Paras Torrentin VPN: Lataa torrentit turvallisesti

Paras VPN torrentingille

Tarvitset luotettavan VPN-palvelun, jos haluat pysyä näkymättömänä tekijänoikeuksien loukkaajille ja paikallisille Internet-palveluntarjoajille. Alta löydät suosituksia parhaista uTorrent / BitTorrent-sovelluksille:

Parhaat VPN-palvelut torrentia varten

 1. Ivacy: Torrenterien paras valinta. P2p-erityisiä palvelimia saatavilla. Saatavana hintaan 2,25 dollaria / kk .
 2. Surfshark: Paras budjettiystävällinen VPN P2P / tiedostojen jakamiseen. Nopeat torrentien lataamiseen. Kustannukset 1,99 dollaria kuukaudessa (+ 3 kuukautta ilmaiseksi).
 3. ExpressVPN: Arvopakattu VPN torrentia varten. Ei kaistanleveyden rajoitusta tai nopeuksien rajoittamista. Saatavana hintaan 8,32 $ / kk
 4. CyberGhost: Nopea ja turvallinen VPN merirosvojille. “Torrent nimettömästi” tila käytettävissä. Hinta alkaa 2,75 dollaria kuukaudessa
 5. PureVPN: Nouseva VPN torrentia varten. Dedikoidut palvelimet ovat saatavilla tiedostojen jakamiseen. Saatavana hintaan 2,91 dollaria / kk

5 parasta VPN-verkkoa Torrentingille vuonna 2020

Katso nämä viisi parasta torrentia varten tarkoitettua VPN: ää, kun olet analysoinut ja vertaillut niiden kustannuksia, trustpilot-luokituksia ja P2P: n suorituskykyä / ominaisuuksia:

1. Laittomuus

Ivacy on 1. sija torrenting VPN: ssä

 • Hinta: 2,25 dollaria kuukaudessa
 • Luottamuspilottiluokitus: 4,8

Ivacy, jonka pääkonttori on Singaporessa ja käynnistyi vuonna 2007, on vihdoin alkanut saada ansaitsemansa maineen. Suurin osa ei tiedä tätä, mutta toimittaja vastaa nyt tunnetuksi käytetyn Split Tunneling -konseptin luomisesta.

Palveluntarjoaja tarjoaa parhaat ominaisuudet Kiinan käyttäjille ja toimittaa nopeita nopeuksia osoittaen, että se on luotettava VPN torrentereille. Se tarjoaa omistettuja palvelimia p2p-toimintoihin, samalla tavalla kuin suoratoistoalustoille, kuten Netflix ja Disney Plus.

Päästäksesi heihin voit ottaa yhteyttä heidän 24/7 live chat -tukeen, kuten minäkin. He tarjoavat sinulle tyhjentävän luettelon palvelimista jatkamaan torrentitoimintaasi ilman laillista vaivaa tai Internet-palveluntarjoajan häirintää..

Salaamiseen Ivacy käyttää AES-256-CBC-standardia RSA-2048-avaimen kanssa OpenVPN-yhteyksiin. Istunnon kirjaamista on, mutta ne vanhenevat 48 tunnin kuluttua. Saadaksesi paras VPN-kauppa käy heidän 2-vuoden suunnitelmassa, joka alkaa hinnasta 1,99 dollaria kuukaudessa. (laskutettu 48 dollaria).

Ivacy-tilausvaihtoehdot

 1. Kuukausitilaus: 9,95 dollaria
 2. Vuotuinen tilaus: 3,33 dollaria / kuukausi (40 dollaria laskutetaan kerran)
 3. 2 vuoden tilaus: 2,25 dollaria / kuukausi (48 dollaria laskutetaan kerran)

Tai saa lisää tietoa palveluntarjoajasta lukemalla tämän Ivacy-arvostelun

2. Surfshark

Surfshark-logo

 • Hinta: $ 1,99 / kk
 • Luottamuspilottiluokitus: 4.4

Edullinen VPN jota suositellaan vertaisverkkojen tiedostojen jakamiseen. Uusi tulokas Surfshark pysyy totta lupauksensa turvallisesta torrentista. Se kulkee myös ylimääräisen mailin, tarjoamalla rajoittamattoman kaistanleveyden ja samanaikaiset yhteydet sekä vankan Kill Switch -ominaisuuden.

On olemassa erityinen P2P-palvelinluettelo, mutta torrenting on sallittu kaikissa palvelimissa jopa kielletyissä maissa. Surfshark voi myös ohjata liikennettä erityisiin P2P-palvelimiin Kanadassa tai Alankomaissa.

