НордВПН Линук – Како подесити НордВПН на Линуку путем Нетворк Манагера

Панамски пружатељ услуга из дана у дан је све више популаран, јер он креће ка циљној публици из свих добрих група и локацији покретања ТВ кампање. Ако сте користили НордВПН, вероватно имате идеју, ВПН је оптимизирао сигурност, а нуди преко 5150 послужитеља у 62 жупаније и снабдевање АЕС-256-ЦБЦ уноса са пуно напредних значајки за деблокирање гео-ограничења садржаја и учешће у П2П / Торрентинг. Овај водич је фокусиран на НордВПН Линук апликацију и њену комплетну анализу. За цјеловиту анализу добављача, прочитајте овај НордВПН преглед с БестВПН.цо!

НордВПН Линук преглед

Колико год звучало изненађење, апликација НордВПН Линук службено је дебитирала прије само два мјесеца у коловозу 2018. Док смо очекивали нешто слично свом естетском плавом сучељу, изградили око мапе свих подржаних локација, нажалост НордВПН Линук нуди само апликацију наредбеног ретка без ГУИ-ја (графичко корисничко сучеље). Међутим, да не значи да је апликација сисљива, јер ће Линук бити невероватно лако поставити и користити ручно конфигурирање послужитеља.

НордВПН Линук

У ствари, НордВПН Линук апликација долази интегрисана с истим напредним значајкама доступним на Виндовс и Мац колегама. На располагању вам је ДНС заштита од лечења која помаже у очувању вашег идентитета у сваком тренутку заобилазећи сав мрежни промет сигурним и шифрираним ВПН тунелом. На располагању је ЦиберСец протокол који тренутно нуди блокиране наметљиве огласе, а за вашу куповину сметају интернетских злостављача.

У неким случајевима, ваш ВПН ће се зауставити или користити, а на располагању вам је функција Аутоматска прекида прекида која ће ваш рачунар онемогућити успостављање везе, изван шифрираног ВПН тунела. Уз све то, НордВПН нуди нејасне послужитеље који вам омогућавају заобићи ватрозидове и алгоритме у земљама са рестриктивним режимом, попут Кинеа, УАЕ, Ираке, Иране, Турске и више. Да осигурамо максималну заштиту где год да кренете!

НордВПН Линук преглед

Да бисте заиста требали НордВПН за Линук?

Када је ријеч о претплати на ВПН-у, морате имати одговарајућу софтверску апликацију за уређај који користите. Да вам није потребно што вам треба ВПН за Линук, већ због потребе да стекнете приватност / анонимност ван мреже. Ипак, корисници могу бити сигурни да НордВПН покрива све аспекте врхунске сигурности на мрежи за Линук. Са сједиштем у Панамију, НордВПН је такође удаљен од јурисдикције попут ЕУ-а и САД-а, који имају обавезне законе који захтијевају прикупљање дневника. Остали разлози због којих ћете можда требати НордВПН за Линук:

  1. Приступ гео-ограниченом садржају - ВоД услуге попут Нетфлика, Хулуа, ББЦ иПлаиера и Амазон Приме имају широкопојасна географска ограничења која омогућавају неовисне податке о стању и омогућавају приступ комплетним подацима. Кориштењем НордВПН-а на својим Линук уређајима коначно можете деблокирати сав гео-ограничен садржај повезивања са послужитељима у земљама у којима је ВоД доступан.
  2. Заштита од локалних даватеља интернетских услуга - Када су у питању гледање филмова / ТВ емисија на мрежи, већина корисника одлучује о најбољим услугама. Међутим, постоје неки резачи кабела који смањују бесплатне услуге за струјање омиљеног садржаја. Будући да пиратски садржај може створити озбиљне проблеме с ДМЦА-ом, употреба ВПН-а осигурава вашу интернетску активност која је потпуно скривена од локалних локалних корисника интернетских услуга.
  3. Сигурност на јавном Ви-Фи-ју - Крађа идентитета, крађа идентитета, откупнина и цибер-злостављање неких озбиљних пријетњи од цибер-сигурности користе се Ви-Фи мрежама у пабовима, баровима, ресторанима итд. Цибер-криминала су други корисници открили приватне податке. Спајањем на ВПН можете их збунити јер ће ваш идентитет остати скривен заједно с вашим ИП адресом.
  4. Укључите се у П2П / торрент - Без обзира да ли желите да преузмете филмове, ТВ емисије, е-књиге, мангу, глазбу, документе, албуме или било који други облик дигиталних података, НордВПН торрентинг несумњиво се показује као најбољи избор за многе рачунарске штреберке. Ако желите остати сигурни када преузимате верзију на свим Линук уређајима, тада је неопходно користити услугу попут НордВПН.
  5. Ограничења заобилазног пригушивања - Ако користите законе о неутралним мрежама, корисници интернетских услуга сада имају потпун моћ и информације које корисници могу приступити различитим јединицама планова. Кориштењем услуга као што је НордВПН можете се осећати сигурни да ће бити заобили сва тачна ограничења, што значи да сте постигли боље брзине за стреаминг, бујицу или укључивање у интернетско играње.

