Како користити ПуреВПН – Научите их за мање од 2 минуте

ПуреВПН једна је од најконкурентнијих услуга у ВПН индустрији, увек гледајући да надмашује колегу на готово свим аспектима и може да садржи најбоље ВПН услугу.


Највише послате у вези са тим услугама дефинитивно је на подручју пружене клијентске апликације за највећи број уређаја и ОС-а. Од сопствене апликације Фирестицк апликације за Андроид ВПН апликације, ПуреВПН им је готово све забио, као и ми‘детаљно смо обрадили у нашим Пуре ВПН рецензијама.

Али ако сте још увек мало забринути колико су једноставни за употребу, немојте’Не брините, ево нашег коначног водича о томе како користити ПуреВПН заједно са водичима за инсталацију за готово све доступне клијентске апликације, рецензију о њиховој функционалности и перформансама и још много тога!

Како користити ПуреВПН на Виндовс-у

Виндовс клијент ПуреВПН-а је елеменат дизајниран за осећај који им је потребан за ЦиберГхост, посебно “Одаберите Начин рада” Дио.

Осим тога, готово све лако је могуће добити са клијентима екрана.

Најбољи дио о ПуреВПН-у’Виндовс клијент је да увек постоји подтекстови за који је свака значајна укратко објашњава оно што је значајно тачно ради. Овај је један подвиг у којем је ПуреВПН похвалио јер има максимално лако корисничко коришћење.

Овде’како можете користити свог купца и све његове могућности:

 1. Једном кад ти’купио сам ПуреВПН’с претплатом, овде можете преузети своје Виндовс клијенте. (Величина датотеке: 32,8 МБ).како користити пуревпн
 2. Кликните на УРЛ претпоставке и започет ћете поступак инсталације (ако желите да унесете администраторске повластице ако ваш систем ограничава ваш ИТ).
 3. Када инсталација заврши, клијент ће се аутоматски отворити.
 4. Да бисте одабрали послужитеља, можете их прегледати “земље” Опција или “градови” Опција.
 5. Кликните своје жељено одредиште послужитеља и клијент ће аутоматски бити повезан с њим.
 6. Икона у облику зупчаника у већем броју корисника може да вас испита или да одаберете траке за избор селективне функције, тако да овде можете подесити ствари ако не’Не свиђа им се у њиховом тренутном стању.

како користити пуревпн на Виндовсима

Како користити ПуреВПН на иПхоне / Мац / иОС / иПад

ПуреВПН’с Мац апликација је врло слична Виндовс апликацији, а поступак коришћења истог је.

Али из оног што је сам искусио у прегледу својих Мац апликација и других, њен говорник је нешто бржи и бржи из Виндовс колеге.

Како користити ПуреВПН на иПхоне Мац иОС иПаду

Ако желите претплатити на ПуреВПН, а затим га користите на својим Мац уређајима, а затим овде’с што ћете требати учинити:

 1. Купите ПуреВПН’с претплатом прво активирајте свој рачун
 2. Сада преузмите Мац апликацију са својих веб страница
 3. Након довршетка преузимања, наставите према инсталацији
 4. Мац клијент сада ће се аутоматски отворити
 5. Унесите корисничке вероватноће, тј. Корисничко име и лозинку
 6. Изаберите ставку коју желите да повежете и веза са тим послужитељем сада ће се покренути
 7. На главном почетном заслону сада ће се показати да је клијент, тако да можете лако започети преглед под ВПН-ом’утицај на вашу интернетску везу
 8. За приступ било каквим опцијама у поставкама, кликните на икону у облику зупчаника

ПуреВПН тренутно није’Не нуде влажну матичну апликацију за иОС, али ће она ускоро бити доступна, након службеног става услуга.

апп пуревпн иос

ипак, и даље можемо користити ПуреВПН на иОС уређајима постављањем помоћу бочног уметања.

У том погледу имате две методе, поступак постављања Л2ТП и постављање иКев2, не препоручујем вам да кренете за иКев2 постављање јер је пријављени поступак постављања релативно несигурног.