Muista vain vaihtaa protokolla ensin IKEv2: stä OpenVPN (UDP): hen, jotta voit vastaanottaa vahvan armeijan luokan salauksen AES-256-CBC: n tai AES-256-GCM: n kautta..

Koska BVI on turvallinen turvasatama, voit torrent suurella mielenrauhalla ja myös mukavasti tietää, että Surfsharkilla on vahva torrent- ja log-politiikka. Se tarjoaa jopa tappikytkimen.

Testattaessa USA: n palvelinnopeuksia P2P: n / torrentin suhteen uTorrentilla, Surfshark toimitti 87.39Mbps lataa ja 60.63Mbps lataa keskimäärin. Ei huonommin.

Surfshark-tilausvaihtoehdot

 1. Kuukausitilaus - 11,95 dollaria kuukaudessa
 2. Vuotuinen tilaus - 5,99 dollaria kuukaudessa
 3. 2 vuoden tilaus - 1,99 dollaria kuukaudessa

Tai lue tarkempaa Surfshark-arvosteluamme

3. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

 • Hinta: 8,32 dollaria kuukaudessa 6,67 dollaria kuukaudessa.
 • Luottamuspilottiluokitus: 4,8

Universaali ja nopein ExpressVPN tarjoaa poikkeuksellisen p2p-ominaisuudet uTorrent-käyttäjille. Vaikka torrent-palvelimia ei ole olemassa erityistä luetteloa, voit silti nauttia nopeasta nopeudesta missä tahansa sijainnissa.

Se käyttää OpenVPN (TCP ja UDP) -protokollaa p2p: lle ja tarjoaa salauksen kahden eri salauksen kautta: AES-256-CBC ja AES-256-GCM, jotta saat myös maksimaalisen turvallisuuden..

Lisää tämä turvalliseen BVI-lainkäyttövaltaan ja todennettuun kirjautumattomuuteen, jota edes Turkin viranomaiset eivät pystyneet ohittamaan, ja voit olla helpottunut siitä, että ExpressVPN on loistava valinta torrentien lataamiseen..

Puhumattakaan, palveluntarjoaja on suojattu WebRTC / DNS / IP-osoittevuodoilta ja sen tappajavaihtoominaisuus tekee ihmeitä pitää henkilöllisyytesi piilossa, jos VPN katkeaa p2p / tiedostojen jakamisen aikana.

Testattaessa Yhdysvaltain palvelinnopeuksia p2p / torrentin suhteen uTorrentilla, ExpressVPN toimitti 85.29Mbps lataa ja 76.92Mbps lähetä, selventäen taas, että saat nopean nopeuden.

ExpressVPN -tilausvaihtoehdot

 1. Kuukausitilaus: 12,95 dollaria laskutetaan kerran
 2. Puolen vuoden tilaus: 9,99 dollaria / kuukausi
 3. 12 kuukauden tilaus: 8,32 dollaria / kuukausi

Tai saa lisää tietoa palveluntarjoajasta lukemalla tämän ExpressVPN-arvostelu

4. CyberGhost

CyberGhost-logo

 • Hinta: 2,75 dollaria kuukaudessa
 • Luottamuspilottiluokitus: 4.7

Suosittelen yleensä CyberGhostia käyttäjien vapauttamistarpeisiin, mutta sen testaaminen uTorrentilla paljasti, että se on todella hieno valinta torrentien lataamiseen turvallisesti ja nopeasti.

Samoin kuin Ivacy ja Surf, CyberGhost tarjoaa erityisen p2p-luettelon palvelimista. Voit käyttää niitä kirjoittamalla “p2p” Windows-asiakkaan vasemmassa yläkulmassa olevaan hakupalkkiin.

Nämä palvelimet hyödyntävät OpenVPN (UDP) -protokollaa ja salaus tarjotaan AES-256-salaus, RSA-4096-avainsalaus ja SHA384-hash-todennus.

Palveluntarjoaja on myös vapaa kaikista WebRTC / DNS / IP-osoittevuodoista, tarjoaa SOCKS5-välityspalvelimen torrentin nopeuttamiseksi ja automaattisen tappauskytkimen henkilöllisyytesi suojaamiseksi..

Testattaessa Yhdysvaltain palvelinnopeuksia p2p / torrentin suhteen uTorrent-sovelluksella, CyberGhost toimitti 74.22Mbps lataa ja 70.29Mbps lataa. Torrentsien lataaminen oli nopeaa ja viiveetöntä.

