Преузимање ПуреВПН – апликација за иОС је сада доступна

Иако имају неке сјајне недостатке као што можете видети у нашим рецензијама ПуреВПН, пружање услуга и даље је доста популаран упркос многим впн рецензијама, а многи корисници ће и даље бити најбољи ВПН услуге у индустрији..

А да ли је једно од не, друго је питање на које треба одговорити, како бисте искористили један кад’Одлучити сам се преплатити на сасвим друго. Многи корисници изгледају збуњено како на својим уређајима могу преузети различите клијентске апликације ПуреВПН-а’нема разлога бити. Клијентске апликације могу лако искористити и знати и знати више о томе како то учинити, само прочитајте овај водич на ПуреВПН Довнлоад 2023:

Contents

Бесплатно преузимање ПуреВПН

Све од ПуреВПН’Клијентске апликације могу се бесплатно преузети, веза за постављене су на њиховој веб страници на намјенским подстраницама. Међутим, морат ћете купити ПуреВПН’с претплатом за коришћење.

Приступите ПуреВПН за прозоре

Да’је ли нормално? Јер сваки даватељ’с клијентом је доступан на њиховој веб страници за бесплатно преузимање? Није баш тако.

Многи даватељи у индустрији не’Не дозволите вам да преузмете своје клијенте, осим ако не купите своје преплату и осигурате приступ свом подручју. Али ПуреВПН није такав.

Долазите на ПуреВПН Бесплатно преузимање, можете ли заиста направити? Одговор је велико НЕ!

ПуреВПН не’не нуде било које врсте бесплатних ВПН услуга, овде’је најближе што јој долази:

Бесплатно преузимање Пуревпн

 1. Рачун за трофејни пробни период за 2,5 УСД који се наплаћује једном можете купити са свим важним значајкама
 2. Употријебите своју Политику поврата за 31 дан као покриће да бисте тражили поврат новца ако не платите’не воли услугу или њену изведбу:

Једном кад ти’Користили смо било кога од ове две могућности за почетак услуга, ево’Како можете да купите Виндовс клијента и покренете га на радној површини:

 1. Отворите ПуреВПН.цом и помакните се доле на дну странице
 2. Ако желите, под категоријом Производи кликните на “Апликација за Виндовс”
 3. Кликните на “Приступите ВПН-у” наставите даље
 4. Сада кликните на “Приступите ПуреВПН апликацији” започети с поступком преузимања
 5. Након преузимања датотеке кликните на њу како бисте покренули поступак инсталације
 6. Унесите своје корисничке вјероватности (Ово ће вам бити доступно само ако ви’купите сам преплату) и повежите се са послужитељима и ПуреВПН ће почети радити

Изградња клијентске апликације износи 7.0.2 и компатибилност је готово свих верзија система Виндовс након Виндовс КСП.

Приступите ПуреВПН за Мац

Поступак преузимања Мац апликација готово је идентификован као преузимања апликација Виндовс.

пуревпн преузимање за мац

Ево кратког поновног слања како можете преузети и поставити за мање од 3 минуте:

 1. Посјетите ПуреВПН.цом и крените на почетним страницама
 2. У категорији Производи кликните на “Мац ВПН”
 3. На следећој страници на којој сте преусмерни кликните на “Приступите ВПН-у” а затим кликните на “Приступите ПуреВПН апликацији”
 4. Сада ће започети поступак преузимања
 5. Након завршетка поступка, само кликните на УРЛ адресу и слиједите упутства на заслону како бисте прошли са поступцима инсталације
 6. Овде имате на уму да ће вам требати корисничко име и лозинка за радну особу (требат ће вам ПуреВПН’рачун за претплату у ту сврху)

ПуреВПН’с Мац апликација компатибилна је само са Мац ОС Кс 10.10.0 и новијим.

Приступите ПуреВПН за Андроид

Апликација за Андроид је вероватно најлакша међу скупинама до сада’чак не морам да посјетим ПуреВПН’с веб странице које бисте добили преко њега.

Приступите Пуревпн за Андроид

Ако ти’Икада користите Андроид телефон или уређај, тада ћете знати да све апликације које користе можете једноставно користити из Гоогле Плаи-а и ПуреВПН-а, овде не разликујте..

Допустите да вас водим кроз поступак једноставног преузимања и инсталација за ПуреВПН’Андроид клијент овде:

 1. Отворите Трговину Гоогле Плаи
 2. Идите на траку за претрагом и искористите “ПуреВПН”
 3. Резултати ће се појавити овде, али будите опрезни јер у Плаи Стореу ПуреВПН-а има пуно лажирања. Потражите ону’је развио “ГЗ сустави” као то’аутентична
 4. Додирните “Инсталирати” апликација ПуреВПН за Андроид ће се аутоматски извршити и инсталирати на ваш систем
 5. Након завршетка уређаја ће вас обавестити о томе и затражити да отворите
 6. Додирните “Отворен” и апликација ће се покренути
 7. Ако бисте наставили даље, морат ћете имати ПуреВПН’корисничко име и запорка за рачун (за то ћете морати купити ПуреВПН план)

ПуреВПН Довнлоад Црацк

Тражите ПуреВПН’с црацк УРЛ-ом за коришћење услуга бесплатно? Никад то не ради.

Зашто? Да’с јер за то нема аутентичну пукотину.

Ако претражите Гоогле да бисте покушали да пронађете, најскладније ћете на крају прегледати датотеку која се представља као аутентична датотека пукотина, али заправо је била замјена медене која ће или ширити злонамјерни софтвер или вирус у вашем систему.

Не знам’Не препоручујемо вам да систем и вредне податке изложите изложену ризику само да бисте уштедели неколико долара.

Закључак

ПуреВПН је врло лако искористити и користити с већ бројем клијентских апликација већ постојећих других пружатеља услуга у индустрији.

Али осим те празне рупе у пружању услуге’С арсеналом за клијентске апликације, они су добро уграђени на друге платформе, а клијентске апликације су доступне и за нишне платформе као што су Фирестицк и Коди..

Пренесите овај водич као приручник о томе како лако преузмете ПуреВПН и мало ћете покренути, ако’Одлучити сам да се преплатите на услугу, за неколико минута.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me