druge internetske usluge s ograničenom geološkom mrežom. PIA VPN nudi veliku mrežu od 3300+ poslužitelja u 25 zemalja, s izvrsnom pokrivenosti u Sjedinjenim Državama. Privatni pristup internetu bivši je uređivač PCMag’s Odabir VPN usluge uz ocjenu da je čitatelj preporučio VPN na tom’s hardverom u 2015.

pia netgear router vpn

PIA VPN kompatibilan je sa svim modelima usmjerivača koji podržavaju OpenVPN i PPTP protokole. Uslugu možete konfigurirati i pomoću ilustriranih vodiča u centru za podršku ili jednostavno kontaktirati jednog od predstavnika podrške na chatu uživo ili e-pošti.PIA serveri su optimizirani za pružanje Gigabitnih brzina za torente, strujanje i prijenos podataka velike veličine..

Smatra se jednom od najpristupačnijih premium VPN usluga velike brzine na svijetu, PIA VPN nudi svoj godišnji plan za izvrsnu ponudu štediša $ 39.95. PIA VPN nudi nevjerojatan paket koji uključuje 3tunneling protokole, besplatni proxy SOCKS, pristupnike na 5 kontinenata, neograničeno povezivanje uređaja preko usmjerivača, oglas & blokator zlonamjernog softvera, uz kompatibilnost s DDWRT, pfSense i Tomato usmjerivačem. Pogledajte naš detaljni pregled PIA VPN-a na blogu.

 1. VyprVPN

VyprVPN je legenda industrije privatnosti, dio je što je jedan od najiskusnijih dobavljača VPN-a, a marka također neumorno radi na internetskim pravima na privatnost. VyprVPN nudi 700+ turbo brzinskih poslužitelja u 50 zemalja s izvrsnom podrškom za bujice, streaming, gaming, ftp hosting i druge intenzivne usluge propusne širine..

vyprvpn usmjerivač mrežaste vpn

Uvijek dostupna podrška i vrhunska kompatibilnost s više platformi čine VyprVPN idealnim izborom za one koji žele minimalnu interakciju s naprednim VPN postavkama. Aplikacije su dostupne u svim glavnim operativnim sustavima (Windows, Mac, iOS & Android), VyprVPN se može konfigurirati i preko usmjerivača.

VyprVPN također radi preko DDWRT, OpenWRT, ASUSWRT&NAS Synology usmjerivači, možete ga postaviti uz pomoć zvaničnih vodiča dostupnih kod davatelja usluga’s web stranice. Pored njih, možete konfigurirati i VyprVPN na bilo kojem usmjerivaču s bilo PPTP ili OpenVPN podrškom. Za one koji žele preuzeti torrente, mogu se koristiti i VyprVPN’s potpisom Chameleon protokola temeljen na OpenVPN tehnologiji.

VyprVPN nije lako dostupna usluga, s obzirom na vrlo skupe planove cijena i marka ne nudi povrat novca. No, uz njihovu uslugu dolazi i vrhunsko 3-dnevno besplatno probno razdoblje koje možete koristiti za procjenu usluge, a zatim prekid ako ne bude’ne raditi. Potpuno učitani godišnji plan košta ogromnih 80 dolara za pretplatu u jednokratnom plaćanju.

VyprVPN nudi, međutim, sjajne značajke, uključujući mrežu poslužitelja koja se nalazi u kući, lokalno razvijenu & upravljane aplikacije, ekskluzivna podrška za igre, razni sigurnosni protokoli koje možete odabrati, 24/7 live podrška, VyprDNS i još mnogo toga. VyprVPN prijavljuje puno podataka o vama, tako da pripazite prije prijave.

Najbolji usmjerivači NetGear-a u 2017

Dakle, koji je najbolji NetGear usmjerivač? Ova analiza ovisi o brojnim čimbenicima o kojima ćemo kasnije raspravljati. Na temelju popularnih recenzija i analiza na Internetu, sljedeće NetGear usmjerivače treba razmotriti kada imate različite osnovne potrebe poput igara, strujanja visoke razlučivosti, preuzimanja torrenta i povezivanja velikog broja pametnih uređaja.

 1. NetGear NightHawk X4S (D7800)

NightHawk X4S D7800 nadogradnja je modela X4 R7500 i ima super brze prijenose među ostalim sjajnim značajkama. X4S D7800 dizajniran je za veće postavke, na primjer, dom s većim brojem korisnika koji struju video, preuzimaju medije, spajaju pametne uređaje, komuniciraju putem VoIP-a i igara putem interneta.

Ugrađen u ono što je poznato kao MIMO (Višestruka ulazna oprema, višestruki izlaz) tehnologija X4S R7800 je brža i nudi prošireni raspon povezivanja u odnosu na NetGear’s jeftinijim usmjerivačima. To je posebno dobro kada imate različite uređaje koji koriste različite radio opsege. Uređaji mogu raditi bez ometanja jedan drugog’s priključak koji prima maksimalnu dostupnu širinu pojasa.