Cyberghost-tilausvaihtoehdot

 1. Kuukausitilaus: 12,99 dollaria / kuukausi
 2. Vuotuinen tilaus: 5,99 dollaria / kuukausi
 3. 2 vuoden tilaus: 3,69 dollaria / kuukausi
 4. Kolmen vuoden tilaus: 2,75 dollaria / kuukausi

Tai tarkista tämä CyberGhost-katsaus tarkempaan analyysiin

5. PureVPN

PureVPN-logo

 • Hinta: 2,91 dollaria kuukaudessa
 • Luottamuspilottiluokitus: 4.7

On syytä kutsua PureVPN: tä monipuoliseksi palveluksi. Erityisesti torrentia varten se on harvojen tarjoajien joukossa, jotka tarjoavat P2P-portin edelleenlähetysominaisuuden lisäosana hintaan 0,99 dollaria..

Voit oppia määrittämään sen nopeuttamaan uTorrent-latauksia, mikä toimii hyvin yhdessä “Tiedostonjako” -tila käytettävissä kaikissa asiakkaissa.

Palveluntarjoaja käyttää OpenVPN (UDP) -sovellusta p2p-palvelimiinsa ja salaus on saatavana AES-256-salaus, RSA-4096-avainsalaus ja SHA384-hash-todennus..

Kirjauskäytäntö saattaa olla hiukan hämmentävä, mutta ominaisuudet, kuten SOCKS5 Proxy, Split Tunneling, Automaattinen tapinkytkin ja Port Forwarding, antavat sille etulyöntiaseman muihin nimiin nähden..

Testattaessa Yhdysvaltain palvelinnopeuksia p2p / torrentin suhteen uTorrentilla, PureVPN tuotti keskimäärin 81.88Mbps ja 69.71Mbps upload.

PureVPN parhaat tarjoukset

 1. 1 kuukausittainen suunnitelma - 10,95 dollaria kuukaudessa.
 2. Yhden vuoden suunnitelma - 5,18 dollaria kuukaudessa.
 3. 5-vuoden suunnitelma - 2,91 dollaria kuukaudessa (99,00 dollaria laskutetaan kerran)

Tai lue tarkempi PureVPN-arvostelu.

Kuinka valitsin parhaan VPN-torrentin (Ranking Criteria)?

Jos käytät uTorrent -sovellusta torrentien lataamiseen, tiedät todennäköisesti sen VPN tilaamasi pitäisi tarjota nopea latausnopeus ja rajaton kaistaleveys. P2p-VPN-pisteiden arvioimiseksi on kuitenkin otettava huomioon myös muut tekijät. Arvioin kutakin tarjoajaa seuraavien perusteella:

 1. Toimivalta - Jos palveluntarjoajan pääkonttori on 5/9/14 Eyes -liitossa tai maassa, jossa on joukko invasiivisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, se ei sovellu lataamiseen uTorrentissa.
 2. Palvelimen sijainnit -Parhaat VPN: t tarjoavat sinulle suuren määrän palvelinpaikkoja nopeiden nopeuksien hyödyntämiseksi p2p / torrent-latausten yhteydessä.
 3. Vuotovapaa - Sinun on varmistettava, että palveluntarjoaja on vapaa kaikenlaisista WebRTC / DNS / IP -vuodoista; muuten joudut maksamaan moitteettomia sakkoja.
 4. Nopeuden suorituskyky - VPN: n tulisi tarjota salamannopeita nopeuksia koko päivän ajan, jotta saat maksimaalisen mukavuuden.
 5. Salauksen vahvuus - Internet-palveluntarjoajat näkevät selvästi meneillään olevan laittoman, tiedostojen jakamista koskevan toiminnan, jos yhteytesi ei ole suojattu. Vahva salaus pitää henkilöllisyytesi piilossa.

Kuinka nopeuttaa uTorrent-latauksia VPN: llä

Kun kyse on torrentien lataamisesta uTorrentista, saatat usein turhautua heikkoon kaistanleveyteen. Huonoille torrent-suorituksille voi olla monia syitä.

Jos sinulla on jo nopea verkko, on kuitenkin joitain mukautuksia kokonaisnopeuden lisäämiseksi. Noudata alla olevia vinkkejä lisätäksesi uTorrent-latauksien nopeutta:

Lataa torrentteja, joissa on paljon kylvölaitteita

Kun lataat torrentin, uTorrent-asiakas tarttuu hajotettuun tiedostoon eri tietokoneista. Nämä kylvökoneet jatkavat tiedoston jakamista myös lataamisen jälkeen.

Katso lisää torrent-kylvölaitteita latausnopeutesi lisäämiseksi, mutta katso myös alla olevan sivun kommentteja. Muiden mielipiteet auttavat tunnistamaan, onko torrentissa viruksia / haittaohjelmia.