Како користити ПуреВПН на Андроиду

За кориснике ПуреВПН-а најбољи је впн клијент из свих понуда које нуде своју Андроид клијенту.

Чист, рационализован и крајњи једноставан за коришћење нових корисника, Андроид клијент за ПуреВПН учитељ је са свим најбољим значајкама које вам могу понудити.

како користити пуревпн на андроиду

Научите се помоћу следећих корака:

 1. Идите у трговину Гоогле Плаи и потражите “ПуреВПН”
 2. Кад добијете ПуреВПН’с Андроидовом апликацијом у резултатима претраживања, кликните на преузимање и инсталација ће се догодити истодобно
 3. Лако од тога јер ћете једноставно унети вероватноћу за пријаву и апликација ће се отворитиМогућност одабира апликација пуревпн андроид апликације
 4. Отворите списак послужитеља и додирните било који град / државу / локацију на којој желите да повежете
 5. Веза ће се сада покренутиАпликација за Андроид апп пуревпн
 6. За промену било које постојеће поставке или приступ било којем додатном значају, само додирните икону у облику преноса у већем броју клијената

изборник ставке пуревпн у Андроид апликацијама

Како користити ПуреВПН уз ФиреСтицк

ПуреВПН је једна од оних неколико одабраних ВПН услуга која нуди влажну апликацију Фирестицк за клијенте.

Ова ниша апликација посебно је развила јер се ПуреВПН позиционирао на тржишту као ВПН који је најбољи за фирестицк задовољавање свих врста потреба за стреамингом једног од најпопуларнијих уређаја за стреаминг ових дана..

како користити пуревпн на фирестицк

Употреба ових апликација на Фирестицку захтева да имате најмање почетне увиде на начин на којима ФиреТВ платформа функционише и ради.

Овде’како инсталирати и користити апликацију ПуреВПН Фирестицк на свом ФиреТВ уређају:

 1. Прво покрените ФиреТВ, а касније идите на “Апликације” Одјељак
 2. Сада идите на категорије > Корисност
 3. Тразити “ПуреВПН”
 4. Само кликните на “преузмите датотеку” инсталација ће се аутоматски догодити након завршетка поступка преузимања
 5. Сада ћете видети обавештење које вам говори да је ПуреВПН сада инсталиран
 6. Ићи “Моје апликације” и помакните се према доле да бисте одабрали “ПуреВПН”
 7. Апликација ће се сада покренути
 8. Клијент ће од вас сада захтијевати да унесете вероватноће за пријаву кад кликнете “Већ имате рачун” (За ово морате набавити ПуреВПН претплату)
 9. Унесите своје корисничко име и лозинку и кликните на “Пријавити се”
 10. Помичите да бисте одабрали место на којем желите да повежете и додирните да бисте покренули поступак повезивања
 11. ПуреВПН ће сада бити повезан како би се обезбедило деблокирање великих већ постојећих веб места за стриминг

ПуреВПН’с Фирестицк апликација је добра, али ако желите истражити друге могућности у смислу пружања или чак да учите одређену услугу, ми’Да смо детаљно описали у нашем ВПН водичу за Фирестицк.

Закључак

ПуреВПН је учинио много на већој доступности једноставности корисника на готово свим платформама уређаја. Да, није’Не постоји ваша иОС апликација, али и остале су апликације изграђене са врло добрим значајкама које корисници могу користити.

Услуге имају неке проблеме попут кашњења везе које ће требати прекинути како би апликације клијената функционисале и реагирале на начин који много више одговара очекиваним корисницима, осим осим тога, апликације су готово исте по себи разумне и сваки новорођени могу превести и користити их без већих проблема.

ПуреВПН нуди и велико спремање водича за рјешавање проблема и инсталација који кориснику могу олакшати постављање своје апликације на било коју платформу. Од видео записа до текстуалних водича, ПуреВПН’Корисници немају пуно избора за учење о услугама’с клијентима из.

Ако сте у прошлости имали проблема са услугом или њеним клијентима или ако постоји нешто што вам се чини бољим у поређењу са сличним апликацијама других пружају услугу, молимо вас да нам напишете овај обавештај и пољубите за коментаре испод.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me