3 najbolje NetGear usmjerivač VPN za kućne korisnike

Budući da je usmjerivač višeg ranga, X4S uključuje VDSL2 modem, tako da ga možete koristiti umjesto svog davatelja usluga’s modem / usmjerivač. X4S također uključuje dva USB 3.0 priključka sa eSATA Ugrađen (vanjski serijski dodatak za naprednu tehnologiju) tako da lako možete napraviti sigurnosnu kopiju podataka pomoću usmjerivača ili ga učiniti mrežnim pogonom.

Igračima i korisnicima streaminga svidjet će se činjenica da mogu konfigurirati QoS (Quality of Service) planer kako bi se osiguralo postojanje stalnog protoka propusnosti za njihove različite aktivnosti poput Netflix, CounterStrike, DOTA 2, HBO Now itd. Kada se koriste preko radio frekvencije 5GHz X4S je testiran da nudi veličanstvene brzine bliske 71Mbps, brzine radio frekvencije 2,4 GHz vrlo su slabe iako su blizu 15Mbps.

X4S nikako nije vrhunac u dizajnu usmjerivača. To je glomazan i dolazi s stvarno starim sučeljem koje je komplicirano za početnike i previše zastarjelo za stručne korisnike. Cijene između raskošnih 270 i 300 dolara (ovisno o tome gdje kupujete), NetGear X4S idealan je za igrače, streaming obožavatelje i kućanstva s više od 15 pametnih uređaja.

 

 1. Pametni WIFI usmjerivač AC-1900 NightHawk (Model R7000)

Nazvani idealnim kućnim usmjerivačem od strane CNET-a i PC Mag-a, R7000 pokreće njegov vrhunski 1GHz procesor što ga čini jednim od najbržih NetGear usmjerivača koji rade na 802.11ac radio opsegu. Za VPN korisnike R7000 je dobra vijest jer nudi i OpenVPN poslužitelj i podršku za firmver treće strane poput DDWRT. Ruter je sjajan donji izbor za online igranje i HD video streaming plus njega’je odličan izbor za torrent downloaders.

AC-1900 se također može povezati s vanjskim spremištem da biste napravili sigurnosne kopije podataka s svojih uređaja i izvrstan je izbor za Apple’s Tehnologija izrade sigurnosnih kopija vremena. Test ixChariota zaključio je da usmjerivač može prenijeti 444,8 Mbps preko 2,4GHz i 315,2 Mbps preko 5GHz opsega, što nije najbolje u industriji, ali dovoljno dobro.

3 najbolje NetGear usmjerivač VPN za kućne korisnike

R7000 nudi USB 2.0 utor na prednjoj strani i USB 3.0 priključak straga koji vam omogućuje spajanje vanjskih HDD-ova i korištenje preko mreže. NetGear Genie UI jednostavno olakšava sve, od konfiguriranja usmjerivača do konfiguriranja vaših tvrdih diskova i dijeljenja mreže. Uključivanje Genie korisničkog sučelja upravo je ono što je liječnik naredio za početnike smatrat će najkorisnijim.

R7000 košta po cijeni od 190 do 200 USD (ovisno o mjestu gdje kupujete) i s obzirom na performanse & stabilnost koju nudi nudi vrlo atraktivan posao za kućne korisnike. Međutim, postoji problem s njegovim dometom, a povezanost na velikom području može patiti zbog prepreka.

 1. AC1750-Smart WIFI usmjerivač (model R6400)

R6400 je nazvan SmallNetBuilderom broj 1 u pogledu performansi usmjerivača, sjajno je dvopojasno rješenje za domove koji imaju više korisnika igara i streaminga. Korištenje njegove BeamForming + tehnologije omogućava usmjerivaču da poveća svoj signal dok se udaljavate od njega. Da, to je idealno rješenje za povezivanje za velika područja i velike gužve s više od 5 korisnika.
3 najbolje NetGear usmjerivač VPN za kućne korisnike

Ljubaznošću svojih 3 antene i BeamForming + R6400 može podržati tri smjera struje, projicirajući ih do svojih maksimalnih granica. R6400 nudi i USB 2.0 & USB 3.0 utor tako da možete povezati pisač za svoju mrežu osim tvrdog diska u 3.0 utoru i koristiti kao mrežni tvrdi disk.

R6400 vam također nudi AirTime Faireness tehnologija koja osigurava da vaši uređaji velike brzine primaju stalan protok podataka, dok starijim sporijim uređajima daje prednost i za primanje podataka u skladu sa svojim mogućnostima. Brojne kritike o Tomu’s Vodič, CNET i PCMag uspostavili su R6400 kao najbolji NetGear usmjerivač i za dugotrajno povezivanje..