Lataa torrentteja, joissa on paljon kylvölaitteita

Määritä “kaistanleveys” Suurimman nopeuden asetukset

Toinen tapa lisätä latausnopeuksia uTorrent-sovelluksessa on muuttaa kaistanleveysasetuksia.

 1. Klikkaa “vaihtoehdot” välilehti vasemmassa yläkulmassa.
 2. Vieritä alas ja napsauta “Asetukset”.
 3. Etsi ja avaa merkitty välilehti “kaistanleveys”.
 4. Rajoita yleistä lähetys- ja latausnopeutta muuttamalla yksinkertaisesti kunkin kentän arvoja.

On suositeltavaa pitää yleinen latausnopeus 80%: na latausnopeudesta, ts. 14 kb / s. Muuta arvo globaaliin latausasteeseen a “0”.

Toinen hakkerointi, jota voit käyttää sovelluksen nopeuksien lisäämiseen, on muuttaa yhteyksien määrää ylikuormituksen välttämiseksi. Monille alla olevat asetukset toimivat melko hyvin.

 1. Aseta yhteyksien kokonaismääräksi 2300
 2. Aseta kytkettyjen peerien enimmäismäärä torrenttia kohden arvoon 250
 3. Aseta lähetyspaikkojen määrä torrenttia kohden 14: ksi

uTorrent kaistanleveysasetusten määrittäminen

Yhdistäminen suoraan siemeniin

Usein kylvökone’s palomuurin asetukset voivat usein estää siemennysprosessia ja estää uTorrentia saamasta lataustietoja Torrent-tiedostosta.

Nyt on mahdotonta määrittää jokainen kylvökone uudelleen’ palomuurin asetukset, mutta voit antaa uTorrent-asiakkaalle noutaa kaiken tiedon suoraan ilman palomuurien häirintää:

 1. Siirry “vaihtoehdot” valikko ja valitse “Asetukset”.
 2. Avaa “liitännät” välilehti vasemmalta
 3. Tarkistaa “Ota UPnP-porttikartoitus käyttöön”
 4. Puutiainen “Ota NAT-PMP-porttikartoitus käyttöön”.

uTorrent yhdistää suoraan siemeniin

Lisää poikkeus Windowsin palomuuriin

Windowsin palomuuri voi estää torrent-asiakasohjelman ja keskeyttää BitTorrent-yhteyksistä tulevat lataukset ja siemenet. Tämä estää koko romahtavan kokemuksen.

Päästäksesi eroon ongelmasta voit “lisää poikkeus palomuuriin” uTorrent-sovelluksesta suoraan kokonaisnopeuden lisäämiseksi. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Valinnat > Asetukset > liitännät.

uTorrent lisää poikkeus palomuuriin

Muuta yleisiä asetuksia optimoidaksesi uTorrent

Toisena vaihtoehtona uTorrent-latauksen nopeuksien lisäämiseksi harkitse uTorrent-asiakkaan yleisten asetusten muuttamista..

Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Valinnat > Asetukset > Yleinen. Kun olet valmis, tarkista “Lisää.! Ud puutteellisiin tiedostoihin” ja “Jakaa kaikki tiedostot etukäteen” vaihtoehtoja.

uTorrent Yleisten asetusten muuttaminen

Lisää lisää seurantalaitteita torrent-tiedostoihisi

Seurannat ovat hyödyllisiä torrentin latausnopeuden optimoinnissa ja lisäämisessä. Uusien seurantalaitteiden lisääminen parantaa torrentikokemusta, koska ne lisäävät uusia siemeniä / ikätovereita yhteyteesi.

Tämä prosessi sisältää uusien linkkien lisäämisen tietyn torrent-tiedoston olemassa oleviin seurantalaitteisiin. Lisää uusia seuraamalla seuraavia vaiheittaisia ​​ohjeita:

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella torrent-tiedostoa ja napsauta sitten “ominaisuudet”
 2. Alla “yleinen” -välilehdellä on jäljitysluettelo.
 3. Vieritä sivun alaosaan, jossa ei ole tekstiä.
 4. Liitä jäljittäjät tästä linkistä tyhjään tilaan.

uTorrent lisäämällä seurantalaitteita

Parhaat VPN-sijainnit P2P-tiedostojen jakamiseen

Jos lataat paljon uTorrent-sovelluksesta, saatat olla kiinnostunut oppimaan, kuinka saada parhaat nopeudet ja käyttää nopeimpia p2p-parvia..

