ExpressVPN Router – Setup / Configuration Guide 2020

Oavsett om du är en journalist som vill hålla sin identitet dold, eller starta ett nytt företag som kräver ett lokalt nätverk för säker och bekväm datadelning, kan du ha en personlig ExpressVPN-router bra.

Det erbjuder en säkrare, robust och konsekvent internetupplevelse, samtidigt som den arbetar för att hålla din familj säker om de engagerar sig i P2P / Torrenting, eller helt enkelt vill ha informationen säker från identitetstjuvar, skadlig kod och virus.

Den här guiden innehåller all information du behöver om leverantören’s router. För en mer omfattande analys, kolla in denna ExpressVPN-granskning!

Vad är en VPN-router?

Om du har grundläggande kunskaper om internet kanske du känner till att lokala internetleverantörer installerar Wi-Fi-routrar i ditt hem, som vidarebefordrar datapaket mellan dem och datornätverk - och därmed ger dig åtkomst till World Wide Web samtidigt som du övervakar all aktivitet.

De flesta av dessa standard Wi-Fi-routrar har konfigurationsfunktioner som stöder VPN-pass-genom-funktionalitet. Användaren loggar in manuellt med mjukvara installerad på fjärrenheten, som skickar din anslutning via routern och den bästa VPN-servern du lagt till.

Omvänt är inbyggda VPN-routrar en mer avancerad version av standard Wi-Fi, vilket gör det möjligt för användare att utnyttja starka anslutningar på hårdvarunivå. Detta eliminerar behovet av enskilda programvaruinstallationer, eftersom programvaran redan är förladdad med en intuitiv app.

Du kan när som helst konfigurera appen, ändra portar, protokoll och kryptering. Routern ger också samtidig åtkomst till VPN-tjänsten på alla enheter på en gång, oavsett om det är din dator, surfplatta, smartphone eller Smart TV, vilket garanterar maximal anonymitet!

Skäl att investera i en VPN-router

De flesta inser inte fördelarna med att investera i en billig VPN-router förrän de får en och upplever kostnadsbesparingar, användarvänlighet, tillförlitlighet och säkerhet! Nedan belyser vi några viktiga skäl som bara kan övertyga dig om att få en VPN-router (särskilt för dem som skapar sin egen småföretagskonfiguration).

  • Minskar dina totala IT-kostnader genom att skapa ett lokalt nätverk för datadelning
  • Förbättrar tillförlitligheten för fjärranslutningar (garanterar säker dataöverföring)
  • Underlättar sömlöst arbetssamarbete för anställda som regelbundet reser
  • Skapar en tidsbesparande affärsprocess för dina partners, anställda, kunder!

ExpressVPN Router Setup Guide 2018

Om det är vanligt att titta på piratkopierade filmer eller ladda ner filer via P2P / Torrenting i ditt hushåll, kan du ständigt oroa dig för din digitala integritet. Trots allt, även om en enhet fastnar strömma eller ladda ner piratkopierat innehåll, måste du betala stora DMCA-böter.

ExpressVPN Router Setup Guide 2018

För att undvika detta väljer användare att ställa in en VPN-router med en särskild IP-adress. Vissa leverantörer erbjuder sina egna anpassade routrar som ExpressVPN. Nu kan du välja att manuellt konfigurera din egen router, eller köpa en från routerexperter på FlashRouters.

ExpressVPN Flash Router

ExpressVPN Router Firmware

För dem som väljer det mer tekniska kunniga sättet måste du först Flasha din nuvarande router för att bli av med gammalt firmware och sedan installera det nya. Den här processen innebär att du loggar in på ditt ExpressVPN-konto, klickar på “Ställ in ExpressVPN”, och välj sedan din modellrouter för att ladda ner firmware.

ExpressVPN Router Firmware

När du har startat om / blinkat routern måste du installera ExpressVPN-firmware som laddats ner tidigare. Baserat på den modell du använder kommer processen att variera i enlighet därmed. Vissa routrar kan ladda ny firmware, medan andra kräver en mer detaljerad process. När du är klar får du åtkomst till ExpressVPN’s router-meny.

ExpressVPN routerkonfiguration

Så här ser ExpressVPN-router-appmenyn ut, där du till och med kan välja enheter som ska skyddas med konfiguration av VPN-alternativ i den vänstra sidofältet. Rulla ner till nyligen anslutna enheter och växla skydd PÅ eller AV.

ExpressVPN Router - Setup / Configuration Guide 2020

ExpressVPN Asus Router

När det gäller att erbjuda routersupport till kunder går ExpressVPN definitivt den extra milen. Leverantören ger anpassade ExpressVPN-appar för Asus RT-AC56 (U / R / S), Asus RT-AC68U och Asus RT-AC87U. För manuella konfigurationer av andra Asus-routrar kan du kolla in den här guiden från ExpressVPN.

Vanliga frågor om ExpressVPN Router

Hur uppdaterar jag min ExpressVPN-router?

Uppdateringsprocessen kräver ingen raketvetenskap. Användare måste bara besöka https://www.expressvpn.com/latest#router och välja önskad modell. När du är klar klickar du på “Ladda ner Firmware” -knappen och följ installationsanvisningarna för att slutföra uppdateringen.

Vad routrar stöder VPN?

Nästan alla DD-WRT-routrar stöder VPN-konfiguration och installation. För mer specifik information om olika routermodeller kan du kolla in Flash Routers. Här kan du hitta information om de bästa Wi-Fi VPN-routrarna, samtidigt som du får teknisk support och felsökning också!

Inpackning av saker

Med detta kommer vi till slut i ExpressVPN Router-guiden, som bör hjälpa användare att konfigurera ett VPN på sin router manuellt eller direkt från leverantören. Om du stöter på problem / problem, don’tveka inte att släppa en kommentar nedan. Du kan också dela guiden med dina vänner / familjemedlemmar och leta efter en permanent lösning för att utnyttja komplett anonymitet online!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me