НордВПН за Андроид: Водич за постављање за Андроид ТВ Бок

Када засебно претражујемо ВПН апликацију како би задовољили њихове специфичне захтеве, покушавају да ураде више непристраних података. Ако сте корисник Андроида који нуди одговарајућу услугу пружања услуга, можда ћете наићи на злогласни, панамског пружатеља услуга усмјерен на приватност, панама са сједиштем у Панами, НордВПН.

Као једна од најпознатијих служби за заштиту приватности у индустрији, добила је потребу за готово свим аспектима. Ово упутство је фокусирало понуде за НордВПН за Андроид. За цјеловиту перспективу, можете прочитати и овај НордВПН преглед који је на БестВПН.цо потребан за читање и за анализу и писање.

НордВПН Андроид преглед

Прегледајте апликацију Андроид било је врло једноставно јер је апликација дословно прекрила све крајеве нудице максималну удобност својих купаца. Осим лијепог и изравног дизајна, апликација је у најмању руку врло интуитивна, а ова ВПН услуга глатко функционира за деблокирање веб странице и ВоД сервиса, нуде вам максималну сигурност. Остале предности коришћења НордВПН за Андроид:

 1. Прескочи досадне огласе - Једна од најгорих ствари у вези са истраживањем интернета у данашње време прекомерно је пуњење иритантних / бљештавих реклама, које вас непрестано гњаве искачуће на екрану. НордВПН нуди значајну ЦиберСец која се аутоматски блокира преко нежељених скочних прозора, огласа за аутоматску репродукцију и другог материјала - омогућава вам пријатно искуство прегледа. Блокирање огласа и трагача чак повећавају брзину учитавања!
 2. Заштита од вируса / злонамјерног софтвера - Ако укључите значајну ЦиберСец, можете се осећати сигурним да ћете добити максималну заштиту од пратилаца, злонамјерног софтвера, вируса, контрола бонета и осталих цибер претњи са употребом хакирања вашег уређаја и крађе личних података. Корисници чак добивају добру сигурност од ДДоС-а (дистрибуираног одбијања услуга), прекидајући комуникацију између управљачког послужитеља ботнета и угрожавајућег средства.
 3. Сигурност с опасних веб страница - Иако је интернет током године масовно порастао, и даље постоји добра прилика да се нађете на неким сјеновитим / опасним веб страницама, које кориснике преварљују у превагу путем крађе идентитета и других цибер пријетњи. Значајка ЦиберСец редовно прегледа адресу веб странице према популарним пописима, што вас штити од било ког лажног веб места с којим је ваша предност прешла у куповину нечега или откривање личних података.
 4. Погледајте ваш дигитални идентитет - Захваљујући НордВПН-у ове строго исправне нулте евиденције, значајне као што је ДНС заштита од напуштања, аутоматска склопка која се користи и протоколира ДоублеВПН и онион преко ВПН-а - ВПН има тенденцију као једна од најсигурнијих услуга на тржишту тренутно. Можете бити сигурни да ваш идентитет остаје анониман у сваком тренутку, чак и када деблокирате ВоД услуге или можете користити пиратски садржај путем неслужбених / трећих апликација / СааС.

НордВПН за Андроид

Приступите НордВПН Андроид

Преузимање НордВПН-а на Андроид уређају не треба ракетна значност. Корисници обично имају две могућности за добијање апликација. Прво је једноставно прећи на хттпс://нордвпн.цом/довнлоад/, помакните се према доле и кликнете на везу за Андроид. Остало је посетити трговину Гоогле Плаи, упишите се “НордВПН” на траци за претраживање и притисните типку “Инсталирати” дугме. Оба поступка једва потражите 2-3 минуте!

Приступите НордВПН Андроид

Како поставити НордВПН за Андроид

Када сте у питању постављање НордВПН-а за Андроид, имате две могућности: користите ВПН услуге ручно или путем апликација. Без обзира на то за шта се можете обратити, улажите у истину безбедности. Иако имате већу слободу конфигурирања и додавање додатних слојева сигурности, ако одлучите за ручну руту. У наставку ћемо размотрити оба поступка како бисмо олакшали поступак доношења одлуке!

Постављање службених НордВПН апликација

 1. Идите на НордВПН’службена веб страница и претплатите се на одговарајући план.
 2. Приступите апликацији за Андроид с веб странице или Гоогле Плаи Сторе.
 3. Једном инсталирате, унесите вероватно верујте у план који сте пријавили.
 4. Притисните дугме за пријаву за приступ значајкама ВПН-ова.
 5. Идите на подешавања и омогућавам “ЦиберСец” за појачану заштиту.

Како поставити НордВПН за Андроид

Постављање НордВПН-а ручно путем ОпенВПН Цоннецт

 1. Отворите прегледник и преузмите овде конфигурациону датотеку НордВПН .овпн.
 2. Идите у Трговину Гоогле Плаи и преузмите / инсталирајте ОпенВПН Цоннецт.
 3. Након инсталирања покрените апликацију и додирните дугме са избором.
 4. Одабери “Увоз” и пронађите .овпн конфигуришите УРЛ адресу коју сте преузели раније.
 5. Унесите корисничко име и лозинку за свој НордВПН налог. Притисните повезивање!

НордВПН Андроид не ради

НордВПН Андроид ТВ кутија

Једна од најбољих ствари при регистрацији са НордВПН-а је та која се увек може осећати сигурно компатибилном на већ бројаним уређајима / хардверу. Резачи каблова, проматрања напуха и душмани из филмова / ТВ емисије сада могу да схватите да постоје и НордВПН апликацију за Андроид ТВ! Доступан је за преузимање на Гоогле Плаи Стореу и Амазон Апп Стореу.

НордВПН Андроид ТВ кутија

Најбоље НордВПН понуде за Андроид

Као једна од најистакнутијих ВПН услуга на тржишту, многи људи траже најјефтиније впн. Након темељних анализа на службеној веб страници и више других форума / заједнице, сазнали сте да тренутно нема посебних понуда за Андроид. Не, и даље можете одлучити за свој посебни годишњи уговор који вам доноси огроман попуст од 41%, спуштајући мјесечне трошкове са 11,95 на 6,99 УСД (уплаћује се 83,88 УСД сваких 12 мјесеци).

нордвпн-цена-плана

НордВПН за Андроид грешке / проблеме

Када користите НордВПН за Андроид, понекад можете наћи на следеће грешке / проблеме, за шта је потребна помоћ. Испод смо размотрили заједничка питања и најбоља су решења.

НордВПН Андроид не ради

Много је разлога због чега НордВПН за Андроид можда не ради без проблема. Прекинутост интернета или недоступност послужитеља на различитим протоколима често су главни разлози. Провјерите свој Интернет ако сте ријешили проблем. Ако ништа друго не ради, размислите о поновној инсталацији апликација.

Није могуће повезати НордВПН за Андроид

Проблеми са повезивањем могу се појавити због тога што НордВПН за Андроид не добија одговарајуће провере аутентичности. Обавезно омогућавате приступ свим значајкама НордВПН-а. Ако ствари и даље не раде, размислите о решавању проблема са интернетским везом.

Замотавање ствари

Након што сте проверили око 3 до 4 сата, проширили сте перформансе и користили НордВПН-а за Андроид апликацију, сигурно је рекао да сте добили велику анонимност и приватност ван мреже. Постоји пуно могућности за повећање ваше сигурности, а апликација нуди изузетно невероватну компатибилност и за Андроид ТВ-ове. Провјерите смо како тестирам уклањање ВебРТЦ-а и ДНС-а, али нисмо могли пронаћи недостатке у сигурности.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me