НордВПН Линук - Како подесити НордВПН на Линуку путем Нетворк Манагера

Како подесити НордВПН Линук

Када имате питања о постављању НордВПН-а на Линуку, корисници су на располагању две могућности: идите на ручну везу или преузмите наредбену линију НордВПН апликације (без ГУИ). Ако кренете на првом месту, бит ће вам задовољство чути да НордВПН нуди детаљне водиче с упутама који помажу корисницима у конфигурирању услуга помоћу ОпенВПН-а & ИКЕв2 / ИПСец протокола. Ако се одлучите за потоње, тада је поступак врло једноставан:

Корак 1: Приступите НордВПН .деб репо сет за постављање клика на ову везу овде

Корак 2: Отворите терминал на вашој Линук платформи за инсталирање НордВПН спремишта

3. корак: Покрените следеће код: судо апт-гет инсталл {/патх/то/}нордвпн-релеасе_1.0.0_алл.деб

4. корак: Ажурирајте списак пакета апт-гет покретање ове наредбе: судо апт-гет упдате

Корак 5: Довршите поступак инсталације уносом: судо апт-гет инсталл нордвпн

НордВПН за остале уређаје Преглед

Као што је раније споменуто, НордВПН апликација за Линук не садржи ГУИ, већ користи стандардни изглед наредбеног ретка. Иако смо желели да понуди исти дизајн као и остали уређаји. На пример, Андроид и иОС апликације се идентификују само са неколико елемената који могу сматрати различите. Апликације за Виндовс и Мац опет имају врло сличан изглед. Јединствена разлика између ове две могућности одабира апликације која треба блокирати за значајку Нетворк Лоцк.

Како подесити НордВПН Линук

НордВПН Линук - Како подесити НордВПН на Линуку путем Нетворк Манагера

НордВПН Линук Реддит рецензије

О овом времену и времену поново разговарамо у свим нашим блоговима / водама. Поузданост и корисност Реддита као заједнице, у којој можете добити информације о готово свим, од свакодневних производа до технологија до дигиталних услуга и шире. Због тога је сјајна платформа за проналажење најбољих непристражних рецензија впн реддит-а за коришћење Линук-а. Пронаћи ћете везу са Реддит темама које могу да пронађу корисници који разговарају о недавно представљеној апликацији НордВПН Линука:

Добре вијести за све НордВПН кориснике. Нативе Линук апликација нема из Линука

НордВПН Линук - Како подесити НордВПН на Линуку путем Нетворк Манагера

Замотавање ствари

Унаточ понуди, која садржи НордВПН и Тесонет, пружа ВПН-а и још је прави валове на тржишту, а бранећи све представља и стоји као јак конкурент конкурентима попут ЕкпрессВПН, ПуреВПН, Сурфсхарк и ВипрВПН. Иако су засигурно уживали у недостатку ГУИ апликација, НордВПН нуди много уређаја и водича који олакшавају поступак. Најважније ће добити велику сигурност и анонимност ван мреже, јер ВПН не трпи због цурења ВебРТЦ, ИПв6 или ДНС.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me