NetGear je također ugradio korisničko sučelje Genie Router Management u uređaj kako bi osigurao početnicima, srednjim i naprednim korisnicima da lako mogu konfigurirati ili prilagoditi usmjerivač po svojoj želji. Genie korisničko sučelje olakšava prvu konfiguraciju i konfiguriranje VPN usluga na R6400 usmjerivaču. NetGear Genie također nudi detaljne mrežne statistike, uključujući dolazne & odlazni podaci, uređaji & aplikacije pomoću uređaja i zaporke & korisnička imena koja se koriste preko mreže.

Po mom mišljenju, s obzirom na značajke NetGear R6400 jedan je od najpristupačnijih i jedan od najboljih jeftinih usmjerivača NetGear. Trenutno možete nabaviti R6400 za 140- $ $ 150 ovisno o tome gdje kupite usmjerivač.

Što su NetGear usmjerivači s VPN prolazom?

To’s uobičajeno je pitanje koje postavlja većina novih vlasnika rutera i VPN korisnika prilikom čitanja specifikacija za njihove uređaje. pustiti’Uzmite ovaj koncept korak po korak kako biste ga zaista lako razumjeli.

Glavni zadatak VPN-a je stvaranje sigurnog “od točke do točke” povezivanje preko javne ili privatne mreže za siguran pristup uređajima, poslužiteljima ili bazama podataka na udaljenom mjestu. Dobar primjer je kada koristite VPN za pristup svom radnom računalu tijekom putovanja ili na odmoru. Ne zaboravite da za pristup svom radnom računalu putem VPN-a, vaš usmjerivač mora dopustiti VPN vezama da prođu kroz njega i komunicirati s drugim uređajima putem interneta.

Većina usmjerivača ugrađena je s tehnologijom poznatom kao NAPT ili Network Address Protocol Translation koja omogućava nekoliko uređaja dijeljenje internetske veze putem usmjerivača. Jedan aspekt NAPT-a je da on u potpunosti blokira VPN promet. Sljedeći dijagram prikazuje usmjerivač bez i jedan s VPN prolazom.

netgear router vpn pass-through

Dokaz o važnosti prolaska VPN-a. Ljubaznošću slike LinkSys

U ovu eksplicitnu svrhu, proizvođači uključuju i ono što se naziva ‘VPN prolaz’značajka u njihovim usmjerivačima. Prolaz kroz VPN omogućuje šifriranom VPN prometu da prikladno prođe kroz usmjerivač i poveže se s udaljenom mrežom. NetGear pruža pravi vodič za konfiguriranje VPN prolaska na kompatibilnim usmjerivačima s detaljnim informacijama o modelima koji nemaju’Ne podržavate značajku.

NetGear Router VPN ne radi pogreška / problemi

Da biste bili sigurni da ćete od branda dobiti najbolju kvalitetu proizvoda i usluga, NetGear nudi sveobuhvatan odjeljak za podršku web mjesta kako bi vaš usmjerivač radio u slučaju da ima raznih problema. Možete pogledati Službenu stranicu za podršku, službenu NetGear zajednicu ili kontaktirati podršku. Imajte na umu da internetska usluga podrške samo za kupce vrijedi i jamstva i za poslovne korisnike.

NetGear Router VPN aplikacija za Android

NetGear nudi sjajnu službenu aplikaciju u trgovini Google Play za Android korisnike:

NetGear Genie UI novo je sučelje koje se nudi za sve usmjerivače& modemi proizvedeni od strane marke. Aplikacija NetGear Genie Android pruža vlasnicima uređaja jednostavan način upravljanje, nadzor ili popravak kućne mrežeizravno sa vašeg pametnog telefona. Možete pristupiti svim svojim NetGear usmjerivačima’s značajkama dok se krećete po kući ili uredu. Opremljen Android pametnim telefonom ili tablicom možete pristupiti

 1. Postavke bežične mreže,
 2. Mrežna karta,
 3. Živa roditeljska kontrola,
 4. Pristup za goste,
 5. Mjerenje prometa,
 6. Moji mediji i
 7. Mnoge druge značajke.

Također imate kontrolu nad kućnom mrežom, strujenjem medija s mrežnog pogona, pisačima, povezivanjem mobilnih uređaja pomoću QR kodova. Ne zaboravite da aplikacija radi samo s odabranim modelima usmjerivača NetGear koji se mogu naći u opisu aplikacije NetGear Genie u Google Play trgovini.

Ukratko

Nadam se da ćete gore navedene najbolje NetGear ruter sažetke pronaći korisne u potrazi za novim usmjerivačem / modemom za vaš dom. Iako sam sažeo recenzije uređaja, dodao sam i relevantne veze za pregled pa u slučaju da ste napredni korisnik, možete dobiti bolju ideju gledajući i specifikacije za usmjerivače.

U slučaju da sam nešto propustila ili biste htjeli da pregledam drugu marku usmjerivača, obavijestite me u odjeljku s komentarima u nastavku. Ostavite povratne informacije i komentare kako bih mogao poboljšati sljedeći top 3 blog. Ne zaboravite dijeliti i pretplatiti se putem gumba na društvenim mrežama.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me