Модем Роутер ВПН – осигурајте приватност на уређајима за повезивање

Будући да свијет постаје све гушћи уређаји који су повезани с Интернетом, дефинитивно ћете научити више о модусима усмјеравања који повећавају своје везе и могу користити могућности.

Модеми и усмјеривачи имају различите уређаје, али сада им се може приступити и као јединствен уређаји познати као Модем Роутер који комбинирају функционалност обају. Ови уређаји имају невероватне могућности и можете их још више користити Бест ВПН.

Преглед водича за усмјеривач модема

 1. Што је модем?
 2. Што је усмјеривач?
 3. Спецификације усмјеривача модема
 4. Зашто вам треба ВПН на модему усмјеривача?
 5. ВПН усмјеривач модема
 6. Разлика усмјеривача модема
 7. Што је бежични усмјеривач?
 8. ВПН веза усмјеривача модема
 9. Оптички линијски модем
 10. Заобиђите интернетско лептирање на усмјеравању помоћу ВПН-а

Ако желите знати више о томе како да ради и који ВПН-а остварујете на Модем Роутеру, прочитајте овај опсежни водич о ВПН модемском усмјеривачи..

Модем-Роутер-ВПН

Што је модем?

Колико је људи дефинитивно збуњена овај уређај и пита се шта је Модем? Па, Модем је уређај за повезивање / периферију који врши функционисање модулација и демодулације података.

Да бисте једноставно одговорили на питање шта је тачно модем, на кодирајуће ваше дигиталне информације тако да им је много лакше представити као лагани сигнал на великим даљинским. Такође декодирају податке о доласку, тако да се подаци могу дохватити у изворном облику.

што-је-а-модем

Ово је потребно за коришћење рачунара који разуме дигитални сигнал само док се сигнал преноси путем Интернета у аналогном облику. Модем појединачно представља тај поступак, делујући као агент где тај тај пренос преноси облик сигнала када је потребно.

Што је усмјеривач?

Ако још увек не’Не знам на шта је усмерен, а онда нека не дефинише за вас. Рутер у основи ради оно што му је име сугерира, тј. Усмјеравамо пакете података који долазе с интернетским подацима на различитим уређајима који постоје у вашем дому / уреду. У основи постоје две различите врсте усмерених, мали усмјеривачи куће / уреда и пословни усмјеривачи. Мали кућни и уредски усмерени су оно што обично користимо па ћемо овде држати расправе.

што-је-а-усмјеривач

Уобичајено је што је усмерено да му је приступна тачка потребна само када имате више од једног уређаја. Модем је све што је потребно да добијете Интернет впн веза преко једног уређаја. Када је број уређаја повећао један, потребан је усмеравање како би Интернет повезивао са тим додатним уређајима.

Спецификације усмјеривача модема

У старијим временским модемима и усмјеривачима се налазе два одвојена уређаја, али постоје и они који сада могу бити повезани у јединственом физичком производу који нуди функционалност оба уређаја, а модемски усмјеривачи постављају све чешће међу кориснике интернета.

Модеми и усмјеривач сада ћете ријетко пронаћи као два одвојена уређаја у многим домовима и уредима, па ћете моћи да поставите питања попут онога на шта је усмјерен, а ви требате схватити да сада усмјерени уграђени у модеме.

Зашто вам треба ВПН на модему усмјеривача?

ВПН-ови пружају интернетску анонимност и јамче приватност података о корисницима који брзо постављају неопходне податке за све кориснике који желе да повежу са Интернетом..

Модерни ВПН и шифрирају ваше пакете података и прослеђују их кроз сигуран протокол како би се осигурало да нико не може прескакати ваше приватне пакете података и да останете заштићени од знатижељних очију државних власти, хакера, даватеља интернетских услуга и лопова података међу осталим безбедним на мрежи.

Можда су ВПН-ови најприкладнији за модусе усмјеривача, јер ако инсталирате и ВПН на овај уређај, сви се ваши уређаји аутоматски преусмјеравају кроз сигурну и врло сигурну везу, а потребно је елиминирати потребу за конфигурирањем ВПН-ја на сваком поједином уређају засебно.

модем-роутер-наочале

ВПН-ови данас нуде додатне предности, осим сигурности, они постају све корисничке како би корисници могли приступити географским ограниченим мрежама за струјање, нпр. користите ВПН и можете приступити Нетфлик УС-у и чак и ако се тренутно налазите у Јапану.

ВПН усмјеривач модема

Није сваки ВПН довољно добар за ваш модемски усмјеривач, јер је морал пружио одговарајућу функционалност која одговара захтјевима вашег модемског усмјерења. Ове функционалне могућности подржавају неограничене пропусности, више истодобних веза, најбоље стандарде шифрирања, доказну политику културе, велику подршку међу осталим. Топ 3 ВПН-а који пружају управо ове могућности и више:

ЕкпрессВПН - савршен избор модема за усмеравање

Утврђено име у индустрији, ЕкпрессВПН је савршен избор за ваш оријентациони модем јер нуди више од 2000 глобалних послужитеља, брзу подршку за ливе цхат, шифрирање војне квалитете, намјенске водиче за подршку усмјеривача и пуно више..

ЕпрессВПН-за-модем-роутер

Њихов најбољи план тренутно кошта 99,95 долара за годину дана’вриједи претплату укључујући и 30 пробног раздобља.

Читати: Екпрессвпн Аппле ТВ Водич за постављање

НордВПН

Нудећи преко 4000 послужитеља као Модем Роутер ВПН, НордВПН има изванредне вјероватне вјеројатности као сигурне ВПН. Додатне сигурносне елементе пружају значајне карактеристике, попут Доубле ВПН-а, између осталог и он-лине преко ВПН-а. За Роутер Модемс имате једноставне водиче за инсталацију који приступају из својих спремника за рјешавање проблема или контактирања своје подршке за цхат уживо.