VPN voi helposti antaa sinun tehdä niin, mutta sinun on myös tiedettävä oikeat palvelimet, joihin voi muodostaa yhteyden. Torrentinopeudet ovat nopeimpia seuraavissa maissa:

Latvia Kreikka
Bulgaria Serbia
Liettua Irlanti
Kroatia Romania
Espanja Ruotsi

Torrenting- ja P2p-lain sakot

Itsevöittäminen on laillista kaikilla tileillä useimmissa maissa ympäri maailmaa. Se on laitonta toimintaa vain, jos harjoittelet torrentia tekijänoikeuksien alaisen materiaalin lataamiseksi.

Jos haluat tietää enemmän oikeudellisten maksujen luonteesta ja vakavuudesta, sinun on tunnettava maasi asiaa koskevat lait ja lait..

Tässä on maakohtainen erittely niistä laeista ja asioista, joita voit kohdata, jos nautit piratismista:

Yhdysvallat

Yhdysvalloissa asuu hyvin kehittynyt oikeudellinen järjestelmä, joka hallitsee piratismia koskevia kysymyksiä. Maalla on erittäin tiukka asenne laittoman sisällön lataamiseen kaikin mahdollisin keinoin.

Suurin osa tekijänoikeuksien alaisesta mediasta omistaa suuret yritystalot, kuten Disney, Warner Bros, Fox, Sony ja vastaavat, joten heillä on usein taloudelliset voimavarat kaikenlaisten oikeusjuttujen kautta..

Piratismi Yhdysvalloissa voi johtaa laillisiin rangaistuksiin, jotka ovat jopa viisi vuotta vankeutta ja 250 000 dollaria sakkoja.

Kanada

Tämä Yhdysvaltojen naapurimaa ei ole yhtä tiukka piratismia tekevien ihmisten rankaisemiseksi. Sen piratismilakeja on olemassa, mutta ne ovat yhtä laheita kuin sen rajat, ts. Ne ovat olemassa, mutta voitit’t kiinni paljon

Ainoa asiaa koskeva laki, joka koskee tekijänoikeuksien loukkauksia Kanadassa, on “Tekijänoikeuksien nykyaikaistamislaki”. Tämän lain nojalla Internet-palveluntarjoajat voivat lähettää ilmoituksia tekijänoikeuksien loukkaajille.

Enimmäismäärä, jonka tekijänoikeuksien haltija voi tehdä, on nostaa kanne rikkovalle osapuolelle enintään 5000 dollarilla. Tämä on liian suuri määrä, jotta tekijänoikeuksien haltijat saavat kiinnostumaan oikeudenkäynnin nostamisesta.

Yhdistynyt kuningaskunta

Koska suuri osa suuremmista torrentisivustoista, kuten PirateBay, on jo estetty, Yhdistynyt kuningaskunta ei ole aivan ystävällinen paikka, kun kyse on p2p-faneista..

Internet-palveluntarjoajat, joilla on yli 400 000 käyttäjää, on lain mukaan lähetettävä lopettamis- ja luopumiskirjeet tekijänoikeuksien loukkaajille. Laki ei kuitenkaan koske niitä Internet-palveluntarjoajia, joilla on vähemmän kuin vaaditaan tilaajia.

Intia

Intian piratismiteollisuus arvioi vuosittain lähes 2,7 miljardia dollaria, mikä osoittaa paikallisille mediataloille aiheuttavan törkeää vahinkoa Bollywoodin ja muun alueellisen elokuvan suosion vuoksi.

Intian tekijänoikeuslain mukaan henkilö voidaan vangita enintään seitsemäksi vuodeksi ja sakottaa 200 000 INR: lle, jos todetaan rikkoneen minkä tahansa mediatiedoston tai projektin tekijänoikeuksia.

Saksa

Myös Saksassa tekijänoikeuksien haltijat antavat oikeuden haastaa heidän puolestaan ​​tekijänoikeuspetoksiin ja sakot voivat olla jopa 500 tai jopa 1000 euroa.

Järjestelmä ei silti ole yhtä tehokas, koska tekijänoikeuspeitot voivat seurata vain IP-osoitteita eivätkä todellisia nimiä ja identiteettejä, joten monet tulevat ilmoitukset eivät ole osoitettu ihmisille nimeltä.

Asioiden kääriminen

Sen jälkeen kun lopulliset testit on tehty viidelle asiaankuuluvalle tekijälle, joihin osallistuu yli 70 tarjoajaa, suosittelen Surfsharkin olevan paras VPN Torrentingille.

Surfshark (1,99 dollaria / kuukausi) on paras veto Torrent VPN -verkostona uskomattoman turvallisuutensa, vuotoettoman palvelun ja nollakirjautumiskäytännön ansiosta..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me