Норд-ВПН-за-модем-роутер

Трогодишња преплата код овог даватеља кошта једном 79,00 УСД. Провјерите своју компатибилност с нетфликом у овом блогу о нордвпн нетфлику.

ПриватеИнтернетАццесс

Један од најбољих ВПН-ова са модемским усмеравањем за рад и деблокирање гео-ограниченог садржаја, ПИА може пружити изузетно сигурно повезивање на више уређаја. Нуди посвећена торрент довнлоад подршка, могућност заобићи пригушивање пропусности, злонамјерни софтвер и блокатор огласа, више ВПН приступника итд.

ПриватеИнтернетАццесс-за-модем-роутер

Има 3597 послужитеља у 30 земаља у добро раширеној инфраструктурној мрежи спољних послужитеља.

Цијене крећу од 6,95 УСД / мјесечно, план за 24 мјесеца кошта 69,95 долара једном.

Разлика усмјеривача модема

Као што је раније споменуто, модем је уређај који модулира и демодулира сигнал из дигиталног у аналогни и обрнуто како би могао омогућити глаткији пренос сигнала између интернетских и уређаја који му приступају. С друге стране, усмјеривач се управо користи за ширење долазних интернетских веза на више уређаја. Дјелује као физичка приступна точка. Разлика у усмереном модему за већину је помало збуњујућа па ће надамо да ће им ово до и појаснити.

модем-роутер-разлика

Али људи сада нису збуњени питањима као што је усмерен или шта је модем, него шта је усмерио модем? Да бисмо их једноставно објаснили, усмјеривач модема сада се појављује и као појединачни физички уређај с уграђеним могућностима оба ова уређаја који ће моћи олакшати постављање и користи од њих..

Модемски усмјеривач као један уређај смањује неред и зауставља компликације које могу настати ако се ова два уређаја могу користити приватно како би се омогућило повезивање интернетских са и између уређаја.

Што је бежични усмјеривач?

Бежични усмјеривач је управо оно што му је сугерира. Све што омогућава бежично повезивање уређаја са Интернетом. Најприкладније за модерне преносне уређаје попут паметних телефона, таблета итд. Пружа невероватну једноставност приступа и огромну мобилност.

што-је-а-бежични-усмјерник

ВПН веза усмјеривача модема

Постављање ВПН-а на вашем модему Роутеру је објављен процес јер на тржишту постоји мноштво сорти и врста модемских смерница, а сваки од њих има другачију конфигурацију, па је за успешно коришћење постављено јединствено подешавање конфигуришите ВПН на њему.

ЕкпрессВПН је један од таквих пружатеља услуга који нуди намештене водиче за постављање за сваку врсту усмерења како би олакшали конфигурирање вашег ВПН-а или било ког модема Роутер-у. Да бисте сазнали више о овом процесу, погледајте нашу земљу Водич за ВПН везу.

Оптички линијски модем

Ово је другачија врста модема која декодира и кодира оптичке сигнале у електроничкој сигнали и обрнуто, врло је различита и сложена у поређењу са распрострањеним који користе бакрене жице попут ДСЛ-а, бирање модема итд...

Оптички линијски модем омогућава постизање брзине интернета недостижне путем других, конвенционалних модема, али они се не користе тако популарно као конвенционални модеми у кућним и мањим уредским окружењима. Углавном велике организације и војне организације користе оптичке линије и зато оптичке линијске модеме.

Заобиђите интернетско лептирање на усмјеравању помоћу ВПН-а

Испуцавање интернетских великана је заокрет за многе кориснике интернета јер је његово смањивање брзине смањило и време покваре цјелокупно искуство тако да онемогући интернетском кориснику да се упути у активности интензивних података попут торрентинга и стреаминга..

Велике интернетске провлачења управљају даватељима интернетских услуга или даватељима интернетских услуга, али тако да заобилазећи лако можете користити ВПН рутера. Да бисте могли да омогућите што, када користите ВПН, постаје готово немогуће да ваш интернетски пружате преглед вашег пакета података како би проверили оптерећења и тако вам омогућили да ограничите брзину..

Ако имате проблема, онда ево како заобићи интернетске податке на Роутеру помоћу ВПН-а:

 1. Пријавите се путем најбољег Рутера ВПН даватеља попут ЕкпрессВПН-а
 2. Добивање корисничких вероватноћа, тј. ВПН корисничко име и лозинка
 3. Постављање ВПН-а у смеру (Овисно о вашем смеру, водите за постављање могу се раздвојити и нема униформности, зато је најбоље да пређете на ЕкпрессВПН’с веб мјеста и одаберите усмјеривач да бисте могли водити исправне корациме за постављање
 4. Након конфигурирања ВПН-а на вашем усмјеравању, уживајте у брзини пуне брзине на вашем усмјеравању!

Закључак

Модерни усмјеривачи имају чудо технолошке могућности јер вам омогућавају комбинирање могућности модема и усмјеравања у једном уређају. Предности не’Завршите тамо јер они такође пружају пуно више снаге за зајамчење брзих брзина и могу подржати више уређаја који пружају им несметано повезивање са Интернетом лако.

Ако желите максимално искористити свој Модем Роутер, обавезно користите ВПН да бисте могли покренути пуштање пропусног опсега, деблокирати веб локације са ограниченим стреамингом, заштитити осјетљиве податке на више уређаја и изнад свега, гарантирати своју анонимност и приватност на мрежи.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me